Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0: Η Τούμπα μίλησε

ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0 για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008/09

Στο χειρότερο φετινό μας παιχνίδι ευτυχήσαμε να κάνουμε ένα γκολ από τη μοναδική μας ευκαιρία και να πάρουμε έτσι το τρίποντο κόντρα σε μια πολύ μαχητική αλλά και υπερβολικά φλύαρη Λάρισα.

Η ομάδα μας στο πρώτο μέρος σχεδόν δεν υπήρχε στο γήπεδο, άφησε πολύ χώρο στην ΑΕΛ, δεν πίεσε καθόλου, δεν είχε την απαιτούμενη συνοχή στις γραμμές, αλλά με εξαίρεση τη φάση του 3' με το σουτ του Σαρμιέντο δεν απειλήθηκε ουσιαστικά.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι, ξύπνησε από την ώθηση του κόσμου και πήρε τα ηνία του αγώνα. Αποδείχτηκε το ίδιο φλύαρος με την ΑΕΛ του α' μέρους, αλλά τελικά από μια στημένη φάση πήρε τη νίκη με γκολ του Μπακαγιόκο, ο οποίος πήρε έτσι εκδίκηση από την παλιά του ομάδα.

Το παιχνίδι ήταν συνολικά κακό, ίσως επειδή έγινε και υπό βροχή, οι ομάδες παίξαν χειρότερα απ' ότι κατά γενική ομολογία μπορούν και γενικά μας κούρασαν. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το παιχνίδι το πήρε καθαρά ο κόσμος, ενώ η ισοπαλία θα ήταν σίγουρα το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Κρατάμε το τριποντάκι και προχωράμε.

Κάποιες σκόρπιες παρατηρήσεις πριν κλείσω.

- Η άμυνα και πάλι ουσιαστικά δεν απειλήθηκε παρά τις πολλές απουσίες.

- Στο κέντρο ήταν εμφανής η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία.

- Μετά τον τραυματισμό του Μουσλίμοβιτς προβλέπω να έχουμε σοβαρό πρόβλημα μπροστά. Ο Αναστασάκος μου φάνηκε χτες πολύ λίγος, δεν μπήκε σχεδόν καθόλου στο κλίμα του αγώνα, δεν πίεσε τους αντίπαλους αμυντικούς όταν δεν είχαμε κατοχή μπάλας και μου άφησε κάκιστη εντύπωση. Μακάρι να κάνω λάθος. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει την ευκαιρία να μας αλλάξει γνώμη το Σάββατο κόντρα στην παλιά του ομάδα.

- Επιτέλους οι αντίπαλοι προπονητές που χάνουν στην Τούμπα να πάψουν να γκρινιάζουν για την διαιτησία. Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα. Κύριε Ουζουνίδη αντί να ασχολείσαι με τη φάση απ' την οποία προήλθε το κόρνερ, απ' το οποίο προήλθε το γκολ, καλύτερα να ασχοληθείς με τον ύπνο που έριξε η ομάδα σου στο δεύτερο μέρος. Η φάση ήταν πολύ οριακή και δεν είναι ξεκάθαρη ούτε καν στο ριπλέι. Οπότε πάει υπέρ του επιτιθέμενου και τέλος.

- Το πρωί άκουσα ότι το λεωφορείο της αποστολής της ΑΕΛ δέχτηκε επίθεση με πέτρες στον περιφερειακό. Δεν ξέρω αν είναι προβοκάτσια ή όχι, αλλά αυτά τα καφριλίκια πρέπει να σταματήσουν.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 29/11/2008 στις 16.45 στη Φυλή κόντρα στο νεοφώτιστο Θρασύβουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: