Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΓΑ..ΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ




ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Α Ε Κ


ΑΥΡΙΟ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ,


ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,


ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,


ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ,


ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ,


ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ,


ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ"ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ",


ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤ... ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,


ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ CAS......................


ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ........


ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ....


ΓΑ...ΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπιακό!






Δανεικός στη Νουμάνθια Μπράβο


Ο Ισπανός αμυντικός βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ και πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε επισήμως ο δανεισμός του στη Νουμάνθια.

« Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τη Νουμάνθια για την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του Ραούλ Μπράβο», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή ΠΑΕ.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΕ/ΠΑΟ: μια άλλη οπτική

Πολλοί μπορεί να πουν ότι το Α και το Ω κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας παραγωγής θεάματος είναι το παραγόμενο συναίσθημα. Η ΠΑΕ/ΠΑΟ από την ίδρυσή της προσπαθεί να μειώσει την ένταση των συναισθημάτων και αντίθετα να αυξήσει τα έσοδα των ιδιοκτητών της εταιρείας.
Τελευταίο παράδειγμα η εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, όπου οι ομιλητές που άκουσα στερούνταν πρώτα απ'όλα πάθους.

Εάν κοιτάξουμε διαχρονικά την ΠΑΕ/ΠΑΟ ο πρώτος μόνο πρόεδρος μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένος. Ο "καπετάνιος" Γιώργης με τα κουμπούρια του. Αλλά το βασικό του προσωνύμιο ήταν "καβούριας" παρά το γεγονός ότι ξόδεψε αρκετά χρήματα για να φέρει (ελεύθερους) παίκτες από τον βασικό αντίπαλο Ολυμπιακό, εισπράτωντας και το ανάλογο σύνθημα "Βαρδινογιάννη π... βάλε στο κ.. τα λεφτά" της εξέδρας. Γιατί λεφτά η οικογένεια είχε και έχει, άλλο που θα μπορούσε να έχει ξοδέψει περισσότερα - και βέβαια να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Ορόσημο θα πρέπει να είναι η "ομάδα του '96" ή αλλιώς η ομάδα του μάγου-με-τη-γυάλα-Ρότσα, η οποία διαλύθηκε παρά τη μεγάλη επιτυχία που είχε!
Ορόσημο ήταν και πιο πρόσφατα το λανσάρισμα μπύρας με το όνομα της θύρας 13!!
Και τα δύο ορόσημα χαρακτηρίζονται ως επιχειρηματικές επιλογές, με σκοπό το κέρδος, που οι "συναισθηματικοί" οπαδοί μάλλον δεν τις αποδέχτηκαν.

Νομίζω ότι μόνο μέσα από ένα τέτοιο πρίσμα μπορεί να εξηγηθεί η "ανικανότητα" του (κάθε) Αντωνίου να βρει (τρεις αριστεροπόδαρους) παίχτες που λείπουν από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ.
Και βέβαια ο ΠΑΟ να παίζει με τον Βύντρα και το Σαριέγκι, αντί ενός Κυριάκου ή ενός Χένρικσεν ή ενός Ζάετς... [κλισέ νο.1]

Τέλος, ερωτώ ολους τους παναθηναϊκούς οπαδούς: μήπως γνωρίζετε κάποιον άλλο σύλλογο που να έχει συνδέσει την δημιουργία γηπέδου με, άσχετο με αυτό, απλά γειτονικό, εμπορικό κέντρο ("το μεγαλύτερο των Βαλκανίων") κάπου αλλού στο κόσμο;
Αντίθετα, η μόνη πραγματικά μεγάλη ομάδα που δεν γουστάρει "ταμπέλες" εξακολουθεί να παραμένει η Μπαρτσελόνα, η οποία διαφημίζει UNICEF.

κλισέ νο.1: οι μεγάλοι παίκτες κάνουν τις μεγάλες ομάδες
κλισέ νο.2: οι οπαδοί αντιπάλων ομάδων κάνουν τη καλύτερη κριτική στη δική μας

υ.γ. όποτε βρούμε χρόνο, μπορούμε να πούμε και πως ο Κόκκαλης πήρε τον Ολυμπιακό και ξεκίνησε τη πορεία για να ξεπεράσει το Γουλανδρή

Άρης - ΠΑΟΚ 8-9 (πεν): Νέα φάπα

Άρης - ΠΑΟΚ 0-0 και 8-9 στα πέναλτυ


Μια ακόμα φάπα στον αυτοκράτορα της φάπας και στο αφεντικό της καρπαζιάς ρίξαμε χτες. Αργήσαμε, αναγκαστήκαμε να πάμε στα πέναλτι, αλλά περάσαμε. Και περάσαμε μάλιστα στο Χαριλάου κάτι που κάνει την πρόκριση πιο γλυκιά για εμάς και πιο οδυνηρή για τον συμπολίτη.

Μπάλα δεν παίχτηκε ούτε χτες, αλλά ελάχιστη σημασία έχει αυτό. Αυτό που μετράει είναι η νίκη κι ότι η ιστορία έγραψε μια ακόμη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο κύπελλο.

Μπορεί η εμφάνιση της ομάδας να μην ήταν η πρέπουσα, αλλά φάνηκε στο τέλος ποιος έχει την εμπειρία και τη στόφα μεγάλης ομάδας να καθαρίσει την πρόκριση στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Και γούσταρα τρελά να βλέπω τον Μουσλίμοβιτς και τον Αθανασιάδη να φιλάνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τον Μπαλάφα να πανηγυρίζει με τη φανέλα στα χέρια (άσχετα αν έφαγε κόκκινη), τον Αθανασιάδη να λέει στα ερπετά να το βουλώσουν και φυσικά στο τέλος όλη την ομάδα να πανηγυρίζει μέσα στο Χαριλάου.




Οι φωτογραφίες είναι από το contra.gr.

ΥΓ Δυστυχώς τη χαρά μου για τον αποκλεισμό του ερπετού τη σκιάζουν 2 γεγονότα, στα οποία δεν μπορώ να μην αναφερθώ.

Το ένα έχει να κάνει με το θάνατο φίλου του συμπολίτη στο γήπεδο από ανακοπή καρδιάς. 35 χρονών παλικάρι πήγε τζάμπα. Συλληπητήρια...

Το άλλο έχει να κάνει με τα "μικρο"επεισόδια που γίναν στους δρόμους της πόλης μετά τον αγώνα. Το έχω ξαναπεί σε άλλη ευκαιρία. Μπάλα είναι ρε παιδιά, δεν αξίζει να σκοτωνόμαστε για τη μπάλα...

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

O Bαλβέρδε στην Ατλετικο Μαδρίτης

Δεν το λέω εγώ, το λέει ο ..Σίσιτς!
Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του: http://www.dnevnik.si/novice/sport/1042239805

Μάλλον κι εγώ στη θέση του Βαλβέρδε το ίδιο θα έκανα...
Στην Ελλάδα, που είναι η συνωνυμία της καφρίλας, από τη μία οι παίκτες δεν υπακούουν αμέσως στις εντολές του προπονητή [Μήτρογλου-πέναλτυ-CL-Ανόρθωση] κι από την άλλη οι οπαδοί είναι έτοιμοι να λυντσάρουν επειδή ..έχασε η ..ομάδα τους!
[εάν εσείς ξεχνάτε, εγώ όχι!]
Εάν μάλιστα βάλω στο βιογραφικό μου και 1 στα 1 πρωταθλήματα στην Ελλάδα, ακόμα καλύτερα...
Κάφροι ε κάφροι!

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

http:
//img390.imageshack.us/img390/897/freesl9.jpg

  1. Eπιτελους οχι αλλη κοροιδια φτανει πια ο κοσμος του ΠΑΟ πρεπει να προστατευσει την ομαδα ο ιδιος εφοσων δεν μπορει να προστατευτει απο πουθενα!
  2. Ο ΠΑΟ δεν ειναι μαγαζι να κανει ο καθενας τις μπιζνες του!Για δουλειες υπαρχουν αλλα μαγαζια πιο κερδοφορα!
  3. Οι πολυμετοχικοι εχουν γραψει την ομαδα μας στα παλια των υποδηματων τους!Που ειναι αυτες οι μεταγραφες εναν πηραμε,πιτσιρικα και με αυτων θα μπλεξουμε με την FIFA οπως γραφουν!
  4. Μας αποπροσανατολιζουν μια με το γηπεδο, μια με τις μεταγραφες,μια το ενα μια το αλλο,μια με τα 100 χρονια κλπ και αφηνουν την ομαδα στην μοιρα της!
  5. Οι προεδροι των ομαδων ειναι να βαζουν και καμια φορα και το χερι βαθια στην τζεπη τους,και να μη προσπαθουν να κανουν αφαιμαξη απο την ομαδα.Χρυσωθηκαν καλα στην φετινη χρονια αλλα ετσι οπως πανε δεν θα ειναι ιδια και του χρονου.
  6. Εαν ποδοσφαιριστες δεν θελουν,δεν μπορουν να προσφερουν στην ομαδα ας πανε στα χωρια τους να παιξουν.
  7. Τι εμφανισεις ειναι αυτες;Καποιος ευθυνεται γι αυτο.Αν ειναι θεμα προπονητη δρομο και αυτος!Εχει και αλλους!Οταν η ομαδα βαζει στοχο το πρωταθλημα προσπαθει κατι να κανει,κατι να δειξει.Με τετοιες εμφανισεις το μονο που κανουν ειναι να κοροιδευουν εμας τους ιδιους τους φιλαθλους της.
  8. Ο κοσμος του ΠΑΟ πρεπει να αντιδραση δυναμικα κατ'αρχην με την απουσια του απο το Σταδιο στον επομενο αγωνα να δειτε τι ωραια που θα τους τσουξει,νεφτι θα βαλουνε ολοι απο Διοικηση,προπονητη,ποδοσφαιριστες.Θα δουν οτι δεν μπορουν να κοροιδεψουν αλλο πια.Αφηστε τους να παιζουν μονοι να δουν τι ωραια που θα ειναι!!
  9. ΑΠΟΡΙΑ:ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ CL ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;Εαν θελουν πρωταθλημα το ιδιο πρεπει να αποδιδουν και στην SL!!!!

Άρης - ΠΑΟΚ 0-0: Σούπα

Άρης - ΠΑΟΚ 0-0 για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008/09

Είχα πει την Παρασκευή ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κατέβει στο παιχνίδι με στόχο να πάρει τη νίκη. Δυστυχώς η τροπή που πήρε ο αγώνας με την αποβολή του Κονσεϊσάο, δεν μας άφησε περιθώρια να διεκδικήσουμε τη νίκη, οπότε το Χ μάλλον πρέπει να μας αφήσει ικανοποιημένους.

Ο Σάντος παρέταξε την ομάδα όντως με σκοπό να πάρει το παιχνίδι. Δυστυχώς η τοποθέτηση του Βιερίνια στην αρχική ενδεκάδα δεν του βγήκε και ακόμα χειρότερα μετά την αποβολή του Κονσεϊσάο, ο Σάντος αναγκάστηκε να προσανατολίσει την ομάδα καθαρά αμυντικά. Η ομάδα μοιραία κλείστηκε πίσω, αλλά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με εξαίρεση τη φάση του Ρεγκέιρο στο β' μέρος και το τετ-α-τετ του Χαβίτο στο α' μέρος (πριν την αποβολή). Προσωπικά δεν ανησύχησα καθόλου, καθώς ο Άρης είχε μεν μια υπεροχή, αλλά ουσιαστικά ήταν και πάλι ανύπαρκτος επιθετικά.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε δυστυχώς από τα επεισόδια που προκλήθηκαν στο τέλος του α' ημιχρόνου. Ο Κονσεϊσάο πάει να εκτελέσει πλάγιο, δέχεται βροχή αντικειμένων και κάποιο το πετυχαίνει στο κεφάλι. Χάνει την ψυχραιμία του, πέρνει μια απ' τις κοτρώνες που του πέταξαν και την πετάει πίσω. Εκεί ο διαιτητής Κύρκος του βγάζει (σωστά) την κόκκινη. Ο Κόνσε γίνεται έξαλλος, τα βάζει με θεούς και δαίμονες, και αναγκάζει τον ίδιο το Σάντος να μπει στο γήπεδο για να τον ηρεμήσει. Και λέω εγώ τώρα: ρε συ Κονσε, είναι η πρώτη φορά που σε βρίζουν ή σου πετάν αντικείμενα;;; 15 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είσαι, δεν επιτρέπεται τέτοια συμπεριφορά!



Το παιχνίδι ξαναρχίζει για να διακοπεί σε λίγη ώρα απ' το Κύρκο όταν ο Χαλκιάς δέχεται βροχή από κροτίδες. Οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, οι μαμελούκοι στην εξέδρα συνεχίζουν το βιολί τους, τόσο που ακόμα κι ο Λάμπρος Σκόρδας γίνεται έξαλλος και πάει μπροστά στην εξέδρα των Αρειανών. Φεύγοντας όλη η Ελλάδα διαβάζει τα χείλη του να λένε "γ@μώ τις μάνες σας, γ@μώ".

Με τα πολλά το παιχνίδι ξανάρχισε, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε και το δεύτερο παίχτηκε ομαλά. Μπάλα δεν είδαμε, είδαμε μια άνοστη σούπα, αλλά με τον Άρη να έχει την αριθμητική υπεροχή, μάλλον μας βόλεψε η σούπα αυτή.

Δεν θα σταθώ άλλο στο ματς. Δεν έχει και να πούμε πολλά ούτως ή άλλως, γιατί μόνο μπάλα δεν παίχτηκε χτες. Θα πω μόνο ότι το ερπετό έχασε 2η ευκαιρία (μετά το ματς κυπέλλου όπου ήμασταν κάκιστοι) να μας κερδίσει έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα επί 50+ λεπτά. 3η ευκαιρία δεν θα υπάρξει, πιστεύω ότι την Τετάρτη θα έρθει η νέμεσις!

Το λυπηρό είναι ότι είχαμε αυτά τα θλιβερά επεισόδια. Τα οποία καθρεφτίζουν πλήρως το ποδόσφαιρό μας και την κοινωνία μας. Δεν στέκομαι στο ότι τα επεισόδια τα κάναν οι αρειανοί. Δεν με αγγίζει αυτό. Το θέμα μου είναι ότι το ποδόσφαιρό μας νοσεί, ότι τέτοια επεισόδια διώχνουν τον κόσμο απ' τα γήπεδα, και ότι η εικόνα που βγάζουμε στο εξωτερικό θα δράσει αποτρεπτικά στο να έρθουν παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο των ομάδων μας και του πρωταθλήματός μας. Κρίμα...

Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 28/1/09 στις 21.00 κόντρα στο ερπετό για το κύπελλο. Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος την Κυριακή 1/2/09 στις 16.45 κόντρα στον Εργοτέλη στην Τούμπα.

ΥΓ Την παρακάτω εικόνα την αφιερώνω σε όσους νομίζουν ότι ο Άρης θα γίνει κάποτε μεγάλη ομάδα. Πέραν του ότι είναι για μένα αδιανόητο να βγαίνει στα matrix του γηπέδου ανακοίνωση συνδέσμου (!!!!), δείχνει την νοοτροπία του μέσου αρειανού. Πάντα φταίνε οι άλλοι, ποτέ εκείνοι. Σύμφωνα λοιπόν με το πνεύμα της ανακοίνωσης του Super3 υπαίτιοι για τα χτεσινά επεισόδια είναι οι αντίπαλοι που προκαλούν... ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!


ΥΓ2 Οι φωτογραφίες είναι από το contra.gr.

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Θα τα πούμε την Τετάρτη...



..που θα είμαστε και πάλι έντεκα μέσα στο γήπεδο και ελπίζω κανένας να μην κάνει παρόμοια μαλάκια με αυτή του Κονσεισάο! Κάθε ντέρμπι και αποβολή... Τι να πω! Έχω ξαναπεί για την πειθαρχεία αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια..

Απο την άλλη βέβαια όταν τρως πέτρες πριν να παίξεις και όταν τρως πέτρες όταν παίζεις και όταν είσαι και λίγο (!!) οξύθυμος τα παίρνεις κάπου κάπου...

Πάντως δεν παίξαμε καλά. Ο Βιερινια δεν πήγε. Καλή η σκέψη του Σάντος αλλά δεν του βγήκε. Με τον Ιβιτς είμασταν λίγο πιο κινητικοί αλλά η αποβολή μας έκοψε τα φτερά. Στο β ημίχρονο καταφέραμε να ισορροπίσουμε τον αγώνα ακόμα και με παίκτη λιγότερο αλλά δεν μπορούσαμε - λόγω κούρασης - να κάνουμε ενα γκολ. Πάντως δεν μάσησαν οι παίκτες και αυτό είναι θετικό. Ας πάνε να πάρουν τώρα το διπλό την Τετάρτη!

Φίλε Αρειανέ (Δημήτρη συγκεκριμένα) έχασες μια ευκαιρία στην Τούμπα με τον χειρότερο ΠΑΟΚ και τον πιο άθλιο αγωνιστικό χώρο, έχασες μια σήμερα που μας έπαιζες ένα ημίχρονο τουλάχιστον με παίκτη παραπάνω. Δις Εξαμαρτείν φίλε....

Τα λέμε την Τετάρτη...

Δυνατά και Μαλεζανικά!

μερικά που μου έρχονται πρόχειρα...

1.
Πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά και τις τελευταίες ημέρες, αναρωτιέμαι γιατί ο γαύρος δεν κάνει μετεγγραφές...

2.
Ο γαύρος κάνει κάτι άθλιες εμφανίσεις τους προηγούμενους μήνες, πχ Λάρισα - Αλκαζάρ, κι ενώ θα έπρεπε να έχει καθαρίσει κάποια παιχνίδια, τα κάνει δώρο...

3.
Διάβαζα επί εβδομάδες για το ραντεβού Κόκκαλη-Βαλβέρδε, περί ανανέωσης, και τελικά ο Βάσκος φέρεται να το παίζει δύσκολος...

4.
θυμάμαι στιγμιότυπα από τις φιέστες κατάκτησης πρωταθλημάτων

δυστυχώς όμως οι ιθύνοντες του γαύρου είναι μαλάκες καθώς αντί να κοιτουν την ομάδα τους, βλέπουν τι συμβαίνει απέναντι...

-το κάτι παραπάνω από τον Αμπράμοβιτς (Τζίγγερ-Πατέρας-Βγεν-Γιαννακόπουλοι) δεν έχει καταφέρει να κάνει μετεγγραφή μέχρι σήμερα 25 Γενάρη, όταν ο προπονητής έχει ζητήσει 3 (αριστεροπόδαρους)...

-ο ΠΑΟ δεν θυμάμαι από πότε έχει να κερδίσει τον Εργοτέλη! Αλλιώς, "πελάτες"...

-ο προπονητής του ΠΑΟ αποδεικνύεται απλά κομπλεξικός καθώς ύστερα από την ήττα της ομάδας του, αντί να δώσει ρεπό, βάζει κι όσους έπαιξαν να κάνουν ..σπριντ!!!
αν υπάρχει θεός! αντί να τους αφήσει να χαλαρώσουν, είναι έτοιμος να μετρήσει τραυματισμένους...

-είδα στιγμιότυπα από την φιέστα του ΠΑΟ στο Μέγαρο Μουσικής για το βιβλίο των 100 χρόνων της ομάδας... Κανένας από αυτούς που μίλησαν δεν είχε ψυχή... Κανείς δεν έβγαλε τίποτα... Καλά, από θέαμα, ο μπουφές θα άξιζε μόνο κι αυτό με επιφύλαξη...
Ερώτηση, μιας και πήρε τ'αυτί μου ότι ο ΠΑΟ θα διοργανώσει και κάποια συναυλία τον Φλεβάρη, η ομάδα μήπως ιδρύθηκε το 1909;
(καλά ότι ξεκίνησε φορώντας κόκκινα, το γράφει και το επίσημο βιβλίο...)

Τέλος, πιστεύω ότι το ντεφορμάρισμα είναι σχέδιο του προπονητή ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στους αγώνες με τη Βιγιαρεάλ.
Επίσης, δυνατό και μαλεζανικό ότι "υπάρχουν ακόμα 11 αγώνες... τίποτα δεν έχει κριθεί.. μπλα... μπλου... μπλε..."

Ο ΠΑΟ

[img]http://www.pao.gr/media/2007_2008/100/100logowhite.jpg[/img]

- 12!
Ο ΠΑΟ κατεβηκε στην Κρητη σαν <<προβατο στην σφαγη>>!Ποιος θα το πιστευε οτι ο ΠΑΟ αυτη την εποχη θα ηταν στο - 12 απο τον ΟΣΦΠ.
Και πως μπορεις να κερδισεις ενα ματς οταν τα σεντερ φορ που διαθετει η ομαδα απλα ζεσταναν τον παγκο;
Ενταξει δεν μας θελει και η διαιτησια ο ΠΑΟ θα πρεπει να κανει ομαδα που να μπορει να σκοραρει συνεχεια κερδιζοντας εκτος απο τις ομαδες και τους διαιτητες!
Πραγματι η φαση ηταν πεναλτυ και επρεπε να δωθει αλλα ας μη μεινουμε μονο σε αυτο.......Απο εκει και περα το χαος. Ηρθε και η αποβολη και εδεσαν τα πραγματα.
Απο την αρχη που ειδα την ενδεκαδα καταλαβα προς οδευαμε ολοταχως προς την ηττα και ο προπονητης μας το καταλαβε αυτο και δεν εκανε τιποτα!
Ας κοιταξουμε το CL τωρα το μονο που μας εμεινε!