Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Και Ζήσαν Αυτοί Καλά και Μεις...

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή βγήκε αλλά δε βλέπω κανέναν από τους αγαπητούς παοκτζήδες να τη σχολιάζει. Τι έγινε ρε παιδιά, κατάπιατε τους υπολογιστές; Εδώ δε τολμά να στραβογαμήσει ο Μπακαγιόκο και την είδηση την έχετε αναρτήσει τουλάχιστον 10 διαφορετικοί στο site. Τι έγινε τώρα;
Ούτως ή άλλως, δε μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον ΠΑΟΚ, διότι αυτή είναι η πραγματικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Όσο πιο άγρια τα επεισόδια, τόσο πιο «μελετημένες» οι αποφάσεις.
Όταν αναβάλλεται παιχνίδι εξαιτίας εκτεταμένων επεισοδίων και η υπαίτια ομάδα, αν και παραδέχεται ότι οι ταραξίες ήταν δικοί της οπαδοί, ισχυρίζεται ότι δεν φταίει αυτή αλλά η φιλοξενούσα ομάδα που τους έβαλε μέσα, καταλαβαίνει κανείς γιατί δεν πρόκειται ποτέ να λυθεί το πρόβλημα της βίας και να οργανωθεί το άθλημα στον τόπο αυτό.
Όταν οι ιθύνοντες των ομάδων πάψουν να καλύπτουν τους εγκληματίες, σαν αυτόν που κυνήγησε το Νικοπολίδη και να μην γυρνούν την πλάτη σε κάποιον που τυχόν αποφασίσει να αναλάβει την ευθύνη αυτή (πχ Ντέμης), τότε θα μπορούμε να πούμε ότι έγινε μία αρχή.
Μέχρι τότε, θα τα ρίχνουμε στην ΕΛ.ΑΣ και στην εκάστοτε κυβέρνηση. Μέχρι να βγει η επόμενη κυβέρνηση να «φτιάξει» την κατάσταση. Έτσι, όλοι βολεύονται:
Οι πρόεδροι των ομάδων που χρησιμοποιούν τους στρατούς τους κατά το δοκούν (όπως έκανε και ο Ντέμης κάποτε) και χωρίς να πληρώνουν κανένα τίμημα (115.000 το πρόστιμο στον ΠΑΟΚ, δηλαδή οι εισπράξεις από μόλις 4.000 εισιτήρια!!!).
Οι οπαδοί που ξεκαβλώνουν όσο θέλουν και όπου θέλουν και αν τυχόν συλληφθούν, έχουν την υπεράσπιση που δε θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.
Οι κυβερνήσεις, γιατί αγοράζουν ψήφους και αποφεύγουν το πολιτικό κόστος.
Η ΕΛ.ΑΣ, γιατί μέσα στο μπουρδέλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καλύπτει άριστα τα δικά της επιχειρησιακά κενά.
Και μοναδικός ζημιωμένος, είναι τελικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

2 σχόλια:

DonMits είπε...

Έχεις 100% δίκιο σε ότι λες.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

Κι αυτό σ'το λέει ένας ΠΑΟΚτσής...

Κώστας είπε...

Πόσο σωστός είσαι....