Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ. . .

Χαθηκαμε, ε;
Γι' αυτο θα κανουμε μια μικρη ανασκοπηση της αθλητικης επικαιροτητας κατα την διαρκεια της συντομης αποχης μου. . .
Ξεκιναμε, δωστε βαση. . .
Ενας καραβοκυρης που λεγεται ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και που οι μισες εφημεριδες τον παρουσιαζουν μουσατο
ενω οι αλλες μισες κοντρα ξουρα,
θελει να αγορασει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ξεκινωντας ευθυς αμεσως με το 40% εναντι 40,000,000 ευρω και εντος τριων ετων το υπολοιπο μαζι με το σταδιο. . .
Εγω παντως, δεν μπορω να φανταστω το ποδοσφαιρικο μας πρωταθλημα χωρις "Θειο". . .
Παμε παρακατω. . .
60 τοσα μυρια, ειναι λεει η μαυρη τρυπα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,
συμφωνα με δημοσιευμα εφημεριδας. . . Συμβαινουν αυτα και στις καλυτερες οικογενειες! ! ! Μην νομιζετε δηλαδη οτι χρωσταει μονο η ΑΕΚ. . .
Δηλωσεις στο "καπακι" απο τον ΤΖΙΜΠΡΙΛ,
που μετα τα "ευκολα 15 γκολ", "θα βαλω 20 γκολ", "στοχος τα 30 γκολ για να ξαναπαιξω Εθνικη". . . ανανεωσε το ρεπερτοριο του με το. . . "να με φοβουνται ολες οι ομαδες γιατι. . . θα βαλω πολλα γκολ! ! !". . . Το ακουσαν εκει στο ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ και δεν εχουν σταματησει να γελανε απο προχθες! ! ! Εγω παντως τον ψιλοφοβαμαι τον ΣΙΣΕ γιατι μου θυμιζει. . .
Μεγαλη βομβα υπαρχει στα σκαρια με ΒΙΕΡΙ
μονο που δεν εχει αποφασιστει ακομα που θα σκασει. . . ΤΟΥΜΠΑ ή ΤΡΙΠΟΛΗ; ; ; Και ποσο μεγαλη θα ειναι; ; ; Αρκετα μεγαλη για συνταξη; ; ;
Η ΑΕΚ γλυκοκοιταζει τον ΓΚΡΙΝ (πρασινος)
που εμεινε ελευθερος απο την ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ. . . Μηπως να παρει και ο ΠΑΟ κανενα ΓΕΛΟΟΥ (κιτρινος) να δεσει καλυτερα το γλυκο; ; ;
Προβληματα αντιμετωπιζει ο ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ με τους παικτες που δεν υπολογιζονται απο τον ΤΕΝ-ΤΕΝ για τη νεα σαιζον. . . Μηπως ηρθαν μονοι τους και εκαναν καταληψη; ; ;
Θυμασαι παιδι μου ΔΗΜΟΥΤΣΟ,
που τελευταια στιγμη προτιμησες τον ΠΑΟ αντι της ΑΕΚ γιατι σου εταξαν φανελα βασικου; ; ; Σε ποια ομαδα σου ειπαν; ; ; Οχι, ε; ; ; NO DEAL! ! !
Παλι "ντοπα" στην Αρση Βαρων. . .
μεγαλη συνωμοσια για να εξαφανισουν την DREAM TEAM! ! ! Ατιμοι Κινεζοι με τις βιταμινες σας! ! ! Και μια που το πιασαμε το θεμα, πως λεγεται ο σκυλος που τρωει αναβολικα; ; ; ΝΤΟΠΕΡ-ΜΑΝ! ! !
Ουουουουφ. . .
Ευτυχως, εχουμε και Μπιτς Βολει και αυτη την εβδομαδα. . . ΜΑΡΟΥΛΑΟ-ΜΠΙΛΛΗΡΑΟ,
παρτε κουπα λεμε! ! !

5 σχόλια:

Manolog3 είπε...

Καλα "φρυδιας" δεν δινει την Καραισακης Α.Ε. που να χτυπιουνται κατω. Οταν τα εσοδα της ΠΑΕ (Ch.L, χορηγοι, εισιτηρια) ειναι πιο λιγα απο τα εξοδα (πληρωμες, εφορια, μεταγραφες) φυσικα και το "παιχνιδι" θα γινει για το γηπεδο. Ποιος θα παει να παρει μια εταιρεια που ειναι μεσα?? Μονο η Καραισκακης Α.Ε. εχει κερδη που εκμεταλευεται τα μαγαζια. ;)

Ο Σισε εβαλε 2 γκολ στο φιλικο διπλο. Στα αλλα φιλικα δεν επαιξε, μαλλον θα εννοει πως θα βαζει γκολ στις προπονησεις. Και εγω τον φοβαμαι παντως...και αν βγει παλτο αντε να δω πως θα τον διωξουν.

Η αεκ...τα γνωστα. Ο βατραχος θα φαει το κεφαλι του και θα ακουσει πολλα απο Σεπτεμβρη! ;)

Beach Volley βλεπω και εγω αλλα μονο γυναικειο. :P Ηθελα και στους ολυμπιακους αγωνες να γινω εθελοντης και να ξεσκονιζω τα μαγιω των κοριτσιων απο την αμμο αλλα δεν με δεχθηκαν!! :P

abalos είπε...

@manolog3
Θα μιλησω στον αδελφο μου που εχει καλα κονε, να ξεσκονιζεις τουλαχιστον τις μαζορετες! ! !
Κατι ειναι και αυτο. . .

tzonakos είπε...

Mια χαρά τα λες Αμπαλε.
Διαφωνώ μόνο στο οτι πρωτάθλημα ποδοσφαίρου χωρίς Χοχό-Σωκράτη σαφώς θα ειναι πρωτάθλημα και όχι παράγκα ... ελπίζω δηλαδή.

abalos είπε...

@tzonakos
Superleague χωρις παραγκα γινεται; ; ;

tzonakos είπε...

Θέλω να πιστεύω οτι γίνεται, πες με ρομαντικό δεν ξέρω, το αυτονόητο ειναι ΟΧΙ παράγκα.