Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ. . .

Σταθερη εικονα παρουσιαζει η επιθεση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στα δυο τελευταια φιλικα. . .3 τεμαχια απο ενα παικτη (ΝΤΟΥΝΤΟΥ) στη ΣΙΒΑΣΠΟΡ και αλλα 3 παλι απο ενα παικτη (ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ) στην ΜΠΟΧΟΥΜ. . . Η αμυνα του ομως "βελτιωθηκε" σημαντικα και απο 1 εφτασε στα 3! ! ! Συμφωνα ομως με τους επισημους υποστηρικτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (δηλαδη τις μισες αθλητικες εφημεριδες. . .), μετα τα δυο τελευταια φιλικα με τα μεγαθηρια της ΤΟΥΡΚΙΑΣ και της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, η ομαδα αρεσει! ! ! Και λεω τωρα εγω, ο Αμπαλος. . . Στο ματς με τους Τουρκους, να κρατησουμε τη νικη και τα 3 γκολ του ΝΤΟΥΝΤΟΥ. . .

τι αλλο αρεσε; ; ; Στην Τουρκια, εκτος απο ΓΑΛΑΤΑ, ΦΕΝΕΡ και ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, ολες οι υπολοιπες ομαδες που εχουν την καταληξη -ΣΠΟΡ (ΣΙΒΑΣΠΟΡ, ΤΡΑΝΤΖΟΣΠΟΡ, ΜΠΟΥΡΖΑΣΠΟΡ, ΠΑΠΑΡΟΣΠΟΡ) πιθανοτατα υποδηλωνουν οτι ασχολουνται με. . . το λαθος ΣΠΟΡ! ! ! Οσο για το ματς με την ΜΠΟΧΟΥΜ, μου αρεσε ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

που πετυχε 3 γκολ σε 25 λεπτα αλλα δεν μου αρεσε η υπολοιπη ομαδα που εφαγε 3 στα υπολοιπα 75 απο τον ΚΟΜΠΟΤΗ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! ! !

Και μια που ειπα ΚΟΜΠΟΤΗΣ,

τα τσαλιμακια του μπορει και να επιαναν αν η ΑΕΚ ειχε μπατζετ 20-30 εκατομμυριων. . . Το μονο που καταφερε τωρα ο Κουμπαρος ειναι να μην παρει μια, αφου ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ

μπορει να υπογραψει τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ως ελευθερος! ! ! Μετα την αναβολη του φιλικου με τη ΣΛΑΒΙΑ λογω καιρου, δεν εχουμε ν΄ασχοληθουμε με τα αγωνιστικα, εχουμε ομως ΕΖΕΚΙΕΛ ΓΛΟΝΖΑΛΕΣ! ! !

Στην ΑΕΚ θα ηθελε να συνεχισει την καριερα του ο ΕΚΙ συμφωνα με δηλωσεις του ιδιου αλλα και του μανατζερ του. . . Εξαιρετικος ποδοσφαιριστης ο κυριος αλλα μεσα στο κεφαλι του εχει ενα μπλεντερ

που δουλευει με ενα αισθητηρα, και κανενας δεν εχει καταλαβει ακομα τι ακριβως ανιχνευει αυτος ο αισθητηρας που δινει εντολη να παρει μπρος το μπλεντερ και να κανει μπαχαλο τα μυαλα του ΕΚΙ και ακολουθως ο ΕΚΙ να κανει μπαχαλο μια ολοκληρη ομαδα! ! !

Στην ΠΑΝΑΘΑ, μετα τα τρελα σπριντ του ΖΙΜΠΡΙΛ,

εχουν αναθεσει σε μια επιστημονικη ομαδα να του τοποθετησει εναν επιτηρητη ταχυτητας, κατι σαν τον κοφτη που εχουν τα αυτοκινητα και τους επιτρεπει να επιταχυνουν μεχρι το επιθυμητο οριο.Ο πρωτος λογος για την κινηση αυτη ειναι οτι δεν τον προλαβαινει η καμερα και οσοι παρακολουθουν τα ματς απο την τηλεοραση αναρωτιουνται γιατι δεν παιζει ο ΣΙΣΕ. . .Ο δευτερος λογος ειναι οτι κανεις αθλητης ομαδικου σπορ δεν εμεινε στην ιστορια για την ταχυτητα του εκτος και αν το σπορ ειναι η σκυταλοδρομια 4χ100 ή 4χ200. . .

Μην ξεχναμε την παρομοια περιπτωση του ΤΖΙΜΗ ΠΑΤΙΚΑ

που οι γρηγοροι της εποχης εμοιαζαν μπροστα του μαραθωνοδρομοι! ! !

Παραλιγο να ξεχασω το φιλικο του ΠΑΟΚ του αγαπημενου μου ΜΠΡΟΥΝΟ

με την. . .

Τα τσιγαρα, τα ποτα και τα ξενυχτια. . .

7 σχόλια:

nikos είπε...

kala file to ar8ro sou milame me trellane einai fobero gia ta skoupidia.sygekrimena ekei pou les gia to cisse milame eisai entelws ampalos edw otan ir8e mas ta eixate priksei ir8e h paixtara kai twra tha deite alla sta filika ton blepw kai einai ptwma oute thn mpala den aksiwthike na parei kai na kanei mia tripla.ase pou einai rompas kanei barisimantes dilwseis kai meta tis allazei kai leei thelw ligo xrono na prosarmostw auto den einai megalos paixths autos einai mia akoma mpalarina pou ir8e na paiksei sta bazelakia.
oson afora twra ti 8rilara ase ap eksw to kompleks sou re sy epeidh sas eftyse o melberg gia na rthei se mas kai poreusou m ton sarriegi to palto.aaaa kai epeidh eimai sigouros oti tha mou peis gia ton prodoth ton leto ena exw na sou pw kai poy ton phrate kai auton mpalarina ton kanate ston olympiako ton eblepa kai epaize mpala tr sthn sxolh mpaletou ta bazelakia den kanei tpt ma kala pws to kataferate auto mesa se oute 2 mhnes na kanete mpalarina enan tetoio paixth.

abalos είπε...

@nikos
Η αντιληψη τελικα ειναι μεγαλο προνομιο! ! !
1ον Δεν ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
2ον Βγαλε τα κοκκινα γυαλια για να διαβαζεις καλυτερα! ! !
Το αρθρο αυτο και γενικα τα αρθρα μου ειναι χιουμοριστικα αλλα μαλλον σου ειναι δυσκολο να το καταλαβεις γιατι γραφω στα Ελληνικα και χρησιμοποιω σημεια στιξης ενω εσυ σαν ανωτερος και προπαντων χωρις κομπλεξ ανθρωπος χρησιμοποιεις greeklish που φανταζομαι πως εχεις φαει τη μιση σου ζωη στα θρανια για να τα μαθεις. . .
Τα σεβη μου!

zouk είπε...

Δεν ειναι τιποτα αμπαλε,αμα καποιος εχει συνηθισει σε αυτα που του πασαρει ο "Πρωταθλητης" λογικο ειναι να τα βλεπει ολα οπως θελει.

Φιλε Νικο οταν απαξιωνεις τον πρωην παιχτη σου πριν καν τον δεις σε σοβαρα παιχνιδια μου κανει σαν να εχεις φαει τα νυχια σου που ηρθε στην Παναθα.
Και μην ξεχασω,χαλια ο Σισε,δεν λεει τιποτα,χαχαχα.

abalos είπε...

@zouk
Φιλε Ζουκ, ψαχνω να βρω τι ακριβως διαβασε ο Νικος και με βαφτισε Παναθηναϊκο. . . νηπως μπορεις να με βοηθησεις; ; ;
Την καλησπερα μου!

zouk είπε...

Δεν μπορω να ξερω απλα υποθεσεις κανω.

Πρωτον ξεκινας το ποστ με τον Ολυμπιακο χωρις να λες οτι οι εμφανισεις του ηταν φανταστικοτατες και δευτερον εχεις γραψει οτι δεν πιανουν οι καμερες τον Σισε,βεβαια στον φιλο διαφευγει η τελευταια φραση σου "με την ταχυτητα δεν εκανε κανεις καριερα" και γενικα διαφευγει το χιουμοριστικο σου στυλ.

tzonakos είπε...

Χαχα, τι πάθαμε μεαυτούς που θίγονται προσωπικά αν δεν γράψεις καλά λόγια για "την ομάδα τους" ....

Οκ ας πάμε στο θέμα, απο τότε που ο καταλληλότερος πρωταθλητής με τα κόκκινα έσκιζε στα φιλικά με πεντάρες και στη συνέχεια ξεβρακώθηκε -ξανά- στην Ευρώπη έπαψα να ασχολούμαι με τα φιλικά.
Θεωρώ λογικό οι ομάδες σε αυτη τη φάση να κάνουν και δοκιμές και να ειναι σφιγμένες.
Ειναι νωρίς για συμπεράσματα αι μόνο ενδείξεις μπορούμε να έχουμε.

Καλημέρες σε όλους.

παράλληλος είπε...

Ο Παναθηναϊκός θα παίζει με ξαφνικές άμυνες...
Ο Ολυμπιακός με ξαφνικές επιθέσεις!
Το δεύτερο το θεωρώ αστείο γιατί ενώ μοιάζει λογικό, δεν είναι της λογικής του Γαύρου!
Κρατήστε το αυτό.