Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Η 'Ελλάδα' που έγινε 'καραϊσκάκη'...




Σήμερα το πρωί τα ματάκια μου αντίκρισαν το πρόσωπο του αγαπητού μας Γάλλου Ολιβιέ Σορλεν στο πρωτοσέλιδο του πρωταθλητή...

Φυσικά την εφημερίδα αυτή δεν την παίρνω να την διαβάσω ακόμα κι αν την βρω πεταμένη στον δρόμο... Μετά από λίγο ομως, έκανα την βόλτα μου στα αθλητικά sites για να δω τα νέα του ΠΑΟΚ. Στο sportfm.gr λοιπόν βλέπω το έξεις απίστευτο... Ο Σορλεν λέει πως δήλωσε οτι :

"Το ‘Βελοντρόμ’ (έδρα της Μαρσέιγ) και το ‘Παρκ Ντε Πρενς’ (έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν) δεν πιάνουν μία μπροστά στο ‘Καραϊσκάκη’" !!!

http://www.sport-fm.gr/article/165558


Όπως καταλαβαίνετε, τα ερωτηματικά που μου δημιουργήθηκαν στο μυαλό ήταν εύλογα.. Που ξέρει ο Σορλεν το καραϊσκάκη αφού δεν εχει περάσει ούτε απ'εξω?? Πως γίνετε να δήλωσε κάτι τέτοιο όταν τα μόνα γήπεδα που έχει δει στην Ελλάδα ο Γάλλος στον 1 μήνα που είναι εδώ, είναι η Τούμπα, το σάπιο μήλο του σκόληκα, το οακα των εκπαιδευτικών κερκίδας και το βοσκοτόπι της Λιβαδειάς??

Με λίγο googling λοιπόν βρήκα την συνέντευξη Σορλεν σε 2 γαλλικά site..

1. http://football.le10sport.com/ligue1/sorlin-c-est-tres-chaud_140501_d

2. http://www.ledauphine.com/coupe-de-l-uefa-olivier-sorlin-evoque-l-gay-ros-les-verts-doivent-s-attendre-a-souffrir--@/index.jspz?chaine=67&article=101194


Η επίμαχη φράση που είπε ο Σορλεν λοιπόν και μου διέγειρε όλα αυτά τα ερωτήματα είναι η έξεις :

"Ici, c'est chaud, très chaud. Le Vélodrome ou le Parc des Princes, c'est de la rigolade à côté !"

Δηλαδή, ο Γάλλος δήλωσε:

"Εδώ (στην Ελλάδα δηλαδή) η ατμόσφαιρα είναι καυτή, πολύ καυτή. Μπροστά σε αυτό, το Parc des Princes και το Velodrome είναι για διασκέδαση/πλάκα/για γέλια"

Και ρωτώ...

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤO SPORTFM KAI THN SPORTDAY, που βρήκατε την φράση : "Το ‘Βελοντρόμ’ και το ‘Παρκ Ντε Πρενς’ δεν πιάνουν μία μπροστά στο ‘Καραϊσκάκη’" ??????

Και καλά ολη την φράση που την μεταφράσατε όπως θέλατε για να ταΐσετε τους γαύρους... Την λέξη "Καραϊσκάκη" ρε άθλιοι παπαγάλοι του γαύρου, που δεν αναφέρετε πουθενά μες το κείμενο και μπορεί να το διακρίνει και ένα 10χρονο παιδάκι, που την βρήκατε??!!!

Είστε για πολύ κράξιμο εκεί μέσα πολύ καιρό τώρα γιατί πουλάτε αντικειμενικότητα πίσω απο γαύρικες πλάτες και μέσα απο γαύρικες πένες. Καρπετόπουλος (τον έχουμε ξεφτιλίσει ουκ ολίγες φορές στο παρόν site), Πανούτσος ("γράφω για τον ΠΑΟΚ μόνο για να κράξω"), Χελάκης ("ο λυμπερόπουλος θα γίνει ο νεος Κούδας", "Ζαγοράκη μην πάρεις τον ΠΑΟΚ"), Ζαχαριάδης, ("είμαι αριανός αλλά γράφω ρεπορτάζ και άρθρα για τον ΠΑΟΚ"), είναι μερικοί απο αυτούς που καθημερινά παίζουν με τα μυαλά του ΠΑΟΚτση. Ωραίο το αστείο αλλά πλέον δεν βγάζει γέλιο. Πάρτε λοιπόν τα μέτρα σας, για να μην αναγκαστούμε να σας τα πάρουμε εμείς.


υγ1. Αδερφέ ΠΑΟΚτσή, είτε πάρεις πρωταθλητή, είτε πάρεις το φως, είτε την sportday, να ξέρεις οτι αγοράζεις γαύρικη εφημερίδα. Μην πετάς τα ευρο σου στους παπαγάλους του κόκκαλη. Παρ'τα μετοχές, παρ'τα διαρκείας, παρ'τα σουβλάκια και ρετσίνες, μόνο μην τα δίνεις σε αυτούς.


υγ2. Κ. Σωτηρακόπουλε, σε εκτιμώ ως δημοσιογράφο και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κανείς εσύ εκεί μέσα στην sportday... Αν σε ενδιαφέρει η γνώμη του οπαδού του ΠΑΟΚ, βάλε μια τάξη στο μαγαζί σου γιατί τα μυαλά μας δεν βαστάνε άλλο. Βάλε ένα τέλος σε αυτήν την χολή που βγάζει η εφημερίδα σου κατά του ΠΑΟΚ χρόνια τώρα. Το ξερώ πως γνωρίζεις τι σημαίνει ΠΑΟΚ και περιμένω να κανείς κάτι με αυτούς τυχάρπαστους τύπους που δεν μπορούν να κάνουν σωστά ούτε μια μετάφραση. Σε έχω ακούσει να επεμβαίνεις σε συζητήσεις ακροατών του σταθμού σου για να βάλεις την τάξη, όταν αυτοί προσπαθούν να μικρύνουν τον ΠΑΟΚ λέγοντας ανακρίβειες και συκοφαντίες. Στους υπαλλήλους σου λοιπόν γιατί δεν επεμβαίνεις?? Ελεύθερη άποψη?? Κάτσε να σου πω δυο λόγια για την «ελεύθερη άποψη»...

Ελεύθερη άποψη δεν είναι το να γραφώ για τον ΠΑΟΚ μόνο όταν θέλω να κράξω και να βγάλω χολή. (τα παραδείγματα άπειρα και καταγεγραμμένα)
Ελεύθερη άποψη δεν είναι το να μεταφράσω σωστά μια συνέντευξη.
Ελεύθερη άποψη δεν είναι η καθημερινή αρθογραφία του αριανού ζαχαριάδη για τα κοινά του ΠΑΟΚ.
Ελεύθερη άποψη δεν είναι το να αφήνω όλη την ώρα σπόντες για διαιτητική εύνοια του ΠΑΟΚ, όταν ακόμα και αυτός που τα γραφεί, στο blog του παραδέχεται οτι στον ΠΑΟΚ δεν έχει χαριστεί κουκούτσι.
Ελεύθερη άποψη δεν είναι το να ειρωνεύομαι τους ανθρώπους που πήγαν και έδωσαν απο το υστέρημα τους για να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται για να καθαρίσει απο τα χρέη αυτή η κατατρεγμένη ιδέα που λέγετε ΠΑΟΚ....

Δυστυχώς μπορώ να γράφω για ώρες ολόκληρες τις "ελεύθερες απόψεις" που θυμάμαι να έχουν εκφέρει κατά καιρούς τα τζιμάνια σου, γιαυτό και το κόβω εδώ.

Αν θες να κάνεις την εφημερίδα σου "πρωταθλητή" και να τρέφεις γαύρους, συνέχισε έτσι αλλά κόψε την διαφήμιση της ντεμέκ αντικειμενικότητας που πουλάει η φυλλάδα σου, διαφορετικά θα συνεχίσεις να θεωρήσε για τον ΠΑΟΚτση το ξεκάρφωμα της γαυροπαρέας που λέγετε sportday, εκθέτοντας πρώτα απο όλα εσένα, το κύρος σου και τις γνώσεις σου. Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να την ψάχνω και να ρεζιλεύω την εφημερίδα σου με στοιχεία μέχρι να δω διαφορετική αντιμετώπιση για το ιστορικό σωματείο που λέγετε ΠΑΟΚ.


υγ3. Πριν λίγες μέρες ο φίλαθλος έκανε ένα τυπογραφικό λάθος όπου η λέξη 'Τούμπα' έγινε 'Τουρκία'..
http://img14.imageshack.us/my.php?image=fil140209s6qh7.jpg
http://img530.imageshack.us/my.php?image=filathlos2de0qt8.jpg

Λίγες μέρες πριν ο Καρπετόπουλος στο blog του έκανε ένα άλλο τυπογραφικό γράφοντας το 'ΠΑΟΚ' 'ΠΑΟκ' γιατί όπως είπε ο ίδιος δεν πατήθηκε καλά το shift.
http://img514.imageshack.us/img514/2034/karpetft4.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/1521/karpetshiftbr6.jpg

Τώρα έχουμε την έμμεση αναφορά της 'Ελλαδας' να μεταφράζεται ως 'καραϊσκάκη'...

Όλα αυτά φυσικά αδερφέ ΠΑΟΚτσή, στην χώρα των ιθαγενών τα χαρακτηρίζουμε ως "τυχαία και κατά λάθος".... Άλλωστε ο κάθε Έλληνας πολίτης αυτής της μπανανίας γνωρίζει πως ο ΠΑΟΚτσής ο κομπλεξικός φταίει πάλι....


Το κείμενο είναι απ το paokworld

7 σχόλια:

geokalp είπε...

πολύ καλά κάνεις και τους ξεχέζεις!!!

όμως αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι, τώρα τους ανακάλυψες;
ή τα Σπορ του Βορρά είναι καλύτερα;

geokalp είπε...

και που να ρίχνεις ματιές στο τι γρά;φουν οι πολιτικές!!!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Καλύτερα είναι τα Σπορια τι να λεμε!

Αntidrasex είπε...

Χώσε χώσε...
Γ... την αντικειμενικότητα τους...

Αntidrasex είπε...

Άλλα βέβαια, το "άρθρο" επαληθεύτηκε... Πέρασε άσχημα η Σεντ Ετιέν στο Καραϊσκακη! Χο Χο Χο!

tzonakos είπε...

Εξαιρετικός NOVITO.
Δεν θα τα έγραφε κανείς καλύτερα.
Οι αναγνώστες τέτοιων φυλλάδων ειτε ειναι όντως ηλίθιοι είτε τους περνούν όλους για πανηλίθιους ειτε θέλουν να τους κρατάνε σε φάση ηλιθιότητας.
Αυτη η λογική του οτι όλος ο κόσμος δεν μπορεί παρα να ειναι η να εχει σχέση με τον Ολυμπιακό, το Καραϊσκάκη ( του λαού ) κλπ κλπ κάποτε θα πάψει να υπάρχει.
Α, Καρπετόπουλους - Πανούτσους εχω πάψει να ακούω/διαβάζω απο χρόνια.
Για σφαλιάρες ειναι τελικά.

NOVITO είπε...

@geokalp όλοι (ή τουλάχιστον το 99%) για ξύλο είναι. Και φυσικά τα σπόρια δεν ναι καλύτερα...
Όσο για τις πολιτικές....βάζουν καλά dvd που και που... ;)