Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Αντίο μάγκες, προσωρινά...

Αγαπητοί φίλοι και συν-αρθρογράφοι του "Τρίτου Ματιού" σας αφήνω για το επόμενο διάστημα(τουλάχιστον για τις 40 μέρες), καθώς σε λίγες ώρες παρουσιάζομαι στη Θήβα, στο Πυροβολικό.

Θα ήθελα με τη σειρά μου -αν και ετεροχρονισμένα- να δώσω συγχαρητήρια σε εσένα Λεχαιωνάριε, προσωπικά, για την πολύ όμορφη προσπάθεια που έχεις κάνει και βέβαια σε όλα τα παιδιά που συντελούν σε μεγάλο βαθμό, ούτως ώστε αυτή η προσπάθεια να αποδώσει τα μέγιστα. Μολονότι βρίσκομαι στην παρέα λίγες μόλις εβδομάδες, νειώθω πολύ οικεία και φιλικά. Αλλά να, πάνω που γνωριζόμασταν σταδιακά, έφτασε η ώρα για την αγγαρεία μου(σ.σ., τη θητεία μου). Ελπίζω μετά τη βασική εκπαίδευση να έχω τη δυνατότητα να ξεκλέβω κάποιες στιγμές για να βρίσκομαι εδώ και να μοιράζομαι -ξανά- μαζί σας τις σκέψεις και τους προβληματισμούς, δικούς μου ή μη.

Ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων, ο καθένας εδώ μέσα έχει το δικό του, προσωπικό, ανεξάρτητο, ενδιαφέρον, όμορφο ύφος γραφής, που ταυτόχρονα δεν ενοχλεί, δεν εμπαίζει και δεν προκαλεί τους άλλους. Και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που θεωρώ πως έχει βάλει ο Λεχ. και για την ώρα, το κερδίζει!

Να είστε καλά αγαπητοί φίλοι, συνεχίστε δυναμικά, να βλέπετε και να αγαπάτε τον αθλητισμό και ελπίζω σύντομα, όταν και θα τα ξαναπούμε, το "τριφύλλι"(που τρελαίνει του περισσότερους εδώ) να έχει ήδη ανθίσει!
Καλή (πράσινη) αθλητική χρονιά να έχουμε!

Φιλικά,
Α. Μ.

8 σχόλια:

exotrela είπε...

Mη μασάς,αδερφέ.....
Μπαμ μπαμ,θα περάσει.Χαμπάρι δεν θα πάρεις......
Καλός πολίτης,λέμε....

tzonakos είπε...

Να σαι καλά Μιχάλη και να περνάς καλά. Εμεις θα μαστε εδω όσο είμαστε και να σε ξαναδούμε.

agiannis είπε...

Φίλε καλή θητεία...Δυστηχώς φτάνει και εμένα η ώρα μου τον Νοέμβριο οπότε σε καταλαβαίνω...

X-myalismenos είπε...

Καλή θητεία φίλε Παναθηναϊκέ.
Να τελειώσεις γρήγορα γιατί σε χρειαζόμαστε στο ΟΑΚΑ ;)

ΥΓ. θα περάσουν γρήγορα οι μέρες, θα δεις...

Panagiotis είπε...

"απολύομαι απολύομαι
απολύομαι μωρό μου
και τρελαίνομαι"

είπαν οι Ζίγκ Ζάγκ σε κάποιο τραγούδι τους...

Φιλαράκι περιμένουμε σε αναμονή ν' ακούσουμε ιστορίες, έτσι?

Και αν χρειάζεσαι κάνα μέσο, να βάλουμε δόντι που λένε, λέγε, ποιός ξέρει τι μπορεί να γίνει. Για να μην ξεχνάμε ότι είμαστε Έλληνες :ο)

Lexaionarios είπε...

Καλή θητεία φίλε Μιχάλη ...και να κοιτάξεις, όσο μπορείς βέβαια, να την περάσεις καλά...και θα δεις ότι παρόλο που θα σου συμβούν και τα "κακά" μόνο τα καλά θα θυμάσαι στο τέλος ..... καλή "αντάμωση" και...

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ...

Υ.Γ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Καλή θητεία Μιχάλη και καλή δύναμη.

teo είπε...

........Πρόσεχε μη σε ψαρώσει κανένας Δεκανέας γαύρος και χάσεις το μάτς μεθαύριο χα χα!Πλακίτσα καλά να περνάς και καλός πολίτης!Όσο φυλακή έφαγα στον στρατό ήταν από ΠΑΟ!!Σιγά να μη έβλεπα και ΓΙΟΥΒΕ-ΠΑΟ.......!