Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Ο απολογισμός


   Χαιρετώ όλο το team και τους αναγνώστες αυτού του blog. Θα προσπαθήσω και εγω να προσφέρω ένα λιθαράκι με τις απόψεις μου.
Τελείωσε μια βδομάδα όχι και τόσο θετική για τις ελληνικές μας ομάδες. Σίγουρα οι επαναληπτικοί θα έχουν πολύ μεγάλο ενδειαφέρον και σίγουρα θα δείξουν ένα άλλο πρόσωπο, ελπίζω προς το καλύτερο. Οι προπονητές ακόμα προσπαθούν να περάσουν τα συστήματα τους, σίγουρα όχι με μεγάλη επιτυχία. Παναθηναϊκός και Άρης κάνανε το καθήκον τους και δείχνουν να έχουν το μεγάλο αβαντάζ, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός πρέπει να ξεπεράσουν τις εσωτερικές τριβές μετά τα αρνητικά αποτελέσματα.
Ο Παναθηναϊκός (που είναι η ομάδα μου) έκανε το καλύτερο δυνατό με το διπλό μέσα στην Πράγα. Έδειξε πως ο Gilberto Silva θα είναι ο κινητήριος μοχλός για την φετινή της πορεία και ελπίζω αυτή η μεταγραφή να μην είναι σαν του Biskan, που ήρθε να κολλήσει κάποια ένσημα (αλήθεια που είναι αυτός?).
Ο Άρης, μια ομάδα χωρίς ελληνικό στοιχείο, έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία για τέτοια περίοδο και με τόσες αλλαγές. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες της έβγαζαν μάτια και το μόνο που τους έλειπε ήταν το γκόλ, κάτι που ήρθε ευτυχώς νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο γιατί μετά τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Προς το τέλος τον άφησαν οι δυνάμεις του όμως το πάθος δεν έλειπε (βλέπε Ρεγκέιρο) που αν και τραυματισμένος μάρκαρε όσο μπορούσε.
Η ΑΕΚ απογοήτευσε. Παίχτες χωρίς κίνητρο ή χωρίς ικανότητες δώσαν στον κόσμο μια κάκιστη παράσταση. Δεν ξέρω αν είναι νωρίς να το πούμε αλλά σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος παίχτης που μπορεί να ξεχωρίσει στην φετινή ΑΕΚ. Ίσως αν ο Ριβάλντο έρθει στα καλά του και με τις προσθήκες του Μπασινά - Κυριάκου, να έχουμε κάποια βελτίωση.
Τέλος ο Ολυμπιακός έχει το δυσκολότερο έργο απο όλους αν και παίζει στην έδρα του. Σίγουρα το σκόρ ήταν πλασματικό όμως δεν παύει να έιναι ένα 3-0 και οι παίχτες του θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό. Το δίδυμο στην άμυνα και στο κέντρο είχε πολλά κενά και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. 
  Εύχομαι απο την καρδιά μου σε όλες καλή επιτυχία!

4 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Ομολογώ ότι την μόνη ομάδα που περίμενα να πάει καλά ήταν ο Άρης, αν και το 1 - 0 δεν το γουστάρω καθόλου. Ο λόγος είναι ότι είχε τις λιγότερες αλλαγές από πλευράς ποδοσφαιριστών. Την ΑΕΚ την είχα για 0 - 0 και το Γαύρο για να χάσει με 1 - 0. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τη χασούρα τους (και τις Ελληνικές ομάδες πάντα τις θέλω να κερδίζουν) είναι αρχή νέας χρονιάς, συνάμα, οι ομάδες έχουν τεράστιες διαφορές με πέρυσι. Για τον Βάζελο δεν είχα γνώμη αλλά αν δεν απατώμαι το ένα από τα δύο γκολ που έβαλε ήταν αυτογκόλ. Δηλαδή υπό νορμάλ συνθήκες ήταν 1 - 1; Φυσικά 1 γκόλ εκτός έδρας είναι μεγάλη υπόθεση και μεγάλο αβάντζο, άσε τα 2. Το θέμα είναι ότι με αυτά και αυτά έχουμε καταντήσει να βγάζουμε λιγότερες ομάδες στην Ευρώπη και να παίζουν όλες μπαράζ. Και δεν το βλέπω να αλλάζει σύντομα.

Unknown είπε...

Good good good......

Podosferakias είπε...

Υπο νορμάλ συνθήκες? Φίλε παναγιώτη αυτό είναι άκυρο που λες. Και το αυτογκόλ δείχνει οτι μια ομάδα πρεσάρει και η άλλη κάνει το λάθος. Αλλιώς δεν γίνετε το λάθος.

Panagiotis είπε...

Δεν το υποτιμώ το αποτέλεσμα ούτε την προσπάθεια. Δεν είδα το παιχνίδι και απλώς το έθεσα σαν ερώτηση. Ίσα ίσα που η επόμενη πρόταση λέει:
"Φυσικά 1 γκόλ εκτός έδρας είναι μεγάλη υπόθεση και μεγάλο αβάντζο, άσε τα 2."