Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Πολλά μπράβο από έναν βαζελο στον Ολυμπιακό !!!

Μπράβο κύριε Κόκκαλη που έφερες παίχτες σαν Γκαλετι, Κοβασεβιτς, Λούα Λούα και ανέβασαν την ομάδα ψυχολογικά στην Ευρώπη. Μπράβο κύριε Τάκη Λεμονή που μπόρεσες να διαχειριστής και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια πάρα πολύ σωστά παίρνοντας 6 βαθμούς και με κόντρα διαιτησίες. Μπράβο στους υπόλοιπους παίχτες αλλά ειδικά στον παγκόσμιο Νικοπολιδη που κατέβασε ρολά σε όλα τα παιχνίδια. Μπράβο προκαταβολικά για την παλικαρίσια είσοδο σας στην επόμενη φάση. Πολλά μπράβο λοιπόν, σε όσους προσπάθησαν για αυτό το αποτέλεσμα φέρνοντας παράλληλα βαθμούς στην Ελλάδα για την μετέπειτα πορεία των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Εγώ σαν βαζελος χορτάτος από διπλά και από ευρωπαϊκές επιτυχίες που γράφτηκαν στην ιστορία,αλλά διψασμένος για Ελληνικές επιτυχίες, σας βγάζω το καπέλο.

3 σχόλια:

admin είπε...

Μπράβο και σε σένα φίλε μου! Δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που βλέπουν τα πράγματα αντικειμενικά και αποστασιοποιημένα και παραδέχονται επιτυχίες αντίπαλων ομάδων.

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο παναθηναικος επαιζε το ιδιο στυλ παιχνιδιου και επαιρνε αποτελεσματα στην ευρωπη,οι γαυροι γελαγαν με το (τσουκου-τσουκου μπολ).Τωρα,τι εχουν να πουν?

grigorios είπε...

μπράβο στον ολυμπιακό και από έναν αριανό!!