Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΠΑΟΚ - γαύρος 0-0: Όλα στο μηδέν

ΠΑΟΚ - Gay 0-0 για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008/09

Όλα στο μηδέν ήταν χτες στην Τούμπα. Μέσα κι έξω απ' το γήπεδο.

Ποδοσφαιρικά δεν έχει να πούμε και πολλά πράγματα. Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ κακή και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το gay που κατέβηκε με ένα σωρό αλλαγές. Και όχι μόνο δεν κερδίσαμε, δεν απειλήσαμε καν με εξαίρεση τη φάση του Χούτου. Δεν θέλω να σταθώ παραπάνω στον αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα.

Μηδέν δίνω και στους φιλάθλους μας, μηδέν δίνω και στην αστυνομία.

Δυστυχώς οι οπαδοί μας τσίμπησαν και πέσαν στην παγίδα που μας έστησαν. Τα μπουκάλια και τα αντικείμενα πέφταν βροχή και δώσανε την ευκαιρία στους γαύρους να κάνουν διάφορους θεατρινισμούς. Και σαν να μην έφτανε αυτό, είχαμε και το μπουκάρισμα οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και είδαμε ποδοσφαιριστές και διαιτητές να τρέχουν πανικόβλητοι να προλάβουν να μπουν στα αποδυτήρια. Είναι προφανές ότι αυτές οι εικόνες μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω, αποτελούν ντροπή για την ομάδα μας και το λαό μας και προσωπικά δεν θα εκπλαγώ αν τιμωρηθούμε...

Το κακό ξεκίνησε βέβαια από πολύ νωρίς όταν η αστυνομία αποφάσισε ότι πρέπει να απαλλαγεί από τα ληγμένα δακρυγόνα της, ρίχνοντας τα κατά των ανυποψίαστων οικογενειαρχών και παιδιών που συνέρρεαν στο γήπεδο. Προσωπικά βρέθηκα στην Κλεάνθους κατά τις 17:30 και όταν έφτασα ψηλά στην Κλεάνθους στο ύψος του γηπέδου, οι αστυνομία έριχνε τα δακρυγόνα βροχή, σε μια φάση που δεν έτρεχε τίποτα. Η ρίψη δακρυγόνων ξεκίνησε λίγο πριν φτάσει η αποστολή του gay στο γήπεδο, παρότι η περιοχή είχε αποκλειστεί από ώρα. Έτσι οι gays εφτάσαν με πλήρη ασφάλεια στο γήπεδο, αλλά αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο τους μέσα στα καπνογόνα, κάνοντας το Σάββα Θεοδωρίδη να φτάνει να ζητάει μέχρι και την αναβολή του αγώνα. Κάτι που σαν γνήσιος gay αρνήθηκε μετά τον αγώνα.

Όταν έφτασα λοιπόν στο γήπεδο τα δακρυγόνα πέφταν βροχή. Ο κόσμος και μαζί και εγώ αναγκαστήκαμε να πάμε προς την πλευρά της 5-6 (όπου πήγαινα ούτως ή άλλως). Όταν έφτασα και μπήκα στην ουρά και άρχισα να ψιλοσυνέρχομαι, οι μπάτσοι που ήταν παρατεταγμένοι έξω από την 4, συνέχισαν τη ρίψη δακρυγόνων, με αποτέλεσμα να μας πιάσει και εμάς στην ουρά για την 5, η μπόρα.

ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ 8-10 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!!!

Όταν μάλιστα μπήκα μέσα, οι τουαλέτες ήταν γεμάτες από κόσμο που ήθελε να ξεπλύνει τα μάτια του...

Οι προκλήσεις της αστυνομίας συνεχίστηκαν και μετά. Κατά τις 18:10 έκανε την εμφάνιση της μια διμοιρία των ΜΑΤ πίσω απ' τους πάγκους. Και φυσικά τα μπουκάλια πέσαν βροχή, οπότε αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν...

Μετά τον αγώνα έγινε και πάλι εκτεταμμένη χρήση δακρυγόνων, αλλά επειδή την έκανα με το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου, γλίτωσα από αυτό το μέρος του πάρτι...

Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτα τα όσα γίναν χτες και αφήσαν σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό μέρος. Δεν είναι δυνατόν να έρχονται στην Θεσσαλονίκη 1800 μπάτσοι (από την Αθήνα παρακαλώ) για να προστατεύσουν τα 30 άτομα της αποστολής του gay. Και δεν είναι δυνατόν να γίνεται τόσο εκτεταμμένη, απρόκλητη, αλόγιστη και παράλογη χρήση δακρυγόνων κατά 30.000 ατόμων. Έστω ότι υπάρχουν και 100-200 ταραξίες!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΕ 30.000 ΚΟΣΜΟ!!!

Ελπίζω οι τρεις εισαγγελείς που ήταν παρόντες χτες στην Τούμπα να είδαν και τα αίσχη της αστυνομίας και να καλέσουν τους "υπεύθυνους" σε απολογία, κι όχι μόνο τους κάφρους ταραξίες που πετούσαν μπουκάλια στο γήπεδο.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 14/3/2009 στην Λάρισα. Κάτι μου λέει ότι θα διαλέξουμε αντίπαλο για τα play off.

ΥΓ Ζαγοράκη, δυστυχώς οι οπαδοί της 4 δεν είναι ελέγξιμοι. Ούτε οι σύνδεσμοι μπορούν να ελέγξουν το τι γίνεται εκεί μέσα. Προστάτεψε την ομάδα, την ΠΑΕ, εμάς τους υγιείς φιλάθλους και σήκωσε ΞΑΝΑ ένα προστατευτικό δίχτυ, προτού κάποιος κάφρος σκοτώσει αντίπαλο παίκτη ή διαιτητή με αντικείμενα...

12 σχόλια:

steve είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
zagr είπε...

και ξαφνικά, για όλα φταίει η αστυνομία.
α ρε μάγκες, μόνο ένας άνθρωπος (ο ντέμης) τα έβαλε με την καφρίλα και έφαγε το φτύσιμο της ζωής του, εννοείται και από το ζαγοράκη.
το ζήτημα είναι τι ποινή θα φάτε, γιατί προβλέπω πολύ γέλιο...

steve είπε...

θα δείτε οτι καμμία ποινή δεν πρόκειτε να επιβληθεί,και εκεί θα πέσει το μεγάλο γέλιο.

DonMits είπε...

Ποινή θα πέσει, είμαι σίγουρος.

Κι εγώ προσωπικά ελπίζω να είναι βαριά μπας και βάλουμε μυαλό.

Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αντιδικίας,κυρίως με εσένα steve,για τους χαρακτηρισμούς σου. Επί της ουσίας συμφωνούμε, για τα οπαδικά διαφωνούμε, αλλά ελάχιστη σημασία έχει...

Δυστυχώς τέτοια γίνονται στα ελληνικά γήπεδα (Ριζούπολη πχ, ή μήπως την ξεχάσατε;;;) και έξω από αυτά (Λαύριο - Φιλόπουλος, ή μήπως κι αυτό το ξεχασατε;;;) και διαρκώς κουκουλώνονται...

Το θέμα της βίας είναι καθαρά πολιτική απόφαση. Πρέπει να υπάρξει πολιτική απόφαση κι η βία μπορεί να εξαλειφθεί εν μια νυκτί.

Ο Ντέμης κατήντησε για φτύσιμο γιατί δεν είχε πολιτική στήριξη, ας μη γελιόμαστε.......

Κι επειδή μιλησες για ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΗ πόλη της Ευρώπης:

Σε ποια πολιτισμένη πολη είδες εσύ να δείχνουν οπαδοί τα αρχ...ια τους σε υπουργό;;; (έγινε στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη)

Και σε ποια πολιτισμένη πολη έχεις δει να γίνεται τέτοια χρήση δακρυγόνων;;;

Η απάντηση είναι σε καμια.

Κι ειναι λυπηρό για τη χώρα μας...

ζαργ δεν είπα ότι για όλα φταιει η αστυνομία. Αλλα το αργοτερο από τα γεγονοτα του Δεκεμβρίου ΞΕΡΟΥΜΕ ότι και μονο η παρουσια της προκαλει. Πόσο μάλλον όταν είναι υπερβολική και περιττη. Η αστυνομια φταιει για το τι έγινε εξω απ' το γήπεδο. Για το τι έγινε μεσα φταιει η καφρίλα μας.

zagr είπε...

"Ο Ντέμης κατήντησε για φτύσιμο γιατί δεν είχε πολιτική στήριξη, ας μη γελιόμαστε......."

Μου θυμίζεις τους πολίτες που κλέβουν το κράτος με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει έλεγχος: αφού όλοι κλέβουν γιατί να μην το κάνουμε και μεις;
Ο Ντέμης σήκωσε τη σημαία, αλλά οι λοιποί, επαναπαυμένοι στη μιζέρια και στην ανυποληψία, τα ρίχνουν στο κράτος

teo είπε...

Παιδια μη γινεστε υπερβολικη.Η πολη φταιει η η καθε πολη που γινονται τα ματς;Αυτοι ειμαστε γενικα σαν λαος και αυτο βγαζουμε παντου και οχι μεσα στο γηπεδο.Το ποδοσφαιρο γενικα αντικατροπτιζει σε μεγαλο βαθμο τα προβληματα της κοινωνιας μας γενικα.Παντως τα ατομικα προβληματα του καθενος δεν λυνοντε σε 90 λεπτα συν τις...... καθυστερησεις μεσα στο γηπεδο.
Κατα τα αλλα ματς 0 θεαμα 0 ραγκπυ αρκετο και ο καθενας μπορουσε να κερδισει κανενας προπονητης δεν ρισκαρε και δικαιο απολυτως το 0-0.Και του χρονου με υγεια!

nikos είπε...

filarako wriao to postaki sou simfwnw se ola alla oxi kai gay h olympiakara.thymisou to xtesino agwna re katarxhn sas paizame akoma kai 10 paiktes kai pisteuw oti auto ta leei ola kai leei poios einai omada kai poios kafeneio h wraia saloniki.kata th gnwmh mou auta pou eginan xtes htan apla aisxh me to kosmo tou paok na prokalei.opws eipes kai esu oi astynomikoi pou anebhkan apo thn athina kala anebhkan skepsou mono na mhn uphrxan kai autoi ,h apostolh tou olympiakou den uphrxe periptwsh na eftane pote sto ghpedo.apla oi opadoi tou paok einai kafroi me olh th shmasia tis leksis den ginetai sto 2009 na mpainoun opadoi mesa sto ghpedo kai i astynomia na mhn kanei kati.eleos dld re.kai ektous autou na bgainei shmera kai na bgazei to kafeneio sas anakoinwsh pou einai gia gelia kai na leei oti o olympiakos prokalei kala eistai eleos re

steve είπε...

Κατά αρχή να απαντήσω στον φίλο DonMits.
Φίλε μου ανεξαρτήτως τι ομάδα είσαι μην αυταπατάσαι,τιμωρία δεν πρόκειτε να υπάρξη,ούτεελαφριά ουτε βαριά,αντιθέτως η υπόθεση θα κουκουλωθεί,καί να σου πώ το γιατί δεν θα τολμήσουν οι αρχές να εφαρμόσουν τον νόμο μην τυχόν καί κατηγορηθούν οτι κάνουν αβάντα στον Ολυμπιακό,εξ αλλου περιέργος και προκλητικός η Θεσσαλονίκη εχει αυλία σε τέτοια γεγονότα.
Στήν καλύτερη περίπτωση να κοιτάξουν να επιμερίσουντις ευθύνες καί στους δύο.
Καί το στηρίζω αυτό βλέποντας προχθές τον διαιτητή καί τους βοηθούς να γίνονται αυτά τα αίσχη δεν εκανε τίποτα παρά μόνο κοίταζε να συμβιβάση καταστάσεις,δεν είδς πχ την μπουνιά στον Τζώρτζεβιτς ουτε αυτός ουτε ο βοηθός.
Σε οποία πολιτισμένη χώρα συνέβαιναν αυτά ο διαιτητής θα είχε διακόψει τον αγώνα είς βάρος της υπαιτίου ομάδας που στη συγκεκριμένη ηταν ο ΠΑΟΚ.
Που ακούστηκε να μην μπορεί ο αντίπαλος κατ΄ εξακολούθηση να κτυπήσει κόρνερ,να δέχονται βροχή απο αντικείμενα μπουκάλια γυάλινα μπύρας AMSTEL συγκεκριμένα καθαρά φάνηκε,αλήθεια που ηταν οι αρχές της Θεσσαλονίκης τι εκαναν δεν εβλεπαν το συνεχιζόμενο εγκλημα γαργάρα,πως μπήκαν γυάλινα μπουκάλια μπύρας στο γήπεδο είναι παγκόσμια προτοτυπία.
Δεν θα συμφωνήσω φίλε μου ετσί στρογγυλεμένα γίνονται αυτά στα Ελληνικά γήπεδα,καί μια καί λές γιά Ριζούπολη καί Καραισκάκη σου λέω λοίπον οτι τότε γίνανε γεγονότα ασχημα αλλά οχι σε αυτό το βαθμό,πότε στη Ριζούπολη καί στο Καραισκάκη πέφτανε μπουκάλια μπύρας και πέτρες,πότε ο αντίπαλος δεν μπορούσε να κτυπήσει κόρνερ,πότε εισέβαλαν Ολυμπιακοι στο γήπεδο με τη λήξι του αγώνα να κτυπήσουν αντιπάλους παίκτες;
Καί γιά τα τότε γεγονότα υπήρξε τιμωρία αμεση τώρα ακρα του τάφου σιωπή.
Καί ενα αλλο οπως σε ολες τίς ομάδες στο Καραισκάκη ετσι καί στον Παοκ ο Ολυμπιακος καί οι φίλαθλοί του δεν εχουν δείξει τέτοια συμπεριφορά σ΄ν την προχθεσινή.
Συμφωνω οτι το θέμα της βίας ειναι καθαρά πολιτική απόφαση αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα καί σου είπα παραπάνω το γιατί, αν θέλουν να κάνουν κάτι εμπρός τώρα το περιστατικό υπάρχει.
Οσο γιά τον υπουργό που λές τι πάει να πεί ,εδω μας εδειχνε τα δικά της γυναίκα οπαδος του ΠΑΟ αυτα συμβαίνουν γήπεδο είναι,το θέμα μας είναι η βία,και η παρεμπόδιση διεξαγωγης του αθλήματος απο εξωγηπεδικούς παράγοντες οπως εγινε προχθές.
Οσο γιά τα δακρυγόνα ποίος φταίει καί ποιοι πλακώθηκαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ φυσικά που γιά μία φορά εδείξν τον πολοτισμό τους,κάνε μία βόλτα στο YOUTUBE καί δες σε διάφορα βιντεάκια τα αισχη που γίνονται στίς κερκίδες της Τούμπας.
Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ καί λυπάμαι που το λέω αν βγεί στην Ευρώπη με τέτοιες συμπεριφορές θα μας κάνει ρεζίλι οχι αγωνιστηκά,αλλα απο την συμπεριφορά των φιλάθλων του.
Τελειώνοντας θέλω να πω στους φίλους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χρόνια πλλά γιά την ομάδα μας καί πάντοτε κουπάτοι.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΑΛΙΜΟΝΟ ΟΜΩς ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ........

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κατ'αρχάς στην ομάδα μας που ανήμερα των γενεθλίων της απέδειξε στους αντίπαλους της πως παίζεται η μπάλα σε μιά φλογισμένη έδρα.

Πολλά μπράβο στους παίκτες μας αλλά και στον προπονητή για το έξυπνο στήσιμο.

Και πάμε τώρα στα καθέκαστα στην γνωστή ζούγκλα της Τούμπας.

Αλήθεια πόσο περήφανοι μπορεί να αισθάνονται οι Παοκτήδες βλέποντας μιά βουλγάρικη σημαία να κρέμεται στα κάγκελα της θύρας 4;

Θα βγούν άραγε οι γνωστοί μακεδονομάχοι να υπερασπιστούν τα ιερά και όσια της Μπαοκάρας ή θα το κάνουν γαργάρα γιατί δεν λέει να τα βάζεις με την...πελατεία σου;

Πόσο περήφανοι αισθάνονται οι Παοκτζήδες για την άνανδρη αλλά τόσο συνηθισμένη πιά επίθεση μετά το τελος του μάτς στους παίκτες μας,άσχετο αν κατάληξε με΄εναν από αυτούς φυτεμένο στο γκαζόν της Τούμπας από τον...κηπουρό Νικοπολίδη;

Πόσο περήφανοι μπορεί να είναι για την ομάδα τους που παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο,απέδωσαν χειρότερα και από ομάδα Β'εθνικής;

Πόσο περήφανοι μπορεί να είναι τέλος για όλα τα αίσχη που έκαναν (είπαμε όμως συνηθισμένα πράγματα) και που σίγουρα θα κοστίσουν στην αγαπημένη τους ομάδα;

Οσο για την χθεσινη επίθεση στα παιδάκια της ομάδας νέων του Ολυμπιακού,εκεί πράγματι έδειξαν όλον τον ανδρισμό τους χτυπώτας αμούστακους νεαρούς αλλά και τους γονείς όσων τόλμησαν να ανέβουν επάνω.

Για να τελειώνουμε λοιπόν με το παραμύθι του υπέροχου λαού του ΠΑΟΚ,προτείνω όπως και άλλη φορά να μην ανεβάζει ο Ολυμπιακός την πρωτη του ομάδα στην Θεσσαλονίκη μέχρι επιτέλους να μπούν κανόνες και σ'αυτό το γήπεδο όπως σε όλα τα άλλα ανά την επικράτεια.

Δεν είναι δυνατόν σ'αυτό το γήπεδο και μόνο να αλωνίζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ανενόχλητοι οι χουλιγκαναραίοι και η αστυνομία να κάνει τα στραβά τα μάτια.

Δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα παικτών επειδή ο Ζαγοράκης και ο Ποικιλίδης θέλουν να τα έχουν καλά με τον...Φίδια και τον Μασκοφόρο.

Ας καταλάβει επιτέλους η διοίκηση του ΟΣΦΠ ότι εκεί επικρατούν άλλοι νόμοι και άλλα ήθη.

Τα ήθη της...ζούγκλας!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν βλέπαν μερικοι με τα ίδια τους τα μάτια παιδακια μαζι με τους γονεις να κλαινε απο τα δακρυγονα(το πριξιμο κατω απο τα ματια κ.λ.π.)άλλα θα λεγανε..οπαδοι-φιλαθλοι οποιασδηποτε ομαδας!Σε κάποια απο τις στιγμες που επικρατουσε πανικος λογω των δακρυγονων όταν είδα ένα κοριτσακι (10 χρονων) που ήταν μαζι με τον πατερα της να κλαιει και να μην μπορει να αναπνευσει, ενιωσα καπως που δεν μπορει να περιγραφτει με λεξεις! Και "Σε ποιά πολιτισμένη πόλη της Ευρώπης συμβαίνουν αυτά;" που λετε μεσα σ' ολα τα αλλα μερικοι ο donmits τα ειπε....Στο Καραϊσκακη μαλλον δεν θελετε ή ξεχνατε μαλλον τι εγινε! Αλλα ετσι ειναι, οταν σου δινουν πρωταθληματα με το ετσι θελω και σου κανουν τον εγκεφαλο πουρε.....Και τελος παντων αυτα ειναι για αλλου....Να βλεπατε τα παιδακια να εισπενεουν δακρυγονα...αλλα αυτα δεν τα βλεπετε κ δεν τα ξερετε γιατι μονο να περνει πρωταθλημα ο ολυμπιακος σας νοιαζει! Και το πως κανετε τα στραβα ματια!

DonMits είπε...

Δυστυχώς βλέπω ότι οι περισσότεροι δεν πιάσαν το νόημα του ποστ μου.

Το θέμα δεν είναι (μόνο) ποιος κάνει επεισόδια και για αυτό δεν μπαίνω σε στείρες αντιπαραθέσεις του τύπου εσεις αυτό, εμείς εκείνο κλπ... Κάποιοι από εσάς πιθανόν να μη ζήσαν τα πέτρινα χρόνια του γαυρου στην προ Κόκκαλη εποχή και δεν ξέρουν τι γινόταν.

Το ποστ μου αφορά συνολικά τη βία στα γήπεδα και την ανικανότητα της αστυνομίας να αντεπεξέλθει προστατεύοντας το προϊόν που λέγεται ποδόσφαιρο και τον αγνό φίλαθλο που πάει να δει με τα παιδιά του λίγη μπαλίτσα.

Δυστυχώς μόνο ο proto με έπιασε.

Οι υπολοιποι αναλωθείτε σε σχόλια του τύπου "οι κακοί οπαδοί της Χ ομάδας" και "οι καλοί οπαδοί της Υ ομάδας".