Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Παλαιά φώτο

Την ιστορία τη θυμόμουν, να και η φώτο!
Κανείς δεν ξέρει πόσα του έριξε ο Κοσκωτάς, κάτι θυμάμαι για 400εκ. - μήπως ήταν και δικά του;

ΚΑΙ ΤΑΠΟΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ?

Έχουμε ξαναγράψει πως ο Δημήτρης Δρόσος βάλθηκε το φετινό καλοκαίρι να τρελάνει κόσμο και κοσμάκη. Όσο τετρημένο κι αν ακούγεται δεν είναι τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από την αλήθεια.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει να μην έχει σταματημό, φέρνοντας τον έναν μετά τον άλλο τους σπουδαίους παίκτες στο "δικέφαλο". Το μπάτζετ έχει ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ ενώ αν συνυπολογίσει κανείς τα χρήματα που έχει δώσει σε παίκτες που είχαν οφειλόμενα αλλά και αυτά που έχει βάλει για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το συνολικό ποσό αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ!!!
Τελευταίο απόκτημα του "δικέφαλου", σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι ο Χρήστος Ταπούτος. Ο Έλληνας φόργουορντ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει σε κάποιον εκ των Μαρούσι, Άρη και Πανιώνιο, όμως όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι έχει πολύ καλή σχέση με τον Δημήτρη Δρόσο μετά την κοινή τους παρουσία πέρσι στην ΑΕΚ αλλά και η γνώμη της οικογένειάς του που ήθελε την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

ΡΕ ΔΡΟΣΟ, ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΝΙΑΡΟΥΜΕ.....

Η φετινή ομάδα αποτελείται ήδη απ τους Τσιάρα, Χαρίση, Σίμστακ, Gregory, Γιαννακίδη, Δεμερτζή, Γαλαζούλα, Καλαμπόκα, Βασιλειάδη, Μαρμαρινό, Κυρίτση, Καυκή, Wesson, Tomasevic και Diarra


Θυμίζουμε πως συνεχίζεται και η διάθεση των διαρκείας...

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Μία εύλογη απορία......

Η πρώτη αγωνιστική στο μπάσκετ φέρνει αντιμέτωπους τον ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο σε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα.Η πρώτη όμως αγωνιστική συμπίπτει με την διεξαγωγή του φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσ/νίκης,ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί και γίνεται κάθε χρόνο πλέον στο μπασκετικό γήπεδο του ΠΑΟΚ.Η αρμόδια αρχή πρότεινε ως λύση την διεξαγωγή του αγώνα στο Ιβανώφειο που έχει χωριτηκότητα μόλις 2000 θέσεων.Πράγμα που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ και θα στερηθεί των εσόδων του καθώς αναμένεται μεγάλη στήριξη από πλευράς φιλάθλων στη προσπάθεια που κάνει ο νέος ΠΑΟΚ,και δεν θα έχει στο πλευρό του την ανάλογη συμπαράσταση στο πρώτο ματς της σεζόν.

Γιατί δεν αναβάλει η αρμόδια αρχή το παιχνίδι καθώς οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Πανιωνίου είναι μια εβδομάδα μετά περίπου,και υποχρεώνει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί σε ένα γήπεδο που δεν καλύπτει τις ανάγκες της.....

Σε αντίστοιχη περίπτωση για τη συναυλία της Madonna στο ΟΑΚΑ το ματς Παναθηναϊκός-Εργοτέλης αναβλήθηκε χωρίς καν να είναι ο Παναθηναϊκός ιδιοκτήτης του γηπέδου.

Δεν τα βάζω με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός,μαγκιά της άλλωστε,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται το ίδιο και με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.Με την αρμόδια μπασκετική αρχή τα έχω....

Η αμοιβή για την ενοικίαση του γηπέδου και η ημερομηνιά εχουν οριστεί πολύ πριν την κλήρωση της Α1........

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό,παρακαλώ ας σχολιάσει.......

Ευχαριστώ.....

HΛΥΣΙΑΚΟΣ:ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ...

Πέμπτη, 18 Σεπτέμβριος 2008

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ:ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ...
Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.

ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΛΙΣΙΩΤΕΣ-ΖΩΓΡΑΦΙΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 17:ΟΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ -ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK http://www.novasports.gr/soccer/BNational/default.asp?chkcookie ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

Αν σκοπός μιας ομάδος που λέγεται Ολυμπιακός είναι μόνο το αποτέλεσμα,τότε μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι παίχτες και οπαδοί για την νίκη της ομάδος τους επί της ασήμαντης βάση βιογραφικού Νόρτζελαντ η οποία να τονίσουμε ότι κατάφερε να αγωνιστεί στο κύπελλο UEFA λόγω της καλής της συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια του περυσινού πρωταθλήματος Δανίας,ασχέτως εάν βρισκόταν στις χαμηλές θέσης της βαθμολογίας.
Οι κόκκινοι φαίνεται στην άκρη του μυαλού τους είχαν νωπές τις μνήμες από την κατρακύλα με την Ανόρθωση και καμία όρεξη δεν είχαν να ξαναζήσουν τον ίδιο εφιάλτη.Γι'αυτό ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων ετοίμασε μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές η οποία δεν θύμιζε τον επιθετικό προσανατολισμό που είχε παρατάξει στους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και στον επαναληπτικό αγώνα με την Ανόρθωση στο γήπεδο Καραισκάκι.Με τον αποκλεισμό του Κοβάσεβιτς και τον Ντιόγο στον πάγκο,η μόνη επιθετική παρουσία ήταν αυτή του Μήτρογλου,δείχνοντας έτσι πως ο έλεγχος του κέντρου ήταν ο σκοπός,ελπίζοντας πως Μπελούτσι και Γκαλέτι δεν θα έχουν πρόβλημα να βοηθήσουν στο σκοράρισμα.
Οι Ερυθρόλευκοι ήταν το φαβορί της αναμέτρησης και ξεκίνησαν σε αυτόν τον ρόλο. Κατοχή της μπάλας, έλεγχος της μεσαίας γραμμής και πίεση για ένα γκολ. Όλα αυτά μέχρι το 18ο λεπτό, με μοναδική ευκαιρία ένα σουτ του Πατσατζόγλου από μακρινή απόσταση, το οποίο πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χάνσεν. Κάπου εκεί ο τροχός γύρισε… Οι Δανοί πήραν πρωταγωνιστικό ρόλο και με συνεχόμενες επιθέσεις απειλούσαν τον Ολυμπιακό. Κάτι η τύχη, κάτι η απειρία εμπόδισαν τους γηπεδούχους να προηγηθούν. Στο 19’ ο Ρίχτερ βρήκε χώρο έφτασε μέχρι την περιοχή του Ολυμπιακού αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Νικοπολίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δοκίμασε ξανά, αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε άουτ. Η Νόρτζελαντ πέρναγε με ευκολία την μεσαία γραμμή και τα συνεχή σουτ έγιναν ρουτίνα.
Στο β' ημίχρονο οι παίκτες του Ολυμπιακού φάνηκαν να καταλαβαίνουν πως η εικόνα τους μόνο θετική δεν ήταν και μπήκαν για να τελειώσουν το παιχνίδι. Στο 48’ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Λεονάρντο που έκλεψε την μπάλα πάνω στην τελική γραμμή, έβγαλε συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Μήτρογλου αλλά ο Έλληνας επιθετικός από το ύψος της μικρής περιοχής όντας αμαρκάριστος κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ. Η Νόρτζελαντ, όπως και στο πρώτο μέρος, αφού ξεπέρασε την πίεση των πρώτων λεπτών ισορρόπησε την κατοχή και θα μπορούσε να κάνει την «ζημιά», όταν ο Νικοπολίδης έκανε ένα τραγικό λάθος, έδωσε την μπάλα στον Μπερνιέ, όμως αυτός πλάσαρε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στέλνοντάς την μακριά από την εστία του Έλληνα γκολκίπερ.
Το 73ο λεπτό ήταν αυτό που δημιούργησε την διαφορά για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν, έπειτα από λάθος διώξιμο των αμυντικών της Νόρτζελαντ, η μπάλα έφτασε στον Μήτρογλου που στόπαρε με το στήθος και έστειλε την μπάλα με δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία του Χάνσεν. Στο 90’ έπειτα από συνεχόμενα λάθη της άμυνας των Δανών, η μπάλα έφτασε στον Λέτο που πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 2-0, κάνοντας ευκολότερο το έργο της ρεβάνς. Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να κέρδισαν, όμως για άλλη μια φορά, είναι ικανοποιημένοι μόνο και ΜΟΝΟ με αυτό.
Νόρτζελαντ (Μόρτεν Βίγκχορστ): Χάνσεν, Κίλντεντοφτ, Κιμπέμπε, Λούντμπεργκ, Σ. Ρίχτερ, Νακατζίμα - Φαράν, Νταλ, Κάρλσεν, Μπερνιέ, Τ. Ρίχτερ, Μπέρνμπουργκ.
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ντομί, Α. Παπαδόπουλος, Αντζας, Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι, Λεονάρντο, Μπελούτσι, Μήτρογλου.

“Συγνώμη” του Κώστα Νεμπεγλέρα

“Συγνώμη” του Κώστα Νεμπεγλέρα

Το θέμα του Κώστα Νεμπεγλέρα που απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό την ομάδα του Άρη φαίνεται ότι βαίνει οριστικά προς την εκτόνωση του. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας προέβη σήμερα στην δήλωση “συγνώμης” που ζητούσε εδώ και αρκετό καιρό η ΠΑΕ Άρης, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να υπολογίζεται πλέον κανονικά από τον Κίκε Ερνάντεθ. Αναλυτικά η δήλωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: ‘Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε από τις αρχές Αυγούστου ανάμεσα σε μένα και την ομάδα μου, θέλω να δηλώσω ότι στα τέσσερα χρόνια που είμαι στην ομάδα του Αρη, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, προσπαθώ για το καλύτερο της ομάδας. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα σε διοίκηση, προπονητή, συμπαίκτες και στους οπαδούς του Αρη. Αν από παραπληροφόρηση ή παρερμηνεία δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση σε οποιονδήποτε, ζητώ συγγνώμη’.



Δικαίωση Άρη στο θέμα Αμορόζο

Δικαίωση της ΠΑΕ Άρης στο θέμα Αμορόζο. Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών έλυσε το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών με υπαιτιότητα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή από τις 21 Ιουλίου 2008. Η νομική υπηρεσία της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, της οποίας προίσταται ο Κώστα Παπαδόπουλος, κατάφερε να κερδίσει την υπόθεση, με τους ανθρώπους της μακεδονικής ομάδας να περιμένουν πια την αντίδραση της πλευράς του παίκτη, που έχει δικαίωμα έφεσης, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Άρης έχει πια το πάνω χέρι στην όλη υπόθεση. “Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμ. 965/2008 απόφασή της δέχεται εν μέρει την προσφυγή της ΠΑΕ Αρης Θεσσαλονίκης κατά του ποδοσφαιριστή Μ. Αμορόζο και αναγνωρίζει λύση του συμβολαίου με υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή από 21/7/2008″ αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της επιτροπής.

Παπαδόπουλος: «Σημαντική απόφαση»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε την απόφαση στο Αθλητικό Metropolis: «Είναι σημαντική απόφαση, γιατί έλυσε ένα σημαντικό θέμα. Υπήρχε αμφιβολία για το αν η επιτροπή ήταν αρμόδια. Ο παίκτης είχε πάει στη ΦΙΦΑ επικαλούμενος ψευδώς στοιχεία εναντίον μας. Έχει αποδειχθεί και με δικαστική απόφαση, ότι αρμόδια είναι η επιτροπή της ΕΠΟ. Η απόφαση αναφέρει εν μέρει δικαίωση, γιατί είχαμε ζητήσει και 1.000.000 ευρώ αποζημίωση για τη συμπεριφορά του εναντίον της ομάδας. Ο παίκτης έχει δικαίωμα έφεσης ασφαλώς. Αλλά ο Άρης έχει ένα ισχυρό ατού πλέον, που είναι η απόφαση της επιτροπής της ΕΠΟ. Κάποιες φωτογραφίες του παίκτη που κάνει ιστιοσανίδα στο Ντουμπάι, που διέρρευσαν από το ίδιο το σάιτ του ποδοσφαιριστή, είναι κωμικοτραγικές. Πως γίνεται να μας λέει ότι είναι τραυματίας και την ίδια στιγμή να κάνει ιστιοσανίδα;».

Στην προπόνηση ο Σκόρδας

Στην πρωινή προπόνηση του Αρη βρέθηκε σήμερα ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, σε μια προσπάθεια… αφύπνισης των «κιτρινόμαυρων», ύστερα από την «βαριά» ήττα στην Κρήτη από τον Εργοτέλη, μίλησε περίπου για μισή ώρα σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους. Ζήτησε μέγιστη προσπάθεια απ’ όλους, με αρχή τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ώστε σταδιακά να βρει η ομάδα το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο.

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

...Απορίες ενός αφελούς φιλάθλου, που πιστεύει ότι παρακολουθεί ένα νορμάλ ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα:

- Ο Ολυμπιακός, αφού δεν έχασε ούτε παίζοντας χάλια σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, πότε ακριβώς θα χάσει;;

- Η ΑΕΚ, αφού δεν έχασε ούτε παίζοντας χάλια στην πιο δύσκολη και καυτή έδρα του πρωταθλήματος, πότε ακριβώς θα χάσει;;

- Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, εκτός των μεταξύ τους ντέρμπι, προτίθενται να χάσουν φέτος κανένα άλλο παιχνίδι ;;

- Υπάρχει γραφείο στοιχημάτων που να δίνει απόδοση έστω 1,01 ότι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν θα τερματίσουν στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος;;

- Αν ένας διαιτητής σφυρίζει τόσο συχνά ώστε να είναι αδύνατο να παιχτεί μπάλα για πάνω από ένα λεπτό συνεχόμενο, με αποτέλεσμα να μη φτάνει η μπάλα στις μικρές περιοχές, να μη δημιουργούνται ευκαιρίες και να μην έχει αμφισβητούμενες φάσεις, θεωρείται πετυχημένος;;

- Γιατί ο μοναδικός έλληνας διαιτητής που κρίνεται από τις διεθνείς αρχές άξιος να διαιτητεύει κρίσιμα διεθνή ματς δεν κρίνεται από τις ελληνικές αρχές άξιος να διαιτητεύει ματς του δικού μας υπερπρωταθλήματος, αλλά και όταν παρ' ελπίδα παίξει, κάνει λάθη;;

- Ο Κασναφέρης, τι ακριβώς κάνει στον πάγκο της Ξάνθης;;

- Ο Μποροβήλος, τι ακριβώς κάνει στον πάγκο της Τρίπολης;;

- Γιατί χαίρεται και χαμογελάει ο κόσμος, πατέρα;;

Μία Παράδοξη Διαπίστωση

Τελικά στη φετινή ΑΕΚ συμβαίνει το εξής παράδοξο. Όλοι εκφράζουν θετικά σχόλια, αλλά από μπάλα τίποτε μέχρι στιγμής.
Είναι αλήθεια πάντως ότι αγωνιστικά, δεν έχει καμία σχέση με την περσινή.
-Τερματοφύλακας, ουδέν σχόλιο
-Κ. Αμυντικό δίδυμο, ομοίως
-Αρ. μπακ, ο Χουανφράν μπορεί να μην βγάζει μάτια αλλά το χάλι του Αρουαμπαρένα δεν το έχει.
-Δεξ. Μπακ, η επιστροφή του Γεωργέα τα λέει όλα.
-Αμ. Χαφ, έχουν καμία σχέση οι Ζήκος, Καφές, Τόζερ, Ενσαλίβα, με τους φετινούς;
-Επιθεση, αλίμονο αν οι Τζεμπούρ και Σκόκο δεν υπερκαλύψουν το κενό των Λύμπε και Ρίμπο, Σέζαρ, Μανού κλπ...
Πάγκος, πέρυσι κάθονταν ποδοσφαιριστές με ημερομηνία λήξης. Φέτος κάθονται ποδοσφαιριστές με αέρα ανανέωσης.
Προπονητής, πέρυσι δεν ήξερες τι σου ξημέρωνε, ο Δώνης τουλάχιστον αφουγκράζεται τα μηνύματα του κόσμου, πατάει στη γη.

Κι όμως, αυτή η ομάδα, η ομάδα του Δώνη, σε 4 επίσημα παιχνίδια, έχει δημιουργήσει ευκαιρίες που καλύπτουν μόλις και μετά βίας τα δάκτυλα του ενός χεριού.
Αντίθετα, η ομάδα του Φερέρ πέρυσι τέτοια εποχή, πέταγε από νίκη σε νίκη και αν μη τι άλλο σκόραρε ευκολότερα.

Η εν λόγω παραδοξότητα, μόνο μία εξήγηση έχει. Ότι ο Δώνης ακόμη ψάχνεται. Έχει μπλέξει τα συστήματα και μας έχει κάνει όλους προπονητές. 4-3-3, 4-4-2 με ρόμβο ή ευθεία και πάει λέγοντας. Έχει μπερδέψει ακόμη και τους ειδήμονες, τους δημοσιογράφους εννοώ.
Πολλοί θα συμφωνήσουν με το Δώνη, ότι φταίει η προσθήκη 4 ενδεκαδάτων την τελευταία στιγμή. Για μένα πάντως δεν είναι η βασικότερη αιτία. Άλλωστε, ο Κυργιάκος όχι μόνο έδεσε αμέσως, αλλά είναι ο ηγέτης της ομάδας από το πρώτο παιχνίδι. Ο δε Μπασινάς, έτσι κι αλλιώς δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αλλά και να ανέβει κάποια στιγμή, εγώ δεν περιμένω σπουδαία πράγματα. Και συμβουλεύω τους αεκτζήδες να μην τον περιμένουν, γιατί θα περιμένουν όσο και το Ζήκο…
Όσο για τους Τζεμπούρ και Πελετιέρι, σίγουρα μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες, αλλά τα παραπάνω συμπεράσματα έχουν εξαχθεί πριν τη δική τους προσθήκη στην ομάδα.

Με τα παραπάνω, δε δαιμονοποιώ, ούτε απαισιόδοξος είμαι. Απλά, μία διαπίστωση κάνω, η οποία εύχομαι να την καταπιούν σύντομα ο «τρομοκράτης» με το «χταπόδι» και τα άλλα τα ξωτικά…

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

...KAI ΟΜΩΣ Ο ΠΑΟ ΦΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ!!!

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ......
ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΝΤΟΥΝΙΟΥ....Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.....
Ο ΠΑΟ ΦΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ:
  1. Διαθέτει Προπονητή αλεπού!
  2. Διαθέτει μια πολύ καλή Διοίκηση(που ξόδεψε ένα τόνο Ευρώ)
  3. Διαθέτει φίλαθλους με περίσια υπομονή.
  4. ...Και διαθέτει παιχταράδες -πιστεύω- έτοιμους να κάνουν την υπέρβαση και να μας χαρίσουν Ευρωπαικές χαρές.
  5. Και βέβαια ο ΠΑΟ ως τώρα δεν έδειξε σαν ομάδα τις πραγματικές του δυνατότητες.Ελπίζω αύριο να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες ενός τόσου δύσκολου παιχνιδιού και να μη με διαψεύσει.....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!!Π Α Ν Α Θ Α!!

Ένα θησαυροφυλάκιο δίχως κλειδαριά

Είχα διαβάσει στην εφημερίδα «Εξέδρα» πριν από περίπου ένα δεκαπενθήμερο, ένα άρθρο του Αλέξη Σπυρόπουλου που παρομοίαζε την φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού ως ένα θησαυροφυλάκιο το οποίο δεν έχει κλειδαριά. Ο αρθρογράφος εννοούσε σαφώς πως η ομάδα απόκτησε φέτος πολύ καλούς παίκτες, έκανε σημαντικές επενδύσεις στο κέντρο (Σϊλβα, Ίβανσιτς, Μάτος) και την επίθεση (Ρουκάβινα, Σόουζα) αλλά δεν φρόντισε να διαφυλάξει τα μετόπισθεν της.

Και αυτό έγινε φανερό στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όπου ο Παναθηναϊκός πλήρωσε λάθη της άμυνας του. Θυμίζω πως η φάση του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ προήλθε ύστερα από διπλό λάθος του Γκαλίνοβιτς και του Βύντρα (ασχέτως αν δεν υπήρχε πέναλτι, αν δεν είχε κάνει το λάθος ο Βύντρα δεν θα υπήρχε καν φάση) ενώ στο τελευταίο ματς με τον Πανθρακικό η συμπαθέστατη ομάδα της Κομοτηνής δημιούργησε τρεις με τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν δέχτηκε κάποιο τέρμα σε εκείνο το ματς, οφείλεται καθαρά στην δυστοκία των παικτών του Πανθρακικού.

Αύριο ωστόσο, οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού θα βρεθούν αντιμέτωποι με μερικούς από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου, όπως ο Αντριάνο και ο Ιμπραϊμοβιτς. Πρόκειται για παίκτες που δεν πρόκειται να χαριστούν σε λάθη τύπου Σιμάο ή τύπου Γκαλίνοβιτς, που σε μια έξοδο του στον αγώνα με τον Πανθρακικό κόντεψε να βάλει μόνος του την μπάλα μέσα στο τέρμα. Αν η εμφάνιση της πράσινης άμυνας είναι παρόμοια με αυτήν του Σαββατιάτικου ματς, τότε ο ΠΑΟ δεν έχει καμία ελπίδα απέναντι στους νερατζούρι.

Συνεχίζω να πιστεύω πως είναι μεγάλο λάθος της διοίκησης το γεγονός ότι δεν φρόντισε να πάρει ένα στόπερ υψηλού επιπέδου και αυτό το λάθος τονίζεται ακόμα περισσότερο στην σκέψη πως ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός επιθυμούσε να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας, όμως λόγοι «ηθικής» τον έστειλαν σε βασικό αντίπαλο στην διεκδίκηση του τίτλου.

Πέρα από τον Σπυρόπουλο και τον Γιάννη Γκούμα, δεν βλέπω ποιος άλλος αμυντικός έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του ΠΑΟ, ειδικά απέναντι σε επιθετικές γραμμές όπως αυτές τις Inter και της Werder. Εύχομαι πάντως να με διαψεύσουν, αρχής γενομένης από αύριο , αλλά τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής τους δεν μπορούν να επιτρέψουν σε κανένα φίλαθλο της ομάδας να κοιμάται ήσυχος τα βράδια.

Τρελός ο κόσμος του ΠΑΟΚ.....

Απίστευτη ατμόσφαιρα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ χθες στην Τούμπα.Το πάρτι είχε στηθεί από νωρίς με επίκεντρο την οδό Λαμπράκη της Τούμπας όπου έκλεισε από νωρίς με χιλιάδες κόσμου να ανυπομονούν να αρχίσει το ντέρμπι.Το μόνο που μας στεναχώρησε ήταν η ισοπαλία που άφησε μια γλυκόπικρη γεύση,αλλά συνεχίζουμε ακάθεκτοι....

Οι οπαδοί ήταν άλλη μια φορά τρελαμένοι και ζήσαμε στιγμές που μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ μπορεί να σου προσφέρει.Είδαμε απερίγραπτες σκηνές έξω από την θύρα 4 καθώς μπήκανε με ντου πάνω από 2000 άτομα για 10 περίπου λεπτά....

Αλλά το πιο απίστευτο ήταν με την γιαγιά το μεσημέρι στην οδό Λαμπράκη,στις καφετέριες, που με το που βγήκε στο μπαλκόνι έγινε πανδαιμόνιο.....
Χιλιάδες κόσμου,φώναζαν ρυθμικά,"Γεια σου γιαγιά,γιαγιά,γαμώ τον Πειραιά".....
Στη συνέχεια ανέλαβε η γιαγιά ρόλο οργανωτή και από το μπαλκόνι η 1,50 στο ύψος ηλικιωμένη έκανε κερκίδα σε χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ.......
Το βιντεάκι που ακολουθεί δυστυχώς καλύπτει ελάχιστα από αυτά που έγιναν και ακούστηκαν καθώς όπως καταλαβαίνετε η λήψη ήταν αδύνατη λόγω γέλιου και πλήθους...





ADIOS

Ας περιμένουμε

Για τον Ολυμπιακό, καλύτερα να περιμένουμε και το εκτός έδρας ματς του ΟΥΕΦΑ, για να γράψουμε δυό αράδες.

Μόνο μία σημείωση/ερώτηση:
Έχεις μόνο 3 επιθετικούς μέχρι το Δεκέμβριο: Κοβάσεβιτς (35) - Διόγο (21) - Μήτρογλου (δεν μας ενδιαφέρει)
Πώς πρέπει να παίξεις, με 1 ή με 2 επιθετικούς;

ΑΕΚ:ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ 1 ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

Σε ένα παιχνιδι μέτριο και κακό ποιοτικά η ΑΕΚ κατάφερε να ξεπεράσει χωρίς ήττα το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπυ και στόχος της ειναι να κοιτάξει να παρει τα 2 ματς στην ΑΘΗΝΑ μέχρι το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό.
Η αλήθεια ειναι οτι η ομάδα δεν επαιξε οπως περιμέναμε αλλα δεν ξέρω αν ο ΟΣΦΠ ΚΑΙ ο ΠΑΟ περάσουν απο τη Τούμπα χωρις ήττα.
ΓΙΑ τον ΔΩΝΗ δεν εχω να πω τιποτα αλλα ο τρόπος που σκέφτηκε να χτυπήσει το ματς[2 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ 45] για πολλούς ηταν βιαστικός αλλα για μένα ηταν ρίσκο που αν ο ΣΚΟΚΟ στο 75΄ ήταν πιο σοβαρός θα μιλάγαμε για τον ΘΕΟ ΔΩΝΗ ΠΟΥ στο καμίνι της τουμπας ρίσκαρε και πέτυχε.
Ο ΤΣΙΜΠΟΥΡ θα πρέπει να κοιτάξει να φτιαξει τη ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ.
Ο ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΗΝ 1 ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΑΦ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΩΣΕ ΑΦΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ ΡΙΚΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ .
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ
Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Με απουσίες η Ίντερ στην Αθήνα


Με αρκετές σημαντικές απουσίες πάει η Ίντερ στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα απουσιάσουν είναι οι Ντέγιαν Στάνκοβιτς, Λουίς Χιμένες, Κριστιάν Κίβου που είναι τραυματίες καθώς επίσης και οι Ολιβιέ Ντακούρ, Βάλτερ Σάμουελ, Ερνάν Κρέσπο και Νέλσον Ρίβας, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA.

Αναλυτικά η αποστολή της Ίντερ:
Τερματοφύλακες: Φραντσέσκο Τόλντο, Ζούλιο Σέζαρ, Πάολο Ορλαντόνι.
Αμυντικοί: Ιβάν Ραμίρο Κόρντομπα, Χαβιέρ Ζανέτι, Μάξουελ, Ντάγκλας Μαϊκόν, Μάρκο Ματεράτσι, Ντάβιντε Σαντόν.
Μέσοι: Λουίς Φίγκο, Πατρίκ Βιεϊρά, Εστέμπαν Καμπιάσο, Σούλεϊ Μουντάρι, Αμαντίνο Μανσίνι, Φραντσέσκο Μπολτσόνι, Ρικάρντο Κουαρέσμα.
Επιθετικοί: Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Χούλιο Κρουζ, Αντριάνο, Μάριο Μπαλοτέλι.

Σεφτές για τη Βέρντερ

Η Βέρντερ Βρέμης επιτέλους έκανε εχθές την πρώτη της νίκη. Η αντίπαλος του Παναθηναικού στους ομίλους του Champions League κατάφερε να κερδίσει την ουραγό του Γερμανικού πρωταθλήματος Κότμπους με 3-0 αν και μέχρι το 75' οι φίλοι της ομάδας φοβόντουσαν το ενδεχόμενο μιας ακόμη αποτυχίας. Τόσα λεπτά χρειάστηκαν για να ανοίξει το σκορ ο Ντιέγκο και με τους Φρινγκς και Σανόγκο (μπήκε αλλαγή στο 73' στη θέση του Ρόζενμπεργκ) να κάνουν το τελικό 3-0 στο 80' και 83' αντίστοιχα. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ μπορεί να μην παρουσιάζει το γνωστό καλό της πρόσωπο των προηγούμενων ετών, όμως βλέπουμε πως το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες τις Bundesliga και όλοι είναι σίγουροι πως η κατάσταση των ομάδων θα διορθώνεται μέρα με τη μέρα και πως το Γερμανικό πρωτάθλημα θα αποκτήσει και πάλι την γνωστή ποιότητα. Το ίδιο ευχόμαστε να γίνει και για τις Ελληνικές ομάδες, διότι αν η Βέρντερ βρει τα πατήματά της και συναντήσει τον χθεσινό Παναθηναικό και ειδικά την αμυντική του λειτουργία όπου εκτέθηκε πολλές φορές από τους νεοφώτιστους και ορεξάτους Κομοτηναίους, τότε οι Γερμανοί θα έχουν κάνει συμβόλαιο με τη 2η θέση του ομίλου του Champions League που δίνει πρόκρηση στους 16.