Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Premier League 7η αγωνιστική

Η έβδομη αγωνιστική της Premier League ξεκινάει σήμερα με τον αγώνα Portmouth -  Everton στις 14:45 . Αγώνας που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αρκετά γκολ , με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει άσχημα τη νεα σεζόν , ειδικά η γηπεδούχος Portsmouth , που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 0 βαθμούς . Αυτή η αναμέτρηση είναι μία καλή ευκαιρία και για τους δύο να διεκδικήσουν βαθμούς και να ανακάμψουν κατά το δυνατόν .
Το πρόγραμμα των αγώνων συνεχίζεται στις 17:00 όπου έχουμε πολλές αναμετρήσεις . Τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν Birmingham και Bolton στο Saint Andrews δίχως μία από τις δύο ομάδες να χρίζεται ως φαβορί . Η Birmingham εντός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα σε τρεις αγώνες μετράει μία νίκη , μία ισοπαλία και μία ήττα , ενώ η Bolton στα δύο παιχνίδια που έχει δοκιμαστεί εκτός έδρας έχει μία νίκη και μία ήττα .
Την ίδια ώρα η Blackburn υποδέχεται την Aston Villa , την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος κατ'εμέ μέχρι στιγμής . Εβρισκόμενη στην 18η θέση η Blackburn θα προσπαθήσει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού . Στην αντίπερα όχθη , η Aston Villa ως μόνο στόχο έχει τη νίκη , ούτως ώστε να διευρύνει το καταπληκτικό σερί νικών της από τέσσερις σε πέντε . Να θυμήσουμε ότι ηττήθηκε εντός έδρας στην πρώτη αγωνιστική με 0-2 από την Wigan , και έκτοτε μετράει μόνο νίκες , μέσα σε αυτές και το σπουδαίο διπλό στο Anfield εις βάρος της Liverpool .
Η τελευτάια θα έχει φαινομενικά ένα εύκολο απόγευμα καθώς υποδέχεται στο Anfield την Hull city . Η Hull , μη καταφέρνοντας να επαναλάβει τις επιτυχίες της περσινής χρονιάς , βρίσκεται στην πρότελευταία θέση στο πρωτάθλημα έχοντας περισυλλέξει μόλις 4 βαθμούς . Από την άλλη η Liverpool προέρχεται από τρεις σερί νίκες και όπως όλα δείχνουν θα τις κάνει τέσσερις . Η Hull πρέπει να εμφανίσει τελείως διαφορετικό πρόσωπο και να ανεβάσει πολύ την απόδοσή της αν θέλει να γυρίσει πίσω με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το Anfield .
Η Manchester United φιλοξενείται από την Stoke City . Οι πρωταθλητές ερχόμενοι με κεκτημένη ταχύτητα από δύο πολύ σημαντικές νίκες κόντρα σε Tottenham και Manchester City , θέλουν όπωσδήποτε το τρίποντο για να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου και φέτος , καθώς βρίσκονται 3 βαθμούς πίσω από την Chelsea , η οποία πλέον φιγουράρει μόνη στην κορυφη της βαθμολογίας . Παρ'όλ'αυτά το παιχνίδι δεν είναι εύκολο για την United , καθώς η Stoke αποδεικνύει και φέτος ότι είναι μια αρκετά δεμένη ομάδα και δε χαρίζεται εύκολα στα εντός έδρας παιχνίδια της . Ας μην ξεχνάμε ότι φετος στο γήπεδό της έχει μόλις μία απώλεια βαθμών κόντρα στην Chelsea , η οποία μάλιστα πήρε τη νίκη στο 92' με γκολ του Malouda .
Η Tottenham χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην νεοφώτιστη Burnley στο White Hart Lane , μία νίκη που θα είναι κυρίως ψυχολογίας , καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από την Manchester United και την Chelsea . Η Burnley δεν έχει ιδιαίτερες φιλοδοξίες από αυτήν την αναμέτρηση . Έχει αποδείξει ούτως η άλλως οτί η δύναμή της είναι οι εντός έδρας αγώνες , στους οποίους μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ( η μία μάλιστα με την Manchester United ) .
Η μέτρια φέτος Wigan υποδέχεται την πρωτοπόρο και πολύ καλή φέτος Chelsea του Anceloti . Οι Λονδρέζοι έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής με 18 βαθμούς σε 6 αναμετρήσεις και δε θα αποτελέσει έκπληξη το βράδυ του Σαββάτου να έχουν 21 σε 7 αγώνες .
Την αυλαία της Premier League για το Σάββατο κλείνει στις 19:30 το λονδρέζικο ντέρμπι Fulham-Arsenal . Η σκληροτράχηλη Fulham θα υποδεχθεί στο Craven Cottage την νεανική Arsenal του Wenger σε έναν αγώνα που παρουσιάζει πολλές ιδιαιτερότητες , οπώς και όλα τα τοπικά ντέρμπι . Κατά τη γνώμη μου , δε θα αποτελέσει έκπληξη κάποια ακόμη απώλεια βαθμών για τους κανονιέρηδες , ακόμα και η ήττα .
Την Κυριακή έχουμε μόνο μία αναμέτρηση ανάμεσα στην Sunderland και την Wolverhampton στο Στάδιο του Φωτός στις 18:00 . Η Wolvs δείχνει σχετικά αδύναμη εκτός έδρας , ενώ ένα από τα δυνατά ατού της αντιπάλου της είναι η έδρα . Η αναμέτρηση έχει φαβορί και ακούει στο όνομα Sunderland , παρ'όλ'αυτά , και τα τρία αποτελέσματα είναι πιθανά .
Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Δευτέρα στις 22:00 με την πολύ δυνατή και φιλόδοξη Manchester City να υποδέχεται την West Ham . Η City καλείται να ξεπεράσει το σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής στο Old Trafford , οπού ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει τρεις φορές , έφυγε ηττημένη καθώς το γκολ του Οwen στο 96' δεν την άφησε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας , και να επιστρέψει στις νίκες . Έχει αποδείξει ότι φέτος είναι έτοιμη για μεγάλα πράματα , γιατί όχι και τον τίτλο . Από την άλλη μεριά η West Ham , που κατά τη γνώμη μου θα παλέψει για να μείνει στην κατηγορία , έχει μόλις έναν βαθμό στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της και πολύ δύσκολα θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το City of Manchester Stadium .

Αυτό είναι το πρώτο μου post σ'αυτό το blog . Παρακαλώ αν έχετε κάποια τυχόν παράπονα ή αν θέλετε να με ρωτήσετε οτιδήποτε θα ήθελα πολύ να σας ακούσω.
Όσο για'μένα , είμαι οπαδός της Liverpool και ασχολούμαι κατά κύριο λόγο με το αγγλικό ποδόσφαιρο . Προσπαθώ να βλέπω και  να εκθέτω τα πράματα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται .
Επίσης , αν κάποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες για την Liverpool συγκεκριμένα , μπορεί να επισκεφθεί το http://liverpoolfc15-03-1892.blogspot.com/ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: