Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

ΑΞΙΟΙ!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΜΑΝΗ
ΕΠΙ 80 ΛΕΠΤΑ ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ (ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ) ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΜΑΛΙΣΤΑ , ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ , ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ (???) ΤΗΣ ΚΕΔ , ΕΠΟ , SUPERLEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ κ. ΚΟΚΚΑΛΗ (ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ Ε???)

10 σχόλια:

Hades είπε...

Βασικά, ο Ολυμπιακός ήταν αυτό ςπου εγκαινίασε τα πρόστιμα για αντεθνικά συνθήματα εδ'ω και πολλά χρόνια. Ή πιο σωστά, είναι ο μόνος που'χει φάει πρόστιμα τέτοια. Το ζήτημα δεν είναι να μπούμε στη διαδικασία ποιος βρίζει περισσότερο ή λιγότερο, αλλά να κοπούν όλες αυτές οι μαλακίες επιτέλους...
Αρκετά με την ανδροπρέπεια της μάζας που βρίζει μάνες, ιερά και όσια.

NOVITO είπε...

katse re file pou tha mas vgis k thigmenos ...............
oxi oti exi k toso megali simasia pios vrizi pio poli i pios timorite
sigoura exis dikio oti i malakies me ta ethnikistika sinthimata (opos ke ta ratsistika bebea) tha prepi na kopoun
ALLO I KAZOYRA KE ALLO I MALAKIES!!!

Hades είπε...

Δε νομίζω να μιλάμε για απλή καζούρα το να ακούει κάποιος ένα μάτσο κάφρους να βρίζουν τη μάνα του...
Άσε που ουδείς εξ αυτών θα είχε τ'αρχίδια να πάει να του τη βρίσει ένας εναντίον ενός...
Μη λέμε ό,τι θέλουμε δηλαδή.
Αναφορικά με το καφριλίκι, δε νομίζω να έχει διαβαθμήσεις. Ο κάφρος είναι κάφρος, ό,τι κι αν βρίζει...
Και ως προς το θιγμένος, ναι, φυσικά και είμαι: πες μου ποια ομάδα έχει φάει πρόστιμο για εξύβριση νεκρών (βαρύτατο ποινικό αδίκημα), ποια ομάδα έχει φάει που γαμεί τον Πειραιά κάθε τόσο κλπ, κλπ... Καμία.
Γι'αυτό σου λέω, μην μπαίνουμε σε τέτοιες συζητήσεις, ούτε έχουν νόημα, ούτε βγάζουν πουθενά. Ο Ολυμπιακός καλώς τα'χει φάει τα πρόστιμά του και μακάρι να φάει άλλα τόσα κι άλλα τόσα. Επιβάλλεται να τρώνε και οι άλλοι όμως, μην κάνουμε τις πάπιες.

Lexaionarios είπε...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τελικά ,γιατί εκεί που παίζει ο Γάβρος κάθε Κυριακή ,ασχολούμαστε πάντα με διαιτησία ????
Θα μου λύσει την απορία κάποιος ???

Hades είπε...

Αν είχαμε ποδόσφαιρο της προκοπής μα προ πάντων Παιδεία, θα μας ενδιέφερε το θέαμα περισσότερο. Εκτιμώ...

Εν προκειμένω πάντως ο διαιτητής νομίζω ότι έγινε ατύχως πρωταγωνιστής του αγώνα στο τέλος. Αν εξαιρέσουμε τη φάση του γκολ του Ηρακλή όπου μόνο από το ρηπλέη φάνηκε, δεν υπέπεσε σε κάποιο λάθος. Απλά στο τέλος θα έπρεπε να διακόψει το ματς με τη μία και να ξεμπερδεύει.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ρε συ Άδη είναι και το τετ α τετ με τον Νικοπολίδη που σφυριξε οφσαιντ!
Δεν δικαιολογείται με τίποτε ο επόπτης! Για τα καραγκιοζιλικια του Πολατιαν δεν θέλω να αναφερθώ!

irene είπε...

αααααααα μην βρίζεις τον κ. κόκκαλη..
πως στο τραγούδι των Α.Μ.Α.Ν. έλεγε "κ ο σωκράτης πάνω από όλα;"

NOVITO είπε...

emena prosopika sta paparia mou an adikithike o iraklis i o osfp i an itan ok o polatian
alla de boro (k malista apo atomo me katagogi ap tin xanthi!!!) na dextho oti den akuse ta antethnika i ke ta klassika (distixos pleon) gallika pros pektes-proponites k olo toys to soi k akuse ta sinthimata meta to 80'!!!!
oso gia ta prostima :
*kontepsan na moy diakopsoun mats gia MI ibristiko pano!!!
*plirose i PAE prostima se mats gia merika gioyxa se korakia , tin idia ora pou o kasnaferis tin evgaze kathari , meta ta osa ixe kani stin toyba (exis ksanadi dietiti na kani allagi ton eafto toy k na xirokrotai ton kosmo?????)

skount είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΝOVITO!ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ!ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΧΗ "ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ".ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ:ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ!ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ...ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 6 ΛΕΠΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ...ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ!!!!!!!!!ΤΡΕΞΤΕ ΦΥΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ...ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ...

Hades είπε...

Στάθη, εγώ αυτό που είδα ήταν ό ηρακλής μας έπαιξε στα ίσα. Και έκανε και καλές ευκαιρίες. Από τη στιγμή που δε μιλάμε για αγώνα κυβικών Γιουβέντους-ΑΟ Κωλομεδάγκωνες, οπότε και η μία και μοναδική ευκαιρία που έκανε ο ΑΟΚ ίσως θα μπορούσε ν'αλλάξει τον ρουν του αγώνα αφαιρέθηκε διαιτητικώς, δε νομίζω ότι χρειάζεται να μετακομίσουμε εκεί τη συζήτηση.
Και πέραν τούτου, ας έρθουμε και μια φορά στη θέση των διαιτητών ρε παιδιά. Εμείς πολλές φορές χρειαζόμαστε 10 ρηπλέη για να καταλάβουμε τι έγινε. Οι φάσεις γίνονται γρήγορα, μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι.

ΥΓ. Κάτω τα χέρια από τον θείο! :):):):):)