Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 12 Απριλίου 2008

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ
ΑΡΕΩΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ.ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΣΕΙΡΟ ΚΑΙ ΒΕΛΙΤΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ[αθλητικη και ντερμπι] ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Τα βρήκαν Μίλαν και Ροναλντίνιο σύμφωνα με τους Ιταλούς


Ο Αντριάνο Γκαλιάνι το δηλώνει εδώ και καιρό, η Μπαρτσελόνα τηρεί σιγή ιχθύος όπως έχει... διαταχθεί μετά το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο και τα ιταλικά ΜΜΕ τον υποδέχονται κάθε μέρα. Ο κόσμος το έχει τούμπανο, κοινώς, και η Μίλαν κρυφό καμάρι. Ο Ροναλντίνιο είναι ποδοσφαιριστής της Μίλαν, εάν πιστέψουμε τον ιταλικό Τύπο, ο οποίος ενθέρμως ντύνει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στα "ροσονέρι" χρώματα.

Είναι γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα έχει βγάλει στο "σφυρί" τον ποδοσφαιριστή, έστω και στα "κρυφά". Ο 28χρονος αποτελεί διακαή πόθο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όσο και η προεδρία της Ιταλίας. Ο Ιταλός μεγιστάνας προσπαθεί να συνδυάσει αυτά τα δύο, αφού την Κυριακή (13/4) διεξάγονται οι εκλογές στην γειτονική χώρα και η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ροναλντίνιο στη Μίλαν είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα του δώσει πολλούς επικοινωνιακούς πόντους.

Ηδη ο "καβαλιέρε" διατηρεί το προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις και η ολοκλήρωση αυτής της μεγάλης μεταγραφής ίσως του εξασφαλίσει την πρωθυπουργία της χώρας. Γι’ αυτόν το λόγο, εξάλλου, φέρεται να έχει δώσει ρητή εντολή στους συνεργάτες του η ανακοίνωση της μεταγραφής να γίνει πριν το κλείσιμο της κάλπης.

Η ιταλικής αθλητική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" κάνει λόγο για συμφωνία των πρωταθλητών Ευρώπης με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο μέχρι το 2012 και ετήσια αμοιβή της τάξης των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ (περίπου όσα παίρνει και στην Βαρκελώνη), συν τα όποια πριμ πρόκειται να προστεθούν. Ο Ρομπέρτο ντε Ασίς, ο αδερφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, επιβεβαιώνει στο ίδιο έντυπο ότι υπάρχει "γενική συμφωνία".

Το ανοιχτό ζήτημα είναι η συμφωνία των δύο ομάδων, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της Παρασκευής της καταλανικής αθλητικής εφημερίδας "El Mundo Deportivo" έχει επέλθει και αγγίζει τα τριάντα εκατομμύρια ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η εξαγορά του υπολοίπου του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Οπως και να έχει, το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το θέμα και θα αποδειχθεί εάν η βεβαιότητα των ιταλικών ΜΜΕ καθώς και το... πολιτικό σενάριο είχε βάση, ή όντως η Ιντερ και ο Μάσιμο Μοράτι μπορεί να ελπίζει για να κάνει το κόλπο γκρόσο.
Αραγε ο πλεον παχουλος αστερας βραζιλιανος θα ανενεωθει με μια μεταγραφη σε καποια αλλη ομαδα,εκτος ισπανιας????
Μακαρι διοτι μας εχει λειψει λιγο η μαγεια του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως, λέω μήπως, τους θέλουν ντοπαρισμένους??

Μήπως, λέω μήπως, τους θέλουν ντοπαρισμένους??
Και εξηγώ. Γιατί δεν κάνουν ντόπινγκ κοντρολ σε κάθε παίχτη που παίρνει μετάλλιο, με αυστηρές ποινές σε αυτόν που θα βρεθεί ντοπαρισμένος, να σας πω εγώ αν θα ξαναπάρει κανείς αναβολικά.....
Δε νομίζω να είμαι εγώ τόσο έξυπνος και να μην το έχουν σκεφτεί αυτό οι της WADA...

Άρα μήπως τους θέλουν ντοπέ, για οικονομικούς κυρίους λόγους(αύξηση θεάματος=αύξηση εισόδων από χορηγούς) και κάνουν και κανα έλεγχο για να λένε πως κάνουν τη δουλειά τους??

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Τουρέ: "Ο Ολυμπιακός μου χρωστάει λεφτά"



Με τα χειρότερα λόγια μίλησε για τη διοίκηση του Ολυμπιακού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Sportday”, ο Γιάγια Τουρέ. Ο πρώην άσος των «ερυθρόλευκων» ερωτηθείς για τις εντυπώσεις του από την διοίκηση της ομάδα, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν.




"Δεν έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις από την διοίκηση. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον Κούλη (Δουρέκα) και τον Κόκκαλη.




Θα το εκτιμήσω αν έρθουν στην Βαρκελώνη να μου δώσουν τα χρήματα που μου χρωστάνε. Αυτό θα αποδείξει ότι δεν με ξέχασαν και σέβονται την προσφορά μου στην ομάδα. Αυτή την ώρα που μιλάμε με τις πράξεις τους δείχνουν το αντίθετο.



Ποτέ δεν έχω εισπράξει το μπόνους για την κατάκτηση του τίτλου ενώ μου χρωστάνε χρήματα από την τελευταία δόση του συμβολαίου μου. Πιστέψτε με, για τα δεδομένα του Ολυμπιακού δεν είναι πολλά χρήματα αλλά δεν μου φέρθηκαν εντάξει. Με κορόιδεψαν.




Το χειρότερο από όλα είναι ότι με πήραν τηλέφωνο και με εκβίασαν. Μου είπαν πως για να πληρωθώ θα πρέπει να απαρνηθώ τον Ντιμίτρι Σέλουκ. Επίσης στη συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις στις εφημερίδες ότι μου έχουν καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό μου, αλλά και αυτό ήταν ψέμα.




Στον Ολυμπιακό, λυπάμαι που το λέω αυτό, δεν είχα την απαραίτητη βοήθεια. Η πρώτη λέξη που έμαθα ήταν το "αύριο" και συνεχώς με αγνοούσαν πάνω σε πολύ σημαντικά πράγματα. Παραδείγματος χάριν, εμείς οι Αφρικανοί είμαστε λίγο ξεχωριστοί από τους άλλους ανθρώπους, μια και χρειαζόμαστε πάρα πολλά χαρτιά προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη βίζα. Για μένα, που με είχαν ανάγκη, φρόντιζαν, αν και η βίζα δεν είχε ετήσια διάρκεια και κάθε τόσο χρειαζόταν να την ανανεώνουμε.




Αγνοούσαν όμως τη γυναίκα και το παιδί μου. Εγώ είμαι οικογενειάρχης. Δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω, θέλω να κάθομαι σπίτι παρέα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Παρακαλούσα τον Κούλη να βγάλει τη βίζα στη γυναίκα και το παιδί μου, αλλά αυτό γινόταν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση και πίεση από την πλευρά μου. Μια φορά μάλιστα υπήρχε πρόβλημα στη βίζα και ξενύχτησα στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου του Παρισιού!




Επίσης του είχα ζητήσει να μου βρει μια δορυφορική κάρτα που να έχει γαλλικά κανάλια για να μπορεί η γυναίκα μου να βλέπει κάποια προγράμματα που να τα καταλαβαίνει… Ακόμα την περιμένω! Αν έχεις διαρκώς τέτοιου είδους προβλήματα, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος σε ένα σύλλογο", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ιβοριανός άσος της Μπάρτσα.




Την ακριβώς αντίθετη γνώμη έχει ωστόσο για τον κόσμο της ομάδας. "Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Είναι φανταστικοί. Με αγάπησαν από την πρώτη στιγμή και εγώ από την πλευρά μου δέθηκα μαζί τους. Δυστυχώς, δεν έφυγα με καλό τρόπο και δεν είχα την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω και να τους αποχαιρετήσω".

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ


Δυστυχώς η τηλεοπτική ΖΟΥΓΚΛΑ ξεπέρασε τα όρια της έντιμης δημοσιογραφίας και έγινε άρμα των επιδιώξεων διαπλεκόμενων επιχειρηματιών. Στην χθεσινή εκπομπή και συγκεκριμένα σε θέμα που αφορούσε στον γιο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ Παύλου Γιαννακόπουλου ,του Δημήτρη αστόχησε και μάλιστα χωρίς να πείθει, ότι δεν υπήρξε δόλος. Την ώρα που όλη η παναθηναϊκή οικογένεια ζει στους ρυθμούς του ειρηνικού συλλαλητηρίου στις 13/4/2008 που θα βάλει ταφόπλακα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και την αποτυχημένη περίοδο διοίκησης της ομάδας, ο Ταρζάν τα έβαλε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και παρουσίασε με γλαφυρό τρόπο την συμπεριφορά του , να χτυπήσει ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κάτοικο των βορείων προαστίων . Όσοι είδαν την εκπομπή κατάλαβαν γιατί τον συγκεκριμένο επιχειρηματία τον ξέρουν και οι πέτρες το ποιος είχε δίκιο. Εμείς δεν καταδικάζουμε καν την συμπεριφορά του Δημήτρη ,εμείς που δεν έχουμε καμμία εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη θα τιμωρούσαμε τον επιχειρηματία με χειρότερο τρόπο. Υπάρχουν και όρια ηθικής επιτέλους και δεν θα πιστέψουμε όποιον κλαίει αλλά όποιον έχει δίκιο. Για εμάς είναι ανεπίτρεπτο από τον άνθρωπο που έλεγε τόσα για τον απατεώνα συνέταιρό του , να μην καταλαβαίνει ότι έπεσε θύμα σε έναν πόλεμο της οικογένειας Βαρδινογιάννη με όσους θέλουν να αποκαταστήσουν την ιστορία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ σε σωστές βάσεις. Στην συνείδηση των φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ο Μάκης είναι τελειωμένος. Ας κάνει παρέα τώρα με τους Βαρδινογιάννηδες και ας κυκλοφορεί με δέκα και πλέον αστυνομικούς ,οι οπαδοί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτή του την συμπεριφορά, δεν θέλουν να ασχολούνται με ανθρώπους που συναναστρέφονται την οικογένεια που κατέστρεψε και για λίγο ακόμη καταστρέφει την ιστορία του συλλόγου. Εμείς πλέον χωρίς να ξεχνάμε τι έχει προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία του λέμε απλώς να πάει να ξεκουραστεί, έχει κουραστεί και δεν αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.

Getafe - Bayern Munich: Μας βγήκαν τα μάτια

Τελικά αυτή η εβδομάδα δεν είναι για τους Έλληνες φιλάθλους.

Μετά το τρομερό παιχνίδι της Τρίτης Λίβερπουλ - Άρσεναλ ήρθε χτες ακόμα ένα ματς που μας πέταξε έξω τα μάτια.

Μιλάω για το Χετάφε - Μπάγερν και τη συγκλονιστική πρόκριση των Γερμανών που ως το 89' τη μια και ως το 120' την άλλη ήταν στο καναβάτσο και με τις βαλίτσες στο χέρι. Επειδή όμως είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί σπανίως καταθέτουν τα όπλα, και επειδή όπως έλεγε και ο Γκάρυ Λίνεκερ "το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 2 ομάδες και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί", η Μπάγερν κατάφερε να ανατρέψει το 3-1 και σε 5 λεπτά να το κάνει 3-3 παίρνοντας την πρόκριση.

Για την ομάδα της Χετάφε δεν έχω λόγια! Ήταν απλά διαστημική. Με 10 παίκτες για 84 + 30 λεπτά κοίταξαν κατάματα την Μπάγερν και κόντεψαν να την αποκλείσουν. Μια ομάδα με μέτριο ρόστερ, αλλά πολύ καλοστημένη και καλοδουλεμένη, με αυτοματισμούς και πάθος! Τι να λέμε τώρα.

Και λέω τώρα εγώ:

Πως μετά από τέτοιους αγώνες να δεις ξανά Σούπερ Φούσκα;;;

Καραδοκεί για Iβανσιτς ο Ολυμπιακός [?]

Δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν ο Αντρέας Ιβανσιτς να φοράει τα ερυθρόλευκα του ΟλυμπιακούΤο δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας «Kurrier» άναψε «φωτιές» αποκαλύπτοντας το «μπάσιμο» του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αντρέας Iβανσιτς το ερχόμενο καλοκαίρι. Μια «φωτιά» που δεν έσβησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς η επίσημη απάντησή της σχετικά με το θέμα Ιβανσιτς περιορίστηκε σε ένα απλό «ουδέν σχόλιο». Κάτι βέβαια που μεταφράζεται ποικιλοτρόπως ειδικά από τη στιγμή που η τακτική της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι να μην αφήνει να αναπαράγονται πληροφορίες που δεν ευσταθούν.

Το «ουδέν σχόλιο» της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι η λογική απάντηση που αναμέναμε χθες, για ευνόητους λόγους, όμως επί της ουσίας από τη στιγμή που δεν επιβεβαιώθηκε αλλά ούτε διαψεύστηκε το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του αρχηγού της εθνικής Αυστρίας, υπάρχει θέμα.

Η ουσία πάντως είναι -και αυτό δεν αμφισβητείται- πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση προς την πλευρά του μάνατζερ του παίκτη και έχει ρωτήσει για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους από το ερχόμενο καλοκαίρι. Και σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο για τους πρωταθλητές.

Οι απαντήσεις άλλωστε που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» από το μάνατζερ του Αυστριακού ήταν ικανοποιητικές, γνωρίζοντας βέβαια πως η Σάλτσμπουργκ στην οποία ανήκει ο Ιβανσιτς έχει την ηθική δέσμευση να περιμένει πρώτα αν θα κάνει κίνηση ο Παναθηναϊκός για να τον αποκτήσει και μετά να μιλήσει με όλους τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. Η Σάλτσμπουργκ θα περιμένει την απάντηση του Παναθηναϊκού έως το τέλος του Απριλίου και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με όσες ομάδες εκφράσουν επίσημο ενδιαφέρον για τον Ιβανσιτς.

Μπορεί η Σάλτσμπουργκ να κοστολογεί τον παίκτη στα 2 εκατ. ευρώ όμως και οι πληροφορίες από την Αυστρία αναφέρουν πως με ένα ποσό γύρω στα 1,3 θα τον πουλήσει. Ενα ακόμη «όπλο» στην υπόθεση Ιβανσιτς για τον Ολυμπιακό είναι πως ο Αυστριακός επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει πως αν δεν τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός ανεβαίνουν οι πιθανότητες των «ερυθρόλευκων».

Οι «κόκκινοι» βλέπουν με πολύ καλό «μάτι» τη λύση του Αντρέας Ιβανσιτς, τον οποίο θεωρούν παίκτη ικανό να βοηθήσει την ομάδα έχοντας παράλληλα το μεγάλο προτέρημα πως γνωρίζει απόλυτα την ελληνική πραγματικότητα παίζοντας δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Η παρουσία άλλωστε του Αυστριακού στην Ελλάδα είναι θετικότατη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως τα στοιχεία που έχει μπορεί να αξιοποιηθούν ακόμη καλύτερα στον Ολυμπιακό. Σαφέστατα το θέμα του Ιβανσιτς θα απασχολήσει την «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα και τις επόμενες ημέρες, ειδικά μετά τον αγώνα της Ξάνθης, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά.



Πηγή: Funclips.pblogs.gr

Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

"ΜΕΓΑΛΗ ΧΕΤΑΦΕ"


ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΧΕΤΑΦΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!ΕΑΝ ΟΙ 3 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΛΕΥΑΝΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!

Μάλιστα...

συλλαλητήριο ετοιμάζουν οι βάζελοι, διαβάζω, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον Τζίγγερ (ή σοφέρ, όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούμε εμείς οι γάυροι στο πλαίσιο της καζουρικής αιώνιας κόντρας μας).

Βασικά έχω αναπτύξει παλαιότερα τις θέσεις μου, σύμφωνα με τις οποίες ο Βαρδινογιάννης δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτές δεν είναι της παρούσης να επαναφέρω. Αυτό που θέλω να πω είναι άλλο...

Οι βάζελοι -κατ' εμέ εσφαλμένα διότι ως οικονομικό μέγεθος ο Βγενόπουλος δεν υφίσταται μπροστά στους Βαρδινογιάννηδες, αλλά αυτό είναι γαύρικη εκτίμηση και τέλος πάντων δεν είναι για τη δική μου ομάδα- θέλουν να φύγει ο Τζίγγερ και ως εκ τούτου θα μαζευτούν εάν δεν απατώμαι στο Πεδίο του Άρεως.
Κατ' αρχήν έχω ένα ερώτημα: οι γαύροι όταν θέλουμε να αποδοκιμάσουμε πάμε στο γήπεδο και γίνεται το έλα να δεις. Οι βάζελοι όταν θέλουν να αποδοκιμάσουν... δεν πάνε στο γήπεδο. Δεν ξέρω εάν με πιάνετε, αλλά το να μη πηγαίνεις στο γήπεδο δεν είναι αντίδραση. Είναι σαν τις απεργίες για το ασφαλιστικό: αν δεν κατέβαινε κανείς στους δρόμους η κυβέρνηση θα έλεγε "ντάξει μωρέ, δεν αντέδρασε κανείς", ακόμη κι αν ουδείς είχε πάει στη δουλειά του εκείνη την ημέρα. Οπότε από την αποχή, ξαφνικά περνάμε στις δυναμικές κινητοποιήσεις. Θα πιάσουν; Δεν έχω ιδέα. Πάντως αν θυμηθώ την τελευταία φορά (επί Ριζουπόλεως) που είχε γίνει το ντου στην Παιανία και την είχαν πέσει στον εξής έναν, Βαζέχα, διαπράττοντας μια από τις μεγαλύτερες ιεροσυλίες που έχουν διαπραχθεί επί ελληνικού εδάφους, είμαι λίγο επιφυλακτικός. Αλλά τέλος πάντων, εγώ εύχομαι να πιάσουν. Και ας φύγω από τον... πρόλογο σιγά, σιγά...

Κανονικά στο συλλαλητήριο των βάζελων θα πρέπει να παρευρεθούν και όσο το δυνατόν περισσότεροι γαύροι γίνεται. Όχι για να παίξουν ξύλο φυσικά (άλλο το αν αυτό γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις) αλλά για συμπαράσταση.
Νομίζετε ότι κάνω πλάκα, ε;
Καθόλου. Απεναντίας σοβαρολογώ...

Ο Παναθηναϊκός είναι ο αιώνιος αντίπαλος του Ολυμπιακού, πάει και τελείωσε. Και όπως λέει και η παροιμία, στους 2 τρίτος δεν χωρεί. Καλά τα παιχνίδια με την ΑΕΚ, καλά με τον ΠΑΟΚ, καλά με τον Πανιώνιο και τον Άρη, καλά με τον οποιονδήποτε. Αλλά αν δεν είναι με τον βάζελο....
Ο Ηράκλειτος είχε κάνει λόγο πριν από 2.500 χρόνια για την αρμονία και αλληλοσυμπλήρωση των αντιθέτων: γνωρίζουμε τι σημαίνει μέρα, μόνο και μόνο επειδή υπάρχει η νύχτα. Δίχως νύχτα, ναι μεν θα βλέπαμε τη μέρα συνεχώς, αλλά δεν θα γνωρίζαμε ότι είναι η μέρα, ούτε καν να την περιγράψουμε δεν θα μπορούσαμε...
Είναι πιο πολύ συναισθηματικής φύσεως το δέσιμό μας με τους βάζελους, αφού χαιρόμαστε να τους πατάμε στο λαιμό στο γήπεδο, όπως αντίστοιχα για κάτι τέτοια ζουν κι εκείνοι. Και οι καζούρες μεταξυ μας δεν συγκρίνονται (για εμάς) με καμίας άλλης ομάδας (τις οποίες είθισται να γειώνουμε κιόλας). Αύριο-μεθαύριο ο Παναθηναϊκός μπορεί να διαλυθεί φερ'ειπείν. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαλυθεί και ο Ολυμπιακός. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα είναι ο Ολυμπιακός που ήταν. Χώρια ότι όσο πέφτει ο Παναθηναϊκός αυξάνονται και οι πιθανότητες να πέσει και ο Ολυμπιακός και κατ' επέκταση ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο (το οποίο από τις μαλακίες των δύο αιωνίων έχει φτάσει σε αυτά τα χάλια). Και προσωπικά δεν μου αρέσει η κατάσταση στην οποίαν έχει περιέλθει ο αιώνιος...
Τέσσερα έριξα στο κύπελλο και μετά από 2 χρόνια μπορεί να γυρίσει να μου πει ότι "ντάξει, εκείνη τη χρονιά ήμουν άθλιος...". Μου αρέσει να είναι δυνατός για να έχουν και μεγαλύτερη αξία οι νίκες μου. Χώρια ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να δω και καλύτερο θέαμα (που το χρειάζεται το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο). Και γενικά, ρε παιδί μου, γουστάρω να τρωγώμαστε σαν άνθρωποι, και για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχουν δυνατοί αιώνιοι.

Και προσωπικά με στεναχωρεί το γεγονός ότι ο βάζελος δείχνει να έχει μικρύνει επικίνδυνα (διότι να μην κρυβόμαστε...).
Το θέμα είναι ότι το συλλαλητήριο που προγργαμματίζεται εκτιμώ πως είναι άνευ ουσίας. Κατ'αρχήν διότι ο "ηγέτης" είναι μικρός και αμφιβόλλων προδιαγραφών (δεν αμφισβητώ την βαζελοφροσύνη του, αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι ρε παιδιά, πως να το κάνουμε) και εν συνεχεία διότι οι βάζελοι δεν μου έχουν δείξει ότι έχουν εμπειρία από χειρισμούς τέτοιων καταστάσεων (και δεν μιλάω για κορνέδες κλπ που κάναμε εμείς παλαιότερα). Σίγουρα θα δωθεί μεγάλη έκταση από τις βαζελοεφημερίδες: αν μαζευτούν 5, θα γραφτεί ότι ήταν 20. Αυτό όμως που δεν θα πει κανείς είναι ότι αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο βάζελος για να ξανανέβει είναι στήριξη, και όχι πόλεμο.
Ας βγεί ένας άνθρωπος και να μου αναφέρει ΈΝΑΝ λόγο για τον οποίον ο Βαρδινογιάννης θα πουλήσει τον Παναθηναϊκό. Έναν θέλω ν'ακούσω. Και προσοχή: δεν ρωτάω έναν λόγο για τον οποίον θα ήθελαν οι οπαδοί του βάζελου να πουλήσει ο Βαρδινογιάννης. Έναν λόγο πραγματικό θέλω, που να τον έχει ο ίδιος ο Βαρδινογιάννης μέσα στο μυαλό του. Το ότι έχει κάνει λάθη είναι γεγονός. Το ότι είναι για την ώρα ανεπίδεκτος μαθήσεως, πιθανώς να είναι και αυτό γεγονός. Πέραν αυτού όμως; Και μην μου πείτε ότι δεν σκάει λεφτά, διότι έχω ξαναγράψει στο παρελθόν ότι τα σκάει με το τσουβάλι, άλλο το αν τα σκάει εκεί που δεν πρέπει κάνοντας εσφαλμένες επιλογές. Ή για να έχουμε καλό ερώτημα, υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο Βαρδινογιάννης είναι ικανοποιημένος με την αυτήν εικόνα του Παναθηναϊκού; Αστεία πράγματα... Το θέμα είναι ότι ιδίως όταν έχεις και μια έμφυτη έφεση στα σφάλματα (που μάλλον δείχνει να έχει ο σοφέρ), όταν βάλεσαι πανταχόθεν τότε τα δεκαπλασιάζεις ακόμη κι αν δεν το θέλεις.
Και στο κάτω κάτω της γραφής ρε παιδιά, αφού είναι τόσο βαζελάρας ο Βγενόπουλος γιατί δεν τα σκάει όπως τα έσκασε στον ερασιτέχνη; Μήπως πήρε τον έλεγτχο του ερασιτέχνη από τους κοντούς και δεν το πήραμε χαμπάρι; Όχι. Άρα γιατί να μην κάνει το ίδιο και με το ποδόσφαιρο;

Να επανέλθω όμως: ντάξει, το να πάνε γαύροι στο συλλαλητήριο των βάζελων είναι ουτοπικό και ανεφάρμοστο. Αλλά θα έπρεπε.
Όχι, δεν έχω ξεχάσει ότι ο καβούριας είχε πάει να μας κάνει παράρτημα του βάζελου επί Κοσκωτά, αλλά αυτό τι να λέει; Ότι θα πέσω κι εγώ στο ίδιο χαμερπές επίπεδο; Σε καμία περίπτωση. Όπως και να'χει, αποφασίστε οι βάζελοι τι πραγματικά θέλετε και τι θεωρείτε καλό για την ομάδα σας, διότι ούτε σε'μας αρέσει που είστε σε τέτοια κατάσταση (και ξέρουμε και από τέτοιες). Και κάτι άλλο για το τέλος: μην ξεχνάμε ότι μόλις πριν λίγες αγωνιστικές ανά ορδές καταφθάνατε στην Ξάνθη ελπίζοντας στο διπλό που θα σήμαινε πιθανώς και πρωτάθλημα, από εκεί που είχατε εμπάργκο σχεδόν όλη τη σαιζόν στη Λεωφόρο, ήτοι σε σύντομο χρονικό διάστημα κάτι άλλαξε και στα καπάκια κάτι ξανάλλαξε.

Άρα μάλλον δεν είναι μόνο ο Βαρδινογιάννης το πρόβλημα του Παναθηναϊκού...

Τσάμπιονς Ντόπα

Απλώς θα ήθελα να θυμίσω πως οι ίδιοι που φωνάζουμε για την ντόπα και για πιο λόγο οι αθλητές μας την παίρνουν και τι έκανε ο Ιακώβου και πως έχει διασυρθεί η χώρα και, και, και....

είμαστε οι ίδιοι που λέμε πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι χάλια και τη ωραία μπαλάρα παίζουν στην Ισπανία και στην Αγγλία και στην Ιταλία και προχθές η Λίβερπουλ έτρεξε 110 χιλιόμετρα και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και, και, και.

Εμείς πληρώνουμε την ντόπα.

Υπάρχει αλυσίδα (όχι ίσως αιτιακή αλλά αλυσίδα μολαταύτα) από εμάς, τα τηλεοπτικά κανάλια, τους σπόνσορες, τις ομάδες, τους παίκτες, τις φαρμακευτικές (ή παραφαρμακευτικές) εταιρίες.

Δεν σπάει έτσι απλά.
Blogged with the Flock Browser

Οι εκπλήξεις δεν κατοικούν στους ημιτελικούς

Κι έτσι φτάσαμε στα ημιτελικά του αγαπημένου μας Τσου Λου...
Χωρίς κάτι συναρπαστικό να συμβεί χθες.
Και πώς να συμβεί δηλαδή;
Με τα δεδομένα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια γιά εκπλήξεις και συγκινήσεις.
Στο Camp Nou θα μπορούσε ίσως να προκληθεί μιά αναστάτωση αν τα "τσουρούκια" της Σάλκε ήταν σε θέση να ανοίξουν το σκορ και να φορτώσουν άγχος και γκρίνια την προβληματική Μπάρσα.
Απ την στιγμή που δεν τα κατάφεραν στα πρώτα 20 λεπτά, μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και οι Γερμανοί τον δικό τους...

Αλλά και στους 4 δεν βλέπω να υπάρχουν εκπλήξεις.
Δεν βλέπω δηλαδή πως η ομάδα-"έχω βρει την συνταγή να περνάω στην Ευρώπη" του Μπενίτες μπορεί να αποκλειστεί απ την ομάδα του Αβράαμ Γκραντ.
Οχι πως είναι κακή ομάδα η Τσέλσι.
Κάθε άλλο.
Αλλά επειδή εκεί που φτάσαμε μετράει πολύ η φανέλα και η προσωπικότητα των προπονητών, νομίζω πως η Τσέλσι δεν θα μπορέσει να κοντράρει.
Εκτός κι αν καταφέρει φέτος να κάνει την υπέρβαση που δεν μπόρεσε τα προηγούμενα 3 χρόνια με τον Μουρίνιο.
Ισως επειδή θα είναι αποφορτισμένη απ το άγχος του φαβορί να κοντράρει καλύτερα.
Ομως η Λίβερπουλ έχει αποδείξει πως δεν υποτιμά κανέναν και ούτε μπήκε ποτέ στην λογική του...πελάτη.
Αλλοίμονο.
Ο Μπενίτες είναι ευφυής άνθρωπος και έχει αυτογνωσία.
Ξέρει πως η ομάδα του δεν είναι τίποτα εξαιρετικό.
Αν τραβήξει το πόδι απ το γκάζι το πιθανότερο είναι η μηχανή να σβήσει...

Στο άλλο σετάκι, αυτό της United με την Barca δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά φανέλας.
Υπάρχει όμως μιά άλλη μεγάλη διαφορά.
Απ τη μιά βρίσκεται μιά πολύ φορμαρισμένη ΟΜΑΔΑ κι από την άλλη ένα συνοθύλευμα με θεωρητικά μεγάλες δυνατότητες, αλλά πρακτικά χαμηλή έως ανύπαρκτη αποτελεσματικότητα.
Γιά να θυμηθώ πόσα χρόνια έχω να δω τόσο κακή την Μπάρσα, θα πρέπει να ανατρέξω στα χρόνια της προεδρίας Γκασπάρ και των "αστέρων" Κουαρέσμα, Σιμάο, Ζεοβάνι, Ρότσενμπαχ και Ντιτρουέλ.
Η Μπάρσα φέτος δεν έχει παίξει καλό 90λεπτο απέναντι σε κανέναν αντίπαλο.
Δεν έχει κάνει νίκη απέναντι σε καμία σοβαρή ομάδα, ούτε έπαιξε ακόμα στο Champions League με ομάδα υψηλού επιπέδου.
Ακόμα και χθες, απέναντι στον χειρότερο ίσως αντίπαλο που πάτησε φέτος το χόρτο του Camp Nou, οι blaugrana έδειξαν με τον πιό χαρακτηριστικό τρόπο τις φετινές τους αδυναμίες.
Ανύπαρκτη αμυντική λειτουργία στο πρώτο μέρος, αναποτελεσματικότητα, έλλειψη καθαρού μυαλού και επιπολαιότητα στο δεύτερο.
Αν χθες το βράδυ δεν βρισκόταν στο γήπεδο η Σάλκε αλλά ας πούμε η Πόρτο, η Μπάρσα δεν θα πήγαινε σε κανέναν ημιτελικό...
Κάποιοι αναμένουν την επιστροφή του Μέσσι και του Ντέκο προσδοκώντας σε ανάκαμψη της ομάδας.
Οχι εγώ, γιατί πάντα πιστεύω πως την διαφορά την κάνει η ομάδα και όχι 1-2 καλοί ή πολύ καλοί παίκτες και γιατί τίποτα δεν μου εξασφαλίζει πως με τους τραυματισμούς που μαστίζουν την Μπάρσα φέτος, στις 23 Απριλίου θα παρουσιαστούν στο γήπεδο αυτοί που υπάρχουν τώρα συν τους δύο προαναφερόμενους.
Ακόμα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στο πρώτο παιχνίδι θα απουσιάσει ο θεμέλιος λίθος της άμυνας των Καταλανών Κάρλες Πουγιόλ και η αντικατάστασή του από τον Μάρκες ή (ακόμα χειρότερα) τον Τουράμ θα είναι η...χαρά του Τέβες και του Ρούνεϊ.
Μήπως όμως υπάρχουν αυτοματισμοί στην επίθεση;
Ο Ετό δεν επέστρεψε ποτέ ίδιος μετά απ τον περσινό πρώτο του σοβαρό τραυματισμό, ο Ανρί σκέφτεται την κόρη του και την δισκοπάθειά του και ο Μπόγιαν (ό,τι καλύτερο διαθέτουμε αυτή την στιγμή στην επίθεση) μάλλον θα παραμερίσει γιά να παίξει ο Μέσσι.
Κοινώς ό,τι καλύτερο διαθέτουμε αυτή την στιγμή (και ολόκληρη την χρονιά) είναι το κέντρο μας.
Τσάβι και Ινιέστα είναι σταθερές αξίες, ο Τουρέ Γιάγια βοήθησε πολύ αν και δεν έχει ακριβώς το στυλ του αμυντικού χαφ που θα ταίριαζε σ αυτή την ομάδα και φυσικά αν επανέλθει ο Ντέκο θα έχουμε και καλή τελική πάσα που τώρα μας λείπει απελπιστικά.
Βέβαια η έλευση Ντέκο θα σημάνει πάγκο γιά κάποιον εκ των Ινιέστα και Τσάβι με δεδομένο πως το 4-3-3 δεν αλλάζει ο κόσμος να χαλάσει στον μαγικό κόσμο του Φρανκ Ράϊκαρτ.
Είναι αυτά αρκετά γιά να θέσουν εκτός την πιό φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης;
Νομίζω πως όχι και το μόνο που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σ αυτή την σειρά είναι το πόσο θα αντισταθεί η Μπάρσα γιατί το ποιός θα πάει στον τελικό είναι γιά μένα βέβαιο.
Η Μόσχα φέτος θα ζήσει τους ρυθμούς ενός κλασσικού αγγλικού ντέρμπυ.
Χαράς ευαγγέλια δηλαδή γιά τις μπυραρίες της περιοχής.
Τώρα γιά μάς τους υπόλοιπους δεν ξέρω αν θα είναι καλό.
Λογικά θα δούμε έναν μεγάλο τελικό.
Κι εκεί μένει να καταλάβουμε αν και κατά πόσον οι "πελατειακές σχέσεις" που έχει αναπτύξει η Man U με την Liverpool εντός αγγλικών συνόρων μπορούν να ανατραπούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Δεν θα θέλατε να το μάθετε αυτό;

Σταματάει ο Γ.Χ. Γεωργιάδης



Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του σύγχρονου ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του φορώντας για τελευταία φορά την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ.


Με δήλωση στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ΓΧ Γεωργιάδης μας ανακοινώνει την απόφασή του και ευχαριστεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ.


Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για τις μεγάλες στιγμές δόξας που χάρισε στην ομάδα μας. Μην ξεχνάμε ότι ο ΓΧ υπήρξε μέλος και των δυο κυπελλούχων ομάδων του 2001 και του 2003 έχοντας σκοράρει και στους δυο τελικούς. Ειδικά το γκολ που έβαλε στον Άρη θα μας μείνει πιστεύω αλησμόνητο.

Παρακάτω σας τρατάρω τα εν λόγω γκολ (ΟΚ βασικά όλη την τεσσάρα στον γαύρο, το γκολ στον Άρη και τους πανηγυρισμούς) και εύχομαι στον ΓΧ ότι καλύτερο. Ακούγεται ήδη ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο με "τον οποίο συνδέθηκε τόσο" από άλλο πόστο.

Γιώργαρε, αρχηγέ μας,

σε ευχαριστούμε!!!







Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

HAMMER

ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Να το στησουμε;

Ειναι η ωρα των στημένων. Οποιος παρει το πρωταθλημα θα το παρει στηνοντας τα παιγνιδια. Και ο αλλος θα διαμαρτυρεται για την ασπιλη και αγνη του προσπαθεια που πηγε χαμενη. Δολοπλόκοι εναντιων κλαψομ@@δων και οποιος αντέξει. Το τι χρωμα θα εχει ο καθενας απο αυτους θα το δειξει η τελικη βαθμολογία.

Το πρωτο μου πρωταθλημα στην Ελλάδα το παρακολουθησα (ξέροντας τι βλεπω και τι παιζουν αυτα τα παιδια με τις χρωματιστες φανελες) το 1980. Απο τοτε μπολιαστηκα με την κλασικη Ελληνικουρα περι θριαμβων, ηρώων (της οικειας φανελας φυσικα) , προδοτών , τσεκουράδων, πουλημένων (οι αντίπαλοι) και με την εξαίσια Ελληνική αντίληψη που κατατάσσει το ποδόσφαιρό μας στα καλύτερα του πλανήτη (αν εξαιρέσεις ολα τα άλλα πρωταθλήματα του κόσμου) στον τομέα του ποδοσφαίρου και του θεάματος. Την αντίληψη που λεει "αν το παρουμε εμεις εχουμε παικτες παλικάρια, αν το παρουν οι άλλοι τον "παιρνουν" οι πουλημένοι που έδωσαν τα ματς στον "κακο αντίπαλο". Και με τις υγειές μας.

Φυσικα και το ξερω βρε σεις. Ολα στημενα ειναι. Η παράγκα του Μανούσκου, έδωσε τη σκυτάλη στην παράγκα του Ασπρογέρακα που έδωσε τη σκυτάλη στην παράγκα του Νικολαϊδη που έδωσε τη σκυτάλη στην παράγκα του Ανδριανόπουλου, που έδωσε τη σκυτάλη στην παράγκα του Μπάρλου, πήρε σειρά η παράγκα του Βαρδινογιάννη που έδωσε τη θεση της στην παράγκα του Μελισσανίδη, και αυτη στην παράγκα του Κόκκαλη που θα δώσει τη θεση της στην παράγκα του .... Σπανού, ποιος ξέρει;

Κατα τα αλλα ολοι κοπτόμεθα για καλύτερο ποδόσφαιρο... Ειδα σημερα Λιβερπουλ-Αρσεναλ και μου κοπηκε η όποια ιδέα είχα. Αφηστε το καλύτερα, αν θελετε να βλεπετε καλή μπαλα η λύση ειναι απλη. Πρωτον κοβετε το γήπεδο. Δεύτερον αγοραστε ΝΟΒΑ (λες να πουνε οτι κανω γκριζα διαφήμιση;;;;; ) ή μεταναστεύστε.

Υ.Γ. Το μονο σοβαρο που εχω να πω ειναι οτι αν μια "παρεα" δεν μπορει να ξεπερασει τον οπαδικο ΓΥΦΤΙΣΜΟ που επικρατει και με τον οποιο μας μαθανε να ζουμε και να αναπνεουμε τοτε τι ελπιδες εχουν ολοι οι υπολοιποι ελληνες; Στημενο ειπατε; Μαλιστα. ΕΣΕΙΣ ομως το παραγγειλατε. Αφου το θελετε στημενο, θα ειναι στημενο. Αν το θελατε "αγωνιωδες" θα ηταν ετσι. Αν το θελατε θεαματικο θα ηταν θεαματικο. Οτι ζητατε παιρνετε.

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Η πρόταση μου για το ντόπινγκ


Όσον αφορά το θέμα των ημερών μας έχω να κάνω μια ρεαλιστική πρόταση. Ας απαγορευτεί εντελώς το ντόπινγκ κοντρόλ και ας αφήσουμε επιτέλους τους αθλητές να παίρνουν τις ντόπες τους ήσυχα!

Έτσι και αυτοί θα κάνουν ρεκόρ και θα παίρνουν δόξα και εμείς θα τους βλέπουμε και θα χαιρόμαστε! Και το κυριότερο κανείς δεν θα υποκρίνεται και κανείς δεν θα πέφτει από τα σύννεφα!

Και αν πεθάνει κανείς, πάλι δεν πειράζει. Μπορούμε να βγάλουμε τις δραματικές στιγμές του θανάτου του στον αέρα και να δείξουμε λάιβ πόσο άκαρδή είναι η κοινωνία και πως ο απλός αθλητής πληρώνει με την ζωή του τα λίγα λεπτά δόξας. Και μην φανταστείτε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει πρώτη φορά! Οι Ρωμαίοι στο Κολλοσαίο μπρίκια κολούσαν? Μήπως οι μονομάχοι έχουν καμία διαφορά με τους σημερινούς αθλητές?

ΑΘΛΗΤΙΚΕς ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ



Σε ενα οποιοδήποτε περίπτερο κρέμονται πάνω απο 35 εφημερίδες. Τις εχω μετρήσει.

Απο αυτές, σίγουρα θα δείτε και κάπου 10-15 αθλητικές.

Ομως δεν ειναι όλες γιατι υπάρχουν και άλλες. Με εναν γρήγορο υπολογισμό βρήκα οτι τουλάχιστον αυτες με εμβέλεια πάνω απο ενα-δύο νομούς ειναι 19.

Δεκαεννιά αθλητικές εφημερίδες, εκ των οποίων οι 16 ειναι ημερήσιες και οι 3 εβδομαδιαίες.

Προσωπικά κάποτε διάβαζα Sportime. Τα τελευταία δέκα χρόνια εχω διαβάσει όλες κι όλες 10-15 φορές αθλητική εφημερίδα κι αυτο χωρίς να την αγοράσω. Τρακαδόρος :Ρ
Δεν θέλω να πληρώνω για κάτι που απευθύνεται σε ΟΠΑΔΟΥΣ.

Ενα έντυπο που στοχεύει στην φανατίλα και την δίψα φιλάθλων για αυτό που νομίζουν οτι τους εκπροσωπεί : Την ομάδα τους. Δηλαδη την ποδοσφαιρική ομάδα να εξηγούμαστε διοτι λίγοι ειναι φίλοι μόνο του μπάσκετ, βόλλεϊ και άλλων αθλημάτων που στην χώρα μας η αντρακλαρία -ναι, αυτη που πετάει αντικείμενα μεσα στους αγωνιστικούς χώρους- τα αποκαλεί "φλούφλικα" ή "ευγενή" ( άρα τα άλλα είναι αγενή ; )

Γύρω απο το μάλλον πτωχό ποδόσφαιρό μας εχει στηθεί ενας χορός κερδοσκοπίας με αμφίβολης ποιότητας δημοσιογραφία που προσπαθεί να προσελκύσει αγοραστές με πηχιαίους υβριστικούς τίτλους του στυλ :

"Ξεσκίστε τους" "Τους Φάγαμε .." "Τσόντα ΧΧ για το λαό"

"Πατήστε τους" "Λύσσα για τίτλο" ... και άλλα χαριτωμένα. Πόλεμος !

Το να κραυγάζουν με τεράστια γράμματα μπροστά χωρίς να έχουν να πουν κάτι σημαντικό εχει εναν και μοναδικό σκοπό : Να φανατίσει. Τι αποτελέσματα έχει αυτός ο εμπρηστικός και υβριστικός χαμηλού επιπέδου και υπερπροσφερόμενος Τύπος δεν φαίνεται να απασχολεί σοβαρά το Κράτος. Ενω κάποιο ΕΣΡ απαγόρευσε τον Μπομπ Σφουγγαράκη, ωστόσο κάποιο ΕΣΡ δεν εχει βρεθεί να κλείσει τις εφημερίδες αυτές που χλευάζουν, υβρίζουν, λασπολογούν, σπρώχνουν κόσμο σε φανατισμό !
Εχει μπερδευτεί το πάθος με το σέξ, ο αθλητισμός με την ψυχοθεραπεία της κερκίδας. Εχει παρεξηγηθεί η ψυχαγωγία με τον πόλεμο, το υβρεολόγιο και την καφρίλα. Εχει δοθεί η εντύπωση οτι οι κερκίδες ειναι μόνο για όσους γ*μάνε και δέρνουνε, οι άλλοι θεωρούνται απλώς φλώροι. Αυτο εξυπηρετεί τις αθλητικοφυλλάδες που ειναι όλες ακατάλληλες ακόμα και για το τζάκι, για προσάναμμα, ξέρετε. Και να πείς οτι οι Ελληνες τα έχουν καλά με το διάβασμα γενικώς ; Ολο και λιγότερο διαβάζουμε βιβλία, και έρχονται οι εφημερίδες τέτοιου τύπου να θέλουν να καλύψουν το κενό του "μη χρόνου" δηλαδή εύκολο, γρήγορο διάβασμα με στοιχεία βίας και πάθους, με κραυγές λες και το να γράψεις απλά "Νικήσαμε" ειναι κακό και πρέπει να πείς "Γ*μίσαμε" !!! ωπα ρε μεγάλε !
Το επίπεδο που θέλουν να έχουμε ειναι αυτό των ανθρώπων που πριν η Ελλάδα κερδίσει το Euro2004 έφτιαξε το γνωστό τραγουδάκι που λέει : "Σήκωσε το το γαμημένο ..." Μάλιστα. Κ
αι μη μου πείτε οτι ειναι απλά σχήμα λόγου. Κακοήθεια και αμορφωσιά ειναι. Και μετά θέλουμε να μας υπολογίζουν σοβαρά τα υπόλοιπα κράτη.
Μα πώς ; Ποιά ειναι η συμπεριφορά των φανατικών, ποιά ειναι η νοοτροπία του ποδοσφαιρόφιλου που μάλιστα σπρώνεται να μπει -και εχει ήδη μπεί σε ενα βαθμό- και στα κλειστά του μπάσκετ και του βόλλεϊ ;
Ειναι αυτη που οταν κάνει λάθος σφύριγμα ο διαιτητής του λέει "Γαμιέται η μάνα σου" Ειναι αυτη που αν πάς με πράσινο μπλουζάκι στον Πειραιά μπορεί να φάς ξύλο χωρίς να καταλάβεις και γιατί.
Ειναι αυτή που αποκαλεί τους βορειοελλαδίτες "Βούλγαρους". Ειναι αυτή που δεν βγάζει τραγούδια, αλλα συνθήματα, υβριστικά και χαμηλής αισθητικής. Ειναι αυτη που εξυπηρετεί επιχειρηματίες είτε των Συλλόγων είτε του Τύπου για να έχει πελατεία και για να ελέγχει μεγάλο μέρος αυτής.
Ειναι αυτή που σιωπά για τις "Παράγκες" ή αν μιλήσει, βρίζει χειρότερα και απο ισοβίτη κατάδικο. Αν και ενας ισοβίτης σίγουρα βρίζει τον εαυτό του σε όλη του την ζωή εκει μεσα. Ειναι αυτή που παράγει φιλάθλους-οπαδούς. Ο οπαδισμός δεν παράγει τίποτα. Ειναι για εσωτερική κατανάλωση όσων μετέχουν ενεργά. Θεωρώντας οτι υποστηρίζουν την ομάδα τους, δεν βλέπουν τίποτα άλλο.
Και οι αθλητικοφυλλάδες δεν κάνουν τίποτα άλλο απο το να συντηρούν την φωτιά. Πορωμένοι οπαδοί και ταυτόχρονα πελάτες τους. Ολοι ευχαριστημένοι. Εκτός απο τον κανονικό φίλαθλο, αυτον που του αρέσουν τα σπορ, που ψυχαγωγείται με το θέαμα και που θέλει να μπορεί να πάει στο γήπεδο χωρίς να φοβάται και να πάρει και την οικογένεια μαζί του. Για να γεμίσουν φύλλα γράφουν οτι να ναι, μεχρι αν έξυσε το νύχι του τρίτου δάχτυλου του δεξιού του ποδιού ο Νικοπολίδης ! ... λες και με νοιάζει ! Οταν γίνουν επεισόδια, γράφουν και γι αυτά απο πάνω !!! Γράφουν γι αυτά που σαν ηθικοί συνένοχοι προκάλεσαν. ... Πάλι καλά που δεν μπορούν να γράψουν λάθος τα σκόρ κι ετσι υπάρχει μιά μικρή δόση αναπόφευκτης αλήθειας σε αυτές.

Σου-Λι: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!


Θα σας πρότεινα να δείτε αυτή τη σελίδα είναι μια μικρή διακομώδηση της παρωδίας με το έγγραφο της "Σου-Λι": http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/194422.html

Εγώ προσωπικά γέλασα αρκετά.....




Υ.Γ.: Λεχαιωνάριε δεν ξέρω τι ετικέτες να βάλω εδώ....

"Μπογιές και πανό εναντίον παικτών και διοίκησης του Παναιτωλικού"



Εκτός ελέγχου μοιάζει να είναι η κατάσταση στην ομάδα του Παναιτωλικού. Η εκτός έδρας ήττα από τον Ατσαλένιο πριν από δύο ημέρες αποτέλεσε άλλη μια βαθμολογική απώλεια για την ομάδα του Αγρινίου στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Β’ Εθνική.




Αποτέλεσμα αυτής της ήττας, ήταν αργά το βράδυ της Παρασκευής (04/04) μερικοί παίκτες της ομάδας να αντικρύσουν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου χυμένες μπογιές στα αυτοκίνητα τους ενώ ήταν αναρτημένα διάφορα πανό που αποδοκίμαζαν διοίκηση και παίκτες, όχι όμως και τον τεχνικό του συλλόγου, Σπύρο Μαραγκό.




Όπως είναι φυσιολογικό το κλίμα στον Παναιτωλικό είναι αρκετά άσχημο ενώ και το ηθικό τον παικτών βρίσκεται στο ναδίρ, κάτι που αποτυπώνεται και στα λόγια του Μάκη Μπελεβώνη. "Ντρεπόμαστε για την εικόνα που δείξαμε απέναντι στον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον κόσμο μας" έλεγε χαρακτηριστικά ο παίκτης.




Να σημειώσουμε τέλος, ότι η διοίκηση του αγρινιώτικου συλλόγου αποφάσισε να επιβάλει σε κάθε ποδοσφαιριστή πρόστιμο που ισούται με το 10% των αποδοχών του για την ήττα από τον ΠΟΑ ενώ μερίδα φιλάθλων της ομάδας αποδοκίμασε σε φιλικό αγώνα που έγινε την Παρασκευή παίκτες και διοίκηση.
Και βλεπω να τελειωνει το πρωταθλημα και απογοητευομαι ολο και ποιο πολλυ απο την ομαδα μου....τα 2 Π.....Δηλαδη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ&ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ...........Πανε απο το κακο στο χειροτερο κριμα.......
"Με εκτιμηση"
"SMILE"

Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Μήπως υπάρχουν και "ΝΤΟΠΕ" ρουφιάνοι ?

Μόλις βγήκε από τα δελτία η είδηση, ότι η Κινέζικη εταιρία Φαρμάκων ζήτησε συγνώμη για τις ουσίες που ανεβρέθηκαν μετά από την έρευνα της WADA στους Αθλητές από την χορήγηση των Φαρμάκων της, μετά από λάθος μιας υπαλλήλου της.

Και βγαίνουν λοιπόν κάποιοι μετά από αυτό στα παράθυρα, και λένε ότι μήπως υπάρχουν άτομα μέσα από την Κινέζικη εταιρία που “κάρφωσαν” τους Αθλητές μας?

Και ρωτώ και εγώ, μήπως εμείς έχουμε και “ΝΤΟΠΕ” ρουφιάνους μαζί με τους Αθλητές, που “κάρφωσαν” την ομάδα της άρσης βαρών την κατάλληλη στιγμή ώστε να ανιχνευτούν οι ουσίες???

Γουέστερν στα Γιάννενα, στο νοσοκομείο ο Κούγιας


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΤΙΔΟΥ,ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΝΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Π.Α.Ε ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!!!!!
Η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Πανθρακικού ήταν μια ανάσα για τη γιαννιώτικη ομάδα καθώς για δύο διαδοχικά παιχνίδια αγνοούσε τη νίκη. Τα άσχημα αποτελέσματα με Αγιο Δημήτριο και Θρασύβουλο είχαν κατεβάσει βαθμολογικά τον ΠΑΣ, ο οποίος έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο στη Superleague.
Ο Σολάκης στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε τους 3 βαθμούς στον "Αγιαξ της Ηπείρου", όμως τα επεισόδια που έλαβαν χώρα επισκίασαν τη νίκη. Και εξηγούμαστε: Ηταν το 84ο λεπτό, όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Κιάσσος κλώτσησε στο στήθος τον Κατερίνη και "άναψε" ο καυγάς.
Με το που ο παίκτης του Πανθρακικού έπεσε στο έδαφος, ο Σουάνης έτρεξε και χτύπησε τον Κιάσσο. Αυτό άναψε ακόμη περισσότερο τα αίματα, με αποτέλεσμα οι πάγκοι των δύο ομάδων να μπουν στο αγωνιστικό χώρο. Οι συμπλοκές ήταν αναμενόμενες και για 5 λεπτά το παιχνίδι διακόπηκε.

Όταν η κατάσταση ηρέμησε κάπως, ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τους Κιάσσο και Σουάνη. Μέχρι τη λήξη του αγώνα οι οπαδοί του ΠΑΣ αποδοκίμαζαν τον Κατερίνη, θεωρώντας ότι την αποβολή του Κιάσσου.

Τα επεισόδια δεν σταμάτησαν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς μετά τη λήξη του παιχνιδιού, αντί για πανηγυρισμούς των γηπεδούχων, υπήρξαν συμπλοκές στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ένταση μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Γιώργου Κατερίνη. Ο παίκτης υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ, ο οποίος μετέπειτα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη εξάρθρωση ώμου (η διάγνωση έδειξε ότι θα πρέπει να φοράει νάρθηκα για 2 μηνες) την ώρα που τον τραβούσαν οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να χωρίσουν τους δύο άντρες.

Τέλος, στη συνέντευξη Τύπου, οι εκπρόσωποι των ομάδων μίλησαν τόσο για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, όσο και για το εξωαγωνιστικό. Ο Σολάκης εκ μέρους του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: "Τα επεισόδια τα δημιούργησε ο κ. Βασιλακάκης. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος όμως. Από το πάθος του μπήκε στο γήπεδο". Από πλευράς Πανθρακικού μίλησε ο Κώστας Χαραλάμπους: "Μπορούσαμε να κερδίσουμε όμως δεν μας άφησαν κάποιοι κύριοι. Διαβάσαμε ότι στα Γιάννενα μιλάει ο νόμος των "Ζωσιμάδων". Ο ΠΑΣ αξίζει να είναι στην Α’ εθνική και δεν χρειάζεται να κάνει τέτοια πράγματα. Εμείς δεν τα παρατάμε. Είμαστε δυνατοί και θα μιλάει από δω και πέρα και ο νόμος της Κομοτηνής".
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΟΧΗ ΕURO ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΨΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΓΙΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΤΖΙΓΓΕΡ,ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
"SMILE"

Να πως κερδίζονται τα πρωταθλήματα


Να πως κερδίζονται τα πρωταθλήματα... ή μάλλον πως χάνονται απο την ομάδα μου την ΑΕΚ.. Μετά την ένσταση και τις νίκες στα χαρτιά δείτε το πόσο διαφορετική αντιμετώπιση έχει η ομάδα του Ολυμπιακού από την διαιτησία σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Δείτε πως οι ίδιες φάσεις έχουν εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση ... τα συμπεράσματα δικά σας..

[via]

ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ)



Φτάνει πια η κατρακύλα οι οπαδοί του ΠΑΟ απαιτούν την αλλαγή της ανίκανης διοίκησης, ότι και να κάνει η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα αποχωρήσει, μαζί της και οι στρατιές των πληρωμένων δημοσιογράφων που στήριζαν τόσα χρόνια τον εξευτελισμό του ιστορικού συλλόγου από τους ανίκανους ιδιοκτήτες του.

"Αντε παράτα μας ρε"


Βρισκόμαστε στο 92ο λεπτό του συναρπαστικού αγώνα Ολυμπιακού - Λάρισας.
Ο Πάρας γίνεται αποδέκτης της μπάλας στα όρια της μεγάλης περιοχής, δύο αντίπαλοι τον τραβάνε διαδοχικά από την φανέλα, ο διαιτητής αφήνει την φάση να εξελιχθεί (sic) και στην συνέχεια σφυρίζει επιθετικό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού.
Αμέσως μετά η κάμερα της κρατικής ΝΕΤ ζουμάρει επάνω του και πιάνει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον στιγμιότυπο που δεν άκουσα και δεν είδα να το σχολιάζει κανείς.
Απαντώντας προφανώς σε κάποιον παίκτη της Λάρισας που διαμαρτυρήθηκε γιά την φάση, ο διαιτητής Σταυρίδης με τσαμπουκαλεμένο ύφος φάνηκε πολύ καθαρά να του λέει: Αντε παράτα μας ρε
Η κατάχρηση εξουσίας των διαιτητών είναι παλιό ελληνικό φρούτο.
Παλιότερα η τηλεόραση είχε συλλάβει τον διαιτητή Παπίλια να απευθύνεται στον πεσμένο Μπασινά σε ένα παιχνίδι Ακράτητου - Παναθηναϊκού λέγοντάς του "σήκω επάνω ρε κωλόπαιδο".
Τότε δεν συγκινήθηκε κανείς, αμφιβάλλω αν θα συγκινηθεί κανείς και τώρα.
Ο διαιτητής έχει άλλους τρόπους να τιμωρεί ποδοσφαιριστές όταν προβαίνουν σε ενέργειες που κατά την γνώμη του παραβιάζουν τους κανονισμούς.
Γι αυτό υπάρχουν οι κάρτες.
Αλλοιώς να το κάνουμε αρένα και οι διαιτητές να πλακώνουν στα χαστούκια όποιον διαμαρτύρεται ή να φτύνουν όποιον κάνει σκληρά φάουλ.
Νομίζω πως κάποτε θα πρέπει τα όργανα της διαιτησίας μέσα στις...χιλιάδες οδηγίες και κατευθύνσεις που δίνουν στους Ελληνες διαιτητές να τους επιστήσουν την προσοχή και σ αυτό.
Δεν χρειάζεται να το παίζουν κοκόρια, αρκετά δεινά έχουν προσθέσει στην καμπούρα του άμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τουλάχιστον να μην πουλάνε τσαμπουκά...

Να Την Ακούτε Την Γριά Ξέρει Παραπάνω

  • Βεντέτα ξεκίνησε στην Κρήτη. Ο μεγάλος αδελφός δέχθηκε 4 μαχαιριές απο το ίδιο του το αίμα!
  • Παίκτες σαν τον Μήτρογλου και τον Νίνη γιατί τους κρατάς στον πάγκο?
  • Ο μΠΑΟΚ έχασε όπως περίμεναν όλοι....
  • Εγώ τους δικαιολογώ τους μΠαοκτζήδες. Αφού όλοι οι δικοί τους, τους φτύνουν, για ποιό λόγο να ιδρώσουν? 21 Απριλίου ξεκινούν διακοπές!
  • Να το ξέρετε...Ο Ηρακλής θα το δώσει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ! Ακούστε με. Κάτι παραπάνω ξέρει η γριά.
  • Ποιά ήταν η πιο μεγάλη ήττα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα? 6-2 απο τον ΟΣΦΠ. Η δεύτερη μεγαλύτερη? 4-0 απο την ΑΕΚ. Πόσους πόντους έδωσε σε αυτές τις 2 ομάδες συνολικά? Απο 6 στην καθε μία, 12 στο σύνολο...Θυμίζει μια γυναίκα που για να εκδικηθεί τον άντρα της , πάει και πηδιέται με τους κυριότερους εχθρούς του!!
  • Ωραίο ξενέρωμα έκαναν στα χανούμια, οι γαύροι!! Τέτοια πλάκα ούτε σχεδιασμένη να την είχαν!
  • Είδες σπρίντ ο μπαρμπα Νικοπολίδης για να πανυγηρίσει το γκόλ? Η ανάσα του κόπηκε!
  • Από το πλάνο των πανυγηρισμών όμως έλλειπε ένα πρόσωπο. Ο σερ Τάκης. Η μπουγελόφατσα αυτή δείνει και μια εύθυμη νότα στα γλέντια!
  • Αυτόν τον Μάχο της ΑΕΚ ποιός τον μάτιασε? Καλύτερα να παρατήσει την...ποδοσφαιρική και να γίνει judoka. Πιό λίγες κλωτσιές στην μάπα θα τρώει!
  • Εγώ ξέρω ποιός ρίχνει τις κατάρες. Ο..Μορέτο!
  • Πως θα κάνεις τους παναθηναικούς να παίξουν μπάλα? Βάζεις τους νταβάδες της Ηλιούπολης να πούνε δυο λογάκια στα παλικαράκια της πράσινης ΠΑΕ...Φωτιές θα βγάζουν στον άλλο αγώνα!
  • Μιας και το blog δεν είναι πλέον μόνο ποδοσφαιρικό, για τελευταίο σχόλιο να πω για την Αρση Βαρών:
  • Το ότι πιάσανε 11 αθλητές αθλητές μας ντοπαρισμένους, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή για κάποιο λόγο σταμάτησαν οι κλίκες να ενημερώνουν την Ελληνική Ομοσπονδία για τις ημερομηνίες του έλεγχου ντόπινγκ, με αποτέλεσμα να πιαστούν οι δικοί μας στα πράσα ή τα πράγματα έχουν όπως τα λένε οι αρσιβαρίστες. Ότι δηλαδή τα σκευάσματα που παίρνουν είναι αλλαγμένα εν αγνοία τους. Δεν έχω άποψη για το θέμα και δεν πέρνω θέση. Κρίμα όμως γιατί καταστράφηκε μια ολόκληρη γενιά αθλητών...

Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Κρίμα

Τελικά, δεν έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει.

Η ΑΕΚ ήταν μέχρι το 89' πρωταθλήτρια αλλά ο ΟΣΦΠ άντεξε.

Ο ΠΑΟ έχει βαρέσει διάλυση, και ο Νικοπολίδης - μου λένε - έπρεπε να είχε φύγει.

Ο Κόκκαλης προστατεύει την επένδυσή του.

Τουλάχιστον έχει ενδιαφέρον και θα έχει μέχρι την επόμενη αγωνιστική.

Τότε θα ξεκαθαρίσουν όλα.
Blogged with the Flock Browser

Η ΝΤΡΟΠΗ... σε όλο της το μεγαλείο!!!


ΟΤΙ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ...ΚΑΝΤΕ ΤΟ, ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ SPOTBET ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/4


ΝΕΟ ΤΑΜΕΙΟ Η SPOTBET ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ .

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ SPOTBET ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/4

ΑΡΧΙΚΗ

651, ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΝΤΖΕΝΛΑΝΤ 1 (1,45)

714, ΧΕΛΣΙΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΛΜΣΤΑΑΝΤ 1 (1.65)

713, ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ Μ. UNDER (1,40)

UNDER/OVER

613.ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ-ΜΠΡΕΝΤΑ UNDER (1.72)

616.ΚΑΤΑΝΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ UΝDER (1.55)

663.ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΣΠΑΝΥΟΛ UNDER (1.60)

664.ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ UNDER (1.55)

713.ΜΑΡΙΤΙΜΟ-Ν.ΜΑΔΕΙΡΑ UNDER (1.40)

716.ΝΑΝΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ UNDER (1.45)

755.ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ UNDER (1.65)

551.ΑΑΧΕΝ-ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ OVER (1.60)

553.ΙΕΝΑ-ΠΑΝΤΕΡΝΜΠΟΡΝ OVER (1.72)

611.ΑΓΙΑΞ-ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ OVER (1.37)

614.ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ OVER (1.55)

634.ΛΙΝΤΣΕΡ-Ρ.ΒΙΕΝΝΗΣ OVER (1.65)

646.ΕΒΕΡΤΟΝ-ΝΤΕΡΜΠΙ OVER (1.60)

651.ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ OVER (1.50)

654.ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΟΧΟΥΜ OVER (1.45)

746.ΒΕΣΤΕΡΛΟ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ OVER (1.80)

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

565.ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1 (2.20)

716.ΝΑΝΣΙ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1 (1.80)

725.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ Τ. 2 (3.00)

755.ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2 (1.90)

χΧχ

613.ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ-ΜΠΡΕΝΤΑ Χ (3.35)

616.ΚΑΤΑΝΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ Χ (3.10)

725.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ (3.00)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗ SPOTBET .

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ MANTI , GLADIATOR , GATZO ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ .