Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ CL!

Με το συνθημα οτι η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ δεν ειναι ουτε ΙΝΤΕΡ αλλα και ουτε ΒΡΕΝΤΕΡ ο ΠΑΟ ταξιδευει για αλλη μια φορα για ΝΙΚΗ προκριση που θα τον καταταξη στην καλυτερη 8αδα του Ευρωπαικου Πρωταθληματος αναμεσα σε ομαδες μεγαθηρια.
Ο ΠΑΟ μπορει γιατι διαθετει καλη ομαδα,καλο συνολο,εχει εμπειρους ποδοσφαιριστες που μπορουν να ανταπεξελθουν σε μεγαλο βαθμο σε τετοια κρισιμα παιχνιδια,πραγμα που το εχουν αποδειξει ως τωρα!Προσωπικα δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην το ξαναεπαναλαβουν.Βεβαια και η ΒΙΓΙΑ ειναι ΒΙΓΙΑ δεν την υποτιμω αλλα εχω πιστη πως ο ΠΑΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!
Με τις ευχες ολων μας καλη επιτυχια και με την ΝΙΚΗ!

8 σχόλια:

tzonakos είπε...

Mα γιατι ψάχνετε για "σύνθημα" ;
Τι άλλο εκτός απο "μπες μεσα, παίξε καλή μπάλλα" θα μπορούσε να ειναι το σύνθημα ;
Για να μην πω οτι ούτε Εργοτέλης ειναι ουτε Ηρακλής η Βιγιαρεάλ.
Αντε, να βάλουν τα παιδιά όλο τους το κέφι να ευχαριστηθούμε μπάλλα και θα πετύχουν οτι καλύτερο !
Ακόμα και νίκη γιατί οχι ;

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

H παράδοση στην Ισπανία είναι εναντίον μας. Ο Χενκ δήλωσε πως τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και μακάρι να συμβεί αυτό απόψε. Όπως είπε και ο tzonakos το θέμα είναι να παίξουμε καλή μπάλα. Να μην δεχθούμε γρήγορο γκολ, σίγουρες πάσες, όχι μοιραία λάθη στην άμυνα όπως στην Κύπρο, καλό τελείωμα φάσεων όπως στην Βρέμη, ταχύτητα και πίεση σε όλες τις γραμμές του γηπέδου για να σπάσουμε τον γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού τους.

Η Βιγιαρεάλ δεν είναι ούτε Man United ούτε Barcelona. Δεν παύει όμως να είναι ένα πολύ καλά δουλεμένο σύνολο που παλεύει όλα τα παιχνίδια και βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της Primera Division. Είναι πολύ ύπουλο το αποψινό παιχνίδι και θέλει προσοχή.

Πάμε να τα δώσουμε όλα.

teo είπε...

yπουλο ειναι αλλα εμεις θα φυγουμε ευχαριστημενοι!Σε λιγακι αρχιζει!

teo είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
teo είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
teo είπε...

..Thod και μη ξεχασεις οτι το ματς εστω και ετσι...ειναι 0-1!!!!!!!!!!!αλλα δεν μας το μετρησανε θα πεταξουμε ενα κανονικο γκολακι στο 2ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΕ!

teo είπε...

0-2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τεο!

teo είπε...

Ποτε μη ξεχασετε το σκορ ειναι 1-2!!!!!Αυτο το γραφω για τον ανωνυμο που μας τα πρηζει συνεχως!!!!!!!!!!!!ΠΑΟ ΟΛΕ ΠΑΟ ΟΛΕ ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!ΠΑΟ ΟΛΕ ΠΑΟ ΟΛΕ ΣΤΗΝ ΛΕΟΦΩΡΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.......