Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Χορτάρι....αλλά με ΦάΚΕΣ Νο.2....

.....αυτά που λέγαμε ξανατυπώθηκαν ΕΓΧΡΩΜΑ για να με επιβεβαιώσουν :

"Μα ποιό πλάν μπί γαμώτη μου? αφού εχτές στον καφενέ τους έλεγα να περιμένουν να δουν τα κατομύργια...τώρα τι να τους λέω?....Πες μου Τσουκαλά τι να πώ τώρα που θα με αρχίσουν στην καζούρα...."

"Μπαααα, ποιός 3ος άνθρωπος ρε και παπαριές? Θα με φωνάζουν Μενεγάκη οι λαγοί....και ποιός είναι ο 3ος λέει?....μμμ μ μ μ μ μμμ μ καλά στην μία πλευρά λένε ότι είναι σταμπάι ο Μαρινάκης και στην άλλη οτι δεν μπαίνει, δεν βγάζω νόημα......μμμμ. .μμμ μμ μ μμμ καλά για ποιόν "από μέσα" λέει ?? ΑΑαααα!! Μάλλον τους Αγγελόπουλοι θα λέει....οι μόνοι που έχουν λεφτά είναι....εεεε? Βγές ρε Σάββα και πές μου τι να λέω....."


".......άντε μωρέ με τον χοντρούλη....μας τά πρηξε πια.....ρε κύριος, έχεις κατομύργια να δώκεις να πάρουμε το Τσάμπιοσλήγκ? Εεε δώκε! Τι θα σου δώσουμε και την Θρυλάρα?? Αντε ρε το δρόμο σου....Μόνοι μας και όλοι σας ρε.....ΕΙ-ΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑ-ΛΟΟΟΟΟ, ΚΑ-ΤΙ ΜΑΓΙ-ΚΟΟΟΟΟ....Μάνα παώ για καφέεεε...."


ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ???

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Έκτακτη στοιχηματική ανάλυση για το 5ήμερο!


Λόγω των εορτών τα περισσότερα πρακτορεία της χώρας θα είναι κλειστά από αύριο μέχρι και την Μ.Τρίτη.Για αυτό θα βγάλουμε σήμερα μερικές προβλέψεις για τους αγώνες.
Όπως είναι γνωστό αυτό το Σ/Β δεν θα έχουμε αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα 'έχουμε όμως πολλούς αγώνες από τα ξένα πρωταθλήματα.
Αυτό το Σ/Β είναι καθοριστικής σημασίας για τους επόμενους ευρωπαικούς πρωταθλητές.
Έχουμε πολλά ντέρμπι κορυφής σε πολλά πρωταθλήματα.
Δεν έχει καμία στοιχηματική σημασία να ασχοληθούμε ...Διάβασε εδώ τη συνέχεια!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ - Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ

 Η Μ. Πέμπτη είναι η ημέρα του Μυστικού Δείπνου. Το πρωί γίνεται η Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και λέγεται για τους πιστούς ότι είναι καλό να λάβουν τη μέρα αυτή τη θεία κοινωνία.
Από τη Μεγάλη Πέμπτη, αρχίζουν κυρίως τα πασχαλινά έθιμα.
Από το πρωί οι γυναίκες καταγίνονται με το ζύμωμα. Ζυμώνουν τις κουλούρες της Λαμπρής με διάφορα μυρωδικά και τις στολίζουν με ξηρούς καρπούς και με στολίδια από ζυμάρι. Τα ονόματά τους ποικίλουν ανάλογα με το σχήμα που τους δίνουν.
Λέγονται κουτσούνες, κουζουνάκια, κοφίνια, καλαθάκια, δοξάρια, αυγούλες, λαζαράκια.
Στην Κορώνη, τις λαμπριάτικες κουτσούνες, τις....

Ανάλυση και προγνωστικά στο σημερινό πρόγραμμα του στοιχήματος

Στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος μεγάλο φαβορί είναι η ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ (3η - 44 β.) που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΜΠΕΛΙΝΤΣΟΝΑ (9η - 18 β.) για την 28η αγωνιστική του ελβετικού πρωταθλήματος.
Η ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ προέρχεται από εντός έδρας νίκης 2-0 πάλι με την ΜΠΕΛΙΝΤΣΟΝΑ.
Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είναι 26 (!) βαθμούς πάνω από τους γηπεδούχους στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Η απόδοση που δίνει ο ΟΠΑΠ για το διπλό είναι 1.70 με πτωτική τάση.Ο άσσος προσφέρεται 3.85 και η διόλου απίθανη ισοπαλία στο 3.25.Το over είναι στο 1.30 και στο 2.30 το under.

Το άλλο μεγάλο φαβορί είναι η ...Διάβασε εδώ τη συνέχεια!

Χορτάρι....αλλά με ΦάΚΕΣ!!

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από πληροφορία....Ειδήσεις, εκπομπές, εφημερίδες, περιοδικά, internet sites & blogs, ακόμα και από στόματα φίλων, γνωστών και περαστικών ακόμα....Ακούς κάτι από εδώ, κάτι από το ράδιο πηγαίνοντας στην δουλειά, κάτι από τον Τάσο στην δουλειά βλέπεις και 3-4 πρωτοσέλιδα και αρχίζεις να δημιουργείς γνώμη για το εκάστοτε θέμα....
Πόσες φορές έχεις διαβάσει πρωτοσέλιδα αθλητικών (τουλάχιστον) εφημερίδων ?
Πόσες φορές τα έχεις διαδώσει και σε άλλους ?
Πόσες φορές έχεις δημιουργήσει άποψη που έχει σμιλευθεί από κάποιου άλλου την γνώμη, τον οποίο όμως δεν τον έχεις δεί ποτέ καν πως είναι στην φάτσα?
Λοιπόν επειδή το πρόβλημα το έχεις κάθε μέρα μπροστά στα μάτια σου αλλά δεν το βλέπεις να σου ρίξω και εγώ λίγο τυράκι....
Αντε να ξεκινήσουμε...

Ολοι ξέρουμε (ανεξαρτήτου ομάδας...) οτι ο Ολυμπιακός δεν πήρε το πρωτάθλημα φέτος για καποιους λόγους. (σημείωσέ το αυτό και θα στο θυμίσω ξανά σε λίγο...). Ενας από τους λόγους ήταν και η συνεχής εναλλαγή προπονητών με όχι και τόσο αποδεδειγμένη αξία γενικότερα (Κετσπάγια) και άλλους που ενώ είχαν αξία (Ζίκο) δεν κατάφεραν να "ενσαρκωθούν" στην Ελληνική (μάλλον.... Ολυμπιακή) ιδεολογία και νοοτροπία, σε συνδιασμό με την έλλειψη οικονομικής δυνατότητας από πλευράς της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αποκτήσει έμψυχο υλικό (παίκτες) για εναλλακτικές επιλογές σε περιπτώσεις τραυματισμών στη διάρκεια του πρωταθλήματος, την στιγμή που απέλυσαν τον κο Κετσπάγια γιατί δεν έκανε σωστή προετοιμασία και οι παίκτες δεν είχαν αντοχές (άρα γνώριζαν ότι θα είχαν τραυματισμούς και απώλειες παικτών...) με συχνό αποτέλεσμα τους τραυματισμούς, την ίδια στιγμή που απέλυσαν τον κο Ζίκο που έδωσε μεγάλη άδεια τους παίχτες κατά τις χειμερινές διακοπές και δεν τους άθλησε-αποθεράπευσε για να σώσει την κατάσταση που είχε δημιουργήσει ο κος Κετσπάγια το καλοκαίρι (άρα σίγουρα γνώριζαν λέω ότι θα είχαν τραυματισμούς και απώλειες παικτών...) και συνέχισαν με έναν τους 2 σκάουτερ της ομάδας ώς προπονητές (Μπάντοβιτς-Νινιάδης) το οποίο επιβεβαιώνει οτι υπήρχε έλλειψη ρευστού με την απλά σκέψη "βόλεψέ τα τώρα όπως νά'ναι αφου ούτως η άλλως τους πληρώνω αυτούς, ας τους αλλάξω τίτλο...χοχοχοχο...."

Τοι παραμυθάκι το τρώς καθημερινά....στο δίνουν τυπωμένο έγχρωμο αγράμματε...!! αλλά εσύ δεν έχεις μάθει να έχεις κρίση και να κάνεις συνδιαστικό συνειρμό γιατί ποτέ δεν διάβασες αρχαίο κείμενο, ποτέ δεν διάβασες ιστορία, ποτέ δεν έμαθες να παρατηρείς για να διαβάζεις πίσω από τα γράμματα...Ακολουθείς και δεν ακολουθείσαι. Δες ένα παράδειγμα :

Φάβα Τυπωμένη Εγχρωμη (ΠΕΙΝΑ και των γονέων...)
Είπαμε...έχεις οικονομικό ζόρισμα...το καταλάβαμε όλο τον χρόνο....Είσαι μάγκας όμως και βρήκες τρόπο να το βουλώσουν οι "προβατοϋπάλληλοί" σου για την οικονομική κατάντια σου...Εχει και όνομα η λύση :  
ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ The Sotiras of RedLegend! Ζήτω, Όλε, Ούρα !!



"ωχ! Μαλακία πάλι? πάει κι αυτούνας? αφού εχτές παντού άκουγα ότι έρχεται ο "Λαυρέντης Αμπράμοβιτς"...μμμμ Όταν μια επιχείρηση δεν πάει καλά δεν έχεις ακούσει οτι πέφτει και η τιμή της? Ο Λαυρέντης πάντως το ξέρει και ήρθε να σε πάρει κωψοχρονιά αλλά τσίνισε ο ΧοΧοΧος που το κατάλαβαν κι άλλοι οτι διαλύθηκε? "μπααα κάτσε μάλλον λόγω Πάσχα δεν είχαν χρόνο..."




"εεεε αφού είμαι γάτα ρε...είδες που στα'πα??" ο γάτος επιβεβαιώθηκε...



εδώ κολάει απόλυτα η φάτσα που έχουν οι ήρωες του Αρκά στην τελευταία εικόνα της κάθε ιστορίας. Η φάτσα του ΜΑΛΑΚΑ!! (φυσικά για όσους διαβάζουν και σκέφτονται ετσι?? όχι όλοι...)


2η Φάβα Τυπωμένη Εγχρωμη (ΕΙΠΑ-ΞΕΙΠΑ...)
το νο.2 θέμα της εβδομάδας είναι η "αποσύνθεση" του Ολυμπιακού (όσων αφορά τους παίκτες κατ'αρχάς).
α) Διαβαζεις τον "Πρωταθλητή" και βλέπεις ότι η τιμωρία των 2 παικτών θα κρατήσει όσο θα κρατήσει η κανονική περίοδος και στα playoff θα είναι πάλι παρόντες "Άντε ντέ! τρίξτε τους λίγο τα δόντια...μας σήκωσε και μπαϊράκι ο Ντάτολος..."


β) Βλέπεις μετά στο ΦΩΣ ότι Λούα Λούα και Ντάτολο ΤΕΛΟΣ από Ολυμπιακό από Μπάντοβιτς (λεέι οτι θέλει και τιμωρία των Ντερμισάιρ, Μήτρογλου και Τοροσίδη)...αν και για τον Λούα Λούα έχουν ενδοιασμούς στην ΠΑΕ....

"Αντε μπράβο να ξεβρωμίζουμε από σκαρταδούρα..."
(Εχω και θεματάκι για Βαλβέρδε από κάτω...θυμίσου το και αυτό αργότερα....)
γ) Και στον Φίλαθλο βλέπεις ότι αυτός που έστειλε γραπτή εισήγηση στην διοίκηση και που "τελείωσε" 5 παίκτες....μας λέει τώρα ότι δεν τον πειράζει να πάει και με 18 επαγγελματίες παίκτες.....Άρα ο Ολυμπιακός έχει 18+5=23 Επαγγελματίες παίκτες ? Έκανε μεταγραφές εχτές ? Τους είχε στην ναφθαλίνη τόσο καιρό ? Μήπως απλά εννοεί όσους πληρώνονται από την ΠΑΕ (γιατί άν είναι έτσι πολύ γουστάρω τον Τσουκαλά να παίξει μπάλα με την σταχτί χαίτη και το τζίν του 1980....)

"Αφού θα γίνουν καλά ρε οι τραυματίαι, θα τους ρίξουν σπρέιτ και θα πετάνε ρεεεε....."
 
3η Φάβα Τυπωμένη Εγχρωμη (Τσάμπα Μάγκας....)
Διαβάζεις ότι η ομαδάρα των 6 ηπείρων ("1 αυτή που είναι η αμερική, 2 αυτή της Ευρώπης, 3 η Ασία με τους κινέζοι, 4 η Αστραλία, 5 η ρωσία και 6 αυτή με τα Γιάννενα"...) έχει ήδη ξεκινήσει μεταγραφές και μάλιστα με ΕΡΝΕΣΤΟ και παιχτούρες....

και εκεί που λέω.... "άντε ρε πελάτες σας κάναμε δώρο 1 στα 15 και μιλάτε κιόλα ρε?" τρώω φάπα...
θυμάμαι αυτό που έιχε βάλει εκείνος ο βλάκας στο ιντερνέτ....( για ξανακοίτα κάτω κάτω...)


και μετά κι άλλη μία που με ζαλίζει και με αφήνει χωρίς μιλιά γιατί έχω αρχίσει και σκέφτομαι το μέλλον....



"Από πού κι ώς πού εμφανίστηκε αυτούνας ρε? Καλά τρελοί είναι? Ποιός λέει τέτοια πράματα? Εδώ πάμε για να πάρουμε το Τσάμπιοσλήγκ ρε κι εσείς γράφετε παπαριές ? ώωωωχ ρε γαμώτη έλα ρε Κόκκαλη χώσε 100-150 κατομύργια  να πάρουμε παιχτούρες να ρίχνουμε πάλι τεσσάρες στον πελάτη...."

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ SPEAKING :  
"Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, κρεββάτια, ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ!! γιατί...
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!"

Η "γεύση" που σου έμεινε από αυτό που διάβασες ελπίζω να σε ξυπνήσει έστω και λίγο....