Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

η αληθεια για μανωλα

ο μικρος μεχρι τη δευτερα κατα 90% θα ειναι παικτης του οσφπ. η αεκ δυστυχως συνεχιζει να πληρωνει την εγκληματικη διακυβερνηση αδαμιδη. πριν απο καιρο εγραφα οτι ο αδαμιδης ειναι ο χειροτερος(μαζι με μακη) προεδρος στην ιστορια της ομαδας! οχι μονο οδηγησε την ομαδα σε πτωχευση αλλα εχασε και ΟΛΑ τα περουσιακα της στοιχεια ΤΖΑΜΠΑ! ηξεραν οτι το παιδι ηταν αλλου γι αλλου,τι πιο λογικο λοιπον να ανανεωσεις το συμβολαιο του κ μετα να τον πουλησεις για να παρεις κατι απ αυτον; για μενα παικτης μανωλας απλα ΔΕΝ υπαρχει. ταλεντο ισως αλλα ετοιμος παικτης ΟΧΙ. απλα σας λεω οτι στη πρωτη του προπονηση στην ομαδα αντιμίλησε στον μπαγιεβιτς!!! ο δελλας προσφατα ειπε κατα λεξη "ο παπασταθοπουλος ηταν "σφουγγαρι"! οτι του ελεγες το ακουγε κ το ακολουθουσε. ΗΘΕΛΕ να μαθει. ο κωστακης ειναι.....αλλου! αλλα του λες αλλα καταλαβαινει κλπ"! επισης οταν ενας παικτης ,σ αυτην την ηλικια,προτιμα ελλαδα απο ισπανια κ πριμερα ,καταλαβαινετε μεχρι που φτανει το μυαλο του κ οι προσδοκιες του! οι χειροπιαστες προτασεις που ειχε ηταν τρεις. 400 απο τραμζονσπορ,250 απο σαραγοσα,300 απο οσφπ. οτι αλλο διαβασετε ειναι μπουρδα. στην τουρκια δεν παει επειδη ειναι...τουρκια! στην ισπανια δεν παει επειδη λεει εχει...κριση!!!το προβλημα του με οσφπ ακουει στο ονομα μελμπεργκ! αν ο μελμπεργκ εμενε στον οσφπ δεν θα πηγαινε γιατι φοβοταν οτι θα πηγαινε δανεικος!! ο οσφπ ανεβηκε στα 350 και αφου ο κωστακης λεει οτι μεχρι δευτερα θα υπογραψει αρα μελμπεργκ ΤΕΛΟΣ! παντως ο κωστακης με το μυαλο που κουβαλαει δεν προκειται ΠΟΤΕ να γινει ουτε το δεξι...του στελιου! (χαρακτηριστικα σας λεω οτι μπαινει σε καφετεριες στη ναξο κ λεει με στομφο "εγω ειμαι ο μανωλας"για να τον προσεξουν οι γκομενες!!!). τελος παντων,θα εχει πολυ πλακα η αντιδραση του στα πρωτα μπινελικια των γαυρων οταν θα κανει τα γνωστα του λαθη. οι αεκτζηδες τον χτυπαγαν φιλικα στη πλατη κ του ελεγαν "δεν πειραζει κωστακη,συνεχισε ετσι".στο λιμανι δεν εχει τετοια. να δω λοιπον πως θα αντιδρασει!

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

το θαυμα της "θουλης" και οι δικοι μας καραγκιοζηδες...

η "θουλη" ειναι-κατα μια εκδοχη-η ισλανδια για τους αρχαιους ελληνες! το μονο που εχει αυτη η παγωμενη χωρα (ice-land) ειναι θερμες πηγες και...ψαρια! με καλιεργησιμο μολις το 0,07% του εδαφους και χωρις ουτε μεγαλες βιομηχανιες ,ουτε ορυκτα,ουτε πετρελαιο,ουτε τιποτα! το 2008 δεχτηκε την ανελεητη επιθεση των αγορων κ φυσικα κατέρρευσε. εκανε σταση πληρωμων κ κήρυξε πτωχευση. ο-περηφανος-λαος της με δημοψηφισμα ΑΡΝΗΘΗΚΕ να πληρωσει οποιοδηποτε χρεος στις τραπεζες ,που ειχαν 100% την ευθυνη για την κατασταση της χωρας. απειλες,καταρες κλπ απ τους "μεγαλους"(ειδικα απο αγγλια,ολλανδια)ηταν καθημερινο φαινομενο. ο κοσμος ομως τους εγραψε κανονικα κ εστειλε τους προηγουμενους πολιτικους(που προσκυναγαν τους ξενους)στο δικαστηριο. ακολουθησε μια πολιτικη που στηριχθηκε στην απλη λογικη(κατι που ειναι αγνωστο για τα δικα μας σαΐνια). αφου το εθνικο της νομισμα υποτιμηθηκε,ΔΙΕΓΡΑΨΕ ολα τα χρεη των νοικοκυριων στις τραπεζες,ωστε ο κοσμος να μην χασει αυτα που παλευε μια ζωη να αποκτηση κ εβγαλε ΠΑΡΑΝΟΜΑ οσα δανεια ηταν συνδεδεμενα με ξενο νομισμα! τελος παντων,το αποτελεσμα ειναι οτι 3,5 χρ μετα η χωρα παρουσιαζει αναπτυξη(3,1% εναντι 7% ΥΦΕΣΗΣ που παρουσιαζει η χωρα μας μετα απο 2,5 χρ μνημονειου κ απειρα"σωσιματα") και μολις 6,9% ανεργια!!! ο δε μεσος μισθος εφθασε τα 2.600 ευρω μεικτα(το ειπε προχθες ο γκρεταρσον στην ερα κ τρελαθηκα)!!!!! φυσικα στα μπουρδελοποιημενα μμε θα ακουσετε ειδησεις για την αιγυπτο,την νιγηρια κλπ(ωστε να σας τρομαξουν) αλλα δεν θα ακουσετε ποτε για το...θαυμα της θουλης!!!

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

το Αγιο Πνευμα


8. Και εις το Πνεύμα το άγιον, το κύριον, το ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λάλησαν δια των προφητών.
Πιστεύω και στο Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, που έχει κυριότητα και εξουσία. Ζωοποιεί όλη την κτίση και εκπορεύεται από τον Πατέρα. Είναι ομοούσιο με τον Πατέρα και τον Υιό. Προσκυνείται και δοξάζεται ισότιμα μαζί Τους. Καθοδήγησε τους Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, που προείπαν για τον ερχομό του Σωτήρα.


σημερα ειναι η λεγομενη πεντηκοστη. πολλοι δεν ξερουν οτι η σημερινη γιορτη-που θεωρειται τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ της εκκλησιας-ειναι πολυ μεγαλυτερη γιορτη απο την "κοιμηση της θεοτοκου"πχ,αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα κ δειχνει γενικα την αγνοια μας για τετοια θεματα. το κακο ειναι πως οπως παντα στην ελλαδα ,οι πιο ασχετοι ειναι και οι πιο φανατικοι "χριστιανοι"! ενα λοιπον απ τα κακα της κοινωνιας που ζουμε ειναι πως οχι μονο ο καθε ασχετος εχει γνωμη για ολους κ για ολα αλλα και με αναρθρες κραυγες θελει να επιβαλλει αυτη την "αποψη" και κατηγορει οσους τολμουν να αμφισβητησουν αυτη την "αποψη". πολλες φορες εχουμε δικαιωθει απο δω για διαφορες προβλεψεις που κανουμε. αυτες οι προβλεψεις δεν ειναι αποτελεσμα μαντικων ικανοτητων αλλα παρατηρησης κ απλης λογικης. παμε τωρα στο θεμα των ημερων που ειναι οι αδειοδοτησεις. η αεκ δεν τηρησε τπτ απ αυτα που επρεπε να κανει,ζητησε ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΙΝΗΣ κ οχι "παραταση"οπως λενε οι ασχετοι(δημοσιογραφοι κ μη),δεν της δωθηκε,τελος! ΣΩΣΤΑ δεν αδειοδοτηθηκε. στο θεμα του παο τωρα. σκεφτειτε,ενω στην αρχη η προπαγανδα του παο μιλαγε για "πληρη φακελο" μολις αρχισαν να υπαρχουν διαρροες κ στοιχεια για τον φακελο,το γυρισαν το εργο κ το ριξανε τωρα στο "οι φακελοι ειναι απορρητοι! τα συμπερασματα δικα σας! εγω ενα εχω μαθει,την τεταρτη στο συμβουλιο της περπινιαδης-λιγκ,ο κομποτης(με συμαχους κι αλλους,πχ παοκ-οσφπ) παει "φορτωμενος" με αγανακτηση κ στοιχεια εις βαρος του παο κ θα γινει μεγαλο θεμα! για το θεμα οτι θα υπαρχει αλλαγη στις ποινες κ θα δωθει το δικαιωμα για 3-4 μεταγραφες στους τιμωρημενους σας το χα γραψει απ τη περασμενη βδομαδα. η χωρα του θρασους κ της απολυτης κωλοτουμπας! περαστικα μας!!! και μην ξεχναμε...του Αγιου Πνευματος σημερα...