Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Το χαμόγελο επιστρέφει - Θα μείνει όμως;

Μετά από έτη πολλά και ταλαιπωρίες και άλλα "ων ουκ έστι αριθμός", το χαμόγελο επιστρέφει στο Παναθηναϊκό πρόσωπο μου.

Βέβαια είναι νωρίς ακόμη, αλλά γιατί να μην το πω; Η ομάδα που είδα την Τετάρτη έχει πολλές δυνατότητες, και τόσο νωρίς στη σαιζόν έπαιξε κατά διαστήματα μπάλα.

Σε πλήρη αντιδιαστολή, τα λίγα λεπτά από το φιλικό ΟΣΦΠ- Χετάφε.

Θα δούμε ...

Φυσιολογικά προχωράμε στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσουμε Μολδαβία ή Τσεχία. Κανένας από τους δύο δεν αποτελεί μεγάλο αντίπαλο, θέλουν όμως προσοχή.

Με τους επόμενους αγώνες πριν της Παναγίας, το ποδοσφαιρικό μας καλοκαίρι προβλέπεται θερμό. Έτσι για να σπάει λίγο τη μονοτονία της δουλειάς για όσους δουλεύουν και να ξεκουράζει ακόμη περισσότερο όσους αναπάυονται.

ΑΕΚ:ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ -ΤΣΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΥΠΑ.[ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ]
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ
1 ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ
2 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ
3 ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ
4 ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ [ΑΡΚΕΤΑ ΓΚΟΛ]ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ .

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΜΑΖΙ [ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ] ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΦΟΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ .

ΠΑΡΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΤΑ 25000 ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ


ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ [ΣΤΗΝ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ]

ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΜΠΛΑΝΚΟ ΡΙΜΠΟ ΣΑΧΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ -ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΥΜΠΕ ΔΕΛΛΑ ΖΗΚΟ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΣΑΛΙΒΑ ΜΠΕΡΝΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟ ΛΑΓΟ, ΚΟΝΕ, ΠΕΡΕΣ ,ΑΛΒΕΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΠΑΥΛΗ .

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΑ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΧΕΙ [ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ,ΣΙΛΒΑ ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ,ΝΙΝΗ ,ΙΒΑΝΣΙΤΣ, ΣΙΜΑΟ ,ΜΑΤΟΣ,ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ , ΚΛΕΙΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΦ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΔΩΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ .

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ [ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ]ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ .

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ 4-3-3 ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ [ΜΠΛΑΝΚΟ] ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ .
ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Π ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ , Ο ΡΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Π ΚΑΛΟΣ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΙΝΑ ΔΙΠΛΑΤΟΥ ΘΑ ΞΕΑΓΧΩΘΕΙ.
Ο ΣΑΧΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ , Ο ΣΚΟΚΟ ΞΕΡΕΙ Π ΜΠΑΛΑ .
ΤΟ 4 -3-1-2 ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΣΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ....

Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟΚ Ο ΔΡΟΣΟΣ...


Αναλαμβάνει ο Δρόσος και ανακοινώνει προπονητή και παίκτες.

Πρώτο φαβορί ο Αργύρης Πεδουλάκης για τον πάγκο.
(Έχει ακουστεί και το όνομα του Καλαφατάκη).

Σημαντικό ρόλο και σπουδαία κίνηση η πρόσληψη του Νίκου Μπουντούρη.

Αύριο το πρωί δίνει τελικά Συνέντευξη Τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Επίσης ο νεός πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι συμφώνησε με τον μάνατζερ των παικτών Κώστα Παπαδάκη
στον οποίο η ΚΑΕ χρωστούσε σημαντικά χρηματικά ποσά...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΕ. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. 5.ΟΟΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.


(Σημαδιακή φωτογραφία με τον Δημήτρη Δρόσο να συνομιλεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη...)

Νέος αγωνας νέο ξεκίνημα

Το τμήμα μπάσκετ της ομάδας μας το ανέλαβε ο Δ.Δρόσος πρωην πρόεδρος της αεκ και του σπορτινγκ.Ήρθε η στιγμή να πάμε ΟΛΟΙ μας να στηρίξουμε την νέα προσπάθεια του τμήματος με την αγορά διαρκείας με περίσσεια ευχαρίστηση για την φετινή χρονιά,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ αρκεί να μην μείνουμε στα λόγια. Οι μισοί από εμάς που πήραμε διαρκείας στο ποδόσφαιρο αν πάρουμε και στο μπάσκετ θα έχουμε sold out στο παλατάκι.

Ήρθε η στιγμή να δούμε την ομάδα μας να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ

Ο Μελλίσης στον ΠΑΟ ?

Στην παραχώρηση του Χρήστου Μελλίση στον Παναθηναικό προχωρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Αθήνας κατέθεσε πρόταση 2.000.000 ευρώ στον Δικέφαλο που νωρίτερα είχε απορρίψει πολύ μικρότερες προτάσεις για τον αμυντικό ποδοσφαιριστή αναγκάζοντας τους «πράσινους» να φθάσουν στην εξωφρενική για τα Ελληνικά δεδομένα πρόταση των 2.000.000 ευρώ. Με εισήγηση του Φερνάντο Σάντος ο ΠΑΟΚ ζητά την απόκτηση των δικαιωμάτων του Φίλιππου Δάρλα για τα επόμενα δυο χρόνια. Η συμφωνία των δυο ΠΑΕ αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Αρουαμπαρενα Τέλος !


Παρελθόν από την ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται και ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας ενημερώθηκε από τον Γιώργο Δώνη ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Ο Αρουμπαρένα έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα πρέπει να αποζημιωθεί.














03/05/2007































ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ!!!!ΤΕΛΟΣ..


Ρε μπας και εχουμε τρελλαθει τελειως??Εφυγε διχως λογο και αιτια ο ΛΥΜΠΕ ενω περυσι ο κοντος δεν τον εδινε στην ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ,φευγει στο καπακι και ο ΔΕΛΛΑΣ, και περνουμε Σκοκο και γερους...Αυτη ειναι η ανανεωση?Επειδη την πατησε με τον Φερρερ και τα εκατονταδες λαθη που χει κανει με ατυχεις επιλογες και κινησεις,θα πληρωσουμε εμεις τη νυφη?Αντε στο καλο ,αφου δεν μπορει ο ανθρωπος δεν το αντιλαμβανεστε??ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ!Αυτος ειναι ενα προιον του συστηματος!Η ΑΕΚ ομως ποτε δεν υπηρξε προιον του συστηματος γιατι η ΑΕΚ ειναι ΙΔΕΑ και γιαυτην ην ιδεα εχουμε θυσιαστει πολλοι απο εμας!!!

Να φυγει εδω και τωρα και να αναλαβει ο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ!!!!

Δεν το καταλαβα!!!13 χρονια εχουμε να δουμε τιτλο και ο κοντος τον χαβα του..Το γηπεδικο να μη πω που το χει γραμμενο,και ποσα αλλα ακομη...
Ας παρει λοιπον την κυρια ΠΡΟΕΔΡΟΥ και ας φυγει γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της..
Εγω δεν ειμαι αχαριστη και δεν ξεχνω την προσφορα του Νικολαιδη στην ΑΕΚ,ναι υπηρξε πρωτος σκορερ,ναι ειπε το μεγαλο ΟΧΙ στον γαυρο,αλλα σορρυ για προεδρος δεν κανει..Και θα ναι κριμα και για τον ιδιο να μην προνοησει για την υστεροφημια του..

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!