Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Αχτίδες Φωτός


Μπορεί ο κόσμος να λέει διάφορα, εγώ πάντως θεωρώ άκρως πετυχημένη κίνηση την απομάκρυνση του Δέλλα. Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ την ιστορία και την προσφορά του στην ΑΕΚ, αλλά δυστυχώς η ιστορία είναι το μόνο που του έχει απομείνει. Και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Γιατί κάνουν κακό τόσο στην ομάδα, όσο και στην υστεροφημία του ποδοσφαιριστή.

Η απομάκρυνση Δέλλα, σε συνδυασμό με αυτές των Λυμπερόπουλου, Τόζερ και Ζήκου, αδιαμφισβήτητα δίνουν άλλον αέρα στην ομάδα. Είναι νωπές οι μνήμες των τελευταίων σαιζόν, με το κακό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ΑΕΚ. Ένα ποδόσφαιρο που κακά τα ψέματα, στηριζόταν σε έναν κορμό, που μπορεί να είχε λάμψη από το παρελθόν, ήταν όμως αργός και γερασμένος.

Αν τώρα στις παραπάνω αποχωρήσεις, προστεθούν και η μισή ντουζίνα αποτυχημένων, δανεικών και μη, που πήγαν και αυτοί στο καλό, καθώς και το νέο αίμα ΕΛΛΗΝΩΝ που φαίνεται να βρίσκει χώρο στη φετινή ομάδα, εύλογα μπορεί ο κάθε αεκτζής να νοιώσει κάποιες αχτίδες αισιοδοξίας αλλά και προβληματισμό.

Προβληματισμό, γιατί μετά από 4 χρόνια, συνειδητοποίησαν ότι μία ομάδα δεν μπορεί να χτιστεί πάνω σε γερασμένα, αργοκίνητα και κορεσμένα κορμιά. Αλλά ούτε και σε φτηνούς, αποτυχημένους και δανεικούς μικρομεσαίων ομάδων της Πορτογαλίας.

Αισιοδοξία, γιατί τώρα διαφαίνεται ότι ο Δώνης, ως γνώστης των ρεαλιστικών αναγκών της ομάδας, προσεγγίζει στη σωστή συνταγή: νεαροί-΄Έλληνες – έμπειροι. Επιπλέον, από τη φουρνιά των νεαρών, μπορούν να ξεπηδήσουν νέοι Παπασταθόπουλοι. Και οι Λύμπε, Τράι, έδειξαν το δρόμο στους Παυλή, Γκέντσογλου. Μακάρι να επαναληφθεί η ιστορία του μπάσκετ (μόνο σε ότι αφορά στην αξιοποίηση των νεαρών, βλέπε Τσακαλίδη, Κακιούζη, Χατζή, Ντικούδη, Ζήση, Πελεκάνου, Μπουρούση κλπ).

Αχτίδα (αισιοδοξίας), γιατί φυσικά βρισκόμαστε μόνο στην αρχή και η διαδρομή πολύ μεγάλη. Μεγάλη, γιατί τα κενά παραμένουν τεράστια και η διοίκηση δυστυχώς, δεν φαίνεται διατεθειμένη να τα καλύψει ουσιαστικά, χώρια τον πολύτιμο χρόνο που έχει χάσει, τα έσοδα από τις πωλήσεις – αποχωρήσεις, αλλά και τα διαρκείας που απ ότι φαίνεται οι αεκτζήδες ξέρουν να συγχωρούν και διαθέτουν τεράστια υπομονή….

ΥΓ. Αρουαμπαρένα, δείξε επιτέλους λίγη αξιοπρέπεια και ξεκουμπίσω σε παρακαλώ!!!

1 σχόλιο:

Μπλέκ είπε...

FILE CAVE ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΩΝΗΣ ΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ Π ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΑΡ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΤΕ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ
ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ
Ο ΔΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ...