Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

3αρα στο άρθρο 44

ΠΑΟΚ - Άρης 3-0 για την 20η αγωνιστική

Ένα ακόμα ντέρμπι πέρασε στην ιστορία λοιπόν με την γνωστή κατάληξη που αρμόζει στην ιστορία των 2 συλλόγων. Ο ΠΑΟΚ πετούσε, ο Άρης σερνόταν και προσκυνούσε.

Αν δούμε πέρα από την καζούρα και το οπαδιλίκι το ματς καθαρά αγωνιστικά, έχουμε να πούμε τα εξής.

- Ο ΠΑΟΚ χτες πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Προσωπικά θεωρώ τα 3 τεμάχια που ρίξαμε στην ομάδα του άρθρου 44 λίγα. Άνετα το σκορ θα μπορούσε να ήταν πιο μεγάλο, αλλά η ομάδα καλώς ή κακώς φρέναρε στο 2ο ημίχρονο. Οι ευκαιρίες βέβαια υπήρξαν, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν.

- Ο Άρης χτες δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκίνησαν φοβισμένα, δεν μπόρεσαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να αντιτάξουν κάτι στο φοβερό πάθος των παικτών μας και μοιραία χάσαν. Από τον πολυδιαφημισμένο και υπερτιμημένο φετινό Άρη δεν είδαμε τίποτα απολύτως. Από το 80' και μετά μπορούμε να πούμε ότι ο Άρης απείλησε, αλλά τότε τα πάντα είχαν τελειώσει.

- Ο κόσμος χτες ήταν εκπληκτικός. Είμαι σίγουρος ότι βρεθήκαμε πάνω από 30.000 άτομα μέσα στην Τούμπα. Όταν μπήκα εγώ στο γήπεδο, οι κερκίδες ήταν ήδη πίτα και απ' έξω περίμενε πολύς ακόμα κόσμος να μπει. Είμαι επίσης σίγουρος ότι και η παρουσία του κόσμου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.


Τούμπα χωρίς σχόλια

- Πλάκα έπαθα χτες με το Μελίση, ο οποίος έπαιξε φέτος σχεδόν όλα τα παιχνίδια σαν σέντερ μπακ. Χτες κλήθηκε να παίξει δεξί μπακ και κυριολεκτικά έκανε πάρτι. Τόσο μπροστά όσο και πίσω. Ο Φελίπε του Άρη θα τον βλέπει για καιρό στους εφιάλτες του.

- Η άμυνα χτες παρουσίασε μεγάλη σιγουριά με την καταλυτική παρουσία του Γκαβρανσιτς. Ο Σέρβος είναι θεριό ανήμερο και έδεσε την άμυνά μας. Και να φανταστεί κανείς ότι ήταν μόλις το πρώτο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

- Πολύ καλό ήταν και το κέντρο χτες. Ο Βερόν έχει πολύ ουσιαστική προσφορά και μαζί του πατάει καλύτερα και ο Μπαλάφας. Με 2 μεταγραφές οι 2 γραμμές (άμυνα - κέντρο) έχουν μεταμορφωθεί. Πολύ καλός και ο Γκονζάλες από αριστερά που μάλλον στέλνει τον Σβούρα στη σύνταξη.

Ο Μπαλάφας σκοράρει το 1-0 και πανηγυρίζει

- Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές ήταν για μένα χτες και ο οικοδόμος Χριστοδουλόπουλος. Έβαλε το 2-0, σέρβιρε το 3-0 έτοιμο στο πιάτο και έκανε ότι ήθελε την άμυνα του ερπετ0υ. Σαφώς και ο Σάλμον έκανε μεγάλο παιχνίδι χτες, σκοράροντας και πιέζοντας την άμυνα του ερπετ0υ.



Ο Χριστοδουλόπουλος πανηγυρίζει το 2-0 ...

... και ο Σάλμον το 3-0

- Το χτύπημα του Γεωργιάδη στον Καράμπελα δεν το είδα στο γήπεδο, καθώς εγώ βρίσκομαι στην 5 ενώ η φάση έγινε μπροστά στην 1, ακριβώς απέναντι. Βλέποντας τη φάση στην τηλεόραση το βράδυ λέω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για μια αντιαθλητική ενέργεια που δεν τιμάει κανέναν ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον τον Γ.Χ. που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. Εκεί ο Γ.Χ. έπρεπε να φάει κόκκινη.

- Για τα πέναλτι που ζητάει το ερπετ0 και προβάλει σαν δικαιολογία για την πανωλεθρία του και την ανυπαρξία του, θεωρώ ότι το πρώτο - η φάση του Κνολ - δεν είναι ούτε για αστείο. Ο παίκτης δεν απλώνει το χέρι, η μπάλα έρχεται και προσκρούει πάνω του. Για μένα δεν υπάρχει πρόθεση και καλώς δεν δόθηκε. Η περίπτωση της φάσης του Σνάουτσνερ είναι όμως διαφορετική. Εκεί φαίνεται να υπάρχει πρόθεση και έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Το αστείο είναι ότι και στις δυο φάσεις πρωταγωνιστεί ο Κόκε από πλευράς Άρη. Και είναι αστείο γιατί ο Κόκε δήλωνε μέσα στην εβδομάδα ότι "θέλει να βάλει γκολ στην Τούμπα κι ας είναι με το χέρι, αρκεί να μετρήσει". Σε απάντηση της δήλωσης δεν πήρε ούτε ένα πέναλτι κι ας ήταν τουλάχιστον το ένα. Θεία Δίκη;

- Πέναλτι θεωρώ ότι υπάρχει και στη φάση Χαλκιά - Σάλμον. Ο Σάλμον γλιστράει μεν, αλλά υπάρχει και επαφή του Χαλκιά στο άλλο πόδι του Σάλμον. Απλά ο Σάλμον δεν ξέρει από θέατρο και έπεσε σαν σακί.

Αυτά και επειδή είμαι σίγουρος ότι οι συμπολίτες θα συνεχίσουν να κλαίνε για την πανωλεθρία τους και να προβάλουν τη διαιτησία για την αξιολύπητη εμφάνισή τους, εγώ θα τους παραπέμψω στις δηλώσεις Μπάγιεβιτς.

Συνεχίζουμε στο Καυταντζόγλειο κόντρα στην Καλαμαριά, την Κυριακή 17/02/2008 στις 16:45.



Κατσούρη ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής!

Οι φωτογραφίες είναι από το contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: