Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

***ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Τη Δευτέρα 1-6-2009 στην αίθουσα διδασκαλίας του Σ.Δ.Π. Εύβοιας έγιναν οι προαγωγικές εξετάσεις Διαιτητών από Γ΄ σε Β΄ και από Β΄ σε Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία καθώς και οι εξετάσεις ονομασίας νέων Διαιτητών, αφού ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα της σχολής.

Σαν εκπρόσωπος της Ο.Δ.Π.Ε. παρέστη ο Γενικός Γραμματέας της Γεώργιος Τριτσώνης.

***ΙΕΡΕΑΣ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑΟΥΜ ΣΤΑΥΡΟΥ

Τη Κυριακή 31-5-2009, η Διοίκηση του Συνδέσμου με επικεφαλή τον Πρόεδρο Κ. Πριόνα, η Επιτροπή Διαιτησίας αλλά και πολλοί Διαιτητές, παρακολούθησαν, τη χειροτονία ως πρεσβυτέρου του μέλους του Συνδέσμου Σταύρου Ναούμ (με μεγάλη προσφορά εν ενεργεία Διαιτητής ως βοηθός στην Α΄ Εθνική ως Διαιτητής στη Γ΄ Εθνική αλλά και ως Παρατηρητής Διαιτησίας στη Γ΄ Εθνική), από τον Μητροπολίτη Εύβοιας Σεβασμιότατο κ.κ. Χρυσόστομο, στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη Ρώσσου (Προκόπι Εύβοιας).

Ο Σ.Δ.Π. Εύβοιας εύχεται στον πατέρα Ναούμ ευλογημένη ιερατική πορεία και δύναμη προς επιτέλεση των σκοπών του.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ./Σ.Δ.Π. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ! ! !

Μπορει τα πρωταθληματα ποδοσφαιρου, μπασκετ, χαντμπολ, μπαντμιντον κλπ. να εφτασαν στο τελος τους, ομως τα καλα . . . τωρα αρχιζουν! ! !
Ανοιγει ο καιρος ο κοσμος ξεχυνεται στις παραλιες και αναλαμβανει δραση το αθλημα του καλοκαιριου! ! !


Το Beach Volley μαζι με . . .

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ!!


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. . . !


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΟΤΙΑ, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. . .

Περιεργα συναισθηματα μας αφησε η χθεσινη συνεντευξη Νοτια-Θανοπουλου. . .
Ο καθενας, φιλαθλοι και τυπος δινουν χιλιες και μια ερμηνειες. . .
Φτωχια και πισωγυρισμα για καποιους, ειλικρινεια και εντιμοτητα για καποιους αλλους μα η ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια. . .
Η ΑΕΚ αποφασιζει να σταματησει την ασκοπη σπαταλη και την αλλαγη της ομαδας καθε χρονο, παραδιδει τα κλειδια του ποδοσφαιρικου τμηματος στον Μπαγιεβιτς και ψαχνει για προσθηκες που θα συμπληρωσουν το υπαρχον ροστερ, δινοντας παραλληλα κινητρα στους ποδοσφαιριστες ετσι ωστε να προσπαθησουν να πετυχουν τους στοχους και οχι να την "αραζουν" πανω σ' ενα μεγαλο συμβολαιο. . .
Επισης, ανοιξαν την πορτα σε καθε υποψηφιο επενδυτη που εχει χρημα και διαθεση να προσφερει, μιλησαν για το προπονητικο που θα φιλοξενει την ομαδα απο το Νοεμβριο και εδειξαν την προτιμηση τους στη Νεα Φιλαδελφεια για την κατασκευη του γηπεδου. . .
Εν αναμονη της τοποθετησης του Μελισσανιδη, πιθανοτατα σημερα. . .
Το νου σας, θα επανελθω! ! ! 

Ανακοίνωσε Γκρατσιάν ο Άρης!



Σε μια σημαντική και σπουδαία απόκτηση προχώρησε ο Άρης καθώς ανακοίνωσε τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Λεάντρο Γκρατσιάν από την Μπόκα Τζούνιορς.

Το πρώτο "δώρο" της νέας διοίκησης του Άρη είναι γεγονός... Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να κλείσουν μια εντυπωσιακή μεταγραφή και να ντύσουν στα κιτρινόμαυρα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Λατινική Αμερική.

Το γεγονός άλλωστε πως ανήκει στην ιστορική Μπόκα Τζούνιορς είναι τρανή απόδειξη, ενώ οι τίτλοι που έχει κατακτήσει αλλά και τα στατιστικά του είναι αδιάψευστός μάρτυρας της κλάσης του.

Ο 26χρονος μέσος θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι του 2010 στον Άρη με την μορφή δανεισμού, ενώ στο συμβόλαιο του υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντίνου μέσου Leandro Gracian από την Boca Juniors για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς".

"Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Άρη"

Από την πλευρά του ο παίκτης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δεν έκρυψε την χαρά του για την συμφωνία με τον Άρη, εμφανίστηκε ανυπόμονος να αγωνιστεί με τα "κιτρινόμαυρα" και να προσφέρει, ενώ παρομοίασε το "Κλ. Βικελίδης" με το "Μπομπονέρα".

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Πραγματικά ανυπομονώ να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ με την φανέλα της νέας μου ομάδας. Έχω πληροφορηθεί αρκετά πράγματα για τον ΑΡΗ και την Θεσσαλονίκη και ειδικά τον κόσμο της ομάδας.

Οι κερκίδες του γηπέδου και η ατμόσφαιρα θυμίζουν πολύ την Αργεντινή και το La Bombonera. Εύχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων του ΑΡΗ και να δώσουμε πολλές χαρές στους φιλάθλους της ομάδας", ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, ο Λεάντρο Γκρατσιάν.

Who is who

Ο Λεάντρο Γκρατσιάν, γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1982 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και αγωνίστηκε από το 2000 ως το 2007 με την φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ όπου συνολικά είχε 148 συμμετοχές και 28 γκολ. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για την Μοντερέι του Μεξικό. Αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια και σκόραρε 9 φορές.

Η Μπόκα Τζούνιος διέκρινε τις ικανότητές του και του έδωσε την ευκαιρία της επιστροφής στην Αργεντινή. Με το νούμερο 11 στην πλάτη αγωνίστηκε 48 φορές και πέτυχε 8 γκολ.

Συνολικά έχει 231 συμμετοχές και 45 γκολ. Έχει κατακτήσει την Clausura το 2005 με την Βελέζ Σάρσφιλντ, το κύπελλο Sudamericana, αλλά και την Apertura το 2008 με την Μπόκα Τζούνιορς.

Η ταυτότητα του Λεάντρο Γκρατσιάν

Ονοματεπώνυμο: Λεάντρο Γκρατσιάν
Ημερομηνία γέννησης: 06/08/1982
Τόπος γέννησης: Μπουένος Άιρες
Ύψος: 1.72 μ.
Βάρος: 71 κιλά
Θέση: Επιτελικός μέσος

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ. . .

Με μεγαλη μου χαρα αποδεχομαι την προσκληση του φιλου lexaionariou και σας καλησπεριζω, αναγνωστες και συντακτες απο ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ! ! !
Καποιοι μπορει να με ξερετε, με τους υπολοιπους θα γνωριστουμε μεσα απο την αθλητικη και κυριως ποδοσφαιρικη μας πραγματικοτητα με αρκετες δοσεις χιουμορ. . .
Καλως σας βρηκα,
Αμπαλος

Ο αυτοκράτορας της Τριπλής Κορώνας



Νέο Τριπλ απο την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού !

Μας εχει μεθύσει αυτη η ομάδα δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε !!!

Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε πολύ !

Και εις ανώτερα, μα πόσο ανώτερα ; Πόσο ;


ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ !

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Ράλι Ακρόπολις 11-14 Ιουνίου 2009. Χάρτες, συμμετοχές και ωράριο

Τα πρώτα φορτηγά των ομάδων έφτασαν στο Λουτράκι, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα φιλοξενεί το μεγάλο service και έτσι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, για την εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις WRC 2009. Δείτε, τις αποκλειστικές φωτογραφίες, την λίστα συμμετοχών, το ωράριο και τους χάρτες των ειδικών διαδρομών που φέτος μετά από πολλά χρόνια περιλαμβάνουν και ειδικές διαδρομές από ορεινή Κορινθία.







Χάρτης ημέρας 1

Χάρτης ημέρας 2

Χάρτης ημέρας 3

Shakedown
Σε pdf οι συμμετοχές και το ωράριο

Συμμετοχές

Ωράριο

για την ασφάλειά σας...

Υ.Γ 1
  • Προστάτεψε την όμορφη ελληνική φύση.
  • Μην ανάψεις για κανένα λόγο φωτιά.
  • Μην πετάξεις αναμμένο τσιγάρο.
  • Αν δεις και την πιο μικρή εστία φωτιάς, ειδοποίησε αμέσως τον πιο κοντινό ενδιάμεσο ή πάρε το 199.
  • Φρόντισε φεύγοντας να πάρεις μαζί σου, σε μια μικρή σακούλα, τα άχρηστα αντικείμενα απ' ό,τι χρησιμοποίησες. Αναλογίσου τι θα συμβεί, αν ο καθένας αφήσει τα σκουπίδια του πίσω.

Υ.Γ 2


Θα προτιμήσω την πρώτη ειδική SS1 Χαρβάτι για να δω όλες τις συμμετοχές....Θα είμαι στο χωριό Πίσσια...



Υ.Γ 3
ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ 2008...