Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Κάπου στην παράνοια

Το είχαμε γράψει και από εδώ μέσα, πως σήμερα ξημερώνει μια μεγάλη μέρα για τα παναθηναϊκά χρώματα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος στην πρωτεύουσα του Ιταλικού Βορρά. Τελικά, όντως η 27η Νοεμβρίου θα μείνει στην ιστορία ως μια ακόμα ένδοξη μέρα του Παναθηναϊκού ημερολογίου αφού η ομάδα με σκόρερ τον Βάσκο Σαριέγκι νίκησε με 0-1 την Ίντερ και πλέον είναι με το ένα το πόδι στην επόμενη φάση του CL.

Σήμερα δεν υστέρησε κανένας από τους παίκτες του ΠΑΟ, και αυτό που γράφω δεν είναι κοινοτυπία ούτε το γράφω για να μην δυσαρεστήσω κανέναν: πραγματικά όλοι τους ήταν ένα σκαλί πάνω από τα καθιερωμένα!! Ο Galinovic έκανε μερικές ασταθείς αποκρούσεις αλλά στο τέλος ήταν αυτός που με μια εκπληκτική επέμβαση κράτησε το μηδέν στην άμυνά μας. Ο Σαριέγκι πέτυχε το χρυσό γκολ της νίκης παίρνοντας την ρεβάνς για το αυτογκόλ στην Λευκωσία, ο Ζιλμπέρτο για ένα ακόμα ματς ήταν πηγή σταθερότητας και αξιοπιστίας και δίπλα του ο Σιμάο έκανε ένα φανταστικό παιγνίδι καταπίνοντας πολλά χιλιόμετρα. Ο Μάντζιος κράτησε την μπάλα και κατόρθωσε να γίνει απειλητικός σε ορισμένα σημεία του αγώνα, ο Καραγκούνης μοίρασε το παιχνίδι και κέρδισε ορισμένα σημαντικά φάουλ τα οποία έδωσαν ανάσες στην ομάδα.

Πλέον μετά από αυτήν τη νίκη και με τους Μιλανέζους να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Αγωνιζόμαστε με την Ανόρθωση στο ΟΑΚΑ(το οποίο προφανώς θα έχει 60000 κόσμο μέσα και άλλο τόσο από έξω) και θέλουμε είτε νίκη είτε ισοπαλία για να προκριθούμε στους 16 του Champions League. Μόνο ο Παναθηναϊκός τα κάνει αυτά: ξεκίνησε με δύο ήττες στην διοργάνωση και πια είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων.

Όσο για τον κόσμο, τι να γράψω?? Να γράψω πως είχα χαμηλωμένο τον ήχο της tv και το ραδιόφωνο στο τέρμα, και ένιωθα λες και βρισκόμουν στην Λεωφόρο? Να γράψω πως ήταν μια από τις καλύτερες κερκίδες που έκαναν οπαδοί του ΠΑΟ σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς? Ότι και να γράψω είναι λίγο, απλά ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που άφησαν τα σπίτια και τις οικογένειες τους και πήγαν να στηρίξουν το τριφύλλι της καρδιάς μας.

Επόμενο ματς το Σάββατο στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα Τρίπολης...Θα μαστε εκεί, όπως πάντα άλλωστε.

ΥΓ: Νίκη και στο μπάσκετ εναντίον της Πρόκομ με 60-67...Είπαμε, Παναθηναϊκή μέρα!!
ΥΓ2: Πωπω αυτός ο Ζιλμπέρτο...αόρατος ρε παιδί μου, αργός, δίχως καθαρό μυαλό,άμπαλος, ήρθε στην Ελλάδα για να πάρει σύνταξη...Α ρε πλάκες που ρίχνουμε εδώ στο Ελλάδα με αυτούς που βλέπουν την μπάλα τετράγωνη.
ΥΓ3: Χενκ, στην Παιανία θα ασπρίσουν τα μαλλιά σου...τα παπαγαλάκια θα βρίσκονται πάντα εκεί για να σε χτυπήσουν αλλά όσο έχεις εμάς στο πλευρό σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Ο κόσμος του ΠΑΟ σε στηρίζει(φάνηκε και στην Καβάλα αυτό αλλά ακούγεται και στους συνδέσμους, στους σταθμούς, στις κερκίδες) γιατί αυτό που δημιουργείς είναι πολύ όμορφο και πολύ μεγάλο.

3 σχόλια:

teo είπε...

Στην προηγούμενη ανάρτησή σου αν κατάλαβα καλά εννοούσες πώς θα πήγαινες!Και τώρα μείναμε χωρίς βιντεοκερκίδα μετά από ένα πολύ μεγάλο άθλο!Μιλάμε για πολύ ατσούμπαλος ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ!Τα παιδάκια από το αντίθετο στρατόπαιδο έχουν πολύ πλάκα!!

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Όχι δεν πήγα στο Μιλάνο, αν και ήταν η πιο εύκολη εκδρομή από όλες τις άλλες, και οικονομικώς και από θέμα...απόστασης!! Τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί, ήταν τρομερά και μπράβο σε όλους τους!!! Υγεία να έχουμε συνονόματε και είμαι σίγουρος πως έχουμε πολλές εκδρομές μπροστά μας!

Βιντεάκια φίλε θα ανεβούν μπόλικα στο youtube, ήδη κάποια παιδιά έχουν αρχίσει και τα ανεβάζουν αλλά προφανώς ο κύριος όγκος που πήγε με πλοίο επιστρέφει αυτήν την ώρα..οπότε λογικά αύριο θα ανεβεί πολύ πράμα!!

Όσο για τον Ζιλμπέρτο...χαίρομαι που είναι στην ομάδα μας! Προσφέρει απίστευτη ηρεμία στο παιχνίδι,σιγουριά στους συμπαίκτες του οι οποίοι σχεδόν σε όλες τις ενέργειες της ομάδας ακουμπάνε την μπάλα πάνω του,έχει τρομερή τεχνική και αντοχές 25άρη(μην ξεχνάμε πως πριν μια βδομάδα βρισκόταν στη Ν. Αμερική και έπαιξε και με τον Θρασύβουλο) και να δεις που η δουλειά του θα φανεί ακόμα περισσότερο όταν τον Γενάρη(ελπιζω) θα πάρουμε κάποιο αμυντικό αξίας.

tzonakos είπε...

Εξαιρετική βραδιά, απο αυτές που θες να εισαι παρών, εκεί.
Τωρα υπάρχει Ανόρθωση, στο χέρι του ΠΑΟ, και πιστευω οτι όλα θα πάνε καλά. Ηθικό υπάρχει, υλικό επίσης, ψυχολογία άριστη φαντάζομαι, μονόδρομος η πρόκριση.