Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Ήμαρτον πια με τα Πέναλτι

Δε μπορεί σε κάθε αγωνιστική να ασχολούμαστε με τα πέναλτι των αιωνίων. Έλεος, το παραμύθι αυτό θα πρέπει κάποτε να τελειώσει και οι διαιτητές να δίνουν μόνο τα πέναλτι μαρς. Ο Βασάρας χθες, εσκεμμένα ή μη δε ξέρω, το πέρασε αυτό το μήνυμα και μαγκιά του. Απέδειξε παρά τα κιλά του, γιατί οι ξένοι εμπιστεύονται μόνο αυτόν από την τριτοκοσμική ποδοσφαιρικά Ελλάδα.
Πέναλτι που χρήζει 1 ή 2 ή και 3 ριπλέι για να αποσαφηνιστεί, για μένα είναι αμφισβητούμενο και για το καλό του ποδοσφαίρου τέτοια πέναλτι θα πρέπει να εκλείψουν οριστικά. Γιατί πολύ απλά, αποτελούν το όπλο επιβολής των ισχυρών έναντι των λοιπών, γεγονός που δηλητηριάζει το άθλημα, πόσω δε μάλλον στην Ελλάδα.
Αναρωτιέμαι, πόσο θα ήταν το σερί του ΟΣΦΠ τα τελευταία 12 χρόνια, αν οι διαιτητές τον έπαιζαν όπως ο Βασάρας χθες τον ΠΑΟ;
Σίγουρα μείον 4 τίτλους. Οι ψαγμένοι ας μαντέψουν.

Όσο για το ντέρμπυ, τι να πούμε εμείς οι αεκτζήδες;
Ότι ήμασταν κωλόφαρδοι, όταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΠΑΟ αστοχεί 2 φορές σε κενή εστία.
Ότι δεν έχουμε μπακ, παρά το γεγονός ότι κάποιοι δημοσιογράφοι επιμένουν ότι ο Μπασινάς και ο Χουανφράν είναι καλοί.
Ότι ο Μαϊστόροβιτς, παρά την αμφισβήτηση που δέχθηκε στην αρχή του πρωταθλήματος, τώρα δείχνει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος.
Ότι ο Ενσαλίβα, μπορεί κάποτε να εκδιώχθηκε κακώς από την ομάδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνει τώρα βασικός και αναντικατάστατος.
Ότι ο Μπάγεβιτς, εγκληματεί βάζοντας τον Εντίνιο κάθε φορά μετά το 80.
Ότι η βελτίωση της ομάδας, δε μπορεί παρά μόνο σε έναν άνθρωπο να χρεωθεί, στο Μπάγεβιτς.

ΥΓ. Πού είσαι Ντέμη με τις επιλογές σου; Έφερες κάποτε τους Λεονάρντο, Μπλάζιτς, Ασκάρατε και Μορέτο για να διώξεις τους 2 πρώτους και να κρατήσεις τους άλλους.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΣΑ ΡΙΠΛΕΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕ Η ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΗΨΗ

NOVITO είπε...

που σαι ρε Νίκο/steve...??

χαχαχαχαχα

nikos είπε...

edw eimai grw8e.telika eisai megalos karagiozhs re.re ili8ie parto xampari kai ma8e mpala blaka.mas kaneis kai ton ekspino.kopse tis malakies reeeeeeeeeeeee.
ANTE GEIA NA XAREIS MPAS KAI MAS AFHSEIS ISYXOYS KAI DEN MAS PRIZEIS PIA TA @@ SOU LEW OTI DEN HTAN KAI OTI DEN HTAN KANENA PENALTY POU EXEI KERDISEI O OLYMPIAKOS APO TOTE POU IDRI8IKE.OLA MOUSANTA HTAN!!!!!!!ILI8IEEEEEEEEEEEEEEEEEE

goooooood girl είπε...

i like your blog......

nikos είπε...

p se re novito xesth den apantas.den exoume ti na poume re paokaki

Βασιλική Νίκα είπε...

Για να μην φάτε πέναλτι στο πόκερ, μπείτε στο www.pokermasters.gr

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε!!!!!!!!!!Zagrrrrrr M****Α δε μας λες εσύ που είσαι "ψαγμένος" ποια και πόσα είναι αυτά τα "ΜΠΕΝΆΛΝΤΙΑ" που σας κόστισαν 4 τίτλους....ρε άντε γεια μας έχετε πρήξει τα συκώτια, έχετε καταντήσει αηδία με το να "πιπιλάτε" την ίδια καραμέλα τόσα χρόνια, όλοι εσείς οι άγιοι!!!Που βλέπετε διαιτητικά λάθη μόνο σε βάρος ομάδων πλην Ολυμπιακού!!!Πρασινοκιτρινοματάκιδες!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ και στην υγειά σας με κρασί DA PIPA ξέρετε εσείς ...

zagr είπε...

το καλό με σας τους γαύρους ανώνυμε στο τέλος, είναι ότι το επίπεδό σας σε γενικές γραμμές δε ξεπερνά και πολύ τα γραφόμενά σου...

NOVITO είπε...

OΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ZAGR...