Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Μακεδονικός - ΠΑΟΚ 1-2: Κακός ΠΑΟΚ, άνετη πρόκριση

Μακεδονικός - ΠΑΟΚ 1-2 για το κύπελλο Ελλάδος 2008-09

Με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ σήμερα τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Μακεδονικό. Ο Σάντος θέλησε να ξεκουράσει πολλούς παίκτες και ευτυχώς δεν το πλήρωσε.

Και λέω ευτυχώς γιατί ειδικά στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός και προσωπικά μου ξύπνησε μνήμες από τον περσινό εφιάλτη...

Στο δεύτερο μέρος δείξαμε τη δέουσα σοβαρότητα, κάναμε κάποιες ευκαιρίες χωρίς να τις μετουσιώσουμε σε γκολ, δεν απειληθήκαμε στο ελάχιστο και πήραμε τελικά μια μάλλον άνετη πρόκριση, αλλά σίγουρα παίζοντας μέτρια προς κακή μπάλα.

Από τις αλλαγές που έκανε ο Σάντος μου άρεσε ο Γεωργίου (όσο έπαιξε, γιατί αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού) κι ο Ηλιάδης. Ο Γλύκος ήταν εκεί τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε, αλλά πρέπει να δουλέψει στις εξόδους του. Μπιζέρα και Μάρκος πελάγωσαν λίγο στο πρώτο μέρος (στο δεύτερο είχαν καλύτερη συννενόηση), ο Μπαλάφας κινήθηκε σε ρηχά νερά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ενώ με απογοήτευσε οικτρά ο Αθανασιάδης. Από την εμφάνιση του Αραμπατζή έμεινα ικανοποιημένος, ελπίζω ότι θα βρει σιγά-σιγά τα πατήματά του και θα δούμε τον παλιό καλό Αραμπατζή.

Από όλη την ομάδα ξεχωρίζω τον Μπακαγιόκο. (Ξέρω, ξανακάνω κωλοτούμπα για τον παίκτη...) Ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ξεκίνησε βασικός, έβαλε τα δυο γκολ της ομάδας μας, ήταν πολύ κινητικός και αποτέλεσε μια μόνιμη απειλή για τον Μακεδονικό. Φαίνεται ότι σαν βασικός ο Μπακαγιόκο βρίσκει το ρυθμό του αγώνα σε αντίθεση με το όταν μπαίνει σαν αλλαγή που είναι εκτός κλίματος.

Δεν αξίζει να αναφερθούμε παραπάνω στον αγώνα. Πήραμε αυτό που θέλαμε, έστω και με κακή εμφάνιση και περιμένουμε τώρα τον επόμενο αντίπαλο στο κύπελλο.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 02/11/2008 κόντρα στον Ηρακλή για το πρωτάθλημα. Ελπίζω επιτέλους να σπάσει η παράδοση που μας θέλει να μην κερδίζουμε στο Καυταντζόγλειο τα τελευταία 10 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: