Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ.......


Ολοί την Τετάρτη 20 Φεβ 2008 στον Δήμο Θεσσαλονίκης

(στην αίθουσα Ολυμπιάδα)

Ο δικηγόρος Δημήτρης Μόκκας κίνησε τη διαδικασία της κατάσχεσης και του πλειστηριασμού του γηπέδου του συμπολίτη!!!

Ναι κύριοι , Στο «σφυρί» βγαίνει το !!!«Κλέανθης Βικελίδης»!!! Όχι για χρέη της ΠΑΕ αρης ούτε για οφειλές του Α.Σ. αρης, αλλά για χρέος του τμήματος μπάσκετ από την εποχή που αυτό ανήκε στον Ερασιτέχνη

Ευκαιρία να αγοράσουμε το προπονητικό μας κέντρο

"Ο Αρης όφειλε στον Γουίλτζερ το 1988 ένα ποσό το οποίο με τους τόκους και τις προσαυξήσεις (ύστερα από αγωγή που έκανε το 1990) έφτασε στις 87.832,02 ευρώ.
Υστερα από δικαστική διαμάχη 15 ετών ο Καναδός έδωσε εντολή στον Μόκκα να κινήσει τη διαδικασία του πλειστηριασμού.
Το «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει εκτιμηθεί στο ποσό των 8.804.109,58 ευρώ και η τιμή πρώτης προσφοράς τα 2/3 του ποσού, δηλαδή 5.869.405,72 ευρώ."

"ΕΘΝΟΣΠΟΡ 16-Φεβ-2008"

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

μαχαιριά..



ο κανόνας λέει οτι στην δουλειά δεν χωράνε φιλίες . κ ο Φερερ ήρθε να τον επιβεβαιώσει .. λίγο πολύ ζητά όλο το ποσό του κλειστού συμβολαίου του μέχρι το 2011!! η ΑΕΚ θέλει να κλείσει την υπόθεση "Φερερ" με το ποσό του 1εκ€ , κ έτσι προβλέπεται να καταφύγει στην uefa.. θέλω πολύ να μάθω την άποψη σας , γιατί ίσως τα νεύρα να έχουν θολώσει την κρίση μου.
ποτέ ένα διαζύγιο δεν είναι ανώδυνο , αλλά υπάρχει κ το συναινετικό . είναι σωστή η στάση του ;; έχει κάνει πολύ σκληρές δηλώσεις στον ξένο τύπο για την ΑΕΚ , μόλις δυο μέρες μετά την απόλυσή του . είναι αυτό ένδειξη ψυχραιμίας;;; ποια ομάδα θέλει προπονητή που η προηγούμενη τον σέρνει δικαστικά στην ευρώπη , που γυρνάει δεξιά κ αριστερά κ τη "θάβει" ενώ κατά γενική ομολογία φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ;;
πραγματικά αναρωτιέμαι..

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ..

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ.ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΕΡΤ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ SKAI.GR
Θα ξεπεράσει τα 106 εκατομμύρια ευρώ η οικονομική ζημιά που θα υποστεί ο δήμος Αθηναίων αν υπογραφεί η νέα σύμβαση για τη κατασκευή του γηπέδου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ελαιώνα.

Αυτό υποστηρίζει η επιτροπή κατοίκων που έχει συσταθεί για τη διάσωση του Ελαιώνα.

Σύμφωνα με τη νέα σύμβαση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναλαμβάνοντας τη κατασκευή του γηπέδου, απαλλάσσεται μισθωμάτων, συνολικού ύψους 192,5 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα 35 χρόνια.

"Οι απαντήσεις στις καταγγελίες των πολιτών, θα δοθούν στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο", δήλωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεόδωρος Μπεχράκης.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Για το καλως σας βρήκα

Καταρχήν, geokalp γαύρος από τότε που άνοιξα τα μάτια! Όμως το τελευταίο διαρκείας ήταν πριν μεταφερθεί πρόσκαιρα η έδρα στη Ριζούπολη. Από τότε λίγες φορές και χωρίς τη θέρμη των προηγούμενων χρόνων.
Αλλά αυτά μπορούμε να τα πούμε κι άλλη φορά.

Σήμερα, μιας κι έχουμε ευρωπαϊκό αγώνα, ας πούμε δύο λόγια για τον Παναθηναϊκό.

Νομίζω ότι τα δύο ματς με τους Σερίφηδες της Γλασκώβης θα είναι το crash test του Πορτογάλου τεχνικού. Θα δείξει τι ψάρια πιάνει σε πραγματικά αμφίρροπα ματς. Κι όπως λέω μετά τα δύο ματς που παίξαμε, το ρόστερ των πράσινων γέμισε - εκτός της άμυνας, για μένα - τώρα είναι θέμα προπονητή να δείξει τι ψάρια πιάνει η ομάδα.

Να γράψω ακόμα αυτό που άκουσα την Κυριακή από τον Κωφίδη και μου έκανε εντύπωση.
"Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει καλά στοιχεία σε όλα τα εκτός έδρας ματς που έχει δώσει. Όμως, η ομάδα βγαίνει στην αντεπίθεση χωρίς σχέδιο! Προσπαθούν με μπαλιές από πίσω να βρουν τους γρήγορους επιθετικούς. Αυτό δεν είναι σχέδιο. Για παράδειγμα, η Καλαμαριά που παίζει με παρόμοιο τρόπο έχει ένα σχέδιο. Οι μακρινές μπαλιές από πίσω πάνε στο κέντρο όπου συγκλίνουν οι επιθετικοί, προσπαθούν να κατεβάσουν μπάλα και να μοιράσουν σε αυτούς που ανεβαίνουν για να φύγουν..." (ή κάπως έτσι τα είπε)
Το επισημαίνω αυτό γιατί έχω καλή άποψη για τον Κωφίδη, και ως τεχνίτη ποδοσφαιριστή και για τη δουλειά του στον Ηρακλή - παρά τις αναρχοαυτόνομες ή/και χεβυμεταλάδικες απόψεις του. (Ξέρετε εάν είναι σε κάποια ομάδα σήμερα;)

Ελπίζω να δούμε ένα καλό ματς πάνω απ' όλα!

Και για να κλείνω, λόγω της παρουσίας μου για ένα χρόνο στη Γλασκώβη γύρω στο millenium, να γράψω ότι συμπάθησα την άλλη ομάδα της πόλης, τη Σελτικ.
Δεν πάω τους προτεστάντες καθόλου!

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!!!!


Το να βρεθεί κάποιος στο «Καμπ Νου» ως θεατής είναι κάτι το οποίο δεν είναι πλέον πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Το να πατήσει το χορτάρι του γηπέδου της Μπαρτσελόνα ως ποδοσφαιριστής αποτελεί μοναδική ευκαιρία, έστω και αν δεν είναι ως επίσημο μέλος των Καταλανών.


Το τμήμα μάρκετινγκ του ιστορικού συλλόγου αποφάσισε, σύμφωνα με την «El Pais» να αξιοποιήσει την κενή περίοδο που υπάρχει μετά την 11 Μαΐου. Στη συγκεκριμένη ημερομηνία οι «μπλαουγκράνα» ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (με αντίπαλο τη Μαγιόρκα), ενώ ως τις 19/07, όταν και υπάρχει συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν και της μπάντας «E Steet», η έδρα της «Μπάρτσα» θα μείνει…κενή.


Οι Καταλανοί λοιπόν δίνουν την ευκαιρία, σε όποιον έχει την οικονομική δυνατότητα, να αγωνιστεί στην ιστορική της έδρα σε συνθήκες κανονικού αγώνα. Το ποσό που απαιτείται για να «κλειστεί» μία τέτοια αναμέτρηση αγγίζει τις 40.000 ευρώ, ενώ σε κάθε αγώνα μπορούν να συμμετέχουν 35 παίκτες. Οι δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες μπορούν να δηλώσουν το λιγότερο ως 15 παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι ο καθένας τους θα πρέπει να εκταμιεύσει ένα ποσό της τάξης των 600 ευρώ.


Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο κάθε παίκτης θα πάρει μία φανέλα της Μπαρτσελόνα με το όνομα του στην πλάτη, ενώ στην τιμή των 40.000 ευρώ συμπεριλαμβάνονται ακόμα ένας εκφωνητής, που θα ανακοινώσει τις συνθέσεις, η αμοιβή του διαιτητή, ένα δίπλωμα (με φωτογραφία) που θα αναγράφει «Έχω παίξει στο Καμπ Νου», ενώ η ημέρα θα τελειώνει με ένα κοκτέιλ πάρτι στα επίσημα του γηπέδου.


Από εκεί και πέρα υπάρχουν και παροχές που απαιτούν και…γερά πορτοφόλια. Στα 800 ευρώ είναι η τιμή για να χρησιμοποιήσουν οι δύο ομάδες το επίσημο πούλμαν του συλλόγου, 2000 ευρώ ακόμα απαιτούνται για να διεξαχθεί ο αγώνας σε νυχτερινό ωράριο, ενώ όποια παρέα θέλει η αναμέτρηση της να βιντεοσκοπηθεί από το επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξης 6.000 ευρώ.


Oι κρατήσεις αρχίζουν από τον ερχόμενο Μάρτιο και είναι σίγουρο πως η ανταπόκριση θα είναι μεγάλη. Αλήθεια, η Βαρκελώνη πέφτει πολύ μακριά;

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.





Καλησπερα σε ολα τα αγαπητα μελη του τριτου ματιου......Δεν αντεχω να βλεπω αλλο αυτον τον κοσμο της πολης μου να περιμενει πως και πως να ανεβει η ομαδα και η καλοθελητες δεν την θελουν να ανεβει.Λυπαμαι πραγματικα για ολους αυτους τους ανθρωπους που σε καθε παιχνιδι δινουν το βροντερο παρων και λενε δεν πειραζει του χρονου.Στεναχωριεμαι για τους φιλαθλους και οχι για τα νουμερα της διοικησης.......Και το λεω ετσι διοτι αυτη κανουν ξεπλημα χρηματων και τα δινουν με το τσουβαλι αλλα ειναι και δικα μας λεφτα απο το εισητηριο που εχει ......12 ευρω παρακαλω και στην λεωφορο που πηγα με Αστερα Τριπολης το πληρωσα 30 ευρω διπλα απο τα επισημα και υπαρχουν πολλες διαφορες απο τις 2 ομαδες.

Πιστευω με καποιον να εχω την ιδια αποψη.......Ευχαριστω σε ολους που περνω αποψεις και μαθαινω και εγω διαφορα για το ποδοσφαιρο που αγαπαμε.....

Ηξερα ότι σέρνεσαι, τώρα σε είδα να νιαουρίζεις ασπόνδυλο γατάκι


O γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες , ο γύρος του σκουληκιού σε 13

λεπτά. Απο Ιούλιο Βερν σε Ιούλιο Καίσαρα, είναι να μη το γυρίσουμε στη διαστροφή.


Λίγο κρασί,λίγο θάλασσα και το σκουλήκι μου....πως τη βρίσκω με αυτή τη Μαρινέλα.


Μα τι να την κάνεις τη γιγαντοοθόνη σκουλήκι μου ? Και απο την κλειδαρότρυπα μια χαρά το είδες.


Ελα τώρα και τους γυρίζουμε και σήριαλ στο MEGA. Απο τη "βέρα στο δεξί" στο "Βερόν με μπετατζή" . Στο τέλος πάλι κλαίνε.


Ο χορός των καταραμένων. Ασπόνδυλη ρέπλικα? Απο το μπαρόκ ως την αναγέννηση είσαι το έργο που σημαδεύει τις διεστραμένες μου δημιουργίες, είσαι η τάση της εποχής που μεταβάλει διαχρονικά τα πρόσωπα ,μα ποτέ το σενάριο,την ικανοποίηση του πρόστυχου αφέντη!


Τα λεκιασμένα γάντια του Χαλκιά σκουλήκι είναι μονο η αρχή,την επόμενη θα σας έχουμε και ροζ δίχτυα. Σατέν ύφασμα περασμένο στα δοκάρια σας.Μαστίγια πίσω απ τη γραμμή και χειροπέδες...


Γιατί να παίξει κ ο Σέρτζιο; Κάποιος έπρεπε να τραβάει κάμερα.


Σκόρδα περίμενε πριν κάνεις δηλώσεις, μου φέρνουν σακούλα για τον εμετό.


Τρίμπαλο στο τριώδιο,είχανε και καινούριους καρναβαλιστές απο Βραζιλία. Σκόρδα είναι συγκλονιστικό.


Αυτό που κάναμε αποτελεί σταθμό στην ανίχνευση άγνωστων μέχρι στιγμής οργανικών αντιδράσεων των ερπετών.
Βρήκαμε το σημείο G του σκουληκιού!


Γυναίκα δεν ξαναπάω άλλο μαζί σου, η άλλη είναι καλύτερη, 3 φορές σε 13 λεπτά πρώτη φορά αποκορυφώσα έτσι.

Ηξερα ότι σέρνεσαι, τώρα σε είδα να νιαουρίζεις ασπόνδυλο γατάκι.


Ο Αμορόζο Dusan μου πάσχει απο φυσική κατάσταση. Aλλά απο φυσική

κατάποση μια χαρά τα πήγε....... Αρχίζει και λευκαίνει σαν το MICHAEL JACKSON.

Η δικαιολογία είναι η ασπίδα της ανυπαρξίας τους, η έπαρση τους χαρακτηρίζει. Οι αλεξιπτωτιστές ονειροπόλοι με σβησμένες μνήμες των τουρνέ στην επαρχία.Το fair-play πληγώνει τον οπαδικό εγωισμό μου,ένας αδίστακτος επιβάτης του τρελού αετού ποτέ δεν λυπάται τον αντίπαλο,ειδικάαυτόν,τον τσαλαπατάει χωρίς οίκτο.


Καλώς τα 3-0 , ακούγεται φτωχό σαν τις τσέπες του παιδιού στο φανάρι. Θλίβομαι........


Πάλι χαμός γίνεται στο αεροδρόμιο με τα σκουλήκια! Φεύγουν όλοι!

Λοιπόν άντε να μαζέψουμε υπογραφές, να καταθέσουμε μία ένσταση στην αρμόδια επιτροπή μήπως και ξαναγίνει το παιχνίδι...

Ναι, ρε! Εγώ θέλω να το ξαναδώ, εσύ δεν θέλεις;

Η ένσταση μια χαρά στέκεται. Τουλάχιστον δέκα παίκτες μας έπαιζαν με τρίτο πόδι. Για το Φερνάντες δεν είμαι σίγουρος, βλέπεις δεν χρειάστηκε να το βγάλει...

Αφού τελείωσε το παιχνίδι και έκανε τσιγάρο όλη η Ελλάδα...

Μην είστε ρε αχάριστοι, μην τους σιχαίνεστε τόσο. Εγώ προσπαθώ να τους βλέπω όπως ο Αστερίξ τους Ρωμαίους...

Και μην κάνετε καμιά βλακεία και ανεβάσετε το παιχνίδι στο torrent ή στο youporn. Κατ΄ ευθείαν το DVD στο Μαξίμου ή στον εισαγγελέα μην έχουμε μπλεξίματα.

Κατάλαβες σκουλήκι γιατί δεν σου έδωσε άδεια το Filmnet; Δεν ήταν κατάλληλος ο χώρος για να το δείτε. Επρεπε να πάτε σε drive in ή σε τσοντάδικο.

ΤΕΛΟΣ Ο ΦΕΡΕΡ!!!!!


Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ ο Λορένθο Σέρα Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός έλυσε το συμβόλαιό του με την Ενωση και πλέον βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγμετεύσεις των δύο πλευρών (σε επίπεδο δικηγόρων πια) για το ύψος της αποζημίωσης.

Η απόφαση για την απομάκρυνση του Φερέρ από τον πάγκο της ΑΕΚ πάρθηκε από τη διοίκηση και κυρίως από τον πρόεδρο Ντέμη Νικολαϊδη όταν έγινε αντιληπτό ότι ο Ισπανός έχει χάσει κάθε έρεισμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Για τον πρώην ποδοσφαιριστή Νικολαϊδη είναι πολύ σημαντικό στοιχείο η σχέση του προπονητή με τους παίκτες.

Την ομάδα θα προπονήσει την Τρίτη ο Νίκος Κωστένογλου ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Χετάφε. Δεν αποκλείεται ο Ελληνας τεχνικός να παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, όσο θα διαρκέσει η έρευνα αγοράς της ΠΑΕ για το νέο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα το καλοκαίρι.
Τελικα αποδειχθηκε για μια ακομα φορα οτι η διοικηση της Α.Ε.Κ ειναι πολλυ ευθραστη.Και τωρα θα δειξει ποσο δυνατη ειναι αυτη η ομαδα εστω και με τον Κ.Κωστενογλου στον παγκο.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Βγείτε Απο το Χώμα!

10 Άρθρα για το ΠΑΟΚ - Άρης και όλα απο Παοκτζήδες...
Ρε σκουλίκια βγείτε απο το χώμα και απαντήστε!
Μην φοβάστε.
Δεν βρέχει...
Σας φτύνουν!


Ρε Lexaionarie κανείς Αρειανός δεν γράφει στο blog?

ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΝΑ ΤΑΥΛΩΣΩ .... ΑΜΟΡΟΣΟ ΑΜΟΡΟΣΟ ......


Ο συμπαθητικός και συνάμα γραφικός πρόεδρος-παράγοντας-οδοντίατρος για άλλη μια φορά φρόντισε για την διασκέδαση μας με τισ γνώστες του δηλώσεις........ Πλέον είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτά τα γλειώδη ανθρωπόμορφα ερπετά
που εκπροσωπούνται από αυτό το μίασμα που θέλει να λέγεται παράγοντας , το μόνο που θέλουν είναι να εξαφανίσουν τον ΠΑΟΚ!
Έλα μου ντε που οι προσπάθειες τους αποδεικνύονται άκαρπες , λόγω της δυναμικής της ομάδας μας , μια δυναμική την οποία τόσο αποζητούν
!

Ξέχασε γρήγορα ο Σκορδαλιάς ότι σε κάθε ανακοίνωση που έβγαζε μέχρι τώρα , μονίμως φωτογράφιζε τον ΠΑΟΚ χωρίς λόγο και αιτία!
Ξέχασε ο Σκορδαλιάς ότι αν δεν ήταν οι διαιτητές και το κράτος η ομαδούλα του (γιατί με τισ κινήσεις του ομαδούλα την κάνει) ακόμα θα βολόδερνε στα αλώνια της ΒΟΥ εθνικής και ακόμα πιό κάτω ίσως!
Ξέχασε μάλον ότι φέτος γιά χάρη της ομαδούλας του σφαχτήκαν ΟΦΗ,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,ΗΡΑΚΛΗΣ κτλπ!
Ξέχασε μάλον ότι πέρσι όταν τον έσφαζε ο γαύρος μέσα στο γηπεδάκι του , όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε αλλά με ναζιάρικο ύφος έλεγε "Τι να κάνουμε?Δεν παίξαμε καλά και χάσαμε"
Ξέχασε μάλον ότι γλύφοντας έγινε κρατική ομάδα μέσω της ΕΡΤ Α.Ε.!
Ξέχασε μάλον με τι πλάγιους τρόπους μπήκε η ομαδούλα του στο άρθρο 44 και πληρώνει ο Ελληνικός λαός τώρα τα χρέη τους προς πρώην παίκτες αφού μπήκε εγγυητής το ΚΡΑΤΟΣ!
Θα μπορούσα να γράψω κι ένα σωρό άλλα , αλλά δεν θα έφταναν σελίδες ολόκληρες!
Είστε πολύ μικροί και σαν ομάδα και σαν άνθρωποι (συγνώμη σκουλίκια ήθελα να πω) για να αμφισβητήσετε το μεγαλείο του ΠΑΟΚ μας!
Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν πολύ ευγενικές , αντίθετα με τις αντίστοιχες δικές σας.......
Αμφισβητείτε την γιορτή που οργανώνει σε κάθε ματς ο λαός του ΠΑΟΚ δίνοντας το προσωνύμιο "προϊόν ρωμαϊκής αρένας"!
Μάλλον ζηλέυετε επειδή τέτοιες γιορτές ποτέ δεν θα καταφέρετε εσείς να κάνετε!Αυτή είναι η αλήθεια!
Είστε εκατομύρια χιλιόμετρα πίσω από τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ!
Τελειώνω λέγοντας ότι εάν ο Κόκκαλης είναι μιά φορά ξεφτίλας με τα όσα έκανε και κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο,οι ουρές και οι αυλοκόλακες του(σκορδάκο ακούς???) είναι 10 φορές χειρότεροι.....!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ!
Αλλά , αφού γκρινιάζετε τόσο πολύ , ας δούμε το κοράκι του συγκεκριμένου αγώνα , και όχι μόνο ότι περάσατε μέσω της προπαγάνδας σας.........


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΑΛΜΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΑ.....Ή ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ...Ή (ΑΝ ΔΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ) ΚΟΡΝΕΡ.......ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΟΥΤ!!! (14')

ΣΚΛΗΡΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΕΝΟΥ ΣΙΣΤΟΝ...ΓΑΡΓΑΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ (46')

ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ , ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ (ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ) ..... ΚΙΤΡΙΝΗ!!!! (55')

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΡΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ .... ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ!!! (35')

ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΡΔΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ???? ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ .......

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΔΩ.......

Κάθε πέρυσι και καλύτερα...

...γιατί ρε Ντέμη;;; γιατί ρε Φερρέρ;;; γιατί ρε ΑΕΚΑΡΑ;;;
μα φυσικά γιατί δεν φταίνε ποτέ αυτοί που πρέπει,
γιατί στην Λάρισα δεν έφταιγε ούτε η παράγκα ούτε η πολιτεία.
Κανονικά 8ε πρέπει να αρχίσουμε να λέμε γιατί έβαλε τον έναν
και γιατί έβγαλε τον άλλον, γιατί έκανε 3 αλλαγές μαζί
και γιατί τα χίλια δυο, αλλά εμείς δεν 8α πούμε τίποτα,
οι επιλογές του καθένα είναι σεβαστές αλλά είναι απόλυτα
φυσιολογικό στο τέλος...στο ταμείο να πληρώσει αυτός πουπρέπει
και όχι πάλι ο κόσμος της ΑΕΚ.
Ντέμη για να πάρεις του χρόνου 25.000 διαρκείας 8α πρέπει
να φέρεις στην ομάδα τουλάχιστον τον Μέσι αλλιώς
σε βλέπω να έχεις πιο λίγα διαρκείας και από το 2004!!!
Πριν από μερικά χρόνια λέγαμε τρελό τον Αλέφαντο που έκανε
αλλαγή στην αλλαγή, και τι έκανε ο άνθρωπος απλά διόρθωσε
το λάθος του, σκεφτείτε ότι βρέθηκε πιο τρελός που έκανε
και τις 3 αλλαγές μαζί!!!
Από το 2004 και μετά το Πρωτάθλημα χάνετε οριστικά
για εμάς στις 2-3 τελευταίες αγωνιστικές,
φέτος μάλλον χάθηκε 8 -9 πριν το τέλος...
για αυτό κάθε πέρυσι και καλύτερα....
Η αλήθεια είναι ότι το Πρωτάθλημα έχει δρόμο και κόπο
αλλά με την ομάδα έτσι...μπορούμε να πάμε για διακοπές!!
Ντεμή προχθές είπες κάτι για το τέλος της χρονιάς,
λες και τελείωσε η φετινή χρονιά από τώρα....ή μήπως τελείωσε;;;
ΑΕΚΑΡΑ ποτέ δεν σε αφήσαμε μόνη

http://aekfootball.blogspot.com/

http://aekfc.pblogs.gr/

3αρα στο άρθρο 44

ΠΑΟΚ - Άρης 3-0 για την 20η αγωνιστική

Ένα ακόμα ντέρμπι πέρασε στην ιστορία λοιπόν με την γνωστή κατάληξη που αρμόζει στην ιστορία των 2 συλλόγων. Ο ΠΑΟΚ πετούσε, ο Άρης σερνόταν και προσκυνούσε.

Αν δούμε πέρα από την καζούρα και το οπαδιλίκι το ματς καθαρά αγωνιστικά, έχουμε να πούμε τα εξής.

- Ο ΠΑΟΚ χτες πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Προσωπικά θεωρώ τα 3 τεμάχια που ρίξαμε στην ομάδα του άρθρου 44 λίγα. Άνετα το σκορ θα μπορούσε να ήταν πιο μεγάλο, αλλά η ομάδα καλώς ή κακώς φρέναρε στο 2ο ημίχρονο. Οι ευκαιρίες βέβαια υπήρξαν, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν.

- Ο Άρης χτες δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκίνησαν φοβισμένα, δεν μπόρεσαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να αντιτάξουν κάτι στο φοβερό πάθος των παικτών μας και μοιραία χάσαν. Από τον πολυδιαφημισμένο και υπερτιμημένο φετινό Άρη δεν είδαμε τίποτα απολύτως. Από το 80' και μετά μπορούμε να πούμε ότι ο Άρης απείλησε, αλλά τότε τα πάντα είχαν τελειώσει.

- Ο κόσμος χτες ήταν εκπληκτικός. Είμαι σίγουρος ότι βρεθήκαμε πάνω από 30.000 άτομα μέσα στην Τούμπα. Όταν μπήκα εγώ στο γήπεδο, οι κερκίδες ήταν ήδη πίτα και απ' έξω περίμενε πολύς ακόμα κόσμος να μπει. Είμαι επίσης σίγουρος ότι και η παρουσία του κόσμου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.


Τούμπα χωρίς σχόλια

- Πλάκα έπαθα χτες με το Μελίση, ο οποίος έπαιξε φέτος σχεδόν όλα τα παιχνίδια σαν σέντερ μπακ. Χτες κλήθηκε να παίξει δεξί μπακ και κυριολεκτικά έκανε πάρτι. Τόσο μπροστά όσο και πίσω. Ο Φελίπε του Άρη θα τον βλέπει για καιρό στους εφιάλτες του.

- Η άμυνα χτες παρουσίασε μεγάλη σιγουριά με την καταλυτική παρουσία του Γκαβρανσιτς. Ο Σέρβος είναι θεριό ανήμερο και έδεσε την άμυνά μας. Και να φανταστεί κανείς ότι ήταν μόλις το πρώτο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

- Πολύ καλό ήταν και το κέντρο χτες. Ο Βερόν έχει πολύ ουσιαστική προσφορά και μαζί του πατάει καλύτερα και ο Μπαλάφας. Με 2 μεταγραφές οι 2 γραμμές (άμυνα - κέντρο) έχουν μεταμορφωθεί. Πολύ καλός και ο Γκονζάλες από αριστερά που μάλλον στέλνει τον Σβούρα στη σύνταξη.

Ο Μπαλάφας σκοράρει το 1-0 και πανηγυρίζει

- Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές ήταν για μένα χτες και ο οικοδόμος Χριστοδουλόπουλος. Έβαλε το 2-0, σέρβιρε το 3-0 έτοιμο στο πιάτο και έκανε ότι ήθελε την άμυνα του ερπετ0υ. Σαφώς και ο Σάλμον έκανε μεγάλο παιχνίδι χτες, σκοράροντας και πιέζοντας την άμυνα του ερπετ0υ.



Ο Χριστοδουλόπουλος πανηγυρίζει το 2-0 ...

... και ο Σάλμον το 3-0

- Το χτύπημα του Γεωργιάδη στον Καράμπελα δεν το είδα στο γήπεδο, καθώς εγώ βρίσκομαι στην 5 ενώ η φάση έγινε μπροστά στην 1, ακριβώς απέναντι. Βλέποντας τη φάση στην τηλεόραση το βράδυ λέω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για μια αντιαθλητική ενέργεια που δεν τιμάει κανέναν ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον τον Γ.Χ. που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. Εκεί ο Γ.Χ. έπρεπε να φάει κόκκινη.

- Για τα πέναλτι που ζητάει το ερπετ0 και προβάλει σαν δικαιολογία για την πανωλεθρία του και την ανυπαρξία του, θεωρώ ότι το πρώτο - η φάση του Κνολ - δεν είναι ούτε για αστείο. Ο παίκτης δεν απλώνει το χέρι, η μπάλα έρχεται και προσκρούει πάνω του. Για μένα δεν υπάρχει πρόθεση και καλώς δεν δόθηκε. Η περίπτωση της φάσης του Σνάουτσνερ είναι όμως διαφορετική. Εκεί φαίνεται να υπάρχει πρόθεση και έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Το αστείο είναι ότι και στις δυο φάσεις πρωταγωνιστεί ο Κόκε από πλευράς Άρη. Και είναι αστείο γιατί ο Κόκε δήλωνε μέσα στην εβδομάδα ότι "θέλει να βάλει γκολ στην Τούμπα κι ας είναι με το χέρι, αρκεί να μετρήσει". Σε απάντηση της δήλωσης δεν πήρε ούτε ένα πέναλτι κι ας ήταν τουλάχιστον το ένα. Θεία Δίκη;

- Πέναλτι θεωρώ ότι υπάρχει και στη φάση Χαλκιά - Σάλμον. Ο Σάλμον γλιστράει μεν, αλλά υπάρχει και επαφή του Χαλκιά στο άλλο πόδι του Σάλμον. Απλά ο Σάλμον δεν ξέρει από θέατρο και έπεσε σαν σακί.

Αυτά και επειδή είμαι σίγουρος ότι οι συμπολίτες θα συνεχίσουν να κλαίνε για την πανωλεθρία τους και να προβάλουν τη διαιτησία για την αξιολύπητη εμφάνισή τους, εγώ θα τους παραπέμψω στις δηλώσεις Μπάγιεβιτς.

Συνεχίζουμε στο Καυταντζόγλειο κόντρα στην Καλαμαριά, την Κυριακή 17/02/2008 στις 16:45.



Κατσούρη ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής!

Οι φωτογραφίες είναι από το contra.gr

Χωρις Σχόλια και πολλα πολλά..





Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Να Την Ακούτε Την Γριά Ξέρει Παραπάνω

  • Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Για αυτό κι έκανε τέτοια λάθη ο Χαλκιάς! Μια με την Μπάγερν και μια τώρα...
  • Μας ξενέρωσε και ο Λάμπρος ο Σκόρδας. Ούτε μια ατάκα δεν πέταξε. Η δήλωσή του σήμερα δεν είχε ούτε Βατράχια ούτε Σφαγεία...
  • Πάντως σήμερα είχε...100 κιλά δίκιο. Τα σφάξαν τα σκουλίκια και τα ρίξαν στην θάλασσα.
  • Τα ξύλα της εβδομάδας θα τα κόψει ο Γιώργος ο Γεωργιάδης. Ο...ξυλοκόπος του ΠΑΟΚ άφησε ανάπηρο ένα σκουλίκι. Το πάτησε με τις τάπες και συγγνώμη δεν ζήτησε...
  • Αυτό το αστείο με το σερί της Ξάνθης, πρέπει να σταματήσει. Υπάρχει σύνδρομο στέρησης του κόσμου για τις ανακοινώσεις του Πανόπουλου...
  • Θα έχω τον Βάλνερ στον πάγκο και όταν θα χάνω το παιχνίδι θα τον βάζω μέσα, είπε σε ανύποπτο χρόνο την Παρασκευή ο Κατσαβάκης. Αν το κάνεις φίλε Μάκη, δεν θα τελειώσει ποτέ το πρωτάθλημα...
  • Βί..Σνί Θύελλα, Σούζα τ' Αλογάκι.....ίίίίίί Χάάάάάά
  • Καλαμαριά και Ηρακλής το χάσανε το τρίποντο στις καθυστερήσεις...Η γκαντεμιά των δύο..κατοίκων του Καυτατζογλείου είναι παροιμιώδης...
  • Ενσταση σκέφτεται να κάνει ο Πανιώνιος για την συμμετοχή του Γκαλέτι. Κακό χούι βρήκαμε...
  • 3 αλλαγές η ΑΕΚ με την μία? Ο...Αλέφαντος την προπονεί??
  • Τα άλογα όταν γεράσουν, τα σκοτώνουν. Η ΑΕΚ τα πληρώνει και στηρίζει την ομάδα πάνω τους.
  • Τον έβλεπες τον Rimbo να γυρνά απο την επίθεση στην άμυνα και πιανόταν η ψυχή σου. Εγώ λέω να του πάρουμε ένα scooterάκι να κάνει την δουλειά του ξεκούραστα...
  • 18χρονα να παίζουν στο γήπεδο. Οικογενειακή κερκίδα με δεκάδες πιτσιρίκια. Έναν δεινόσαυρό για μασκότ. Χορευτικές πιρουέτες απο του παίκτες του Ατρομήτου για να πάρουν φάουλ γύρω απο την περιοχή του Ηρακλή. Αυτό δεν ήταν γήπεδο. Το Alou Fun Park ήτανε...
  • Άδειο το γηπεδάκι του ΠΑΟ. Ευτυχώς που ο Τζίγγερ δεν κάμει κουμάντο και στις άλλες επιχειρήσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Στον δρόμο θα κατέληγαν...
  • Βρε τι καλό ποδόσφαιρο που παίζαν σήμερα οι Ολυμπιακοί....Χάρμα οφθαλμών!
  • Γιατί δεν βγάζαν και την προηγούμενη αγωνιστική έναν παίκτη απο την Καλαμαριά με κόκκινη για να βρει ο γαύρος το καλό του πρόσωπο και να μην τρέχει για ενστάσεις?

ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ 3-0 : και λίγα ήταν....

Επιτέλους!!!!!!!! Μεγάλη νίκη για την ομάδα μου! Μετά από 4 ήττες ήρθε βάλσαμο η άνετη επικράτηση με 3-0 επί του συμπολίτη!

Χιλιάδες μπράβο όμως σε αυτό το ΛΑΟ που δημιούργησε την καλύτερη ατμόσφαιρα σε ελληνικό γήπεδο τα τελευταία χρόνια!! Δείτε το μοναδικό βιντεάκι που τράβηξα σήμερα!


Τα τρία γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Μπαλάφας(32')

Balafas scores PAOK-ARIS 1-0 Superaleague Greece
Uploaded by fimatiosi


, Χριστοδουλόπουλος (37')

Christodoulopoulos PAOK-ARIS 2-0 Superleague Greece
by fimatiosi


και Σάλμον (46').

PAOK-ARIS 3-0 Salmon Superleague Greece
by fimatiosi

Το τελευταίο ήταν και το καλύτερο!
Ο Άρης έχασε μοναδική ευκαιρία στο 26' και ενώ το σκορ ήταν 0-0 με τον Αμορόζο σε πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα αουτ. Μάλιστα εξέφρασε και παράπονο για την διαιτήσια με τις δηλώσεις του Λάμπρου του Φαροφύλακα. Συγκεκριμένα οι Φιλοξενούμενοι φωνάζουν για χέρι του Κνολ στο 16', χέρι του Σνάουτσερ στο 42 και αποβολή του Γ.Χ. για σκληρό μαρκάρισμά στον Καράμπελα. Προσωπικά πιστεύω ότι μόνο το δεύτερο ήταν πέναλτι. Όσο για την αποβολή του Γ.Χ. εμείς στην κερκίδα ούτε το καταλάβαμε! Για μένα όλες οι φωνές του Σκόρδα είναι απλά δικαιολογίες για την άψυχη εμφάνιση που κάναν στο ντέρμπι. Κακά τα ψέμματα! Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο! Ο Άρης πήρε τα ηνία του αγώνα μόλις στο 80' όταν πέρασε ο Ζεντιλ στο παιχνίδι. Αντίθετα ο Αμορόζο απογοήτευσε!

Από την ομάδα μου όλοι παίξαν πολύ καλά! Μερικοί όμως παίξαν καλύτερα! Οικοδόμος και Μελίσσης τέλειοι, ενώ οι "νέοι" Γκράβανσιτς και Βερόν κλέψαν την παράσταση! Πολύ καλός και μαχητικός όπως πάντα ο Σάλμον αλλά και ο Γκονζάλες!
Επόμενο παιχνίδι με Καλαμαριά την Κυριακή 17/2 16.45 στο Καυταντζόγλειο!


ΑΧ.ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ!!!!!!!


Σε γενικες γραμμες η Α.Ε.Κ δεν υπαρχει διοτι εχει ναι μεν καλους παιχτες,αλλα λαθος σκεψη και τακτικη.Εβλεπα τον αγωνα και μου εκανε εντυπωση ο ΕΝΤΙΝΙΟ με 3 προπονησεις ξεκιναει ο ΖΗΚΟΣ δειχνει σημαδια κοπωσης ο ΖΕΡΑΛΔΟ απο καλος εγινε ματσουκακι και RIVALDO μια ετσι μια αλλιως,εχω και αλλα επειχηρηματα αλλα θα γινω κακος,με ψεμματα δεν γινεσαι πρωταθλητης οταν ο Κ.ΝΤΕΜΗΣ κανει δωρο στην ΒΑΝΔΗ 5.000.000 εκατομμυρια ευρω σπιτι που να μεινουν λεφτα για αξιολογες μεταγραφες και να συνεχισει ο φιλαθλος κοσμος να βλεπει θετικα την κατακτηση τιτλου....Ζουμε σε μια χωρα που δεν παει τιποτα σωστα ολα για το χρημα.......Δεν θα γινουμε ποτε ΚΡΑΤΟΣ,οταν η ΛΑΡΙΣΑ που κινδυνευε να πεσει εχει αρχισει να φτιαχνει το δικο της στολιδι και απο το 2009 θα παιζει εκει.....Ενω ο ΝΤΕΜΗΣ το θελει και αυτο,μισο μισο απο το κρατος με μηδενικα λεφτα στην ουσια.........Μακαρι να ειμαι λαθος αλλα ειναι η αποψη μου....Παει και φετος το πρωταθλημα για την Α.Ε.Κ κσι το ξαδερφακι μου που ειναι 13 και κατι σε ηλικια δεν θα το γευτει ουτε τωρα,παραπονο το εχουν τα παιδια και λενε παλι???????
Υ.Γ.Συγνωμη παιδια για την καυστικοτητα μου αλλα ειναι η αληθεια.