Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΒΑΣΣΑΡΑΣ! ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ -ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ- ΚΥΡΟΣ


Οι πρασινοφυλλάδες, που έγραφαν ότι κερδίσαμε τον Αστέρα Τρίπολης με χαριστικό πέναλτυ, αύριο θα ουρλιάζουν για την αδικία που έγινε σήμερα στην ομάδα τους, καθώς ο Κύρος (τους) δεν τους έδωσε καθαρό πέναλτυ. Καί τι πέναλτυ; Πανομοιότυπο με αυτό που έδωσε σε εμάς χθες ο Παμπορίδης και αυτοί βγήκαν προ... εορτής να αμφισβητήσουν! ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ! ΦΤΥΣΤΟ! Αύριο θα το διεκδικούν.
Στο τυφλό τους μένος μέσα τα πρασινόφυλλα είχαν παραβλέψει μιά σημαντική λεπτομέρεια: ο παίχτης του Αστέρα, που υπέπεσε στο πέναλτυ, παραδέχθηκε ευθαρσώς ότι ανέτρεψε τον Ντιόγκο! (Αλλά αυτό μάλλον δεν μετράει...)

"Έφαγε" το πέναλτυ του ΠΑΟ ο Βασσάρας; Βεβαιότατα και το έφαγε!
Γιατί; Μα γιατί ο Βασσάρας (πέρα και πάνω από οτιδήποτε άλλο) είναι κακός διαιτητής. Όπως και ο Κάκος. Όπως και ο Παπασταμάτης. Όπως και ο Κασναφέρης και ο Ψυχομάνης παλιότερα. Όλοι τους κάκιστοι διαιτητές! Άσχετοι παντελώς.
Ποιά είναι η πλάκα; Η πλάκα είναι ότι οι Βάζελοι θέλουν παντού και πάντα διαιτητή τον Βασσάρα! Ας χαίρονται λοιπόν τις διαιτησίες του!
Και κάτι άλλο. Ο Ψυχομάνης βγάζει καλύτερο διαιτητή του πρωταθλήματος τον Βασσάρα. Η εταιρία PRO ZONE, την οποία επέβαλε ο Τζίγκερ στη Σουπερλίγκα, όταν ήταν πρόεδρός της, τον βγάζει τελευταίο! Μεσολαβούν ΜΟΝΟ 27 θέσεις μεταξύ της πρώτης και της τελευταίας. Είπατε τίποτα;

Να χαίρεστε, Βάζελοι, τους κορυφαίους.
Και πού να βγει στην ΕΠΟ ο Σοφοκλής Πιλάβιος (που ήταν και υπάλληλός σας)!...
Και πού να βγεί στην ΕΠΟ ο Βίκτωρ Μητρόπουλος (που ήταν ποδοσφαιριστής σας)!...

10 σχόλια:

takola είπε...

Τελικά εσύ τι υποστηρίζεις δεν μας λες. Ήταν ή δεν ήταν πέναλτι; Είναι καλός διαιτητής ο Βασάρας ή όχι; Δεν καταλαβαίνω...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ takola: Εγώ σας το είπα, αλλά εσύ δεν το διάβασες βιαστικά ή το προσπέρασες. Βεβαιότατα και ήταν πέναλτυ. Ο Βασσάρας είναι ο -με τεράστια διαφορά από τον Κάκκο- χειρότερος διαιτητής των ελληνικών γηπέδων.

NOVITO είπε...

σωστός ο Γιώργος...

μια διευκρίνηση μόνο: ο χειρότερος εντός Ελλάδος, γιατί όταν σφυρίζει έξω μια χαρά τα πάει...με ότι σημαίνει αυτό....

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ.

wert01gf είπε...

Δεν υπάρχει πέναλτι. Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο αν δεν γνωρίζετε από ποδόσφαιρο. Ο Γεωργέας πηγαίνει στην μπάλα και μόνο εκεί. Εμφανώς κατεβάζει το πόδι του μετά την μπάλα και ο Ρουκάβινα πατάει πάνω στα πόδια του. Η χειρότερη ΑΕΚ και ο καλύτερος ΠΑΟ της εικοσαετίας, έχουν απόσταση μόλις 5 βαθμών.

Ανώνυμος είπε...

wert01gf και μετα ξυπνησες γιατι επεσες απο το κρεβατακι σου

Panagiotis είπε...

Γιώργο,
χωρίς παρεξήγηση, λες παπαριές τώρα, ίσως γιατί το βλέπεις από την άποψη της ομάδας σου (όπως μάλλον θα έκανα κι εγώ). Ο Βασάρας είναι κορυφαίος διαιτητής και δικαιούται να κάνει και λάθη, σωστά? Όλοι κάνουν λάθη. Πάντα όμως παίζει 50-50 τα παιχνίδια.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ παναγιώτης: Δεν αποκλείεται καθόλου να λέω παπαριές. Κάθε άλλο, και όχι μόνο επειδή το βλέπω από τη σκοπιά της ομάδας μου. Στη Λισσαβώνα και στη Μασσαλία πάντως ακούνε ¨Βασσάρας" και βγάζουν αστραπές από τα μάτια. Έχει καλό όνομα εκεί ο ευρωπαίος! Νά' σαι καλά.

takola είπε...

Γιώργο εξακολουθώ να επιμένω ότι το συγκεκριμένο άρθρο σου είναι άκρως ασαφές. Αν συνδέεται με άλλα προηγούμενά σου πάω πάσο.

Για τον Βασσάρα θα ήθελα να μου εξηγήσεις πώς γίνεται να χαίρει τόσο μεγάλης εκτίμησης από την ΦΙΦΑ (δεν ξέρω για Λισσαβώνα και Μασσαλία) και να ορίζεται σε σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια ενώ είναι ο χειρότερος διαιτητής των... ελληνικών (φαντάσου κατάντια, δηλαδή) γηπέδων. Δηλαδή, αφού είναι τόσο χάλια, πώς και δεν προτιμά κανέναν... Ζωγράφο ή κανέναν Γερμανάκο η ΦΙΦΑ;;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ takola: H FIFA, δηλαδή, σε έχει μαγέψει με τους διαιτητές της; Υπάρχουν 3-4 πολύ καλοί διαιτητές (από την Ευρώπη) και 144 βασσάρες. Ιδιαίτερα οι ρεφερήδες από τη Λατινική Αμερική είναι καρμανιόλες με σφυρίχτρες. Δεν τους έχουμε δει, άλλωστε; Απλώς, στους διεθνεία αγώνες οι ομάδες δεν πολυδιαμαρτύρονται, διότι ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ με τιμωρίες; Θυμάσαι τις διαιτησίες του Κρούγκ; Θυμάσαι τις δαιτησίες των δύο περισυνών αγώνων του Ολυμπιακού με τη Λάτσιο; Όσο για τους Ζωγράφο και Γερμανάκο; Αμφότεροι άσχετοι και επικίνδυνοι για όλες τις ομάδες - για το άθλημα, δηλαδή. Την καλημέρα μου.