Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Σουπερλίγκ πλεή-οφφς 3

Πράξη τρίτη για τα πλεη οφφ της Σουπερλίγκας σήμερα.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ φιλοδοξώντας για νίκη στην εδρα του απέναντι στην ανεβασμένη απο την ισοπαλία με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ. Πιστεύω οτι θα δούμε καλό παιχνίδι ανάμεσα στους δυο δικέφαλους. Γνωρίζουν καλά οτι μια ισοπαλία μπορεί να ακούγεται βολική αλλα κανείς δεν θέλει να χάσει έδαφος. Ενα προβάδισμα στον ΠΑΟΚ λόγω εδρας και λόγω ...φόρας απο την νική εκτος με ΑΕΛ. Θα δούμε, ισως μπουν πολλά γκολ.
Ο Παναθηναϊκός απο την άλλη υποδέχεται την χωρίς βαθμούς ΑΕΛ που δεν εχει πει την τελευταία της λέξη και αν την υποτιμήσει θα πάθει ζημιά. Το κυνήγι της δεύτερης θέσης για έξοδο στο Champions League ειναι στο μυαλό όλων στο πράσινο στρατόπεδο και σε αυτον τον στόχο πρέπει να εχουν συγκεντρωθεί αφου τωρα δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
Η ΑΕΛ θα κατέβει να παίξει μπάλλα άνετα χωρις τίποτα να χάσει αλλα αντίθετα να κερδίσει τις εντυπώσεις επιβεβαιώνοντας την καλή δουλειά εκει στον κάμπο τα τελευταία χρόνια.
Αν κάνει την έκπληξη και φέρει εστω ισοπαλία, τότε τα επόμενα ματς θα ειναι "φωτιά".
Η αλήθεια ειναι οτι "φωτιά" πρέπει να ειναι κάθε ματς, απο το πρώτο της χρονιάς εως το τελευταίο, ολα εχουν την ίδια σημασία ασχέτως αντιπάλου.
Reblog this post [with Zemanta]

4 σχόλια:

Ελενα καπακιώτου είπε...

αχ και τι να πω εγω η κακομοιρα που δεν ξερω απο ποδοσφαιρο???

λες αν σε διαβαζω να διαλεξω στο τελος και καποια ελληνικη ομαδα???

ατην κυπρο ειμαι με το ΑΠΟΕΛ....

THEPOS είπε...

Αν είσαι ΠΑΟΚτσης σαν και μένα διαβάζεις και πληγώνεσαι. Ήταν το παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά και οργανωμένα μόνο που στην τελική πάσα τα πράγματα αρχίζαν και χαλούσαν. Έτσι όσο περνούσε η ώρα τόσο τόσο αγχώνονταν οι παίκτες και δη ο "Μούσλι" δεν βοήθησε και η "μπάλα". Ελπίζω την νέα χρονιά να κρατηθεί ο βασικός κορμός και να γίνουν μόνο προσθήκες. Ακόμα και τον Santos θα αντέξω αν δεν πάει στους Άραβες.
Ερώτηση: Ξέρεις τι γίνεται αυτός ο Δάρλας;

tzonakos είπε...

Nα μας διαβάζεις zinaa kapa και αν σου αρέσει κάποια ελληνική ομάδα να τη διαλέξεις.
Εγω απο κυπριακό ποδόσφαιρο ξέρω μόνο την Ανόρθωση, τον ΑΠΟΕΛ και τον Οκκά !

tzonakos είπε...

Ο Δάρλας ηταν μια πολυ καλή μεταγραφή πιστεύω. Ιδέα δεν εχω που βρίσκεται ισως εχει τραυματισμό.
Αποψή μου οτι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξοδεύτηκαν με την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα τώρα να ειναι σκασμένοι. Σαν να μην άντεξαν άλλο.
Ο Σάντος κατάφερε να βγεί δεύτερος και μάλιστα ουτε θυμάμαι απο πότε ειχε να βγεί δεύτερος ο ΠΑΟΚ, άρα κρίνεται επιτυχημένος.