Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΚ...


Άραγε γιατί να ασχολούμαι και πάλι με αυτήν την "ομάδα"?? Μα φυσικά γιατί και το σημερινό ματς απέναντι στον Πανθρακικό πρόσθεσε άλλη μία σελίδα στο τεράστιο πλέον βιβλίο που έχει τίτλο "ΑΕΚ = απογοήτευση".
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά σχετικά, από πλευράς απόδοσης και διακύμανσης του σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν τα απίστευτα. Εκεί που η ΑΕΚ έβαλε το τρίτο γκολ και όλα δείχνουν ότι πάει και γι άλλα, μειώνει ο Πανθρακικός σε 3-2 και το σόου αρχίζει... Ο Πανθρακικός να παίζει για πλάκα ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ την πελαγομένη ΑΕΚ για τα υπόλοιπα 25 λεπτά.
Δοκάρια και αποκρούσεις του Σάχα κυριολεκτικά με τα "νύχια"...
Το ερώτημα που ανακύπτει φυσικά είναι πως δικαιολογείται αυτή η καθίζηση των γηπεδούχων (!!) στο τελευταίο μισάωρο. Κατά τη γνώμη μου δεν εξηγείται με μετρήσιμα κριτήρια - αγωνιστικά. Είναι καθαρά ψυχολογικοί οι λόγοι. Οι παίχτες της ΑΕΚ πλέον προηγούνται στο σκορ και αρνούνται και να το πιστέψουν. Μετατρέπουν κάθε ματς σε ντέρμπυ χωρίς καμιά αιτιολογία και αυτό δείχνει ότι διακατέχονται από ηττοπαθή νοοτροπία. Γεγονός που το έχουν καταλάβει πλέον όλοι οι αντίπαλοι της εντός συνόρων, με αποτέλεσμα να χτυπάνε τα ματς στα ίσα, σε αντίθεση με ότι κάνουν με ΠΑΟ και Ολυμπιακό (στην πλειοψηφία των εκτός έδρας αγώνων τους). Εννοείται ότι και πολύ καλά κάνουν, εφόσον η ΑΕΚ έχει γίνει μια ομάδα στα μέτρα τους, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εκτός απ αυτόν.
Δικαιολογίες που κάνουν λόγο για τη φυσική κατάσταση των παιχτών σε αγώνα με τον Πανθρακικό, μόνο τα γέλια μπορούν να προκαλέσουν. Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ψυχολογικό πλέον και πολύ δύσκολα θα αλλάξει σύντομα. Εύκολα ματς θα μετατρέπονται σε ντέρμπυ και τα ντέρμπυ θα χάνονται απ τα αποδυτήρια.
Λυπάμαι που το λέω, αλλά τελικά η ΑΕΚ ίσως δεν έπιασε πάτο ακόμη... Ελπίζω το μέλλον να με διαψεύσει για το καλό όχι μόνο της ίδιας της ομάδας, αλλά και του ποδοσφαίρου μας γενικότερα.

4 σχόλια:

tzonakos είπε...

Εγω εύχομαι και πιστεύω οτι η ΑΕΚ θα πάει καλύτερα πάντως.
Συμφωνώ οτι ειναι ψυχολογικό.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Δυστυχώς, μα δυστυχώς, έχεις δίκιο.
Αλλά η ΑΕΚ είναι σπουδαία ομάδα (διαχρονικά). Πρέπει να αλλάξει αυτό και είμαι σίγουρη πως θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ.
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ..
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

Mr. Fosil είπε...

Ειδικά ο δεύτερος ήταν το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία της ΑΕΚ...