Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007

Πρωτάθλημα θα (ξανα)πάρουμε κι όλους θα τους τρελάνουμε


Όχι δεν τους έφτανε που ο Θρύλος είναι λαβωμένος με όλους τους παίκτες της μεσαίας γραμμής τραυματίες. Έπρεπε να σιγουρέψουν πως δεν θα κερδίσει. Επιστράτευσαν, λοιπόν, τον Ηρακλή. Κι αυτός έκανε ό,τι μπορούσε.

Ποια φιλοξενούμενη ομάδα είχε τέτοια σφυρίγματα υπέρ της παίζοντας με ομάδα του κέντρου; Ποτέ ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν αντιμετωπίστηκε τόσο χυδαία από διαιτητή μέσα στην έδρα της.

Κι ήρθε το κερασάκι στην τούρτα. Η φάση του 83’ όπου ο Ηρακλής έκανε τον 13ο άθλο του. Αυτός μόνο ανακάλυψε «πέναλτι» στο κόψιμο του Πάντου. Κίτρινη κάρτα (η 2η) κι αποβολή. Διπλό το «καλό»: και ισοφάριση για την Ξάνθη και μεγαλύτερη απώλεια για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι στο Καυτατζόγλιο.

Αλλά…

Ο Αντώνης ήταν εκεί! Μίλησε η καρδιά του Πρωταθλητή και το έγκλημα δεν ολοκληρώθηκε. Κόντρα σε όλους, ο (μισός) Θρύλος πήρε αυτό που του ανήκε.

Δίκαιοι οι πανηγυρισμοί των δυο πολύτιμων παιχτών της ομάδας: του Ντάρκο-γκολ και του ΝΙΚΟ-πολ (ύτιμου) ιδη. Από 1,5 βαθμό κέρδισε ο καθένας τους.

Ο Ηρακλής αποχώρησε νικημένος και προβληματισμένος, προσπαθώντας να καταλάβει τι πήγε στραβά.

Τώρα πρέπει να δώσει εξηγήσεις τι πήγε στραβά. Κι όπως φαίνεται, το έργο του θα είναι δύσκολο. "Κάποιοι" είναι έξαλλοι.


Η χτεσινή εξέλιξη στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε φίλους και εχθρούς: Ο Πρωταθλητής είναι «Πολύ σκληρός για να πεθάνει». Και με ενδεκάδα ανάγκης και με αμούστακα παιδιά και κόντρα στα κοράκια, αυτός ολόρθος. Αφού ξεπέρασε κι αυτή τη μαχαιριά, τι άραγε θα συμβεί όταν θα παραταχθεί επιτέλους πλήρης;

Και μια ρητορική ερώτηση: Φέτος η κακή διαιτησία έφτιαξε; Φέτος που ο Πρωταθλητής αδικείται κατάφωρα και οι αντίπαλοι του "σπρώχνονται" προκλητικά, πάλι φταίει ο Κόκκαλης, τα τσιράκια του και οι παράγκες του; Μα, αν δεν κάνουμε λάθος, φέτος στη SuperLeague ΔΕΝ προεδρεύει ο Κόκκαλης, αλλά ο κύριος της φωτογραφίας.

Αυτός που έφτιαχνε dvd για τα «αίσχη» της διαιτησίας. Φέτος τα dvd τελείωσαν; Ή δεν υπάρχει υλικό για να γράψει;

Α, ρε άθλιοι. Πάλι το Μάη στο ίδιο έργο θεατές θα είσαστε. Και θα κάνετε πάλι κωλοτούμπες. Τουλάχιστον δείτε το Λούα Λούα για να τις κάνετε σωστά.


ΥΓ: Μέσα στο γήπεδο άφησε το Σάββατο την τελευταία του πνοή ο αρχηγός της σκωτσέζικης Μάδεργουέλ, Φιλ Ο’ Ντόνελ. Ο 35χρονος μέσος, λίγο πριν αντικατασταθεί σωριάστηκε στο χορτάρι και μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου για τις πρώτες βοήθειες. Υστέρα από λίγο, ο άτυχος ποδοσφαιριστής έχασε τη μάχη με τη ζωή αφήνοντας ορφανά τα 4 παιδιά του.

Κρίμα στο παιδί.

12 σχόλια:

Lexaionarios είπε...

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ...ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....

ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΕ....?

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...?

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...!!!!

Κώστας είπε...

Αδίκησαν τον Ολυμπιακό...
ΧΑ!
Φωνάζει ο κλέφτης...
Έλα να σοβαρευτούμε χρονιάρες μέρες...

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

@ Lexaionarios: Εγώ δεν δηλώνω αντικειμενικός όταν δε μπορώ να το αποδείξω. Επειδή είμαι ψιλοαρχαίος και θυμάμαι τα πέτρινα χρόνια του Θρύλου σου λέω πως το ίδιο έργο παίζαμε κι εμείς τότε με Δρακουμέλ το Βαρδινογιάννη (που δεν έκανε και λίγα). Μετά έφταιγε ο Μελισανίδης, ο Ψωμιάδης κλπ. Ακόμα θυμάμαι τις κατάρες που ρίχναμε μαζί με τον Ποΐλα στον Νικάκη (άσχετα αν μετά από χρόνια έμαθα τι πραγματικά έγινε στο παιχνίδι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 3 - 4).
Τώρα, αν πέρα από την πλάκα, πιστεύεις πως δεν έγινε τίποτα το Σάββατο, μάλλον ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους όπως ο Λεμονής με τον Κεχαγιά. Τότε προφανώς θα συμφωνείς με τις δηλώσεις Πανόπουλου περί Πάντου. Εδώ είναι το "φωνάζει κλέφτης" που λέει ο άλλος.

@ Κώστας: Δεν ξέρω το "χρώμα" σου για να σου απαντήσω περί κλεφτών κι αμαρτωλών. Θα δεχόμουνα αυτά που λες αν έδινες και κανένα στοιχείο περί "κλεψιάς" πέρα από συνθήματα και τσιτάτα που προκαλούν εντυπώσεις και δε λένε ΤΙΠΟΤΑ.
Για να γίνεται κουβέντα, όμως, ακόμα κι αν ήταν έτσι τα πράγματα, θα πρέπει να κάνει γαργάρα ο φίλαθλος κόσμος μια ΑΘΛΙΑ διαιτησία επειδή στο παρελθόν έγινε τούτο ή εκείνο; Εντελώς ακατανόητη λογική. Που ταιριάζει σε πορωμένους οπαδούς. Σαν αυτούς (της κάθε ομάδας) που πάνε στις θύρες κι έχουν επί 90' πλάτη στο γήπεδο και φάτσα στην κερκίδα.

Shades είπε...

Φίλε αμετανόητε.. οι ομάδες του ΠΟΚ πάντα είχαν σφυρίχτρα ειδικά οι δυό μεγάλες απέναντι στις υπόλοιπες.. και να σου δώσω ένα παράδειγμα φέτος ο Πανιώνιος είναι αρκετά καλός.. νομίζεις ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα; δηλαδή ΠΧ να τερματίσει δεύτερος ας πούμε.. εγώ δεν νομίζω ποτέ σε σύνολο παιχνιδιών να αδικήθηκαν οι μεγάλες ομάδες.. μεμονομένες περιπτώσεις δεν κάνουν τον κανόνα.
Να πώ τώρα τη γνώμη μου για τη φάση του Πάντου.. δεν είδα τον αγώνα για να έχω άποψη συνολική αλλά στη φάση που αναφέρεις για να δω αν πραγματικά έδιωξε μπάλα χρειάστηκε να την δω 5 φορές.. ο διαιτητής την βλέπει μια..
..κατά τα άλλα πιστεύω ότι έχετε το καλύτερο υλικό φέτος και θα το ξαναπάρετε..
Καλή χρονιά!!!

agiannis είπε...

Φίλε αμετανόητε τί να κάνουμε...Δεν γίνεται να σας σφυράει σε όλο το πρωτάθλημα ο Κασναφέρης για να παίζει 90-10 υπέρ σας...
Μάλλον τον κρατάνε για το derby....
Καλή χρονιά να έχουμε ...

Κώστας είπε...

Δεν μίλησα για τα τρόπαια που πήρατε με την βοήθεια της διαιτησίας παλαιότερα. Δεν με ενδιαφ΄ρουν. Το χρώμα μου θα το μάθεις αν μπείς στο προφίλ μου....

Μιλώ για την ευνοική διαιτησία που είχε εχει και θα έχει ο ολυμπιακός , ο παναθηναικός και η άεκ . Είναι τραγικό να μιλάτε για αδικία επειδή δεν σας έκατσε ένα σφύριγμα....

Δεν πρόκειται να σου μιλήσω ποτέ με συνθηματολογία (όπως κανεις εσύ). Μην προκαλείς την νοημοσύνη μας όμως...

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Όταν μιλάει ο Γαύρος και ο βάζελος για διαιτησία μου φέρνει εμετό..
Πραγματικά έχετε μετρήσει πόσα πρωταθλήματα και πόσους αγώνες έχετε αγοράσει τόσα χρόνια;
Ανταγωνίζεστε στην βρωμιά ο ένας τον άλλον...και εμείς καθόμαστε σαν ηλίθιοι και σας ακούμε...
Αλλα η καλύτερη φάση είναι όταν βγαίνετε εσείς γαυράκια στην ευρώπη και βλέπουν όλοι τα χάλια σας!Σε 10 συμμετοχές την τελευταία δεκαετία μόνο 2 φορές περάσατε τον όμιλο...
Υ.Γ.:Η ΞΑΝΘΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΙΝΤΡΑΚΟΜ;ΧΕΧΕΧΕ...ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΝΙΚΗ ΣΑΣ...ΜΠΡΑΒΟΟΟ

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

@ Κώστας: Εσύ υποτιμάς τη νοημοσύνη σου όταν ρίχνεις μια φράση χωρίς να τη στηρίζεις πουθενά.
Κι επειδή είδα το "χρώμα" σου έχω μια ερώτηση: Η παράγκα του Κόκκαλη φταίει για τις γλαδιόλες και τον υποβιβασμό του Ηρακλή στη Β' αντί για τους πραγματικούς υπαίτιους;

@ νικος: Καλά. Εσείς είσαστε ιδιαίτερη κατηγορία. Ακόμα κι αν νικήσετε σκούζετε πως σας αδίκησε η διαιτησία. Παγκόσμιο ψυχοπαθητικό φαινόμενο.
Προετοιμαστήκατε κατάλληλα για την Τρίπολη; Μάθατε ποιος σφυρίζει και πόσες κάρτες έδωσε στον Αφουμπατέτοιον; Μήπως ο τριτοξάδερφος του μπατζανάκης του είναι μέλος της θύρας 7; όχι τίποτα άλλο. Να έχουμε ήδη έτοιμο το άλλοθι.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΓΑΥΡΟΥΣ και παραπλανημένους

Κώστας είπε...

"Η παράγκα του Κόκκαλη φταίει για τις γλαδιόλες και τον υποβιβασμό του Ηρακλή στη Β'"

Για ποιον υποβιβασμό ακριβώς μιλάς? Κάπου κάνεις λάθος

Anyway
Καλή χρονιά να έχουμε και ελπίζω η παρέα του 3ου ματιού να μεγαλώσει και να έχουμε και άλλες φορές τόσο εποικοδομητικές αντιλογίες.
Καλά να περάσετε το βράδυ της πρωτοχρονιάς!

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

@ Κώστας:
1980: Ο Ηρακλής υποβιβάζεται στην Β’ Εθνική για μια και μοναδική φορά στην ιστορία του με απόφαση της ΕΠΟ για απόπειρα δωροδοκίας.
Μάντεψε ποιον "δωροδόκησε" η μεγάλη ομάδα του Χατζηπαναγή.

Ρε μπήκε ο νέος χρόνος.
Καλώς τον και Υγεία, Ευτυχία σε όλους.

Κώστας είπε...

ααα πας τόσο πίσω,
--στην ομάδα του Ηρακλή που έπρεπε να "δωροδωκήσει" κάποιον για να πάρει το πρωτάθλημα.
--Στην μοναδική ομάδα που γέμιζε με 40000 κόσμο το Καυτατζόγλειο...
40000 χιλιάδες Ηρακληδείς και (κυρίως) οπαδούς άλλων ομάδων που έρχονταν για να δούν ΜΠΑΛΑ.
--Στην μοναδική ομάδα εκείνης της εποχής που ακόμη και σήμερα δίνουμε λεφτά και αγοράζουμε dvd για να δούμε το ποδόσφαιρο που έπαιζε με ηγέτη τον Βάνια...

Για αυτούς λες...

Εχεις απόλυτο δίκιο.
--Δωροδοκήσαμε για να σιγουρέψουμε το σίγουρο πρωτάθλημά μας.
--Δεν έχει χαρακτιρηστει αυτός ο υποβιβασμός ώς ντροπή για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
--Και ο Χατζηπαναγής είναι Ρώσος και δεν άξιζε ως παίκτης να παίζει στην εθνική..

smile είπε...

Φιλε αμετανοητε!!!!Απο οτι καταλαβαινω εχεις βαλει για τα καλα παροπηδες και κοιτας ευθεια....σας αδικησανε μια φορα και το κανατε θεμα....ειμαι με τον Παναθηναικο αλλα φοραω καλα την σκουφια μου και ξερω τι εχω κανει και εγω αλλα εσεις εχετε κανει πολλυ μεγαλο κακο σε ομαδες ανα την επαρχια.....οχι μονο δεν της αφηνετε να ανεβουν αλλα ζητατε και λαδωμα και πιστωση και κωλαρακι να σας στησουν........Ευχομαι αυτο να σταματησει διοτι ειναι κοροιδια....και ειμαι πολλυ μεγαλος υποστιρικτης της ομαδας της πολης μου..που ειναι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ....καλη χρονια σου ευχομαι και να κανουμε το ποδοσφαιρο ποιο ρεαλιστικο καιοχι να τρωγομαστε.....