Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-1: Χαλαρά

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-1 για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008-09

Άνετη και χαλαρή νίκη πέτυχε η ομάδα μας το Σάββατο, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είδαμε τον καλύτερο φετινό ΠΑΟΚ, καλύτερο κι από αυτόν της πρεμιέρας κόντρα στον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς ήμασταν πολύ ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Σε αυτό έπαιξε ίσως και ρόλο το γεγονός ότι το ματς είχε λήξει ουσιαστικά από το 19' οπότε προηγούμασταν ήδη με 2-0.

Λίγα σκόρπια σχόλια θα κάνω, καθώς γενικά δεν έχει πολλά να πούμε για το παιχνίδι.

- Θα κάνω κωλοτούμπα για τον Μπακαγιόκο! Όταν πήρα πρέφα ότι ξεκινάει ενδεκάδα, τραβούσα τα μαλλιά μου. Αλλά ο παίκτης μας διέψευσε! Ήταν πολύ καλός, πίεσε ψηλά την άμυνα του Λεβαδειακού, συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Μουσλίμοβιτς τον οποίο στήριξε ουσιαστικά σε όλο τον αγώνα και πέτυχε και το 2-0. Μπράβο!

- Εκφράζω την απορία μου γιατί ο Σάντος άφησε εκτός αποστολής τον Γεωργίου, την στιγμή μάλιστα κατά την οποία δεν έχουμε ουσιαστικά αριστερό χαφ. Ο Σβούρας είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ο Βιερίνια ακόμα με γύψο κι ο Σάντος αφήνει το μικρό σπίτι του...

- Διαστημικός και πάλι ο Μουσλίμοβιτς. Το παιδί "το 'χει" το τόπι, πως να το κάνουμε. Θα προτιμούσα μετά το 3-0 και το δεύτερο προσωπικό του γκολ να τον δω να ξεκουράζεται και να πάρει ο Αθανασιάδης χρόνο συμμετοχής, αλλά ο Σάντος είχε άλλη άποψη.

- Γενικά οι αλλαγές του Σάντος στο 87' μου άφησαν μια πικρή γεύση. Κοροϊδία και για τους παίκτες και για μας.

- Για πρώτη φορά μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος με την απόδοση του Ίβιτς. Ο οποίος έπαιξε ανασταλτικό χαφ δίπλα στον πολύ καλό και πάλι Βερόν, πιο πίσω απ' ότι παίζει τις άλλες φορές (στη θέση του έπαιξε ο Μπακαγιόκο, αν και ίσως πιο μπροστά) και ήταν πιο ουσιαστικός από κάθε άλλη φορά.

- Η άμυνα γρανίτης και πάλι. Όχι ότι περίμενα να έχει προβλήματα με το Λεβαδειακό, αλλά λέμε τώρα. Ευτυχώς που δεν πληρώσαμε την απίστευτη κουνελιά του Χαλκιά.

Και επειδή όπως είπαμε τα πολλά λόγια για το ματς περιττεύουν, στο β' μέρος ασχοληθήκαμε και με ένα νεόνυμφο ζευγάρι που μετά την εκκλησία ήρθε στο γήπεδο. "Είναι τρελός - είναι τρελός κι ο γαμπρός!!!" και "Νύφη γερά, γερά, γ@μώ τον Πειραιά!!!" ήταν τα συνθήματα που κυριάρχησαν.

Δείτε το βιντεάκι που τράβηξα με το κινητό μου και το σχετικό ρεπορτάζ του contra.gr. Πάντα γεροί παιδιά, να ζήσετε και να κάνετε γερά και ευτυχισμένα ΠΑΟΚτσάκια!



Επόμενος αγώνας την Τρίτη 28/10/2008 στην Ευκαρπία κόντρα στο Μακεδονικό για το Κύπελλο Ελλάδος, σε ένα παιχνίδι που μόνο η πρόκριση μετράει.

Επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα την Κυριακή 02/11/2008 στις 19.00 κόντρα στον ημιθανή γηραιό, σε ένα παιχνίδι που ελπίζω να σπάσουμε αυτήν την κατάρα των 10 τελευταίων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: