Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-4 (Πέναλτι 14-15).Ο καλύτερος Ελληνικός αγώνας ποδοσφαίρου όλων των εποχών !!!


Είδαμε εχτές το καλύτερο κατά την γνώμη μου, αλλά και για πολλούς φαντάζομαι ,Ελληνικό αγώνα ποδοσφαίρου όλων των εποχών και κάνοντας σερφ για να δω τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών, τώρα το πρωί, μένω με ανοιχτό το στόμα.
Καλά είμαστε σοβαροί κύριοι? Η μοναδική ευκαιρία μας δίνεται, να διαφημίσουμε Ελληνικό ποδόσφαιρο και αντί να κάνουμε αυτό, διαφημίζουμε το νταμπλ του Ολυμπιακού. Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου! Ακούστε πρωτοσέλιδα ...GOAL: ο θρύλος των θρύλων, SPORT DAY: "Ανίκητος", EΞΕΔΡΑ: Θρυλικό Νταμπλ, Φως: Με 9, έτσι το θέλω, Φίλαθλος: Στην ούγια Νικοπολίδης, τις υπόλοιπες, δεν τις αναφέρω, ξέρετε γιατί...
Πραγματικά, τόσο μαλακία, δεν την περίμενα! Ρε άνθρωποι, φυσικά και το άξιζε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα, φυσικά και ήταν μαγκιά του όλοι το είδαμε αυτό, αλλά, είδαμε κιόλας την τακτική του Μπάγεβιτς στο 2-0, που ήταν, για τα πανηγύρια.
Υπάρχουν όμως στοιχεία του αγώνα, που πρέπει ή θα έπρεπε να αναφερθούν πρώτα.



Τρομερή εναλλαγή σκορ, που έσπαγαν καρδιές στην κυριολεξία, τύχη και για τους 2, 3 ώρες παιχνίδι, 34 πέναλτι, απίστευτο νούμερο αφού είδαμε από τους 9 από κάθε ομάδα να επαναλαμβάνονται οι 8, και πολλά άλλα, που κάνουν αυτό το παιχνίδι κόσμημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν θα ξεχαστεί ποτέ...



Πρέπει κάποια στιγμή, να γίνουμε ποδοσφαιρικά άνθρωποι! Πάρτε παραδείγματα από το μπάσκετ, είναι το ίδιο?

Υ.Γ Με παρακάλαγε ένας φίλος Ολυμπιακός να πάμε στο ματς, γιατί είχε και τζάμπα εισιτήρια στην 29 και δεν είχε παρέα. Αν και Παναθηναϊκός, φυσικά και θα ήθελα να είμαι μέσα σε αυτό το παιχνίδι, το σκυλομετάνοιωσα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xtes apedeikse o olympiakos ti klassh tou.mporei na emeine nwris pisw sto score alla meta edeikse ti omadara einai kai oti pote den tha ginei etsi to aekaki.gyrise ena oloklhro paixnidi pou sto prwto hmixrono fainotan xameno.akoma kai me 9 otan emeine mporei na mhn epaikse mpala kalh alla kati ekane.to aekaki tha kanei kati xiliades xronia na ksanaparei kypello.egw mporei na eimai olumpiakos alla to xarhka poio pollh gia ena logo gia ton kiriako pou nomize oti to eixan parei apo to okdooo lepto.kiriako xalarwse kai tin allh fora na skefteis kalitera prin kaneis tis xeironomies giati kai emeis kseroume na kanoume.giati to agouri allws to trwei kai drosizete kai allws to trwei kai zwrizetai kai sth prokimenh periptwsh o 8rilos o drwsistike.

AAAAA PAIDIA MHN KSEXASW MHPWS KSERETE POTE TO aekaki THA KANEI MONO TOU FIESTA GIA TO KYPELLO ALLA MONO POU GIA KYPELLO THA XEI ENA NIRVANA KIPELLAKI AYTO THA SIKWSEI O KIRIAKOSPOU ITHELE XTES KAI KIPELLO KAI KOLAGE KAI MAGIES


NIKOS

steve είπε...

Σωστός καί το αγγούρι στο Κυριάκο Καλυβιώτικο.
Αυτοί που το επαιζαν αδικημένοι δήθεν εχθές τους κατακυρώθηκε καταφανές γκόλ οφσαιντ το πρώτο καί το εκαναν γαργάρα οι εντιμοι.
Κάτι παρόμοιο εγινε με τον Πανσεραικο στον ημιτελικό καί πάει λέγοντας οι γιαλαντζί αδικημένοι.
Ομως ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε συνέχισε ετρεξε καί οχι μόνο ανέτρεψε το σκόρ προηγήθηκε,εμεινε με 9 παίκτες δικαίως αλλα οι αδικημένοι ουτε ετσι κατάφεραν να κερδίσουν.
Οπου μετά φτάσαμε στην επίπονη διαδικασία των πέναλτυ οπου τελικώς επήλθε γιά αυτους το μοιραίο,καί ονειρο ηταν η κούπα καί πέταξε δεν πειράζει καλό καί το κυπελάκι Νιρβάνα.
Την επόμενη φορά λέω να τους αφήσουμε να παίζουν μόνοι λέτε να καταφέουν να κερδίσουν;
Η θα εχουν πάλι παράπονα απο την διαιτησία.
Πάντος εάν υπάρχει μέσα στο γήπεδο εστω καί μία κοκκινη φανέλα δεν κερδίζουν η νίκη είναι ανέφικτη.

Ανώνυμος είπε...

έλεος ρε παιδιά ολοι " ο καλύτερος αγώνας που έχουμε δει ποτέ στην ελλάδα"...βγήκαν ολοι οι δημοσιγράφει και μας επρηξαν ο καλυτερος αγώνας... ποιός καλύτερος? με μια αεκ 3 φασεις 3 γκολ..το 3ο παει για σεντρα καιη στραβοκλωτσιά φεύγει στο γαμα...και ενα φαουλ του εντινιο(5 μετρα πανω απο το δοκάρι).όλες οι φάσεις που εκανε η αεκ αυτές ηταν..Με ένα Ολυμπιακό τραγικό στο 1ο ημιχρονο και που στο 2ο δεν έπαιξε τπτ το ιδιαίτερο αλλα είχε πάθος και ψυχή...μια αεκ που προηγήθηκε 2-0 και δεν μπορεσε.κάνει το 3-2 και δεν καταφερε να το παρει....παίζει με +2 για 15 λεπτά και δεν κάνει φάση για γκολ...ναι το παιχνιδι ειχε εναλλαγές στο σκορ,χτύπησαν 30 πέναλτι...και? είδατε την "καλύτερη μπάλα όλων των εποχών"?γιατί εγώ ωραία μπάλα δεν είδα..

ολα αυτά δεν τα λέω για το φίλο που έκανε το ποστ... απλά βαρέθηκα να ακούω 2 μέρες τώρα απο ολους τους δημοσιογράφους και τις φυλλάδες ότι τάχα παρακολουθήσαμε μπαλάρα και ηταν σουπερ αγώνας και άλλες τέτοιες παπαριές..