Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!


Επειδή μαζευτήκατε πολλοί βάζελοι εδω μέσα είπα να σας πειράξω λίγο...

Μια μέρα μετά....

Μια μέρα μετά τις δηλώσεις του Α. Βγενόπουλου ως εκπρόσωπος της ΠΕΚ, το κλίμα παραμένει το ίδιο. Και λογικό είναι.
Για ποιο λόγο να ιδρώσει το αυτί των Βαρδινογιαννέων;

Επειδή ο κ. Βγενόπουλος δεν μίλησε για αγορά της ΠΑΕ, αλλά μόνο για πολυμετοχικότητα;
Και όλες αυτές οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις περί συνεισφοράς κεφαλαίου μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου του εκάστοτε επιχειρηματία τι σημαίνουν;
Δεν είναι εξαγορά της ΠΑΕ;

Αν, λοιπόν, - άσχετα αν δεν απαντάμε σε υποθετικές ερωτήσεις όπως λέει και ο κ. Βγενόπουλος - υποθέσουμε ότι γίνεται όλο αυτό το κόλπο. Και ο Τζίγγερ λέει: παιδιά εγώ αυτά έχω, αυτά δίνω, όποιος θέλει αυξάνει το μετοχικό του κεφάλαιο και βάζει επιπλέον φράγκα. Μακροπρόθεσμα τι σημαίνει εφόσον οι υπόλοιποι αυξάνουν το κεφάλαιο τους; Απλα οι Βαρδινογιαννέοι θα χάσουν την ΠΑΕ από τα χέρια τους.

Δεν είναι τόσο χαζοί οι επιχειρηματίες και ειδικά η οικογένεια Βαρδινογιάννη ώστε να μπλέξουν σε ένα τέτοιο κόλπο. Ειδικά όταν επι 30 χρόνια είναι στο κεφάλι, βάζουν τα όποια λεφτά βάζουν κρατώντας την ΠΑΕ μία υγιή εταιρεία χωρίς χρέη και τι στιγμή που εν όψη του νέου γηπέδου μπορούν να βγάλουν τα χαμένα τους.

Η συνέντευξη παρουσία των αδερφών Γιαννακόπουλου επιδεινώνει την κατάσταση όσο κι αν ο κ. Βγενόπουλος προσπαθούσε να γενικοποιήσει το όλο θέμα αναφερόμενος πολλές φορές και στην ΚΑΕ για πολυμετοχικότητα, την στιγμή που 2 μήνες πριν η οικογένεια Βαρδινογιάννη δήλωσε: "Η ΠΑΕ δεν πουλιέται".

Ήθελα να ήξερα, οι Γιαννακόπουλοι θα δεχόντουσαν κάτι τέτοιο στην ΚΑΕ;

Πιστεύω ότι από ολη την αυτή την ιστορία ο ΠΑΟ θα κερδίσει μάλλον μια καλύτερη διοίκηση από την πλευρά των Βαρδινογιαννέων και τίποτα άλλο. Η πίεση είναι μεγάλη, σφίγγουν τα λουριά και ίσως δούμε καλύτερα πράγματα. Ήδη πήρε από τα χέρια του "αιωνίου" τον Σπυρόπουλο. Μία μέρα μετά...

Σπυρόπουλος έρχεται, Δάρλας φεύγει...

Όλα καλά με τη μεταγραφή Σπυρόπουλου... Ταλέντο έχει, όπως όλα δείχνουν θα παίξει και στην Εθνική... Όλα καλά! Αλλά γιατί πρέπει να φύγει ο Δάρλας ως αντάλλαγμα? Γιατί δεν μένει ο Δάρλας ούτως ώστε μαζί με τον Σπυρόπουλο να έχει ο Παναθηναϊκός το καλύτερο δίδυμο στα αριστερά μπακ? Αυτό το πράγμα, που συχνά κάνουν στον Παναθηναϊκό, να δίνουν παίκτες νέους, πολύ καλούς, μου τη σπάει πάρα πολύ... Προηγούμενο περιστατικό, φεύγει ο Τζόρβας για ΟΦΗ και έρχεται ο Καρνέζης!! Είναι καλύτερος ο Καρνέζης? Μην τρελαθούμε... Ο Τζόρβας φέτος αποδεικνύει ότι μπορεί άμεσα να είναι βασικός στο τριφύλλι... Και εν τέλει αν ο Πανιώνιος ζητούσε αντάλλαγμα σόνι και καλά, ας έδιναν τον Σέριτς!! Τέλος πάντων, δε θα συνεχίσω άλλο... Ελπίζω αυτή η κίνηση να βγει θετική για την ομάδα μου...

Ο Παναθηναϊκός ΕΚΛΕΙΣΕ Σπυρόπουλο !!!


Τελικά ενώ όλες οι εφημερίδες ασχολούνται σήμερα ότι ο Ολυμπιακός κλείνει τον παίχτη του Πανιωνίου έκανε το μπαμ ο Τζίγγερ και τον πήρε μέσα από τα χέρια του Κόκκαλη. Τον έκλεισε για τρεισήμισι χρόνια χωρίς να έχει γίνει γνωστό για τα χρήματα που πήρε αυτός και η ομάδα του..

Δυνατή μεταγραφή σε μια θέση που ο Παναθηναϊκός πόναγε καθώς έχει χρησιμοποιήσει 6 διαφορετικούς παίχτες τα 2 τελευταία χρόνια.


Μήπως από πίσω είναι ο "Βγενό" ?

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Παναθηναϊκή Ενωτική κίνηση ...No4 !!!

Σε Συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα στο ξενοδοχείο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ παρουσίασε αναλυτικά τις πέντε προτάσεις της για ενότητα, συμμετοχή των φιλάθλων και παλαιών αθλητών, πολυμετοχικότητα και νέο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού:

  1. Ο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ» πρέπει να ανοίξει τις πόρτες του για να εγγραφούν δεκάδες χιλιάδες μέλη που αγαπούν τον Παναθηναϊκό ώστε να γίνει ο φορέας της συμμετοχής των φιλάθλων του στην ζωή και την Διοίκηση του Συλλόγου.


  2. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πρέπει να δεχθούν ευρύτατη συμμετοχή των εκπροσώπων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ στα Διοικητικά τους Συμβούλια τα οποία και θα αποφασίζουν για όλα τα σοβαρά θέματα του σχεδιασμού, της επάνδρωσης και λειτουργίας των ομάδων τους.


  3. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πρέπει να έχει σαν Σύμβουλο επί τεχνικών θεμάτων μια Τεχνική Επιτροπή που να απαρτίζεται από παλαιούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εγνωσμένων ικανοτήτων και αξίας. Παράλληλα όλες οι διοικητικές και τεχνικές θέσεις (πλην ίσως προπονητού) πρέπει να επανδρώνονται κατά προτίμηση από παλαιούς ποδοσφαιριστές ή φιλάθλους του Παναθηναϊκού.


  4. Εάν στα πλαίσια του επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα συζητείται στα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΑΕ και της ΚΑΕ υπάρχει υστέρηση των εσόδων έναντι των απαραίτητων εξόδων, εφ΄όσον οι υπάρχοντες μέτοχοι δεν επιθυμούν να καλύπτουν οι ίδιοι την διαφορά πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα, μέσω αντίστοιχης αύξησης των μετοχικών τους κεφαλαίων, συνεισφοράς και συμμετοχής και από άλλους ισχυρούς οικονομικά φιλάθλους του Παναθηναϊκού, και


  5. Η ιστορία και η παράδοση του Παναθηναϊκού επιβάλουν την συσπείρωση και συνεργασία των οργανωμένων φιλάθλων με επίκεντρο την θύρα 13. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πρέπει να κάνει μια ακόμη προσπάθεια να σταθεί δίπλα τους και αυτοί πρέπει να το ανταποδώσουν στηρίζοντας την ομάδα με κόσμιο και φίλαθλο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο συντονιστής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ κ. Ανδρέας Βγενόπουλος δήλωσε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Στην Παναθηναϊκή Οικογένεια, όπου προεξέχοντα ρόλο ελπίζουμε ότι θα έχουν για πάντα οι οικογένειες Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου, διαθέτουμε πάθος και γνώση και χρήματα για να καταστήσουμε τον Παναθηναϊκό «πρωταθλητή σ΄όλα τα σπορ» με σημαντική συνεισφορά στην Ελληνική κοινωνία. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε και την ποδοσφαιρική μας ομάδα πρωταγωνίστρια σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Εκατομμύρια πράσινες καρδιές απαιτούμε ενότητα, συνεργασία και νέο ξεκίνημα και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει».



Υ.Γ. Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι επιθυμία και πρωτοβουλία ενός μεγάλου αριθμού επωνύμων και μη φιλάθλων και πρώην αθλητών του Παναθηναϊκού. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και οι κ.κ. Γιάννης Αγγελάκης, Γιάννης Αλαφούζος, Ανδρέας Βγενόπουλος, Θεόδωρος Βενιάμης, Λεωνίδας Ευγενίδης, Πάνος Μπίτσος, Γιώργος Νίκας, Γιάννης Ξυλάς, Γιάννης Πατέρας, Στέφανος Δ. Πατέρας, Αδαμάντιος Πολέμης.

Εν τω μεταξύ οι φίλαθλοι που θέλουν να εκφράσουν την υποστήριξη-συμπαράστασή τους προς την Κίνηση μας μπορούν να το κάνουν δίνοντας τα στοιχεία τους μέσω του site www. panathinaikosmas.com.


Αρθρο απο...

www. panathinaikosmas.com


Η επίσημη "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ" στον Τζιγκερ !!!

Επειδή είναι γνωστό ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Τζιγκερ δεν θα δεχτεί την πρόταση Βγενόπουλου τουλάχιστον ξέρουμε ότι από εδώ και πέρα θα έχουμε κάποιους να αντιστέκονται στην οικογένεια Βαρδινογιάννη επίσημα πλέον. Τα είπανε πολύ καλά μαζί με τους Γιαννακοπουλέους και σίγουρο είναι ότι αποκτήσαμε εμείς οι Παναθηναϊκοί άλλον έναν άνθρωπο που θα τον συνηθίσουμε να τον φωνάζουμε με το μικρο του όνομα, ΑΝΔΡΕΑ όπως φωνάζουμε αυτούς που δοξάζουν το Τριφύλλι εδώ και χρόνια..Θανάση και Παύλο. Εμένα πάντως σαν Παναθηναϊκό δεν με νοιάζει αν πάει να βγάλει λεφτά ο Βγενόπουλος απο τον ΠΑΟ, αλλά με νοιάζει ότι αυτός ο άνθρωπος πείθει ότι είναι Παναθηνα'ι'κάρας με τα όλα του και τα λόγια του είναι ίδια με του Παύλου και του Θανάση. Εμένα με καλύπτει όταν μιλάει για Ευρωπαϊκή διάκριση και για λεφτά 20, 30, 200 εκατομμύρια Ευρώ.
Από την άλλη μεριά ο Βαρδινογιάννης πρέπει να δεχτεί μόνο και μόνο γιατί πλέον το όνομά του μετά τα όσα έχει περάσει ο σύλλογος ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΤΑΙ και τίποτα άλλο...

Συνέντευξη Ανδρέα Βγενόπουλου ( Π.Ε.Κ ) !!!


Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Ετσι ειναι οι εμπειρια απο 2 παιχτες κοσμογυρισμενους.....

ΠΕΤΡΟΣ ΖΟΥΡΟΥΔΗΣ,ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ,ΚΑΙ Η ΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Καλησπερα να μην πολυλογω και να μην λεω χαζες κουβεντες.....3 πραγματα θα μας ανεβασουν κατηγορια....ο κοσμος και οι 2 παιχτες....Προχτες ηταν απιστευτο μεσημερι μεσα στην καλαματα ο παναιτωλικος που εχανε με 1-0 καταφερε να γυρισει το παιχνιδι και να φυγει αλωβητος απο ενα γηπεδο το οποιο,διαγορας και παναχαικη ητηθηκαν και εφυγαν με 0 βαθμους.....Κατι αλλο που με εντυπωσιαζει σαν φιλαθλο ειναι η κορινθος που με πιτσιρικια κυριως εχει δεχθει 8 γκολ στο πρωταθλημα....Τα οποια 4 τα εχει δεχθει απο τον παναιτωλικο......Μεθαυριο υποδεχομαστε την θηβα ευχομαι και απο εκει να δουμε ενα ωραιο παιχνιδι και φυσικα να παρουμε τους 3 βαθμους....

Υ.Γ. Lexaionarie ευχομαι στην ομαδα σου να ανεβει αλλα πρωτοι εμεις...........

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Παναθηναϊκή Ενωτική κίνηση ...No3 !!!

«Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στοχεύει να ενώσει τον Παναθηναϊκό, κι όχι να τον διχάσει περισσότερο. Στα πλαίσια αυτά καταδικάζουμε για ακόμη μια φορά τις ύβρεις που ακουστήκαν την Κυριακή στο «ΑΠ. Νικολαίδης» αλλά και τις προσκλήσεις προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για «συλλαλητήριο» την Πέμπτη, με αφορμή την συνέντευξη Τύπου που είχαμε εξαγγείλει. Η Κίνηση μας που έχει μαζί της «εκατομμύρια πράσινες καρδιές», θα ανακοινώσει τα σχέδια της για την οργάνωση της, σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει αυτή ή την άλλην εβδομάδα, όπου θα προσκληθούν μόνον τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σύντομα θα δοθεί και η ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να συμμετάσχουν ή να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια μας, με τρόπο κόσμιο και ειρηνικό, όπως ταιριάζει στις αρχές και την ιστορία του Συλλόγου μας».

Αναβλήθηκε η συνέντευξη τύπου του Βγενόπουλου την Πεμπτη !!!


Μόλις τώρα έγινε γνωστό ότι αναβλήθηκε η συνέντευξη τύπου του Βγενόπουλου την Πέμπτη...
Τι παίζετε στο παρασκήνιο άραγε ????

Εδώ κανονίζανε όλοι οι Παναθηναϊκοί από sms να γίνει συλλαλητήριο πριν την συνέντευξη που αναβλήθηκε ......

Πάρτους κάτω όλους τώρα !!!


Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Να Την Ακούτε Την Γριά, Ξέρει Παραπάνω

  • O Ζαγοράκης δικαιούται να μπει στα επιδοτούμενα προγράμματα ως νέος επιχειρηματίας? 40 χιλιαρικάκια θα τα τσιμπήσει.
  • Μήπως ο Παπαδόπουλος είδε ότι ο Πεσέιρο σε όλο τον αγώνα έξυνε τα παπάρια του και σιχάθηκε να του κάνει χειραψία στο τέλος?
  • Οι...σαρδέλες λένε κάνουν καλό στην όραση. Ο Σάντος πότε θα δει ότι κάνει κακό στην ψυχολογία της ομάδας του με αυτά που λέει?
  • Τελικα πόσοι Παοκτζίδες ήταν στο γήπεδο την Κυριακή? 5000, 6000, 8000 ή 10000? Αυτοί είναι αριθμοί που άκουσα ή διάβασα. Ή σουρωμένοι ήταν αυτοί που τους μετρούσαν ή λένε τους αριθμούς που τους βολεύουν.
  • Μεγάλος παίκτης ο Μπακαγιόκο! Να βαζε και κανα γκολ με την ίδια ευκολία που γρινιάζει για τους διαιτητές....
  • Ωραίο κόλπο ανακάλυψε ο Μπάγιεβιτς για να αποφύγει τις ερωτήσεις των κομπλεξικών Θεσσαλονικέων δημοσιογράφων. Ρίχνει μια δυό Παναγίες και ζητώντας συγγνώμη την κάνει με ελαφρά για την έξοδο. Φτυχώς για αυτόν που δεν κάνει το ρεπορτάζ του Αρη ο Γιώργος ο Μήνου. Θα κλείδωνε τις πόρτες!!
  • Δόξα και τιμή στον Μούτου της Φιορεντίνα! Ο τύπος ξέρει να παίρνει μπέναλτυ! Δείτε εδώ. Είμαι κατάπτυστος. Σας στέλνω απευθείας στο blog μου. Σε λίγο θα βγάλω και δίσκο στην εκκλησία...
  • Δείξτε επιτέλους ένα βίντεο στον sir Takis με την αφεντομουτσουνάρα του να πανηγυρίζει για να δεί πόσο γελοίος είναι. Η να αλλάξει στυλάκι ή να αλλάξει φάτσα. Καρτούν είναι ο άτιμος (πούστης θα έλεγα αλλά δεν επιτρέπεται να βρίζουμε :Ρ)

Άντε να ξαναρχίσει κάποια στιγμή το champions league, να γελάσουμε λίγο....Μου έλειψε!

Κάντε μας την χάρη

Αναδημοσιεύω το άρθρο των ULTRAS και συμφωνώ απόλυτα..


ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

21-01-2008

ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ…

Και αναφέρομαι σε όλα τα αίσχη που έγιναν πριν και μετά το παιχνίδι στο Καυτατζόγλειο. Ξεκινάω με το πριν το οποίο (κακώς για μένα) δεν αναφέρει η Π.Α.Ε στην ανακοίνωση της. Καλές οι γιορτές, καλά τα πανηγύρια αλλά αν είχαμε κανένα θύμα εξαιτίας μερικών ηλιθίων τι θα λέγαμε σήμερα?
Από την άλλη κάποιοι κάφροι δεν έχουν καταλάβει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και παραμένουν κασμάδες ακόμα και το 2008. Ενέργειες απαράδεκτες από άτομα τα οποία δεν ανήκουν στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ και ούτε τους αξίζει να βρίσκονται. Είτε προκαλείσαι, είτε προκαλείς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ο Π.Α.Ο.Κ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει κάποιοι να καταλάβετε πως τέτοιες συμπεριφορές δυσφημούν τον σύλλογο και την ιστορία του ακόμα και αν προέρχονται από 10,20 άτομα. Ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα ακόμα και όταν προκλήθηκε. Γιατί λοιπόν να αμαυρώνετε η υπέροχη και ειρηνική προσέλευση του κόσμου στο ΚΑΥΤΑΤΖΌΓΛΕΙΟ?
Σαν να μην φτάνει αυτό στο τέλος του αγώνα, παρόλο την πίκρα για την απαράδεκτη εικόνα της ομάδας (για άλλη μια φορά) δίχως λόγο 10.000 κόσμος βρέθηκε αντιμέτωπος με δακρυγόνα και χημικά (ληγμένα εννοείται) μην ξέροντας που να σωθεί. Μικρά παιδιά,γονείς και ηλικιωμένοι σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα και αυτό επειδή κάποιοι εκεί στην ΕΛ.ΑΣ δεν γνωρίζουν ακόμα πώς να αντιμετωπίσουν και να καταστείλουν μικρά φαινόμενα βίας μερικών χαζών.
Οπότε στο ίδιο τσουβάλι όλοι με την ρίψη χημικών και ο σώζων ευατόν σωθήτω. Ντροπή και αίσχος για όλους σας. Αν κάποιοι χαλάνε την εικόνα ενός υπέροχου ΛΑΟΥ δεν φταίνε να την πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι κύριοι της αστυνομίας. Βάλτε επιτέλους το μυαλό σας να δουλέψει και απαλαγείτε από τακτικές του 80. Το παραλίγο μακελειό αποτράπηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.
Αν εσείς είστε υπερήφανοι για αυτά που προκαλέσατε, μπράβο σας!!!!

Τέλος μετά την συνέντευξη του SANTOS ,διάβασα και τις δηλώσεις του SALMON. Ένα θα πω.. Ανατρέξτε στο παρελθόν και θυμηθείτε τι είχε πει ο MIECEL μετά το παιχνίδι στην Καλαμαριά. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

YΓ.1 Aκόμα και τον Μουρίνιο να φέρεις, αν οι παίκτες σου είναι αυτής της δυναμικότητας ,πάλι στο ίδιο επίπεδο θα είσαι. Για να καταλαβαίνετε κάποιοι ονειροπόλοι του παρελθόντος!!!

ΥΓ.2 Όσο αναφορά εσάς τους παίκτες τα πράγματα είναι απλά. Εσείς θα είστε οι μοναδικοί «χαμένοι». Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον ΖΑΓΟΡΑΚΗ πως ο Π.Α.Ο.Κ θα ξαναγίνει μεγάλος και διεκδικητής όσο χρόνο και αν χρειαστεί. Για κάποιους από εσάς δεν ξέρω…

ΥΓ.3 Στην Τούμπα παίζατε……..

Λεβαδειακος 1-0 Πανιωνιος ...

Μερικες εικονες και ενα μικρο βιντεο απο τον χθεσινο αγωνα Λεβαδειακος-Πανιωνιος ...













Έχει και παράπονο ο Δημητράκης ο ΠΑΠ !!!


Την είπε στον Πεσέιρο γιατί τον σήκωσε για ζέσταμα και έβαλε τον Μάντζιο....

Ποιος, ο Δημητράκος μας, που έχει δώσει τόσα πολλά στον Παναθηναϊκό εδώ και δυο χρόνια που δεν έχουμε τρόπο να του πούμε ευχαριστώ...!

Άντε Δημητράκη όλο και πιο κοντά στον κολλητό σου πας...

Άντε με το καλό και να μας γράφεις...σαν το "παιχταρά" τον Μιχαλάκη και εσύ...


Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Η Κατάρα της γριάς

6.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ κάναν το Καυταντζόγλειο Τούμπα αλλά δεν ήταν αρκετό για να κάνει η ομάδα το πρώτο της διπλό. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο ΠΑΟΚ ήταν ανύπαρκτός στο πρώτο 45λέπτο του αγώνα. Όχι ότι ήταν καλός στο δεύτερο. Απλά έδειξε λίγο να πατάει στο γήπεδο. Κατάρα της γριάς λέγαν πολλά παόκια αφού απο το 1998 έχουμε να κερδίσουμε στο Καυταντζόγλειο και ας τερματίζει ο Ηρακλής κάτω απο μάς - πλην του 2005-2006.


ΠΑΟΚ ξέρεις πόσο σ'αγαπάω σε λύπες και χαρές σ'ακολουθάω....

Μόνο που τώρα τελευταία σπανίζουν οι χαρές για να πούμε και του στραβού το δίκιο και ειδικά εκτός έδρας! Πάντως αγωνιστικά ο Ηρακλής κέρδισε δίκαια με γκόλ του Γιάντση στο 12ο λεπτο. Εμείς πιέσαμε στο δεύτερο αλλά χωρίς ουσία. Μόνος διακριθέντας κατ'εμέ ο Χριστοδουλόπουλος και λίγο ο Λάκης. Αρνητικότατος ο Γ.Χ. μείναμε με δέκα παίκτες όταν ο Γερμανάκος απέβαλε τον Κνολ -άδικα- και με εννέα εργότερα όταν αποβλήθηκε - πολύ σωστά - ο Μπαλάφας. Βέβαια ο Γερμανάκος έπαιζε φουλ έδρα ολοφάνερα -ξεπλήρωσε για τον Πολατιάν?- αλλά δεν έκρινε το αποτέλεσμα. Χωρίς μεγάλη ανάλυση για την εμφάνιση και την ήττα οι παίκτες αλλά και ο προπονητής πρέπει να ντρέπονται.

Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την δίκαιη νίκη.

Τέλος θα ήθελα πάντως να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία για τα δακρυγόνα που μας κέρασε απόψε και για την φαεινή ιδέα 6500 άτομα να περάσουν απο μια σιδερένια πόρτα......

Να Την Ακούτε Την Γριά, Ξέρει Παραπάνω

  1. Οι γριές σήμερα φάγανε.....σαρδέλες για βραδυνό...
  2. Οι σαρδέλες την άλλη αγωνιστική θα κερδίσουν τον βάζελο για χάρη των....γαύρων?
  3. Πως θα γίνει ,έστω και μια φορά, ο Ηρακλής να πάρει μια άνετη νίκη και να μην μας βγάζει κάθε φορά την Παναγία για να πάρει το τρίποντο?
  4. Ο Νταμπίζας με τον Τσιμπλίδη γιατί μάλωναν μεταξύ τους? Επειδή δεν τους έπαιρνε να μαλώσουν με τον διαιτητή?
  5. Τι ώρα θα βγάλει ανακοίνωση για την διαιτησία η Ξάνθη? Για την ανακοίνωση της Λάρισας ξέρετε τίποτα?
  6. Αν υποψιαστώ ότι αν έπαιζα under όλα τα σημερινά παιχνίδια της Ζούπερ Λίγκ θα χεζόμουν στο τάληρο....θα πεθάνω!!
  7. Αφού ο Βαρδινογιάννης δεν πρόκειται να δώσει τον βάζελο, τί χτυπιέται ο Βγαινόπουλος? Με την σειρά μου κι εγώ καταθέτω πρόταση για την αγορά του Πάο και του Οσφπ δίδοντας 200.000.000€ στον κάθε πρόεδρα! Με το τάξιμο κανείς δεν έχασε.
  8. Και αν μου δώσουν τον πάο θα του φέρω τον Κακά και όχι τον πεταμένο τον ροναλντίνιο.
  9. Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπουρδέλο. Το συνθηματάκι πάει στον Πανιώνιο....
  10. Ο προπονητής του Αστέρα είπε ότι τους ζηλέυουν. Γιατί? Τόσο όμορφες γυναίκες έχουν εκεί στην Τρίπολη?
  11. Τι Αμορόσο και μαλακίες....Αλμπάν Μπούσι ρε μουνιά!!! Μια ζωή αυτός ο παίχτης όλο κάτι τέτοια σπαστικά κάνει. Γκόλ στο τελεταίο λεπτό.
  12. Γιατί αφήνετε την ΑΕΚ και κερδίζει? Αφού στο τέλος θα το χάσει το πρωτάθλημα....