Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

"Μπογιές και πανό εναντίον παικτών και διοίκησης του Παναιτωλικού"



Εκτός ελέγχου μοιάζει να είναι η κατάσταση στην ομάδα του Παναιτωλικού. Η εκτός έδρας ήττα από τον Ατσαλένιο πριν από δύο ημέρες αποτέλεσε άλλη μια βαθμολογική απώλεια για την ομάδα του Αγρινίου στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Β’ Εθνική.




Αποτέλεσμα αυτής της ήττας, ήταν αργά το βράδυ της Παρασκευής (04/04) μερικοί παίκτες της ομάδας να αντικρύσουν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου χυμένες μπογιές στα αυτοκίνητα τους ενώ ήταν αναρτημένα διάφορα πανό που αποδοκίμαζαν διοίκηση και παίκτες, όχι όμως και τον τεχνικό του συλλόγου, Σπύρο Μαραγκό.




Όπως είναι φυσιολογικό το κλίμα στον Παναιτωλικό είναι αρκετά άσχημο ενώ και το ηθικό τον παικτών βρίσκεται στο ναδίρ, κάτι που αποτυπώνεται και στα λόγια του Μάκη Μπελεβώνη. "Ντρεπόμαστε για την εικόνα που δείξαμε απέναντι στον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον κόσμο μας" έλεγε χαρακτηριστικά ο παίκτης.




Να σημειώσουμε τέλος, ότι η διοίκηση του αγρινιώτικου συλλόγου αποφάσισε να επιβάλει σε κάθε ποδοσφαιριστή πρόστιμο που ισούται με το 10% των αποδοχών του για την ήττα από τον ΠΟΑ ενώ μερίδα φιλάθλων της ομάδας αποδοκίμασε σε φιλικό αγώνα που έγινε την Παρασκευή παίκτες και διοίκηση.
Και βλεπω να τελειωνει το πρωταθλημα και απογοητευομαι ολο και ποιο πολλυ απο την ομαδα μου....τα 2 Π.....Δηλαδη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ&ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ...........Πανε απο το κακο στο χειροτερο κριμα.......
"Με εκτιμηση"
"SMILE"

1 σχόλιο:

teo είπε...

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΗΡΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ....ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.ΜΑ Ο ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ?ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ!!!