Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Ο γολγοθάς του Θοδωρή.


Επιτέλους,αρχίζει να φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ.Τα λάθη και οι αρπαχτές των διοικούντων των περασμένων ετών που είχαν οδηγήσει την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στο βούρκο,αργά και σταθερά διαγράφονται.Χάρη στην πανάξια ομάδα του Θοδωρή Ζαγοράκη που από τότε που ανέλαβαν έπρεπε να ανεβούν το δικό τους γολγοθά ,και εκτός από τις αντίξοες συνθήκες,είχαν να αντιμετωπίσουν και τις κακές γλώσσες που άρμεγαν τόσα χρόνια το σωματείο βυθίζοντας το όλο και περισσότερο,μέρα με τη μέρα.Οι δύσπιστοι που μόνο κακό κάναν στον σύλλογο,έχουν σιωπήσει πια βλέποντας τα αποτελέσματα.Η εμπιστοσύνη όμως των αγνών Παοκτσήδων υπερίσχυσε.Όχι μόνο για το καλό της αγαπημένης μου ομάδας.Όποιος νοήμων φίλαθλος δεν θέλει έναν δυνατό ΠΑΟΚ μάλλον δεν είναι και τόσο νοήμων.Δεν νοείται πρωτάθλημα χωρίς την αισθητή παρουσία του δικεφάλου του βορρά.Ομάδα βαρόμετρο,με άξιοζήλευτη έδρα,που σπάει την μονοτονία,έχει σίγουρα την δικιά της θέση στο Lobby των δυνατών.Με την ηγεσία του Θοδωρή σιγά σιγά ξαναβρίσκει την χαμένη της ταυτότητα και σκαρφαλώνει εκεί που την εκθρόνισαν οι αλήτες των προηγουμένων ετών.Δεν κοροιδεύω τον εαυτό μου,λέγοντας ότι θα χτυπήσω πρωτάθλημα ή θα κάνω τρελή πορεία στο κύπελο UEFA αλλά έχει διαφορετική αίγλη η Superleague με έναν δυνατό Π.Α.Ο.Κ.

Τα έσοδα από την πώληση Fernandez,Χριστοδουλόπουλου αγγίζουν τα 5.100.000.
Η δικαίωση στο θέμα Shikabala με την Zamalek φέρνει άλλες 900.000 στα ταμεία της ΠΑΕ.
Μιλάμε για ένα ποσό που για τις δυνατότητες της ομάδας είναι αρκετά μεγάλο.Κάποιοι μπορεί να γελάνε,αλλά τα πράγματα έχουν έτσι.Καλώς ή κακώς,έτσι είναι.
Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα γράψει ότι φήμες ήθελαν,τα λεφτά να επενδυθούν για ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο.
Και εδώ ήρθε σφήνα η παραχώρηση 70 στρεμμάτων για 50 χρόνια από τον δήμο Αγίου Αθανασίου και συγκεκριμένα στην κοινότητα της Νέας Μεσήμβριας,ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.
Το έργο αναλαμβάνουν γνωστοί εργολάβοι της Θεσσαλονίκης,αφιλοκερδώς,αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον σύλλογο.Οπότε τα κέρδη των μεταγραφών θα αξιοποιηθούν πλέον αναλόγως.Μεγάλη υπόθεση η στήριξη του κόσμου,όταν με τόση αβεβαιότητα,με τόσα προβλήματα,μετά από έναν μήνα διάθεσης των εισητηρίων διαρκείας έχει ήδη αγγίξει το όριο των 10.000.Μπράβο λοιπόν στα παιδιά που μπήκαν μπροστάρηδες στην εξυγίανση του συλλόγου,αψηφόντας τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν.ΜΠΡΑΒΟ τους.
Είναι όμως δυστυχώς τόσα πολλά τα χρέη,που τα έσοδα θα καλύψουν τρύπες του παρελθόντος.Δεν ανησυχώ όμως.Η σωστή διαχείρηση θα αποφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα και θα επανατοποθετήσει τον ΠΑΟΚ εκεί που πραγματικά του αξίζει.Για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου,για το καλό όλων μας.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ… 29/6/08 21:45 ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ

Τα ψέμματα τελείωσαν… Μείνανε οι δύο πρακτικά καλύτεροι… ΓΕΡΜΑΝΙΑ + ΙΣΠΑΝΙΑ… Κλόζε και Τόρες… Φάμπρεγας και Ποντόλσκι… Λέβ και Αραγονιές… Οι Ισπανοί πήραν αέρα τους Ρώσους και οι Γερμανολι δύσκολα τον Τούρκο…Επειδή λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή θα λείπω το Σ.Κ, ορίστε τα προγνωστικά μου:

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Χ, Η/Τ:Χ-Χ, ΣΚΟΡ: 0-0, ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.-

Χάνει τον τελικό του Euro o Βίγια!


Σοκ για την Ισπανία καθώς θα παει στον τελικό χωρίς τον πρώτο της σκόρερ σ'αυτήν την διοργάνωση. Ο Βίγια αποχώρισε απο τον χθεσινό αγώνα στο και αντικαταστάθηκε στο 33ο λεπτό από τον Φάμπρεγας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχει υποστεί τράβηγμα.Ο Ισπανός κυνδινεύει να χάσει τον τίλο του πρώτου σκορερ από τον Λουκας Ποντόλσκι.

Το 4-5-1 πάει τελικό

Ο ένας το είχε δουλέψει απ την αρχή.
Του άλλου του προέκυψε χθες μετά τον τραυματισμό του Βίγια.
Οπως και να χει, Γερμανία και Ισπανία έφτασαν τελικό στηριζόμενες στο 4-5-1.
Πιό αμυντικογενές γιά τους Γερμανούς, πιό δημιουργικό και απειλητικό επιθετικά γιά τους Ιβηρες που χθες είδαν τον Τσάβι να έρχεται πιό μπροστά, τον Σίλβα δεξιά, τον Ινιέστα αριστερά και τον Φάμπρεγκας σε ρόλο οργανωτή να κινείται ελεύθερα και προς τις δύο πλευρές.
Και φυσικά την σταθερή αξία που λέγεται Μάρκο Σένα να «σκουπίζει» οτιδήποτε κατευθυνόταν προς τα πίσω.
Αυτό το κέντρο της Ισπανίας είναι ό,τι ποιοτικότερο έχει δει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στην μεσαία γραμμή γιά πολλά χρόνια.
Το μόνο που ίσως του λείπει είναι το ύψος και οι μονομαχίες στον αέρα, αλλά κι αυτό αναπληρώνεται απ την πολύ καλή τεχνική, την ταχύτητα και τις συνεργασίες που φτιάχνουν οι Ισπανοί σε κλειστό χώρο.
Στον αντίποδα οι Γερμανοί έχουν να αντιπαρατάξουν δύναμη και καλύτερη φυσική κατάσταση.
Σαν ομάδα είναι η πιό σοβαρή που είδαμε στο Euro έστω κι αν έκαναν μιά ήττα απ την Κροατία.
Είναι σταθερά προσηλωμένοι στους στόχους τους.
Παίκτης-κλειδί γι αυτή την ομάδα είναι σίγουρα ο Μπάλακ.
Οταν αυτός είναι καλά, τότε όλη η Γερμανία ανεβαίνει ένα σκαλί επάνω.
Οταν δεν έχει καλή απόδοση (όπως στο παιχνίδι με τους Τούρκους) η ομάδα κινδυνεύει και ψάχνει λύσεις μόνο απ τα άκρα με Ποντόλσκι και Λαμ να αρέσκονται σε μεγάλες κούρσες κουβαλώντας την μπάλα γιά πολλά μέτρα.
Το ζητούμενο γιά μένα είναι αν ο Αραγονιές με δεδομένη την απουσία του Βίγια στον τελικό, δοκιμάσει εξ αρχής το 4-5-1 του ημιτελικού ή θα προσπαθήσει να αναπληρώσει το κενό του Αστουριάνου με τον Γκουϊσα.
Προσωπικά πιστεύω πως θα αποφασίσει το πρώτο που θα του επιτρέψει να ελέγξει τον ρυθμό και να έχει την κατοχή της μπάλας προσδοκώντας να χτυπήσει την κατάλληλη ώρα με κάποια κάθετη ή με χαμηλές σέντρες.
Η αλήθεια είναι πως το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Γερμανίας τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής, όμως τώρα θα χρειαστεί να...σπάσουν τα άλατα από την μέση γιατί οι κάθετες των Ισπανών (και ειδικά του Τσάβι) είναι...φαρμάκι.
Από την άλλη, σίγουρα ο Αραγονιές θα προβληματιστεί γιά την αντιμετώπιση του Σβάινστάϊγκερ, ειδικά όταν έρχεται τρέϊλερ.
Δύο γκολ-καρμπόν με Πορτογαλία και Τουρκία δεν είναι τυχαία.
Και η συνεργασία Πουγιόλ-Μαρτσένα δεν είναι και η καλύτερη
Οπως και να έχει αναμένεται να παρακολουθήσουμε έναν μεγάλο τελικό χωρίς ξεκάθαρο φαβορί και με όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά.
Τί καλύτερο γιά τους φιλάθλους;

Τα γκολ του αγώνα Ρωσσία-Ισπανία

Τα γκολ του αγώνα
1-0

2-0


3-0

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.Τα παραμύθια τύπου Ρωσίας και Αρσάβιν δεν είχαν αίσιο τέλος. Και αποδείχτηκε ακόμα μια φορά ότι ομάδες και παίκτες κρίνονται όταν κουβαλούν τον τίτλο του φαβορί και όχι όταν αγωνίζονται σαν αουτσάιντερ.Γιατί άλλο είναι να παίζεις κάτω από την πίεση της νίκης και άλλο να παίζεις και ότι βγει
Με αυτά δεν λέω ότι ο Αρσάβιν δεν είναι καλός παίκτης ή ότι η Ρωσία δεν είναι καλή ομάδα αλλά όπως έγραψα και πρίν λίγες ημέρες μήν βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα,γιατί από τέτοιες διοργανώσεις πολλοί έχουν κάνει μεταγραφές και έχουν πάρει λεφτά που δεν άξιζαν.Ο Αρσάβιν έπαιζε μπάλα και πριν το EYRO δεν ήρθε από άλλον πλανήτη,και οι καλοί μάνατζερ ξέρουν αν και πόσο αξίζει. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι αγωνίζεται στο ανύπαρκτο Ρωσικό πρωτάθλημα.Οσο για την Ρωσία ήταν φανερό ότι δεν άντεξε στον όλο θόρυβο που έγινε γύρω από αυτήν τις προηγούμενες ημέρες.

Euro 2008 : Στον τελικό η Ισπανία

Η Ισπανία ήταν αήττητη εδώ και 20 παιχνίδια (17 νίκες και 3 ισοπαλίες), αφού τελευταία φορά είχε χάσει πριν από σχεδόν δύο χρόνια (Νοέμβριος 2006) από τη Ρουμανία με 1-0, όποτε δε είχε φτάσει σε ημιτελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, προκρίνεται και στον τελικό (1964 και 1984), ενώ τρεις φορές έχει βρεθεί αντιμέτωπη με την αποψινή αντίπαλό της σε τελική φάση Euro και μετράει ισάριθμες νίκες (2-1 στον τελικό του 1964, 1-0 στον όμιλο το 2004 και 4-1 στον όμιλο εφέτος). Η Ρωσία ήταν απόψε τυπικά γηπεδούχος και έτσι οι παίκτες της Ισπανίας όφειλαν να φορέσουν τη δεύτερη εμφάνιση της ομάδας, που δεν είναι πλέον η κλασσική άσπρη (δεν έφερνε γούρι και αποφάσισαν να την αλλάξουν) αλλά τη κίτρινη! Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Το 1-0 έκανε πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β ημιχρόνου, ο Xavi Hernandez στο 50΄, το 2-0 έκανε στο 73΄ ο Guiza, στο 82΄ ο Silva κάνοντας το 3-0, έκανε πλέον τραγικά τα πράγματα για τους Ρώσους

Φιλαράκια τελικά το κίτρινο χρώμα έφερε γούρι στους Ισπανούς και μετά την μεγάλη και άνετη αποψινή νίκη τους επί των Ρώσων, την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τους Γερμανούς στον μεγάλο Τελικό. Ενώ δε η πορεία της Ρωσίας στο Euro 2008, θεωρείται ικανοποιητική μέχρι σήμερα το βράδυ, η αποψινή της ήττα ήταν πολύ βαριά.

για come on

Για "ελα" ρε αρσαβιν μεχρι την βαρκελωνη να δω μηπως και ξεχασω τον πονο μου που φευγει ο βραζιλιανος...

ΣΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ!!


Τελικα οσο και αν προσπαθησαν να την "κουκουλωσουν"την πολυκροτη υποθεση της παραπομπης του Γκαγκατση και των συνεργατων του,για σωρεια κακουργηματικων πραξεων,τελικα θα εκδικαστει ο υποθεση στις 17 σεπτεμβρη!Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χασει και αυτος αλλα και οι συνεργατες του το αξιωμα που φερει..

Οξω μποχα βρωμα

ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ

http://renamaniou.blogspot.com

Ποιος είπε ότι κερδίζει πάντα ο καλύτερος?

Πως είπατε?

Ορίστε?

Συγνώμη κύριε,ποιος είστε?

Ο Γκάρυ Λίνεκερ?

Αααα,αυτός με το απόφθεγμα για τους Γερμανούς που κερδίζουν πάντα στο τέλος. Μου θύμισε τελικό παγκοσμίου κυπέλου του 1986 το χθεσινό παιχνίδι.Οχτώ χρονών τότε,και ενώ νύσταζα στην παράταση δεν ήθελα να τελειώσει το ματς.Έτσι και χθες.Μια φωνή μέσα μου, έλεγε ότι μετά την ισοφάριση των Τούρκων,το ματς δεν θα τελείωνε εκεί.Ήμουν σίγουρος.Βαριά η φανέλα,των Πάντσερ.Πολύ βαριά για τους Τούρκους καμικάζι,που σίγουρα άξιζαν κάτι καλύτερο.Σίγουρα είχαν πολλές ελλείψεις,αλλά πλήρωσαν το τίμημα μίας θανάσιμης αμαρτίας.Το τίμημα της απληστίας.Η στάμνα πολλές φορές πάει στη βρύση αλλά μια φορά σπάει.Μετά από μια ακόμη τραγική έξοδο του γκολκίπερ Ρουστού(Κλόζε 2-1),το άστρο των Τούρκων έλαμψε ακόμα μια φορά και συγκεκριμένα του «ναυαγοσώστη Σεμίχ».Το ασύλληπτο πλασεδάκι που πέρασε από το μάτι της βελόνας,μας έκανε να καρδιοχτυπήσουμε.Και εκεί που ακόμα μια φορά στο 90’ γίνεσαι μάγκας,για τρίτη φορά στην ίδια διοργάνωση,οι γείτονες μας έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό.Συνεπαρμένοι από την κεκτημένη ταχύτητα με Τσέχους και Κροάτες,πίστεψαν δυστυχώς ότι θα μπορούσαν να κλέψουν ακόμα και το παιχνίδι.Μέγα λάθος,κύριε Τερίμ.Κλωτσήσατε την καρδάρα και χύθηκε το γάλα.Και ήταν όντως κρίμα.Θα μπορούσαν να χτυπήσουν στην παράταση γιατί από αντοχή και αυτοθυσία,άλλο τίποτα οι Τουρκαλάδες.Βιάστηκαν,όμως.Και το πλήρωσαν γιατί απέναντι τους ήταν η μεγάλη Γερμανία.Όχι ,δεν ικανοποίησαν οι Γερμανοί.Δεν έπεισαν ούτε τον ψωροπερήφανο λαό τους.Που κάνει την τρίχα,τριχιά.Από βραδύς άρχισε ο προβληματισμός στα γερμανικά ΜΜΕ.Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος,δυστυχώς.Όπως και εμείς το 2004,έτσι και η Γερμανία ήδη κατακρίνεται από όλη την Ευρώπη.Μπράβο στους Τούρκους για την όλη εικόνα τους στο τουρνουά.Για το πείσμα και το τσαγανό που τους διέπει σαν λαό και σαν ομάδα.Μπράβο και στις δύο ομάδες για το καταπληκτικό θέαμα που προσέφεραν στους ποδοσφαιρόφιλους σε όλη την υφήλιο. Μπράβο φυσικά,και στο τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστρίας,που σε ελάχιστο χρόνο αποκατέστησε την βλάβη που δημιουργήθηκε από κεραυνό.Φανταστείτε ανάλογο περιστατικό στα studio της ΝΕΤ.Περίγελος θα είχαμε γίνει.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι στοιχημάτισα στο Χ ημίχρονο-άσσο τελικό και όταν ισοφάρισαν οι Τούρκοι,δεν με πείραξε καθόλου.Το ορκίζομαι.Ακόμα και στο νικητήριο γκολ του Lahm,τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα.Δεν με ενδιέφερε πλέον.Δεν ήθελα να τελειώσει,σπαθί μιλάω.Μακάρι να ξαναζήσουμε σύντομα τέτοιες καταπληκτικές στιγμές με το αγαπημένο μας άθλημα. Κρίμα για τους Τούρκους.Αλλά τελικά ο Λίνεκερ,είχε δίκαιο.Η ιστορία επαναλαμβάνεται.Στο τέλος πάντα κερδίζουν οι Γερμανοί.

Αρνητική εξέλιξη με Αϊμάρ...

Συνήθως οι ειδήσεις που "σκάνε" τέτοια ώρα είναι για καλό.. Η σημερινή πάντως είναι αρνητική για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Στο πολυσυζητημένο θέμα με τον Αϊμάρ φαίνεται πως ο ΠΑΟ κάνει πίσω.
Ενώ πριν από περίπου 2 ώρες ο διευθυντής επικοινωνίας της Σαραγόσα, Μανουέλ ντε Μιγκέλ Γκουιλέν, είχε δηλώσει: «ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά στη διεκδίκηση του παίκτη, με την πρόταση που μας έχει καταθέσει. Είναι η καλύτερη από όσες έχουμε έως τώρα στα χέρια μας», τελικά ο Παναθηναϊκός και ενώ ο Νίκος Πατέρας είχε συμφωνήσει σε όλα με τη Σαραγόσα με ένα ποσό που άγγιζε τα 7 εκατομμύρια €, αφού επικοινώνησε με τον Κώστα Αντωνίου και τον Χενκ Τεν Κάτε, απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον παίχτη!
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για "τεχνικούς λόγους".
Ε, θα μας τρελάνουν αυτοί οι άνθρωποι! Παρακολουθούν τόσο καιρό τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ Αϊμάρ, τον "κλείνουν" και μετά βλέπουν ότι είναι περιττός(;) αφού για την ίδια θέση έχουμε -λέει- τους Καραγκούνη, Ίβανσιτς, Νίνη, Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλο..
Ωχ θεέ μου!


Πάντως δεν αποκλείεται τελικά να γίνει το "μπαμ" έστω και για λόγους εντυπωσιασμού. Αν και εξακολουθώ να λέω ότι είναι τρελό να ΜΗΝ πάρεις έναν παιχταρά επειδή στην ίδια θέση έχεις 3-4 άλλους -μικρότερης αξίας- παίχτες και δεν χωράει στην ομάδα(άκουσον άκουσον)..

Ας πάρει τουλάχιστον έναν σέντερ φορ περιοχής, έναν αμυντικό χαφ δίπλα στο Μάτος και έναν ΠΑΙΧΤΑΡΑ στο κέντρο της άμυνας(ίσως αξίζει ο Αργεντίνος, ο Πεγεράνο)...

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ!!




ΛΥΣΙΑΣ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ¨...


Εχασε και το δευτερο δικαστηριο ο Βασιλης Τοροσιδης παικτης του ΟΣΦΠ και παρεπιπτοντως..γυιος της μεγαλης αδελφης μου!!!


Απαιτουσε και στα δυο δικαστηρια οπου με "εσυρε" διχως λογο,το ποσο του 1.000.000 ευρω!!!!


Ευχομαι επιτελους να καταλαβει οτι πρεπει να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο,και οχι με μηνυσεις σε βαρος μου ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ!!!


Το βιβλιο μου με τιτλο "ΤΡΕΧΑ ΒΑΣΙΛΗ" εχω τονισει κατ επαναληψην οτι ειναι ενα ποδοσφαιρικο μυθιστορημα,που αφορα ολα τα παιδια που ονειρο τους ειναι να ασχοληθουν με το επαγγελματικο ποδοσφαιρο!Δεν εχει καμοια σχεση με τον Τοροσιδη αφου λογω συγγενειας τυγχανει να γνωριζω την ζωη του η οποια ουδεμια σχεση εχει με τον πρωταγωνιστη του βιβλιου μου!Τα μονα κοινα σημεια ειναι καποια μικρα ονοματα που χρησιμοποιησα!


Εχει ηθικοπλαστικο χαρακτηρα,και περναει σπουδαια μηνυματα στα παιδια αλλα και σοτυς γονεις!


Ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου την Ελληνικη Δικαιοσυνη,που για δευτερη φορα με αθωωσε!


Ευχαριστω ολους οσοι ηταν διπλα μου σε αυτον τον "κωμικοτραγικο" δικαστικο αγωνα που μου προετοιμασε ο αγαπημενος ανηψιος μου..


Φαινεται στην σημερινη εποχη τα νεα παιδια με αυτον τον τροπο εκφραζουν την ευγνωμοσυνη τους στους ανθρωπους τους!!


Υ.Γ


ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ


ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥ ΚΑΚΟ!!!!




Euro 2008 : Η Γερμανία στον Τελικό, νίκησε την Τουρκία με 3-2

Η Γερμανία σε ένα αγώνα τον έκτο ημιτελικό στην ιστορία της σε Εuro από τους οποίους μόνο έχει χάσει πήρε την νίκη απέναντι στους Τούρκους οι οποίοι κυνήγαγαν το όνειρο της Ελλάδας του 2004. Διαιτητής του αγώνα ο Massimo Busacca. Στο 22΄ προηγήθηκαν οι Τούρκοι με τον Ugur Boral, οι Γερμανοί μέσα σε 4΄ χωρίς καθυστέρηση ξαναμπήκαν στο παιχνίδι και στο 26΄ με τον Schveinsteiger ισοφάρισαν σε 1-1, αποτέλεσμα με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 78΄ με τον Klose η Γερμανία προηγήθηκε με 2-1, αλλά η Τουρκία συνηθισμένη στις ανατροπές ισοφάρισε και πάλι στο 86΄ με τον Semih Senturk, και στο 90΄ τελικά η Γερμανία προηγήθηκε με 3-2 στο 90΄ με τον Lahm ο οποίος και χάρισε την νίκη και την πρόκριση στη Γερμανία.

Φιλαράκια μετά τη δύσκολη νίκη τους αυτή, οι Γερμανοί εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο τελικό του Euro 2008 την Κυριακή, απέναντι στον νικητή του αυριανού ημιτελικού μεταξύ της Ισπανίας και της Ρωσίας. Όπως και να έχει, οι Τούρκοι είχαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση σε σημείο που έστω και η μέχρι σήμερα επιτυχία τους να παραμείνει ιστορική.

Palios Lamiotis


Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Ξεσπασμα

Μια απορια μου διαχρονικα ηταν αυτη...
Μα καλα τοσο κοροιδα ειναι αυτοι που ασχολουνται διοικητικα και παιρνουν αποφασεις στο ελληνικο ποδοσφαιρο ?
Τωρα λυθηκε.
Ναι ειναι τοσο , μα και ακομα περσοτερο(που λεει και ο ακατανομαστος)
Μα τι μεταγραφες που κανουν αυτες οι ομαδες στην ελλαδα? με τον κωλο βλεπουν μπαλα?
Ο ολυμπιακος σου λεει παει για καποιον οσκαρ(οχι γουαιλντ) για καποιον ντουντα και ενα αλλο αμυντικο χαφ...απο την αεκ και απο τον ολυμπιακο απο τον παναθηναικο τον αρη τον παοκ (που λεγονται και μεγαλες ομαδες)εχουν περασει εκατοντάδες σαπακια ποσο μαλλον απο τις αλλες ομαδες ....
Ερχομαι εγω ο πουθενας τωρα και λεω δεν μπορουσαν να βρουν ενα μικρο ελληνα παιχτη που να ειναι καλυτερος και πιο παθιασμενος για μπαλιτσα απο τον κονσεισαο , τον μπισκαν, το αρουαμπαρενα τον σισιτσ τον λεντεσμα τον ντανι (συγνωμη απανταχου φαιτκλαμπαδες!!!!!!!)και οτι αλλο εχουν δει τα ματακια μας!

Να μην πω για κατι ομαδες της πλακας που ανεβαινουν 1η εθνική και αντι να προωθήσουν κανα παιχτη και να δουλεψουν πανω σε αυτο καθονται και αγοραζουν σωρηδόν παιχτες ,αλλαζουν προπονητες σε 10 εβδομαδες και οτι αλλη μαλακια τους ερχεται στο κεφαλι....αφου απο τα εισιτηρια δεν βγαζουν τιποτα 10 -15 ανθρωποι τους βλεπουν καθε κυριακη ας κανουν αυτο...

Το καλυτερο θα ηταν αν θελανε να δουνε αποτελεσματα να δουλεψουν σοβαρα σε καποιους παιχτες μικρους οχι μονο ελληνες και να φερουν1-2 παιχτες που θα ειναι και ονοματα και θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι.....
Ετσι οπως βαδιζουμε εδω και χρονια μονο κατα διαολου θα μπορουσε να πηγαίνει η μπαλιτσα που βλεπουμε τουλαχιστον στην ελλαδα .. παλι καλα που υπαρχουν και τα πιατα και τρωμε λιγο μπαλα σωστη...
Μα ξερετε τι νομιζω ?
Οτι ανέκαθεν η ελληνικη νοοτροπία ηταν τσαπατσουλιά ,προχειρότητα , αντε να τελειωνουμε και δεν υπαρχει σε αυτην ιχνος σχεδιασμου....Και αυτο φαίνεται σε ολα .
Στην πολιτικη , στην μπαλα, στην οικονομια ακομα και στο πως μιλαμε.

Η ώρα των προπονητών


Τρία μόλις παιχνίδια απέμειναν μέχρι το τέλος κι αυτού του Euro.
Και τώρα πιά δεν θα μετρήσει μόνο ποιός έχει τους καλύτερους παίκτες, ή ποιός έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, θα μετρήσει πάνω απ όλα η ψυχολογία (ποιός δηλαδή το θέλει περισσότερο και το πιστεύει) αλλά και η προσωπικότητα που κουβαλάνε οι 4 εκλέκτορες.
Και σε αντίθεση μ αυτό που πρεσβεύει η λογική, αν λάβουμε σοβαρά υπ όψιν αυτή την παράμετρο, τα φαβορί γίνονται αουτσάϊντερ και το ανάποδο.
Γιατί μπορεί θεωρητικά η Ισπανία και η Γερμανία να είναι φαβορί έναντι της Ρωσίας και της Τουρικίας, όμως αν κοιτάξουμε στην άκρη του πάγκου των τεσσάρων ομάδων τα πράγματα αντιστρέφονται.
Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ πώς σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι θα μπορέσει ο μονομανής και προβλέψιμος Αραγονιές να τα βγάλει πέρα με τον έξυπνο και απρόβλεπτο Χίντιγκ.
Θα μου πείτε βέβαια πως παίζει ρόλο και το υλικό που διαθέτει ο καθένας στα χέρια του.
Είναι όμως τόσο μεγάλη η διαφορά του υλικού πού να εξουδετερώνει το προπονητικό πλεονέκτημα των Ρώσων;
Πιστεύω πως όχι. Και όσοι στηρίζονται στο παιχνίδι των ομίλων μάλλον κάνουν λάθος γιατί τότε ούτε Αρσάβιν υπήρχε, ούτε ο…παππούς είχε γίνει ακόμα προβλέψιμος. Και επιπλέον να λάβουμε υπ όψιν μας πως η Ρωσία είναι με διαφορά η πιό ξεκούραστη ομάδα από τις τέσσερις, αφού την ευννόησε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος στην χώρα της και οι περισσότεροι παίκτες της αγωνίζονται εκεί.

Οσο γιά το άλλο ζευγάρι, τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα γιά μένα.
Η Γερμανία είναι σοβαρή αλλά όχι μεγάλη ομάδα μ έναν νέο προπονητή. Δεν πρόκειται να υποτιμήσει τους Τούρκους γιατί έχει αυτογνωσία, ωστόσο διαθέτει περισσότερες λύσεις και έχει περισσότερες δυνάμεις απ τους ηρωϊκούς πλην όμως καταπονημένους γείτονες.
Ωστόσο έχω μάθει να ακολουθώ ένα ρητό σε τέτοια παιχνίδια:
“Ομάδα που την αγαπάει ο Θεός, μην της πηγαίνεις κόντρα”
Εν προκειμένω ο Αλλάχ…

ΝΤΕΜΗΣ=ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΒΓΗΚΑΜΕ 2


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ.
ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΟΥΤΕ ΒΓΗΚΑΜΕ CHAMPIONS LICK .

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ 3ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΞΙΑΣ [2ΧΑΦ 1 ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ]

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΥΛΗΣΤΕ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ .
YΠ:ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ντέμη, ξυπνήστε!!!

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι επιλογές του φετινού καλοκαιριού, είναι αποκλειστικά κατόπιν εισήγησης του Δώνη. Ο Ντέμης δεν έκανε τίποτε μόνος του. Πριν ακόμη τελειώσει το πρωτάθλημα, είχαν συμφωνήσει, όχι μόνο στην πρόσληψή του, αλλά και στις επιλογές των ποδοσφαιριστών.

Η μεγάλη επιμονή για την παραμονή του Ρίμπο, δεν μπορεί παρά να είχε τη συναίνεση του Δώνη, ο οποίος από τα ρεπορτάζ, φαίνεται ότι έχε ζητήσει και την παραμονή του Λύμπε.

Ο Μπασινάς, ως γνωστόν αποτελεί διακαή πόθο του. Το ίδιο και ο Βενετίδης.

Αν τώρα στους παραπάνω προσθέσουμε τους Δέλλα, Αρουαμπαρένα, Γεωργέα και Αλεξόπουλο, μπορεί να αντιληφθεί και ο πιο άσχετος, ότι ο Δώνης στην ουσία έχει επιλέξει 8 παππούδες για να χτίσει τη νέα ΑΕΚ.

Καταλήγοντας σε ένα τέτοιο συμπέρασμα, όσο καλοπροαίρετος και υπομονετικός να είσαι, δεν μπορεί παρά θα προβληματιστείς. Γιατί εδώ πέρα, δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με φτωχό μπάτζετ. Οι επιλογές των ποδοσφαιριστών είναι τέτοιες, που δεν προσδίδουν κανένα μέλλον, άλλα ούτε και παρόν κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Και ο παραπάνω προβληματισμός, ενισχύεται όχι μόνο από τις άγριες διαθέσεις του ΠΑΟ (ο οποίος παρεμπιπτόντως δείχνει μεθοδικότητα ξεκινώντας τις μεταγραφές από την ελληνική αγορά, ενώ αναμένονται αυτές του εξωτερικού), αλλά και από τις επιλογές του ΑΡΗ (παραμονή Μπάγεβιτς κατόπιν λυσσαλέας επιμονής Σκόρδα, αποχώρηση του αργού Ίβιτς και του ασταθούς Χαλκιά, παραμονή Γκαρσία και απ΄ότι φαίνεται δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αν του μείνει και ο Αβραάμ).

Ντέμη ξύπνα, γιατί του χρόνου μας βλέπω τέταρτους και καταϊδρωμένους!

Τουλάχιστο, αν αυτό σε οδηγήσει σε εθελούσια έξοδο, κάτι θα έχεις πετύχει…

Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Δείτε τα highlights Ισπανία – Πορτογαλία

Μια καλή δόση ελπίζουμε για τους ποδοσφαιρόφιλους.

palioslamiotis

Ντρου Νίκολας στον ΠΑΟ!

















Εκεί που περιμέναμε να σκάσει βόμβα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έσκασε ξαφνικά στο μπασκετικό! Ο Παναθηναϊκός με αστραπιαία κίνηση έκλεισε τον 27χρονο Αμερικανό γκαρντ της Εφές Πίλσεν, Ντρου Νίκολας!
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον Ντρου Νίκολας για την επόμενη διετία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ανακοινώθηκε (και) επίσημα ο Αλέκος Λεώνης
















Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης την πρόσληψη του Αλέκου Λεώνη ως νέο προπονητή του αντρικού τμήματος βόλεϊ: <<Ο Αλέκος Λεώνης είναι και επίσημα από σήμερα ο νέος προπονητής του αντρικού τμήματος βόλεϊ Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει ισχύ ένα χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά του "τριφυλλιού" για άλλο ένα έτος. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βαλσαμίδης>>.

Από την πλευρά του, ο Μακεδόνας τεχνικός, δήλωσε αμέσως μετά τις υπογραφές:
"Όλα πήγαν κατ' ευχήν. Αυτό που θέλω να ευχηθώ από την πλευρά μου είναι να ζήσω ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό από αυτές που έζησα σε προηγούμενες ομάδες και στην Εθνική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θανάση Γιαννακόπουλο καθώς και τον Πρόεδρο του ΤΑΑ, Αλέξανδρο Έλληνα για τις προσπάθειές τους, το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξαν προς εμένα και εντέλει για αυτήν την συνεργασία".

Ο Παναθηναϊκός γίνεται πανίσχυρος σε ΟΛΑ τα αθλήματα. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, από τη στιγμή που ανέλαβε και το αντρικό βόλεϊ είναι διατεθειμένος να βάλει ΚΑΙ εκεί χρήματα αλλά και σε ΟΛΑ τα ερασιτεχνικά τμήματα για να (ξανα)κάνει τον ΠΑΟ μεγάλο ΠΑΝΤΟΥ.

Όσο για παίκτες η αρχή έγινε με τον Φρανκ Ντεπέστελε(πασαδόρος), ενώ το "μπαμ" πάει να γίνει με τον Λίονελ Μάρσαλ, τον Κουβανό με Ιταλικό διαβατήριο, για τον οποίο όμως ενδιαφέρονται μεγάλες Ιταλικές ομάδες. Βέβαια μένει ακόμη να ξεκαθαριστεί εάν ο Ντάντε μείνει ή όχι στην ομάδα. Εξετάζεται και ο Αμερικανός Τομ Χοφ, παίκτης που είχε ο Λεώνης στον Ηρακλή.

Το θέμα είναι ότι η ομάδα με μια δυο μεγάλες μεταγραφές πάει ΑΝΕΤΑ για double(δύο χρονιές τώρα το χάνουμε μέσα απ΄ τα χέρια μας!) και για το μεγάλο όνειρο: το champions league.

Είναι γλυκό το ποτό

'Ενα τραγούδι μιλάει για το ποτό της αμαρτίας (αξέχαστη Ρίτα Σακελλαρίου), άλλο για τη γλυκειά μαστούρα. Εγώ όμως μιλάω για το γλυκό ποτό της αναμονής. Αυτής της κατάστασης που είσαι στο "περίμενε". Είτε γιατί περιμένεις την αγαπημένη σου στο αεροδρόμιο, είτε γιατί πηγαινοέρχεσαι στο διάδρομο του μαιευτηρίου για να σου πουν ότι έγινες επιτέλους κι εσύ μπαμπάς, είτε γιατί περιμένεις να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μέσα στην θολούρα του θέρους και της ραστώνης φαντασιώνεσαι για πρωταθλήματα και νταμπλ.

Σε μένα συμβαίνει το τελευταίο. Είμαι σχεδόν σε κατάσταση μέθης απο την γλύκα της αναμονής, και καθώς το αεράκι φυσά και σηκώνει τις φουστίτσες των όμορφων και μή κοριτσιών εγώ σκέφτομαι το πρωτάθλημα και τη καλή μου ομάδα που τόσα και τόσα μου χρωστάει.

Η καλή μου ομάδα είναι σαν την μεγάλη και άπιστη αγάπη, αυτό το ονειρικό θηλυκό που σε τρελαίνει και του συγχωρας τα πάντα - όλες τις απιστίες δηλαδή - μόλις το δεις να έρχεται και μυρίσεις το άρωμα του κορμιού του.

Και εκεί που ήσουν έτοιμος να τα ψάλλεις, να θυμώσεις, να πεις μέχρι εδώ και όχι παραπέρα, ότι πρέπει να διαλέξει και να σταματήσει να πηγαίνει με τόσους άντρες, τα ξεχνάς όλα, μια γλυκειά παραζάλη σου παραλύει τον εγκέφαλο και το μόνο που θέλεις είναι να ατενίζεις αυτά τα υπέροχα μάτια, αυτά τα ατελείωτα πόδια...

Και όλα αυτά επιεδή σήμερα αγόρασα το διαρκείας με το τριφύλλι.

Μεταγραφολογία


Η καλύτερη εποχή για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους εκδότες αθλητικών εφημεριδών.Στα μέσα του καλοκαιριού,με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 35 βαθμούς,το μυαλό του καθενώς είναι κολλημένο στο τι θα συμπεριλαμβάνει το ρόστερ της ομάδας του,εν’όψει της σαιζόν που μας έρχεται.Καθημερινή ανάγκη η δίψα για ενημέρωση.Αγαπημένη συνήθεια,η φρέσκια φυλλάδα στη μασχάλη,γυαλί,μαγιώ,ξαπλώστρα και φραπεδάκι σε βαρελοπότηρο. Ή αν προτιμάτε,σερφάρισμα σε όλα τα αθλητικά site,κάτω από το aircondition,προς αναζήτηση της είδησης «βόμβας» που θα κάνει τα σάλια μας να τρέχουνε.

Και οι μέρες περνούν,οι φήμες ακολουθούν η μία την άλλη,ο τάδε υπέγραψε,ο έτσι ήρθε,ο τέτοιος ακούγεται για εκεί και πάει λέγοντας.Μας ταΐζουν κουτόχορτο και’μεις τα προβατάκια το τρώμε το φαγάκι μας.Ότι κατεβάσει το κεφάλι του καθενός,μας το πλασάρει με έντεχνο τρόπο,προσθέτει την απαραίτητη δόση σάλτσας και ιδού η αποκλειστικότητα και τα εύσημα από τον αρχισυντάκτη.Το τι ακούν τα αυτιά μας και τι διαβάζουν τα μάτια μας κάθε καλοκαίρι,δεν περιγράφεται.Είναι κρίμα να ξεγελούν τον κοσμάκη με μπούρδες και αναλήθειες.Είναι κρίμα να σκαρφίζονται φανταστικές συμφωνίες παραγόντων και να φουσκώνουν τα μυαλά των ανυποψίαστων οπαδών επειδή η περίοδος,τουλάχιστον αγωνιστικά,είναι νεκρή αλλά αυτοί πρέπει να πουλήσουν.Το μόνο που κερδίζουν είναι να φωλιάζει η δυσπιστία μέσα μας, με τους αναξιόπιστους που εμπιστευόμαστε εμείς.

Θα μου πεις,άλλαξε φυλλάδα,ή μην διαβάζεις ρε φίλε.Έλα που αυτό δεν γίνεται,όμως. Είμαι εθισμένος παθολογικά,βλέπεις.Επειδή έχω άποψη,θέλω πάντα να γνωρίζω,να μπορώ να επιχειρηματολογώ.Και πιστεύω πως οι περισσότεροι που θα αναγνώσουν το κείμενο μου,μου μοιάζουν.

Γι’αυτό φίλοι μου,χαλαρώστε.Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα πριν τα μέσα Αυγούστου για το αν βελτιώθηκες από πέρσι,γιατί μέχρι τότε θα ακούσουμε πολλά ακόμα. Θα χρειαστεί γαϊδουρινή υπομονή για την συνέχεια.Εφημερίδες,φυσικά και θα ξεφυλίζουμε αλλά θα ακούμε πολλά και θα κρατάμε λίγα γιατί μετά από τόσα χρόνια, κατάλαβα ότι αυτό είναι το πιο συνετό.Μη πάθουμε και καμιά ηλίαση μες στο κατακαλόκαιρο.Τι να κάνεις,αδερφέ μου?

Ας όψεται η δίψα για ενημέρωση

Στο "τριφύλλι" οριστικά ο Μάτος

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις καλές μεταγραφικές κινήσεις αγοράζοντας τα δικαιώματα του Μαρσέλο Μάτος από τον εκπρόσωπο του παίχτη, τον Ισραηλινό Πίνι Ζάχαβι. Οι "πράσινοι" συμφώνησαν με το Ζάχαβι με κάτι περισσότερο από 3,5 εκατομμύρια € για την αγορά του 85% των δικαιωμάτων του 24χρονου Βραζιλιάνου. Επίσης θα μπει και -υψηλή- ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη.
Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία.

Ο αρχηγός Γιάννης Γκούμας είναι κοντά σε συμφωνία παρά τις επιπλοκές που υπήρξαν. Όσον αφορά στον Τζιμπούρ, ο ΠΑΟ δε πρόκειται να κάνει παζάρια και εάν ο Πανιώνιος επιμένει να ζητά τρελό ποσό, οι "πράσινοι" θα τον αφήσουν. Εδώ που τα λέμε ρε παιδιά, ΓΙΑΤΙ να έρθει ο Τζιμπούρ; Είναι καλός παίκτης, αλλά και χειρότερος είναι από τους υπάρχοντες και κωλοχαρακτήρα έχει. Ειλικρινά κάποιες κινήσεις δεν τις καταλαβαίνω..
Ακόμη, ο Παναθηναϊκός κοιτάει τον Ρουκάβινα, Κροάτη επιθετικό της Χάιντουκ τον οποίο οι συμπατριώτες του θεωρούν ως το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας..
Και βέβαια πάντα παίζουν τα μεγάλα ονόματα από τα οποία έστω και ένας να ΄ρθει θα μιλάμε σαφώς για επιτυχία.

Η Goga Sekulic έρχεται στην Ελλάδα για τον ΠΑΟ...










Η... κυρία που απεικονίζεται στη foto ονομάζεται Goga Sekulic και είναι η σύντροφος του Νίκολα Πέκοβιτς. Γεννημένη στις 27.02.77 είναι πολύ δημοφιλής τραγουδίστρια στη χώρα της, το Μαυροβούνιο. Πέρυσι είχε συμμετάσχει και στο Σέρβικο Big Brother.. Παλαιότερα είχε κάνει μία σκηνοθετική απόπειρα(...), ενώ υπήρξε και παίκτρια της γυναικείας ομάδας της Παρτιζάν! Πολυτάλαντη!!

Ο Πέκοβιτς πάντως, το νέο απόκτημα του ΠΑΟ (που ενδιαφέρει περισσότερο..) έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη στις 08:40..

Φανταστείτε μάγκες πώς θα ΄ρχεται στο ΟΑΚΑ ο Νίκολα. Πραγματικός... ταύρος!!
Από την άλλη, αν παρουσιάζεται κουρασμένος, θα ξέρουμε τίς πταίει...

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ΝΕΤ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ=ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ .

ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΟΣΦΠ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΤ [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ]ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΦΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Ο [ΑΝΤΙ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΕΛΕΩ ΑΛΦΑ ]ΕΜΕΙΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ [ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΡΑΓΕ ;].



ΤΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΗΤΑΝ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ .

ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ.

ΚΥΡΙΟΙ[ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ] ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗ ΝΕΤ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ.

1 Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

2 ΣΤΗΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΙΣΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 60% ΟΣΦΠ 30% ΠΑΟ 5% ΑΕΚ ΚΑΙ 5% ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 1.οο ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

3 ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ [ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ,ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ,ΑΠΟ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ] ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ [ΜΙΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ] .


4 Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

5 ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

6 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΡΑΓΕ ;ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ .ΑΡΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΕΙΤΑΙ....

ΝΤΡΟΠΗ ΑΔΕΡΦΕ.ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ...





Καλά τα έξτρα εισοδήματα από χορηγούς και διαφημίσεις,δεν αντιλέγω.Μαγκιά σου,στο φινάλε.
Και καλά κάνεις.Εδώ τα κάνουν σούπερσταρ που οικονομάνε τα κέρατα τους,πχ. Μπέκαμ,
Κακά,Ανρί,ο Ροναλντίνιο μέχρι και τη μάνα του επιστράτευσε,και πόσους ακόμα ξεχνάω.Για να μη μακρυγορώ,είναι δικαίωμα του καθενός να προβάλεται και να αμοίβεται,και δεν είναι κακό.
Συγκεκριμένα η ΕΠΟ είχε αναγγείλει τους επίσημους χορηγούς της,οι οποίοι είχαν γυρίσει αρκετά διαφημιστικά σποτάκια με την Εθνική μας ομάδα πριν την έναρξη του Τουρνουά.Είχαν κάθε δικαίωμα σαν χρυσοί χορηγοί τα οποία μάλιστα ήταν αρκετά έξυπνα.Δεν είοναι,όμως αυτό το θέμα μας.Ο Νίκος Λυμπερόπουλος,τον οποίο θεωρώ παικταρά,στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου λοιπόν,εκτός απο την επίσημη εμφάνιση της ομάδας,πριν βγει να απολογηθεί για τον πρόωρο αποκλεισμό από τη Ρωσία,προτίμησε να φορέσει και ένα καπέλο που διαφήμιζε γνωστή φίρμα αναψυκτικών.Με τη συγκεκριμένη φίρμα έχει γυρίσει το γνωστό σποτάκι το οποίο έχει προβληθεί αρκετά.Οι υπέυθυνοι της εταιρίας προφανώς του έταξαν πριμ εκτός συμβολαίου αν φοράει το καπέλο στη συνέντευξη τύπου ,αφού εκατομμύρια Ελλήνων θα ήταν καρφωμένα στις οθόνες και κρεμασμένοι από τα χείλη του Νίκου.Ευκαιρία για δωρεάν διαφήμιση.Καλή αρπαχτή για το Νικολάκη.Ο Λυμπερόπουλος όχι απλά ενέδωσε,αλλά φρόντισε να φαίνεται το λογότυπο της φίρμας επιμελώς,σε σημείο να μη φαίνεται το προσωπό του.Έσκυβε το κεφάλι από ντροπή ο Νικοπολίδης και ο Άντζας,έσκυβε και ο Νίκος.

Έλεος,ρε φίλε.

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το ..... χτενίζεται.Πρωταθλητής Ευρώπης είσαι,αδερφέ.Δεν είσαι Γ'εθνική να βγεις στο TV-Εγνατία και στον Τόκο.Σεβάσου την στιγμή.

Είσαι πρωταθλητής,τα σκάτωσες και βγαίνεις να ζητήσεις συγνώμη από έναν λαό που σε λατρεύει.Δεν θα θα σου πάρει το κεφάλι στην πρώτη αποτυχία και θα σε ενθαρρύνει για να κάνεις νέες επιτυχίες και φυσικά νέα σποτάκια,γιατί θα είσαι ακόμα πιο δημοφιλής.Θα μπορούσες να είσαι ήδη πιο δημοφιλής αν αρνιόσουν κατηγορηματικά το deal με την φίρμα.Αν σεβόσουν την στιγμή σαν αληθινός πρωταθλητής.

Ίσως τελικά να μην είναι τυχαίο το γεγονός το ότι δεν στέφθηκες ποτέ πρωταθλητής.Μάλλον δεν το αξίζεις,όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων.


Έχει διαφορά φίλε μου το τριφύλλι,από το γαυροκέφαλο και από το δικέφαλο.Αλλά γενικά αυτά βράζουν στο ίδιο καζάνι.Ούνα φάτσα,ούνα ράτσα.Όταν όμως στο στήθος της καρδιάς έχεις το εθνόσημο, οφείλεις λίγο παραπάνω σεβασμό και να μην αντιμετωπίζεις την κατάσταση σαν ευκαιρία για αυτοπροβολή και αρπαχτή.

Ο ίδιος άνθρωπος που με την συγκλονιστική του συνέντευξη για τους πυροπαθείς,πέρυσι το καλοκαίρι,με είχε συγκινήσει,διάλεξε τον ίδιο τρόπο για να με απογοητεύσει.Mε μία συνέντευξη.Κρίμα.

ADIOS

Κίνηση ματ από την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.


Μπράβο στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. λοιπόν για την τεράστια,οικονομικής αξίας,μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.Να πάει στην ευχή της Παναγίας,να διαπρέψει και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στα ταμεία της ΠΑΕ.Mαζί με τα έσοδα της μεταγραφής του Ντάνι Φερνάντεζ στη Μπόχουμ,μιλάμε για κέρδη τα οποία αγγίζουν τα 5εκατ ευρώ.

Ευχόμαστε την καλύτερη διαχείρηση του ποσού,κάτι το οποίο θεωρείται απόλυτα βέβαιο,από τους διοικούντες.Θα πιάσουν τόπο τα χρήματα,αδέρφια,γιατί στην παρούσα διέπει διαφάνεια στις κινήσεις και τα λεφτά είναι σε καλά χέρια.Υπομονή και εμπιστοσύνη,στον ΤΕΟ και τους υπόλοιπους.

Κάτι ακούγεται για προπονητικό κέντρο.

Εμπιστευόμαστε την κρίση των διοικούντων και είμαστε σίγουροι πως θα πράξουν με γνώμονα τη λογική και θα επενδύσουν σε ότι έχει προτεραιότητα στα αμέτρητα προβλήματα του πολύπαθου αγαπημένου μας συλλόγου.

Υπογράφει στην Ίντερ εντός των ημερών ο Λάμπαρντ


Η Ίντερ θα είναι οριστικά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο διεθνής μέσος διεθνής έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι, αλλά θα φύγει από το "Στάμφορντ Μπριτζ" με προορισμό το Μιλάνο, με τον νέο προπονητή των "νερατζούρι" Ζοσέ Μουρίνιο να επιθυμεί τον Άγγλο στο ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με τη "Gazzetta dello Sport", η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει έρθει σε συμφωνία με τον ατζέντη του και ο Λάμπαρντ θα υπογράψει μέσα στην εβδομάδα, με ετήσιες αποδοχές περίπου 6 εκ. ευρώ.

Εκτός του Λάμπαρντ ο Μουρίνιο θέλει στο Μιλάνο τους Μίκαελ Εσιέν και Ρικάρντο Καρβάλιο από την ομάδα του Λονδίνου.

Ένας γαύρος στον βάζελο.....


Ένας ποδοσφαιριστής που δεν πρόσφερε τίποτα στον ΠΑΟΚ αγωνιστικά και ήταν αδιάφορος σε όλη την σεζόν και φέτος.

Ένας παίκτης που δημιούργησε προβλήματα και ήθελε να φύγει εδώ και καιρό για... Λίβερπουλ, Μονακό και δεν ξέρω και γω που.

Ένας παίκτης που προτιμούσε να γίνει... οικοδόμος παρά να παίξει στον ΠΑΟΚ που τον ανέδειξε και του δωσε την ευκαιρία να φανεί και μάλιστα τον συγχώρεσε και τον δέχτηκε πίσω όταν αυτός έκανε όνειρα για... Άνφιλντ.

Ένας παίκτης που του χρόνου θα μπορούσε με 250.000 ευρώ να σπάσει το συμβόλαιο του...

Ένας δηλωμένος γαύρος...

Έφυγε για τον Παναθηναϊκό, με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει το καλύτερο deal -ίσως- όλων των εποχών, παίρνοντας τόσα εκατομμύρια όσα δεν έχει πάρει από κανέναν άλλον παικτη στην ιστορία του και μάλιστα έναν παίκτη που δεν θα λείψει σε κανέναν μας του χρόνου!

Ο χορός των μεταγραφών ξεκίνησε.και όταν εννοώ χορό μιλάμε πάντα για πωλήσεις και αγορές παικτών.

Εδώ και 25 μέρες ξεκίνησαν οι κινήσεις της ομάδας μας οσο αφορά τα μεταγραφικά με πολυ γκρίνια εκ μέρους κάποιων οπαδών για τα ονόματα που έρχονται,για τα ονόματα που φεύγουν και φυσικά η παραφιλολογία για το ποιός θα έρθει καλά κρατεί.

Ας ξεκινήσω λοιπόν την θεωρητική πάντα ανάλυση και άποψη μου για το τι έχουμε δεί μέχρι τώρα απο τις κινήσεις του μεταγραφικού παζαριού.

Ο Ντανι έφυγε για Μπόχουμ με 1.1 συν 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του και ήρθε ο Χαλκιάς με 300 χιλ ευρώ την στιγμη που τα ιδια χρήματα περίπου θα έπαιρνε ο ντανι αν έμενε.ο Ντάνι αν συνέχιζε την ίδια πορεία και φέτος του χρόνου θα πληρώναμε για να φύγει.Φέτος ήταν ένας εκ των αρνητικών πρωταγωνιστών της ομάδας μας ενώ δεν μπορώ να παραβλέψω τα αστεια χειροκροτήματα μεριδας φιλάθλων στα επίσημα που τον επευφημούσε όταν κατάφερνε να διώξει την μπάλλα με τα πόδια όταν του την γυρνούσε αμυντικός πίσω!δηλαδή έκανε το αυτονόητο και κάποιοι το θεωρούσαν ότι είναι και χάρισμα και ικανότητα του Ντανι…απίστευτες στιγμές αμπαλλοσύνης.γενικά η αλλαγή στην θέση 1 θεωρώ ότι είναι μια η άλλη αλλα πήραμε και λεφτά

Ο οικοδόμος έφυγε και τελικά δεν πήγε στην ομάδα της καρδιάς του.κάποιοι πανέξυπνοι αμέσως βγήκαν να μιλήσουν για περήφανες πωλήσεις να συγκρίνουν με την μεταγραφη του κοντου στον βάζελο κτλ κτλ.κρ’αζουν την διοίκηση Ζαγοράκη στα ράδια,τις εφημερίδες και τα site όταν γυρνώντας πίσω ενάμιση χρόνο έβριζαν τον οικοδόμο και ζητούσαν να του καρφώσουν το δελτίο στην 4!Γεμίσαμε παοκάρχες που ξαφνικά είδαν στο πρόσωπο του οικοδόμου τον νέο κούδα(το κουδας είναι με μικρά γράμματα γιατί για μένα είναι πολύ μικρός μπροστά στον ΠΑΟΚ).ο οικοδόμος γνωστός σε όλους ως δηλωμένο γαυράκι πάει στον βάζελο με αντάλλαγμα κοντα στα 3,8 εκατ ευρώ για να χτίσει το βοτανικό και φυσικά να χτίσουμε και μεις το νέο μας αθλητικό κέντρο.

ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ!!!

Ο οικοδόμος του χρόνου αν ήθελε(που θα ήθελε)αγόραζε το συμβόλαιο του με 250 χιλ ευρώ και μας αποχαιρετούσε.ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΡΑΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΤΕΟ!!!

Πέσατε με τα μούτρα για την μεταγραφή του μπακαγιοκο και κράζετε για το ότι ο παικτης είναι άχρηστος,ότι ο Ζησης στην ιταλία δεν κάνει τίποτα και άλλες χίλιες δυο …

Είχαμε τον σούπερ παικταρά σαλμον πέρσυ και φέτος μας χάλασε ο μπακαγιοκο που και λιγοτερα λεφτά θα παίρνει αλλά αν θέλει να πάρει παραπάνω θα πρέπει να φτάσει την απόδοση του μιέτσελ την προπέρσυνη.Ενας μιετσελ που αν θυμάμαι καλα τωρα πρεπει να είναι κοντά στα 33-34 και οι περισσότεροι τον θέλετε πίσω αλλα την ηλικία του την ξεχνάτε φαίνεται και το μπατζετ του.Οτι μας συμφέρει θυμόμαστε γιατι ΠΑΟΚ είμαστε…

Ηρθε ο Ιβιτς στα 30 του και αμέσως να μιλήσουν για το ότι είναι αργός ότι είναι μεγάλος ότι μαζέψαμε ΚΑΠΗ κτλ κτλ.

Προσπαθώ να ψάξω ένα δεκάρι γρήγορο που έπαιξε τελευταία στον ΠΑΟΚ αλλά δεν βρίσκω.Προσπαθώ να θυμηθώ την τελευταία κάθετη πάσα που έκανε παίκτης του ΠΑΟΚ τελευταία αλλα δεν θυμάμαι γμτ.Το αργό-δυστυχώς για εμάς-ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο σάντος του χρόνου ταιριάζει στο στυλ του Ιβιτς είτε θέλουμε να το χωνέψουμε είτε όχι.

Ήρθε ο Αναστασάκος από τον θρασύβουλο.Ενας 30αρης πρώτος σκόρερ της β εθνικής και το μπινελίκι πήγε σύννεφο.Είναι μεγάλος,από την β εθνικη παίκτη πήραμε,ποιος αναστασάκος μωρε τώρα και ξερω γω να πούμε.Η πορεία του δείχνει για ικανό φορ και στην β εθνική τα γκόλ μόνο τυχαία και εύκολα δεν είναι.Οσοι βλέπουν ποδόσφαιρο γενικά ξέρουν ότι η β εθνικη είναι πιο δύσκολη από την σουπερλίγκα και φυσικά χωρίς να δούμε τι κάνει στο γήπεδο αυτός ο παίκτης είναι άδικο να κρίνουμε.

Για τον κοντρέρας παρατήρησα ότι τα σχόλια και οι κριτικές των περισσοτέρων ήταν θετικές και αυτό ήταν που με εξέπληξε.Λες και ήμουν στο φόρουμ οπαδών της θέλτα ένιωσα όταν τον εκθείαζαν κάποιοι….Ας τον δούμε και αυτόν στο γήπεδο και μετά ας τον κρίνουμε εγώ προς το παρόν κρατάω μικρό καλάθι για ΟΛΟΥΣ και είμαι χαμηλών τόνων.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας πω ότι όλα και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.Εγώ,εσείς,οι παίκτες,οι προπονητές και η διοίκηση.Καλό είναι να μην προτρέχουμε και να μην απογοητευόμαστε.Λες και κάθε χρόνο βλέπαμε και 2-3 μεγάλα ονόματα στην τούμπα και κλείναμε τα αεροδρόμια στις αφίξεις μεγάλων παικτών.

Κάντε το χρέος σας.Ανανεώστε το διαρκείας σας η πάρτε το νέο σας διαρκείας και μετοχές όσοι μπορείτε.

Πρώτα είμαστε εμείς σωστοί απέναντι στην ιδέα του ΠΑΟΚ και μετά όλα τα άλλα.

VAGGT-aparadektos

Paokmania.gr

Admin team

Πώς διάβολο τους μαθαίνουν τέτοια πράγματα;;;

Κι εκεί που έπινα ήσυχος τον καφέ μου και διάβαζα γιά την μεταγραφή του ταλαντούχου Χριστοδουλόπουλου στην ομάδα μου, έπεσε τυχαία το μάτι μου επάνω σ ένα βίντεο.
Κι αμέσως μου έμεινε ο καφές στο λαρύγγι...
Ποιά υποδομή αδέρφια και ποιά ταλέντα;
Ομολογώ πως έχω παρακολουθήσει αρκετές προπονήσεις τμημάτων υποδομής του FC Barcelona στο Mini Estadi και στα ξερά του Camp Nou.
Πάντα με εντυπωσίαζε ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τους επίδοξους ποδοσφαιριστές στην Βαρκελώνη.
Προπονητής, γυμναστής, γιατρός, φυσιοθεραπευτής, παιδοψυχολόγος, προπονητής τερματοφυλάκων γιά κάθε μιά απ τις δεκάδες ομάδες υποδομής που διαθέτουν οι blaugrana.
Μήπως θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα;
Μήπως θέλετε να δείτε από πού ξεκινούν οι νέοι Μέσσι και Μπόγιαν;
Πάρτε μιά γεύση.
Και μην τρομάζετε.
Richard Ebwelle, Καμερουνέζος, ετών 12

Καλημέρα

ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/06/2008 ΚΑΙ ΩΡΑ 7 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΟΡΦΑΝΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΙΝΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ...



ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ Α(Θ)ΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ,ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ



Το θέμα είναι να αντιληφθούμε ΟΛΟΙ μας πόσο σημαντικό θα είναι να έχει πολύ κόσμο στην Τούμπα την Δευτέρα το απόγευμα...
Σε λίγο καιρό θα ψηφιστεί νέος νόμος που θα θέτει ως ελάχιστη ποινή την φυλάκιση 6 μήνες αν κάνεις το παραμικρό στο γήπεδο!

Στη μία περίπτωση το άναμα πυρσού (π.χ.) θα τιμωρείται με φυλάκιση 6 μηνών (!!!) και στην άλλη περίπτωση θα επιβραβεύεται κιόλας (βλ. προεκλογικές συγκεντρώσεις)...

Γι' αυτό το λόγο η πολύ ουσιαστική κίνηση των Σ.Φ. ΠΑΟΚ πρέπει να τύχει και της κατάλληλης αποδοχής από τον κόσμο του ΠΑΟΚ... Είναι κάτι που μας ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ!!!
Πρέπει να το διαδώσουμε παντού έτσι ώστε την Δευτέρα να έχει πολύ κόσμο στην Τούμπα και μετά την συνέντευξη των συνδέσμων να ακολουθήσει μεγάλη ειρηνική πορεία...

ΟΛΟΙ μας μπορούμε να το διαδώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται μέσω e-mail, sms, τηλέφωνα σε ράδια, sites στο Ιντερνετ κτλ.


Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καλούν όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει στην Τούμπα την Δευτέρα 23/06/2008 στις 19:00, ενάντια στον χουντικό νόμο Ορφανού και τα φασιστικά νέα μέτρα του Ιωαννίδη

Αφιλόξενο γιά...Ελλάδες το EURO 2008

Παρακολουθώντας τον χθεσινό προημιτελικό Ισπανίας-Ιταλίας συνειδητοποίησα πως η άμυνα δεν είχε την τιμητική της σ αυτή την διοργάνωση.
Και πιό συγκεκριμένα η αμυντική νοοτροπία.
Το ταμπούρωμα βρε παιδί μου πώς το λένε.
Κι αν γιά την Ελλάδα ένα τέτοιο παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο, το να βλέπεις την Ιταλία με την δεδομένη ποιότητα ποδοσφαιριστών να αγωνίζεται ακριβώς όπως η Ελλάδα κόντρα στην Σουηδία, σου γεννά θλίψη.
Αλλά και απορία.
Τί γίνεται αδέρφια;
Δεν αγανακτεί άραγε ο ποδοσφαιρικός πλανήτης με αυτό το...κάτι σαν ποδόσφαιρο των Ιταλών;
Δεν κράζει κανείς, δεν σφυρίζει, δεν γιουχάρει;
Γιατί όταν ταμπουρώνεται ο Δέλλας είναι έγκλημα καθοσίωσης, ενώ όταν ταμπουρώνεται ο Ακουϊλάνι είναι μαγκιά και αντικείμενο θαυμασμού;
Γιατί θα μου πείτε πως η Ιταλία παίζει χρόνια αυτό το ποδόσφαιρο και έχει κατακτήσει τίτλους.
Σύμφωνοι, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το ποδοσφαιρικό θέαμα.
Τί με ενδιαφέρει γιά παράδειγμα εμένα τον Ελληνα, τον Γερμανό, τον Σουηδό αν η Ιταλία παίζοντας αντιποδόσφαιρο έχει κατακτήσει τίτλους;
Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός είναι η Ιταλία να μας ενδιαφέρουν μόνο οι τίτλοι;

Ας πει λοιπόν την αλήθεια ο ποδοσφαιρικός πλανήτης.
Αυτό που τον ενόχλησε στο EURO 2004, δεν ήταν το φτωχό ποδοσφαιρικό θέαμα που παρουσίασε η πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Αλλά το γεγονός πως μιά μικρή και άσημη ποδοσφαιρικά χώρα ήρθε απ το πουθενά και κέρδισε μιά διοργάνωση που άλλοι παλεύουν...εκατονταετίες χωρίς να τα καταφέρνουν.
Αυτό πείραξε, αυτό ενόχλησε, γι αυτό μας χλεύασαν σ αυτή την διοργάνωση.
Τώρα μπορούν με την ησυχία τους να "κράξουν" τον Ντοναντόνι.
Οχι γιατί έπαιξε ταμπουρωμένος, αλλά γιατί δεν έφερε αποτέλεσμα το ταμπούρωμα.
Δεν πειράζει.
Τουλάχιστον η άσημη ποδοσφαιρικά Ελλάδα δεν έφτασε καμιά φορά στην προηγούμενη διοργάνωση ούτε καν στην παράταση, όχι στα πέναλτυ.
Γιά άλλους το 0-0 είναι τρόπος ζωής.
Και θαυμάζονται γι αυτό...

ΑΕΚ:ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ . ΝΤΕΜΗ ΚΑΝΕ 4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΟ [ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΕΝΟ ΤΩΡΑ]ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ

ΣΤΟ 4-4-2

1 ΣΑΧΑ 2 ? 3? 4PAPASTATHOPOYLOS 5 MAISTOROVITS 6 ? RIKA [ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ 7 ? 8 EDINIO [LYMPE] 9 MPLANKO 10 RIBALNTO 11 SKOKO
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ 4-4-2 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ 2 ΠΛΑΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΠΑΚ
[ΡΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΕΑΣ ,ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ . ΑΜΥΝΤΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟI 2 ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ]
2 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ [ΕΝΣΑΛΙΒΑ ΚΑΦΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ].
S.OS 2 XAF ΑΜΥΝΤΙΚΑ

ΣΤΟ 4-3-3

Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ 4-4-2
ΣΤΑ ΧΑΦ ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΧΑΟΣ .ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΝΣΑΛΙΒΑ ΜΠΕΡΝΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
ΑΡΑ 2 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΑΝΑΓΚΑΙΑ....
ΣΤΗ 3 ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΚΟ , ΔΕΞΙΑ ΕΝΤΙΝΙΟ ,Η ΧΕΤΕΜΑΙ, ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΛΑΝΚΟ [ΕΞΩ ΛΥΜΠΕ ΡΙΒΑΛΝΤΟ].
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ 4-2-3-1 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ,ΜΕ 2ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΑΡΙΣΤΑ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ .Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΗΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΤΟΥΣ ΣΚΟΚΟ ΔΕΞΙΑ ΕΝΤΙΝΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΑΝΑΠΟΔΑ , ΡΙΒΑΛΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ

Euro 2008 : Ισπανία – Ιταλία 4-2 (0-0)

Στο γήπεδο «Ερνστ Χάπελ Στάντιον» στη Βιέννη έγινε ο αποψινός αγώνα μεταξύ της Ισπανίας και της Ιταλίας. Η Ισπανία δεν είχε κερδίσει τους Ιταλούς εδώ και 88 χρόνια σε επίσημο παιχνίδι μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων. Η δίψα για νίκη κύριο χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων, παρουσία του Χουάν Κάρλος και της Σοφίας καθώς και του Μισέλ Πλατινί του Ζινετίν Ζιτάν και άλλων επισήμων. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με ολοφάνερη επικράτηση των Ισπανών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν και για ένα πέναλτυ που δεν έδωσε ο πιανίστας διαιτητής Fandel του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η επικράτηση στα σημεία της Ισπανίας εξακολούθησε, με του Ιταλούς στο μεγαλύτερο μέρος να αμύνονται αλλά χωρίς αποτέλεσμα, και έτσι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στη παράταση. Τελικά και η παράταση έληξε ισόπαλη και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτυ, όπου νικήτρια με 0-0 ανεδείχθη η ομάδα της Ισπανίας με 4-2 νικώντας τους Ιταλούς μετά από 88 χρόνια.

Η σημερινή νικήτρια ομάδα της Ισπανίας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Euro 2008 και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη φιλόδοξη πλέον ομάδα της Ρωσίας σε ένα παιχνίδι, το οποίο θα οδηγήσει το νικητή στον τελικό της επόμενης Κυριακής.


F1 ράλι Γαλλίας επικράτηση των Ferrari

Από την έναρξη του αγώνα η επικράτηση των δύο Ferrari ήταν σταθερή, μόνο μεταξύ τους υπήρξε εναλλαγή, λόγω προβλήματος στην εξάτμιση στου Ραϊκόνεν. Τελικά νικητής υπήρξε ο Μάσσα με δεύτερο το Ραϊκόνεν

Φιλαράκια μεγάλη ήταν η μάχη την οποία κέρδισε ο Τρούλι. Τελικά ο αγώνας έγινε σε στεγνή πίστα.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Η φιλοσοφία του προπονητή


Όπως είπε ένας φιλόσοφος ‘’αν δεν ξέρεις που πηγαίνεις, οποιοσδήποτε δρόμος θα σε βγάλει εκεί’’. Για να επιτύχεις, πρέπει να ξέρεις που πηγαίνεις. Εσύ είσαι αυτός που θα διαλέξεις τις σωστές κατευθύνσεις για σένα. Όπως φαίνεται και από την παρακάτω ιστορία, προπονητές χωρίς ανεπτυγμένη φιλοσοφία, δεν έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση και συχνά υποκύπτουν σε εξωτερικές πιέσεις.''Ήταν ένας γέρος, ένα μικρό αγόρι και ένας γάιδαρος. Πήγαιναν στην πόλη και αποφάσισαν ότι το αγόρι θα πήγαινε καβάλα στο γάιδαρο. Καθώς προχωρούσαν συνάντησαν κάποιους ανθρώπους που τους είπαν ότι δεν ήταν σωστό ο γέρος να πηγαίνει με τα πόδια και το αγόρι καβάλα. Έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν. Αργότερα συνάντησαν κάποιους άλλους ανθρώπους που τους είπαν ότι είναι ντροπή για το γέρο να αφήνει ένα τόσο μικρό παιδί να περπατάει. Έτσι αποφάσισαν να περπατούν και οι δύο. Όμως συνάντησαν κάποιους άλλους ανθρώπους που τους είπαν ότι είναι χαζό να περπατούν αφού είχαν ένα γάιδαρο μαζί τους. Έτσι αποφάσισαν να καβαλικέψουν και οι δύο το γάιδαρο. Σύντομα όμως κάποιοι άλλοι τους είπαν ότι δεν έπρεπε να φορτώνουν έτσι το καημένο το ζώο. Ο γέρος και το παιδί σκέφτηκαν ότι αυτό ήταν το σωστό και αποφάσισαν να κουβαλήσουν αυτοί το γάιδαρο. Καθώς περνούσαν από μια γέφυρα έχασαν την ισορροπία τους και ο γάιδαρος έπεσε στο νερό και πνίγηκε.''Το δίδαγμα της ιστορίας είναι πως αν προσπαθείτε να ευχαριστήσετε τον οποιονδήποτε, στο τέλος θα χάσετε το γάιδαρο.(Sabock 1985).Όταν εργάζεσαι σαν προπονητής, η φιλοσοφία σου θα σε βοηθήσει περισσότερο να μη χάσεις ‘’το γάιδαρό σου’’, παρά οι γνώσεις σου γύρω από το άθλημά σου. Μια συγκεκριμένη φιλοσοφία θα σε βοηθήσει να αποφύγεις την αβεβαιότητα όταν θα διαμορφώνεις κανόνες προπόνησης, στιλ παιχνιδιού, πειθαρχία, κανόνες συμπεριφοράς, αγωνιστική νοοτροπία, βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους και πολλές άλλες πλευρές της καθοδήγησης. Αν αφιερώνεις τον ίδιο χρόνο που αφιερώνεις στην ανάπτυξη των τεχνικών σου γνώσεων και στην ανάπτυξη της δικής σου φιλοσοφίας, θα γίνεις καλύτερος προπονητής. Δεν μπορείς να αποκτήσεις μια φιλοσοφία διαβάζοντας ένα βιβλίο ή υιοθετώντας τη φιλοσοφία ενός διάσημου προπονητή. Η φιλοσοφία δεν αποκτάται από καμιά πηγή αλλά από τις εμπειρίες σου. Μια φιλοσοφία είναι άχρηστη αν δεν την κατέχεις και δεν την καλλιεργείς.Ο ποιητής Elbert Hubert έγραψε :‘’Αν σου πω μια ιδέα μπορεί στο τέλος να τη θυμάσαι ή όχι. Αλλά αν σε κάνω να σκεφτείς ό ίδιος μια ιδέα, θα έχω προσθέσει κάτι στην υπόστασή σου’’.

Ένιωσα την ανάγκη να αναφερθώ σε αυτό το θέμα μετά την ''αποτυχία'' της Εθνικής στο Euro 2008. Άραγε αν ο Ρεχάγκελ άκουγε τους 10.000.000 'Ελληνες και χρησιμοποιούσε αυτούς που απαιτούσαν οι δημοσιογράφοι και οι φίλαθλοι, θα είχαμε πάρει το Ευρωπαικό του 2004;Θα είχαμε προκριθεί στο Εuro 2008; Ευτυχώς ο Ότο διαθέτει φιλοσοφία προπονητή. Φυσικά και κάνει λάθη. Φυσικά και μπορούμε όλοι να τον κρίνουμε. Αλλά ευτυχώς αυτός αποφασίζει και παίρνει τα ρίσκα κι όχι εμείς. Ο Ρεχάγκελ δεν έχασε το γάιδαρο του και εμείς οι 10.000.000 Έλληνες είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε ένα όνειρο που όμως ήταν ...αληθινό.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ:ΛΟΥΖΕΡ.....

ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ [ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ]ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ,ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΛΟΥΖΕΡ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΑΒΟΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ .ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΘΗ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.
Η ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 10 ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ .

ΥΠ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ[ΑΡΣΑΒΙΝ] ΠΟΥ ΕΜΠΑΝΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ [ΝΤΡΙΜΠΛΕΡ]ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΦΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΖΟΥΜΑΡΕ Η ΟΘΟΝΗ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑΤΟΥ ΣΕ ΔΑΓΚΩΝΕ.

ΥΠ:ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ..ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ....ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕΣ ΣΚΟΡΑΡΕΣ

Euro 2008 : Ολλανδια – Ρωσία 1-3

Οι Ρώσοι από την αρχή του παιχνιδιού διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων με το πρώτο ημίχρονο να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ με γκόλ του Pavlyuchenko στο 56΄. Σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου οι Ρώσοι είχαν την πρωτοβουλία αλλά η τεχνική του τερματοφύλακα και αρχηγου της Ολλανδίας Van der Sar σταματούσε τους Ρώσους στο να επιτύχουν και άλλο τέρμα, μετά από λάθος του πετυχημένου μέχρι εκείνη τη στιγμή Ολλανδού τερματοφύλακα, τελικά οι Ολλανδοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Van Nistelrooy στο 86΄. Το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλο 1-1 και έτσι οδηγήθηκε στην παράταση. Το πρώτο ημίχρονο έληξε και αυτό ισόπαλο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης και συγκεκριμένα στο 112΄ ο Torbinski πέτυχε το 1-2 και στο 116΄ ο Arshavin πέτυχε το 1-3 για την Ρωσία και την έστειλαν με τα τέρματα αυτά στον ημιτελικό.

Φιλαράκια η ομάδα της Ρωσίας μετά την αποψινή νίκη της θα περιμένει τον αυριανό νικητή του αγώνα μεταξύ της Ισπανίας και της Ιταλίας στον επόμενο ημιτελικό που θα γίνει την Πέμπτη.


Ο αντρει και ο κριστιανο

O αρσαβιν απεδειξε οτι εκτος απο μεγαλη παιχτουρα εχει και μεγαλη ορεξη για μπαλιτσα σε αντεθεση(λεω γω) με το κριστιανο οπου εδειξε οτι δεν εχει προσωπικοτητα ουτε θα γραφει στο ιδιο βιβλιο που γραφτηκε ο ζινταν ο πλατινι ο βαν μπαστεν και ολα τα τερατα .
Δεν λεω οτι θα το κανει ο αρσαβιν προς θεου ετσι... μα οχι να μου λενε και παιχτη ανωτατης τον κριστιανο...

ραδιο πν περιστατικου