Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Δευτερο διπλό στη Θράκη για φέτος

Ένα ακόμα διπλό για τον Παναθηναϊκό, το δεύτερο για φέτος στην ακριτική Θράκη. Είχε προηγηθεί η νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί της, συνοδεύτηκαν από μια σχετικά καλή εμφάνιση τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Γιατί όταν είσαι ο Παναθηναϊκός και αγωνίζεσαι με μια νεοφώτιστη ομάδα (με κάθε σεβασμό στον Πανθρακικό που είναι ένα αξιόμαχο σύνολο) πρέπει να νικάς και μάλιστα με άνεση.

Χθες λοιπόν η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς κατόρθωσε να κερδίσει παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Προηγούμενα πανομοιότυπα με το χθεσινό παιχνίδια ήταν αυτά με τον Άρη και με την Ξάνθη. Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ(στο 5΄) ύστερα από λάθος του Σπυρόπουλου ο οποίος ήταν και στο υπόλοιπο του ματς ασταθής. Ισοφαρίσαμε όμως στο 24΄ με μονοκόματο σουτ του Σαλπιγγίδη έξω από την περιοχή και στο 63΄ ο Μάντζιος ύστερα από πάσα του ίδιου παίκτη, έκανε το 1-2 και όλα έγιναν πιο απλά. Το κερασάκι στην τούρτα του αγώνα το έβαλε ο Silva στις καθυστερήσεις με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καραγκούνη. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Βραζιλιάνου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Επόμενο ματς πάλι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ένα ματς το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής μιας και το Πρωτάθλημα έχει χαθεί οπότε πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στο Κύπελλο και το Champions league. Να πούμε και για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο πως απλά ήταν υπέροχος. Μακάρι σε κάθε εκτός έδρας ματς και ειδικά στην περιφέρεια να έχει η ομάδα τέτοια υποστήριξη.

ΥΓ:11 Γενάρη, δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου και ακόμα να δούμε μεταγραφές.
ΥΓ2:αμφιβάλλει κανείς πως το Πρωτάθλημα φέτος χάθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ?

3 σχόλια:

teo είπε...

Αμφιβάλλω με το ΥΓ2.!Το πρωτάθλημα -Αν χάθηκε γιατί δεν τελείωσε-Χάθηκε στους αγώνες εντός και εκτός από το καραισκάκη.Σου βάζω μόνο τα τρία τελευταία μάτς να μη τα ξαναθυμίζω -έχει καταντήσει βαρετό-πόσους βαθμούς έπρεπε ή μάλλον άξιζε να πάρει ο ΟΣΦΠ και πόσους πήρε -για να μη αρχίσω από την αρχή του πρωταθλήματος-!!Εκεί ακριβώς είναι και η Διαφορά στην βαθμολογία και όχι αγωνιστική!!

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα κρίνεται πέρα από τους αγνωστικούς και σε εξωαγωνιστικούς χώρους. Ο Ολυμπιακός έχει την προστασία των θεσμών, της ΕΠΟ, της αθλητικής δικαιοσύνης, της διαιτησίας.. Είναι τυχαίο άραγε που ο Γερμανάκος διάλεξε το Καραϊσκάκη για τελευταίο του παιχνίδι? Απλά, η ομάδα μας δεν έπρεπε να δώσει άλλοθι στο σάπιο σύστημα(μέρος του οποίου είναι και η διοίκηση μας η οποία σιωπά) με ατυχείς εμφανίσεις(Τρίπολη, Ηρακλής,Εργοτέλης-όλες στο ΟΑΚΑ).

Αγωνιστικά ο ολυμπιακός δεν είναι καλύτερος από τον ΠΑΟ-θεωρώ τον Παναθηναϊκό πιο πλήρη και υπό συνθήκες αγωνιστικά ανώτερο. Απλώς, εκμεταλεύεται πλήρως την έδρα του (όπως και ο ΠΑΟΚ) ενώ εκτός είναι ανεπαρκής(ενδεικτικά αναφέρω τα ματς με Γαλατά,Μέταλιστ,ΟΦΗ,Άρη..). Έχει όπως είπαμε και πιο πάνω την ευνοια των θεσμών, εκμεταλεύεται και τις γέλες μας οπότε είναι λογικό να προηγείται.

teo είπε...

Aυτό είναι όλο και μη την ψάχνεις πραπέρα.Το βαρέθηκα πιά αυτό το παραμύθι κάθε χρόνο.Ο ΟΣΦΠ δεν δικαιούτε ποτέ να κάνει γκέλα.Και εμείς αν είχαμε την διαιτησία μαζί μας θα είμασταν αρχηγοί.Να κάνουμε μεταγραφές και να χτυπήσουμε ώς τέλος το CL λέω εγώ!!Ολα γίνονται........Ο ΟΣΦΠ κάθε χρονιά ξεκινά με μπόνους +20 βαθμούς να μη ξαναλέμε τα ίδια που να τον φτάσεις....Η ΡΕΑΛ χάνει,η ΜΠΑΡΤΣΑ χάνει,η Μπαγιερν χάνει ,η ΜΙΛΑΝ χάνει..........Ε!Αν δείς εσύ ποτέ τον Θρύλο να χάσει να ρθείς να μου περάσεις χαλκά!!