Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΔΙΑΨΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΡΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ!!!!!

Πως θα μπορούσε ο Ντούσαν να είναι προπονητής του ΠΑΟ;Πιστεύω πώς η ΑΕΚ έκανε μέγα λάθος με την πρόσληψή του {οχι δέν είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ},αλλά η κατρακύλα της ΕΝΩΣΗΣ θα έχει και συνέχεια πληρόνωντας ακριβά την ανυπαρξία της κατά την μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε.

Άντε τώρα να μπεί δυναμικά στο παζάρι των μεταγραφών....και που θα βρεί αξιόλογους ποδοσφαιριστές αυτή την περίοδο;Όλοι θα είναι ξπεσμένοι!Ρόστερ λίγο πιό πάνω από το Ο (να μη τα μηδενίζω και όλα)Να με συνχωρούν οι φίλοι της ΑΕΚ αλλά οι μισοί ποδοσφαιριστές της είναι για πέταμα,απορώ το τι θα κάνει ο Μπάγεβιτς.

Συνήθως ψάχνει ομάδες έτοιμες κοντραλορισμένες όπως έκανε π.χ με ΑΡΗ και τον ανέβασε και μετά το παίζει......πρίγκιπας!Φέτος γι'αυτών θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά και ευκαιρία του να δείξει την προπονητική του αξία.Του βγάζω το καπέλο σαν προπονητή της ΑΕΚ τότε που είχε κάνει ομάδα μοντέλο αλλά με παιχταράδες!Μετά από εκεί και πέρα πήγε ΟΣΦΠ και έπερνε τα πρωταθλήματα........όπως τα έπερνε!

Συμφωνώ μόνο με τους φίλους της ΕΝΩΣΗΣ που δεν θα ήθελαν στο τιμόνι της ομάδας τους τον Ντούσαν γιατί απλά (Εκεί που φτύνεις δεν γλύφεις)

Καλή πορεία στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: