Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0: Κακός ΠΑΟΚ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0 για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008-09

Τη δεύτερη ήττα μας κάναμε χτες, μια ήττα δίκαιη που μάλιστα συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση.

Ο χτεσινός ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των προσδοκιών όλων μας, και πολύ κατώτερος του φετινού του μέσου όρου. Θύμισε τον κακό ΠΑΟΚ των Σερρών, μόνο που εκεί είχαμε το κοκαλάκι της νυχτερίδας και τσιμπήσαμε το Χ. Χτες δεν το είχαμε και χάσαμε - ξαναλέω - δίκαια.

Ο ΠΑΟΚ του α' ημιχρόνου ήταν ίσως ότι χειρότερο είδαμε φέτος. Παθητικός, χωρίς κίνηση, χωρίς πίεση ψηλά, χωρίς πάθος, χωρίς πλάνο στο γήπεδο. Τα άκρα μας δεν λειτούργησαν και δυστυχώς δεν λειτούργησε κι ο Ίβιτς ο οποίος είχε κλειστεί πάρα πολύ καλά. Το γκολ για την ΑΕΚ ήταν μοιραίο να έρθει, όχι τόσο γιατί η ΑΕΚ έπαιξε κάποια σπουδαία μπάλα, αλλά γιατί εμείς της αφήσαμε πάρα πολύ χώρο να δράσει. Τελικά ήρθε στο 45' όταν κάποιοι παίκτες μας ήταν με τα μυαλά στα αποδυτήρια...

Στο δεύτερο ημίχρονο αρχικά παίξαμε καλύτερα. Ειδικά μετά την αντικατάσταση του Ίβιτς απ' τον Μπακαγιόκο και την αλλαγή συστήματος σε 4-4-2 πιέσαμε την ΑΕΚ, κάναμε κάποιες ευκαιρίες και προσωπικά θεώρησα ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει η ισοφάριση.

Αντί της ισοφάρισης όμως ήρθε η αψυχολόγητη ενέργεια του Κοντρέρας που κλώτσησε τον Τζιμπούρ ενώ ο (πολύ καλός) Καλόπουλος είχε ήδη δώσει φάουλ στον ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο δικαίως αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα (απευθείας κόκκινη, όχι 2η κίτρινη) και μείναμε με 10 παίκτες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται και ο Σάντος και βγάζει το Βιερίνια για να βάλει το Μαλεζά ώστε να έχουμε τετράδα στην άμυνα... Στέρησε έτσι την ομάδα από ένα μοχλό πίεσης απ' τα άκρα και το παιχνίδι καθάρισε νωρίς - νωρίς. Εμείς δεν καταφέραμε να ξαναπειλήσουμε κι η ΑΕΚ δεν ζορίστηκε να πάρει μια άνετη και καθαρή νίκη.

Έτσι λοιπόν ο βάζελος μας έπιασε κι η ΑΕΚ μείωσε στους 5 βαθμούς. Για το γαύρο δεν συζητάω καν γιατί αποδείχτηκε και πάλι ότι ο γαύρος έχει απλά φιλική συμμετοχή στο πρωτάθλημα και παίζει για το θεαθήναι και μόνο, αφού είναι προαποφασισμένο να πάρει το πρωτάθλημα...

Η ομάδα πρέπει να ηρεμήσει τώρα και να προετοιμαστεί για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στο συμπολίτη μεθάυριο. Εκεί δεν συγχωρούνται λάθη, είναι ματς χωρίς ρεβάνς και κυρίως παιχνίδι γοήτρου. Προσωπικά δεν θέλω κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Επόμενος αγώνας λοιπόν κόντρα στον Άρη για το κύπελλο την Τετάρτη 14/1/2009 στις 21.00 και επόμενος αγώνας πρωταθλήματος την Κυριακή 18/1/2009 στις 19.00 κόντρα στον Πανθρακικό.

2 σχόλια:

nikos είπε...

paidia o paok kalh omada exei fetos alla den einai gia prwta8lhma mh trellathoume kiolas.pisteuw oti tha parei thn 3 thesh fetos alla mexri ekei pio psila den mporei.auto fanhke kiolas afou den mporese na nikhsh thn aek pou einai psofia kai twra prospathei na stathei sta podia ths me ton mpagevic sto timoni ths

Stepas είπε...

Χάλια μαύρα ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι φέτος. Δεν πειράζει όμως, πάμε για έξοδο στην Ευρώπη, η οποία βέβαια θα κριθεί στα πλέι οφ.