Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Ανακοίνωσε Γκρατσιάν ο Άρης!



Σε μια σημαντική και σπουδαία απόκτηση προχώρησε ο Άρης καθώς ανακοίνωσε τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Λεάντρο Γκρατσιάν από την Μπόκα Τζούνιορς.

Το πρώτο "δώρο" της νέας διοίκησης του Άρη είναι γεγονός... Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να κλείσουν μια εντυπωσιακή μεταγραφή και να ντύσουν στα κιτρινόμαυρα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Λατινική Αμερική.

Το γεγονός άλλωστε πως ανήκει στην ιστορική Μπόκα Τζούνιορς είναι τρανή απόδειξη, ενώ οι τίτλοι που έχει κατακτήσει αλλά και τα στατιστικά του είναι αδιάψευστός μάρτυρας της κλάσης του.

Ο 26χρονος μέσος θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι του 2010 στον Άρη με την μορφή δανεισμού, ενώ στο συμβόλαιο του υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντίνου μέσου Leandro Gracian από την Boca Juniors για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς".

"Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Άρη"

Από την πλευρά του ο παίκτης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δεν έκρυψε την χαρά του για την συμφωνία με τον Άρη, εμφανίστηκε ανυπόμονος να αγωνιστεί με τα "κιτρινόμαυρα" και να προσφέρει, ενώ παρομοίασε το "Κλ. Βικελίδης" με το "Μπομπονέρα".

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Πραγματικά ανυπομονώ να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ με την φανέλα της νέας μου ομάδας. Έχω πληροφορηθεί αρκετά πράγματα για τον ΑΡΗ και την Θεσσαλονίκη και ειδικά τον κόσμο της ομάδας.

Οι κερκίδες του γηπέδου και η ατμόσφαιρα θυμίζουν πολύ την Αργεντινή και το La Bombonera. Εύχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων του ΑΡΗ και να δώσουμε πολλές χαρές στους φιλάθλους της ομάδας", ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, ο Λεάντρο Γκρατσιάν.

Who is who

Ο Λεάντρο Γκρατσιάν, γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1982 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και αγωνίστηκε από το 2000 ως το 2007 με την φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ όπου συνολικά είχε 148 συμμετοχές και 28 γκολ. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για την Μοντερέι του Μεξικό. Αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια και σκόραρε 9 φορές.

Η Μπόκα Τζούνιος διέκρινε τις ικανότητές του και του έδωσε την ευκαιρία της επιστροφής στην Αργεντινή. Με το νούμερο 11 στην πλάτη αγωνίστηκε 48 φορές και πέτυχε 8 γκολ.

Συνολικά έχει 231 συμμετοχές και 45 γκολ. Έχει κατακτήσει την Clausura το 2005 με την Βελέζ Σάρσφιλντ, το κύπελλο Sudamericana, αλλά και την Apertura το 2008 με την Μπόκα Τζούνιορς.

Η ταυτότητα του Λεάντρο Γκρατσιάν

Ονοματεπώνυμο: Λεάντρο Γκρατσιάν
Ημερομηνία γέννησης: 06/08/1982
Τόπος γέννησης: Μπουένος Άιρες
Ύψος: 1.72 μ.
Βάρος: 71 κιλά
Θέση: Επιτελικός μέσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: