Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Δ.Ε.Π.Α. Η Κρατική Χείρα Βοηθείας Στην Φανέλα Του Π.Α.Ο.Κ.


XA!
.......που δεν θα έβρισκε ο συμπολίτης βοήθεια!
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
-Που ορίεται ότι δεν την στηρίζει το κράτος...
-Που υποκινεί διαδηλώσεις οπαδών και προτοστατεί σε αυτές με δακρύβρεχτους λόγους για το άκαρδο κράτος που την σπρώχνει στην χρεωκοπία...
-Που οι οπαδοί της αναρτούν πανό προσβλητικά για την κυβέρνηση, απειλώντας την ότι θα την ρίξουν....
Αυτή η ΠΑΕ για άλλη μια φορά έβαλε ως κύριο χορηγό στην φανέλα της μια κρατική εταιρία.
Η ΔΕΠΑ θα δώσει για τον επόμενο 1,5 χρόνο 3 εκατομμύρια ευρώ...
Έχω ξαναπεί οτι ο κύριος Ζαγοράκης παίζει πολύ καλά τον ρόλο του. Πήρε μια ΠΑΕ με καλό brand name και αρκετούς οπαδούς, χωρίς να δώσει μία.
Και απο την στιγμή που χρίστηκε πρόεδρας, σήκωσε μπαιράκι απειλώντας θεούς και δαίμονες με σκοπό το σβήσιμο των χρεών της ομάδας του! Επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, αρχίσαν όπως φαίνεται οι γνωστές...παράπλευρες βοήθειες τύπου χορηγιών απο δημόσιους φορείς, Το ίδιο τροπάρι το είδαμε και παλιότερα (π.χ.επι Βενιζέλου του νεώτερου).
Είναι μία απο τις 2-3 ομάδες που ευνοούνται συστηματικά απο το κράτος.
Είναι μία απο τις δύο(η άλλη είναι ο Ολυμπιακός) που τις έχουν κάνει δώρο ένα γήπεδο (βλ. παλατάκι) και αν ήταν και λίγο έξυπνοι θα είχαν αναμορφώσει και την τούμπα με τα λεφτά των Ολυμπιακών αγώνων.
Είναι η μοναδική ομάδα που μονίμως θέλει να φαίνεται αδικημένη και ζητάει συνεχώς παραπάνω....
Ένα θα πώ.
ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ
Αφού βρίσκουν και τα κάνουν μπράβο τους. Χαρά στους υπόλοιπους (όσοι είναι αυτοί) που πάνε με τον σταυρό στο χέρι.

7 σχόλια:

NOVITO είπε...

katse re Kosta gia pes mas poioi pane me ton stavro sto xeri???giati ego de ksero oute ia omada...........
ektos an enois ton ari t.t. bank ......

NOVITO είπε...

k ine 2.5 ekat. gia 2.5 xronia.......

Κώστας είπε...

με τον σταυρό στο χέρι πάνε όσοι δεν μπορούνε να κάνουν αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ και ο πρόεδρας του. Γι' αυτό γράφω ότι τον παραδέχομαι.
Σκέψου να είχε η ΠΑΕ όλα αυτά τα χρόνια λίγο έξυπνους προέδρους, που θα βρισκόταν αυτή η ομάδα. Τι εισιτήρια θα έκοβε, τι γήπεδο θα είχε....

Τα 3 εκατομμύρια για 1,5 χρόνο το διάβασα σε αθλητικό site (sportdog)

άντε καλό βράδυ

NOVITO είπε...

sigoura polli de boroun na kerdizoun afta pou kerdizoun oi omades me kosmo=psifi , alla de nomizo stin diesel league na pigeni kanis me to stavro sto xeri

episis kalo bradi

Lexaionarios είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....ΕΧΕΙ "ΠΕΣΕΙ" ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ...ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ...ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ...ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ....ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΑΝΕΙΟ 2.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΗΣ,ΣΕ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ,ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ....ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ....ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡ. ΤΑΔΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Η' ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΘΕ ΠΑΕ ,ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ?....ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΡΟΥ...ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΗ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΥΤΟ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ...ΙΣΩΣ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ...ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ρε μάγκες τι λέμε? Τα λεφτά που δίνει η ΕΡΤ σε ΟΣΦΠ,ΠΑΟ και Άρη δεν είναι υπερβολικά? Αυτό δεν είναι κρατική χορηγία? Ο ΠΑΟ δεν έχει χρόνια τώρα τον ΟΤΕ στην φανέλα? Το πρωτάθλημα μας είναι βρώμικο και κρατικοδίαιτο. Ή θα κάνεις την επανάσταση σου ή θα προσπαθήσεις να παίξεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς όλοι απειλούν ότι θα κάνουν την επανάσταση και όλοι παίζουν.
Προσωπικά σαν πολίτης εκνευρίζομαι με τον πακτωλό των εκατομυρίων που χαρίζονται σε ομάδες. Αυτό όμως που με εκνευρίζει περισσότερο είναι που η δικαιοσύνη δεν ασχολείται με τα άτομα του χώρου, με τους πραγματικούς υπαίτιους τύπου Γούμενου, Γρανίτσα, Μητιλιναίου, Κοντομηνά και άλλων πολλών...

smile είπε...

Παιδια λυπαμαι και το εχω ξαναπει οτι και οι ιθυνοντες της superleague φταινε διοτι εχουν αφησει ολα τα λαμογια να μπαινουν σε αυτο τον χωρο και συμφωνω απολυτα με τον Lexaionarios kai ton _st_....Aρα τη ψαχνουμε ας κανουμε αυτο που πρεπει εμεις και ισως μια μερα να αλαξουνε ολα στο ελληνικο ποδοσφαιρο....και οσο θα υπαρχει Μπεος στον ποδοσφαιρο και μερικοι αλλοι δεν θα αλαξει τιποτα.